مشکلات
-
Fatemeh Ahmadi راستش من نتونستم هیچ جوابی به سوالتون بدم...
قرآنو تصادفی باز کردم و این آیه رو دیدم و اینجا براتون نوشتم.
موفق باشید@erfan-11 خدا قربونش برم داره میگه تو کارت نباشه خودم برات حلش میکنم
-
Fatemeh Ahmadi
سلام. من اول از همه، هیچی از حرفای شما نفهمیدم. ولی به محض دیدن راهنماییتون به سمت فیلم هیس دخترها فریاد نمی زنند. متوجه قضیه شدم اما خب حس میکنم خیلی از بچه ها متوجهش نشدن...
راستش این موضوع آنچنان سخت و مزخرفه، که حتی صحبت کردن راجبش هم سخته. چه برسه بخواین بار اتفاق رو به دوش بکشین و اون شدت از ترس و اضطراب و استرس و بی اعتمادی و هزارتا کوفت دیگه رو به دوش بکشین...
در درجهٔ اول واقعا میخوام بهتون بگم که به هیچ وجه حق ندارین خودتون رو بابت این اتفاق مقصر بدونین. چون این اتفاق به هیچ وجه انتخاب شما نبوده و این واقعا به شما کمک میکنه تا از شر افکار راحت شین.
در درجهٔ دوم باید بگم که شما باید راجع به این موضوع صحبت کنین. با کسی که بهش اعتماد و اطمینان دارین. حتی اگه قرار نیست خانواده برای کمک به شما کاری انجام بده، شما واقعا برای آروم شدن و راحت تر شدن کارتون نیاز دارین که راجبش صحبت کنین و یکی به شما بفهمونه که شما تنها نیستین... حتی پیشنهادم اینه که پیش یه روانشناس درست و حسابی (تاکید میکنم! درست و حسابی) برید و باهاش صحبت کنید تا کمکتون کنه. روانشناسی که نخواد صرفا براتون نسخه بپیچه برای حل مشکلتون...
این قسمت حرفام بیشتر شبیه نصیحت میشه. ولی مجبورم که بگم! شما در نهایت باید با این موضوع کنار بیاین. سخته. هیچکسی هم منکرش نیست. ولی شما باید با این قضیه کنار بیاین. قبول کنین که یه همچین اتفاقی توی زندگی من رخ داده. من هیچ نقشی توی این قضیه نداشتم و اجازه نمیدم که فکر کردن به چنین اتفاقی زندگی من رو نابود کنه... شما به خاطر این اتفاق، از زندگی ناامیدین و خب حق هم دارین. چون هنوز این مسئله بعد ده سال اونقدر برای شما بزرگه، که نه خانواده چیزی ازش میدونه و نه اینکه حتی راحت میتونین درموردش صحبت کنین و باید کلی راهنما و نشانه بدید تا بقیه رو متوجه کنید که چی شده...
شما فقط و فقط باید حرف بزنین، راه حل پیدا کنین و با این مسئله کنار بیاین...@danial-hosseiny حرفتون درست و منطقی هستش اما با کی باید در موردش حرف زد ؟
اون فرد قابل اعتماد اگه ازت اونقدر دور باشه که فقط با حرف بات بتونه آرومت کنه کافیه ؟ اگه کافیه ده نفر بهم گفتن تقصیر من نیست اما خب اگه چیزی هم بشه من گردن میگیرم چون واقعاً بگم کی این کار رو انجام داده وقتی همه میگن تقصیر کار تو بودی که پیش مامانت نبودی و رفتی -
@danial-hosseiny حرفتون درست و منطقی هستش اما با کی باید در موردش حرف زد ؟
اون فرد قابل اعتماد اگه ازت اونقدر دور باشه که فقط با حرف بات بتونه آرومت کنه کافیه ؟ اگه کافیه ده نفر بهم گفتن تقصیر من نیست اما خب اگه چیزی هم بشه من گردن میگیرم چون واقعاً بگم کی این کار رو انجام داده وقتی همه میگن تقصیر کار تو بودی که پیش مامانت نبودی و رفتیFatemeh Ahmadi
مگه نگفتین توی پنج سالگی همچین اتفاقی افتاده؟ -
Fatemeh Ahmadi
مگه نگفتین توی پنج سالگی همچین اتفاقی افتاده؟@danial-hosseiny بله توی پنج سالگی اتفاق افتاده
-
سلام خوبید
اگر کسی توی گذشته مشکلی داشته تو آینده هم اون مشکل رو داشته باشه باید چکار کنه؟
من مشکلات زیادی داشتم الان دنبال راه حل براشون هستم میشه راهنمایی ام کنید
واقعا اذیت کننده هستندFatemeh Ahmadi سلام خواهر گلم ، واقعا من نگرفتم که مشکلتون چیه ولی با خوندن پیاما و ارجاعتون به فیلم هیس!دختر ها فریاد نمی زنند دوزاریم افتاد ...
ولی واقعا گفتنی ها رو بقیه گفتن و اگر من حرفی بزنم در حد نصیحته و میدونم که آدم توی این جور شرایطا نصیحت رو نمیپسنده ، ولی برای شما از خدای متعال و ائمه اطهار به حق این روز های گرامی تقاضای صبر دارم ،
الا بذکر الله تطمئن القلوب -
@danial-hosseiny بله توی پنج سالگی اتفاق افتاده
Fatemeh Ahmadi
خب دقیقا واسه چی فکر میکنین افرادی که قضیه رو متوجه میشن، قضیه رو گردن یه دختر معصوم پنج ساله میندازن؟؟؟
واقعا اگه کسی بعد شنیدنش بیاد و بگه تقصیر خودته که پیش مامانت نبودی و رفتی، ببخشید اما خیلی رک و پوست کنده میخوام بگم که حتی کاه هم توی سرش نیست. عذر میخوام! ولی بچهٔ پنج ساله ای که بزرگترین دغدغه ش شاید اسباب بازیش باشه، چجوری میشه یه همچین فاجعه ای رو انداخت گردنش؟ -
Fatemeh Ahmadi
خب دقیقا واسه چی فکر میکنین افرادی که قضیه رو متوجه میشن، قضیه رو گردن یه دختر معصوم پنج ساله میندازن؟؟؟
واقعا اگه کسی بعد شنیدنش بیاد و بگه تقصیر خودته که پیش مامانت نبودی و رفتی، ببخشید اما خیلی رک و پوست کنده میخوام بگم که حتی کاه هم توی سرش نیست. عذر میخوام! ولی بچهٔ پنج ساله ای که بزرگترین دغدغه ش شاید اسباب بازیش باشه، چجوری میشه یه همچین فاجعه ای رو انداخت گردنش؟@danial-hosseiny
بله تمام حرف های شما درست. ولی الان چطوری میشه ۵ ساله بودن رو ثابت کرد؟ آیا همه باور میکنن که ۵ ساله بوده.
-
@danial-hosseiny
بله تمام حرف های شما درست. ولی الان چطوری میشه ۵ ساله بودن رو ثابت کرد؟ آیا همه باور میکنن که ۵ ساله بوده.
siamak slamtalab
رفیق، دیگه دنیا اینقدرم مزخرف نیست که دربیایم بگی توی پنج سالگی اتفاقی برامون افتاده و طرف اذعان کنه نه دروغ میگه. اون زمان ۱۷ سالش بود و در عین حال ما نتونیم پنج ساله بودن رو ثابت کنیم!
این اتفاقات معمولا سیر قضایی و قانونی داره. پرونده براش تشکیل میدن و کلی اتفاقات دیگه. درحال حاضر علم پزشکی خیلی وقتا میتونه پاسخگوی سوال شما باشه.
حتی اگر که نباشه هم، اگه کار به دادگاه کشیده باشه،تهش واقعا مشخصه که کدوم طرف قضیه داره دروغ میگه.
حالا اگر هم که بخوایم فقط با خانواده درمیون بذاریم، این واقعا نامردیه که خانواده دربیاد به ما بگه اثبات کن پنج سالت بوده...
اوکی، شاید دربیان بگن چرا اینهمه سال نگفتی، ولی دوستمون دلایل خودش رو داره. نداره؟ -
@danial-hosseiny
siamak slamtalab
مشکل درحال حاضر اثبات پنج ساله بودن نیست. مشکل اینه که فاطمه از گفتن این مطلب به خانواده میترسه. حتی همینجا که میخواست بروزش بده هم چیزی رو نگفته
️ خودت داری میبینی، کلی سرنخ به ما داده و تازه ما با استفاده از سرنخا فهمیدیم که مشکلی که داره ازش صحبت میکنه چیه. هنوز اینقدر این قضیه برای خودش حل نشده س، که از بروزش هم واهمه داره...
فعلا باید این مشکل رو حل کرد... -
سلام خوبید
واقعا اذیت کننده هستندFatemeh Ahmadi
سلام
من با خوندن پیاما متوجه مشکلتون شدم واقعا ناراحت شدم
به خصوص وقتی تو این همه مدت این راز رو نگه داشتید
و حتی به خانوادتون هم نگفتید واقعاً مشخصه تو این همه سال ها چه فشار های روحی روانی رو تحمل کردید توجه داشته باشید که پنهان کردن این واقعیت کار درستی نیست
فرمودید ۱۸سالتونه پس این یعنی شما کم کم وارد محدوده
ازدواج میشید به عبارت دیگر دیگه نمی تونید به این راحتی
موضوع رو پنهان کنید واین یعنی این موضوع رو دیر یا زود خانواده تون متوجه می شند چرا می ترسید از اینکه با خانواده تون مشورت کنید اولا اصلا تقصیر شما نبوده دوما حتی اگر مورد سرزنش قرار بگیرید اوضاع خراب تر بشه خیلی بهتر از اینه که در یک شرایط بد مجبور به بشید اوضاع رو توضیح بدید که در اون صورت قطعا اوضاع خیلی خیلی خراب میشه
اگر الان دست بکار بشید میتونید شاید اون اتفاق بدتر آینده
براتون پیش نیاد اگر نگران مشکل جسمیتون هستید با خانواده مشورت کنید و پیش پزشک مربوطه برید احتمالا
مشکل جسمیتون رو درمان می کنند وبرای ازدواج مشکل نخواهید داشت اما برای مشکل عاطفی که خوردید نیاز دارید حتماً با روانشناس صحبت کنید وبه یاد داشته باشید خیلی چیزایی که ما فکر می کنیم الزاماً در واقعیت اتفاق نمی افته پس برادرانه ازتون می خوام حتما حتما این رو با خانواده در میون بزارید تا دیر نشده. -
siamak slamtalab
رفیق، دیگه دنیا اینقدرم مزخرف نیست که دربیایم بگی توی پنج سالگی اتفاقی برامون افتاده و طرف اذعان کنه نه دروغ میگه. اون زمان ۱۷ سالش بود و در عین حال ما نتونیم پنج ساله بودن رو ثابت کنیم!
این اتفاقات معمولا سیر قضایی و قانونی داره. پرونده براش تشکیل میدن و کلی اتفاقات دیگه. درحال حاضر علم پزشکی خیلی وقتا میتونه پاسخگوی سوال شما باشه.
حتی اگر که نباشه هم، اگه کار به دادگاه کشیده باشه،تهش واقعا مشخصه که کدوم طرف قضیه داره دروغ میگه.
حالا اگر هم که بخوایم فقط با خانواده درمیون بذاریم، این واقعا نامردیه که خانواده دربیاد به ما بگه اثبات کن پنج سالت بوده...
اوکی، شاید دربیان بگن چرا اینهمه سال نگفتی، ولی دوستمون دلایل خودش رو داره. نداره؟@danial-hosseiny
بله درسته اینم هست.
-
سلام خوبید
واقعا اذیت کننده هستندFatemeh Ahmadi
سلام عزیزم
ببین اولاکه تو مقصر نیستی!پس خودتُ سرزنش نکن!
۵سالت بوده فقط...
به نظر من
اگه که فک میکنی خونوادت درک میکنن و میفهمن حتما بهشون بگو چون میتونن توی فراموش کردنش بهت کمک کنن
و اگر که قراره سرزنشت کنن و یه جوری قضیه رو بندازن گردن تو که خودتم نفهمی چی شد ،بهتره که نگی...
نگاهها و کنایه ها شروع میشه...
و اینا برات سخت تره...
ولی یه نفر حق داره که بدونه اونم همسرته
نگرانم نباش که اگه بگی بزاره بره!
چون فک میکنم هم سنوسالای خودمون درک و شعور اینُ داشته باشن که یه دختر بچهی ۵ساله که همهی دغدغهش عروسکاشن هیچ تقصیری نداشته!!!!
و اگرم رفت که به درک!کسی که اونقدر شعورش پایین باشه که بخواد تقصیر رو بندازه گردن تو و همهی خوبیایی که از تو دیده براش بی معنی بشه،همون بهتر که بره!
تو ام نگران نباش خدا وقتی بخواد غیر ممکن ترینهای زندگیت ممکن میشن
با امید به خودش مسیر زندگیتُ ادامه بده -
Fatemeh Ahmadi سلام خواهر گلم ، واقعا من نگرفتم که مشکلتون چیه ولی با خوندن پیاما و ارجاعتون به فیلم هیس!دختر ها فریاد نمی زنند دوزاریم افتاد ...
ولی واقعا گفتنی ها رو بقیه گفتن و اگر من حرفی بزنم در حد نصیحته و میدونم که آدم توی این جور شرایطا نصیحت رو نمیپسنده ، ولی برای شما از خدای متعال و ائمه اطهار به حق این روز های گرامی تقاضای صبر دارم ،
الا بذکر الله تطمئن القلوبسید حسین قربانی 1 ممنون
-
Fatemeh Ahmadi
واقعا اگه کسی بعد شنیدنش بیاد و بگه تقصیر خودته که پیش مامانت نبودی و رفتی، ببخشید اما خیلی رک و پوست کنده میخوام بگم که حتی کاه هم توی سرش نیست. عذر میخوام! ولی بچهٔ پنج ساله ای که بزرگترین دغدغه ش شاید اسباب بازیش باشه، چجوری میشه یه همچین فاجعه ای رو انداخت گردنش؟@danial-hosseiny میندازن دیگه
-
siamak slamtalab
اوکی، شاید دربیان بگن چرا اینهمه سال نگفتی، ولی دوستمون دلایل خودش رو داره. نداره؟@danial-hosseiny داره
-
Fatemeh Ahmadi
سلام
من با خوندن پیاما متوجه مشکلتون شدم واقعا ناراحت شدم
به خصوص وقتی تو این همه مدت این راز رو نگه داشتید
و حتی به خانوادتون هم نگفتید واقعاً مشخصه تو این همه سال ها چه فشار های روحی روانی رو تحمل کردید توجه داشته باشید که پنهان کردن این واقعیت کار درستی نیست
فرمودید ۱۸سالتونه پس این یعنی شما کم کم وارد محدوده
ازدواج میشید به عبارت دیگر دیگه نمی تونید به این راحتی
موضوع رو پنهان کنید واین یعنی این موضوع رو دیر یا زود خانواده تون متوجه می شند چرا می ترسید از اینکه با خانواده تون مشورت کنید اولا اصلا تقصیر شما نبوده دوما حتی اگر مورد سرزنش قرار بگیرید اوضاع خراب تر بشه خیلی بهتر از اینه که در یک شرایط بد مجبور به بشید اوضاع رو توضیح بدید که در اون صورت قطعا اوضاع خیلی خیلی خراب میشه
اگر الان دست بکار بشید میتونید شاید اون اتفاق بدتر آینده
براتون پیش نیاد اگر نگران مشکل جسمیتون هستید با خانواده مشورت کنید و پیش پزشک مربوطه برید احتمالا
مشکل جسمیتون رو درمان می کنند وبرای ازدواج مشکل نخواهید داشت اما برای مشکل عاطفی که خوردید نیاز دارید حتماً با روانشناس صحبت کنید وبه یاد داشته باشید خیلی چیزایی که ما فکر می کنیم الزاماً در واقعیت اتفاق نمی افته پس برادرانه ازتون می خوام حتما حتما این رو با خانواده در میون بزارید تا دیر نشده.Mohammad Hossein Kazemi خب بنظرتون توی یه خانواده متعصب و غیرتی که حتی اجازه تنها بیرون رفتن هم نمیدن و ابرو حتی از فرزندشون مهم تره گفتن حقیقت چی رو درست میکنه؟ فکر نمیکنید دعوا و جنجال بپا میشه؟
-
Fatemeh Ahmadi
سلام عزیزم
ببین اولاکه تو مقصر نیستی!پس خودتُ سرزنش نکن!
۵سالت بوده فقط...
به نظر من
اگه که فک میکنی خونوادت درک میکنن و میفهمن حتما بهشون بگو چون میتونن توی فراموش کردنش بهت کمک کنن
و اگر که قراره سرزنشت کنن و یه جوری قضیه رو بندازن گردن تو که خودتم نفهمی چی شد ،بهتره که نگی...
نگاهها و کنایه ها شروع میشه...
و اینا برات سخت تره...
ولی یه نفر حق داره که بدونه اونم همسرته
نگرانم نباش که اگه بگی بزاره بره!
چون فک میکنم هم سنوسالای خودمون درک و شعور اینُ داشته باشن که یه دختر بچهی ۵ساله که همهی دغدغهش عروسکاشن هیچ تقصیری نداشته!!!!
و اگرم رفت که به درک!کسی که اونقدر شعورش پایین باشه که بخواد تقصیر رو بندازه گردن تو و همهی خوبیایی که از تو دیده براش بی معنی بشه،همون بهتر که بره!
تو ام نگران نباش خدا وقتی بخواد غیر ممکن ترینهای زندگیت ممکن میشن
با امید به خودش مسیر زندگیتُ ادامه بدهزهرا بنده خدا ممنونم واقعا
-
@danial-hosseiny میندازن دیگه
Fatemeh Ahmadi
باید برسی به داد خودت فاطمه.
اگه الآن به داد خودت نرسی، بعدا و با گذر زمان همه چیز بدتر و بدتر و بدتر میشه.
حال روحی خودت و ادراک و همدلی و تلاش بقیه... -
@danial-hosseiny داره
Fatemeh Ahmadi
من نمیدونم که توی خونهٔ شما چخبره و عقاید چجوریه.
اما فکر نمیکنم اگه دختر خانواده بخواد به خانواده پناه ببره، اونا خودشونو ازش سلب کنن... -
Fatemeh Ahmadi
باید برسی به داد خودت فاطمه.
اگه الآن به داد خودت نرسی، بعدا و با گذر زمان همه چیز بدتر و بدتر و بدتر میشه.
حال روحی خودت و ادراک و همدلی و تلاش بقیه...@danial-hosseiny خودم تلاش خیلی کردم که تا الان سر پا موندم وگرنه به قول اون دوست عزیز یه آدم احمق بودم و خودکشی میکردمو میمردم هرچند افاقه نکرد