مشکلات
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط Fatemeh Ahmadi انجام شده
سلام خوبید
اگر کسی توی گذشته مشکلی داشته تو آینده هم اون مشکل رو داشته باشه باید چکار کنه؟
من مشکلات زیادی داشتم الان دنبال راه حل براشون هستم میشه راهنمایی ام کنید
واقعا اذیت کننده هستند -
سلام خوبید
واقعا اذیت کننده هستنددانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
سلام خوبید
واقعا اذیت کننده هستندFatemeh Ahmadi سلام
کاش یکم واضح تر میگفتین اما اگه فکرتون درگیر گذشتهس و تمرکز ندارین ،در طول روز یه زمانی مثلا ده دقه سعی کنید مدیتیشن کنید یعنی رو تنفستون تمرکز کنیدو اصلا به چیزی فکر نکنید به مرور بهتر میشه
اگه ناراحتی گذشته همراه شماست و اذیتتون میکنه بشینید با خودتون راجع به اون مسئله حرف بزنید این کار باعث میشه مشکل رو از بالا نگاه کنید و حل کردنش راحت شه
اگه این مشکل برا حس و حال دوره نوجوانی هست سعی کنید بیشتر کتاب بخونید و ورزش کنید تا کمتر اذیت شید
موفق باشید -
Fatemeh Ahmadi سلام
کاش یکم واضح تر میگفتین اما اگه فکرتون درگیر گذشتهس و تمرکز ندارین ،در طول روز یه زمانی مثلا ده دقه سعی کنید مدیتیشن کنید یعنی رو تنفستون تمرکز کنیدو اصلا به چیزی فکر نکنید به مرور بهتر میشه
اگه ناراحتی گذشته همراه شماست و اذیتتون میکنه بشینید با خودتون راجع به اون مسئله حرف بزنید این کار باعث میشه مشکل رو از بالا نگاه کنید و حل کردنش راحت شه
اگه این مشکل برا حس و حال دوره نوجوانی هست سعی کنید بیشتر کتاب بخونید و ورزش کنید تا کمتر اذیت شید
موفق باشیددانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ مرداد ۱۴۰۰، ۲۲:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbbas Zangaraky در واقع یه مشکل هستش که توی بچگی برای من اتفاق افتاده و من اون اتفاق رو برای کسی نگفتم و اون اتفاق طی زمان سپری شده از عمرم باز هم برام اتفاق افتاده و من واهمه دارم از گفتنش به خانواده ام چون خانواده ام کمی سخت گیر هستن
-
Abbas Zangaraky در واقع یه مشکل هستش که توی بچگی برای من اتفاق افتاده و من اون اتفاق رو برای کسی نگفتم و اون اتفاق طی زمان سپری شده از عمرم باز هم برام اتفاق افتاده و من واهمه دارم از گفتنش به خانواده ام چون خانواده ام کمی سخت گیر هستن
نوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۴:۳۳ آخرین ویرایش توسط siamak slamtalab انجام شدهسلام به نظرم باید با خانواده در میون بزارید چون گاهی مشکلاتی هست که اگه الان حل نشه ممکن هست آینده شما را تحت تاثیر قرار بده. به خصوص هم که اگه مشکل جسمانی باشه.
-
Abbas Zangaraky در واقع یه مشکل هستش که توی بچگی برای من اتفاق افتاده و من اون اتفاق رو برای کسی نگفتم و اون اتفاق طی زمان سپری شده از عمرم باز هم برام اتفاق افتاده و من واهمه دارم از گفتنش به خانواده ام چون خانواده ام کمی سخت گیر هستن
Fatemeh Ahmadi ببینید اول اینکه چون این اتفاق دوبار براتون افتاده سعی کنید تو شرایطش قرار نگیرید و بیشتر از خودتون محافظت کنید
بنظرم با توجه به شرایط جامعه ما بهتره با مادرتون در میون بزارید چون بزرگ ترین کمک کننده ایشون هستن درسته سخته گفتن مسائل ما جوونا به اونا اما بگید بهتره
امیدوارم هرچه زودتر شرایط براتون اونطور که باید بشه -
سلام خوبید
واقعا اذیت کننده هستنددانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Ahmadi سلام اگه دوست ندارید به خانوادتون بگید از مشاورهای تلفنی برنامه اسنپ استفاده کنید
-
Fatemeh Ahmadi ببینید اول اینکه چون این اتفاق دوبار براتون افتاده سعی کنید تو شرایطش قرار نگیرید و بیشتر از خودتون محافظت کنید
بنظرم با توجه به شرایط جامعه ما بهتره با مادرتون در میون بزارید چون بزرگ ترین کمک کننده ایشون هستن درسته سخته گفتن مسائل ما جوونا به اونا اما بگید بهتره
امیدوارم هرچه زودتر شرایط براتون اونطور که باید بشهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbbas Zangaraky اگر میشد بگم میگفتم چون مادر من ممکنه باشنیدن بعضی از مشکلات من ناراحت بشن و سکته کنند
-
سلام به نظرم باید با خانواده در میون بزارید چون گاهی مشکلاتی هست که اگه الان حل نشه ممکن هست آینده شما را تحت تاثیر قرار بده. به خصوص هم که اگه مشکل جسمانی باشه.
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsiamak slamtalab اگر گفتنش راحت بود ده سال پنهانش نمیکردم که به افسردگی دچار بشم طعنه و کنایه بشنوم
-
Fatemeh Ahmadi سلام اگه دوست ندارید به خانوادتون بگید از مشاورهای تلفنی برنامه اسنپ استفاده کنید
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahtab Zolghadr 0 خب من نمیتونم این یک مورد رو هم انجام بدم متاسفانه
-
Abbas Zangaraky اگر میشد بگم میگفتم چون مادر من ممکنه باشنیدن بعضی از مشکلات من ناراحت بشن و سکته کنند
این پست پاک شده! -
siamak slamtalab اگر گفتنش راحت بود ده سال پنهانش نمیکردم که به افسردگی دچار بشم طعنه و کنایه بشنوم
نوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط siamak slamtalab انجام شدهعزیزم من نمیدونم مشکل شما چیه اما اینو بدونین که اگه آینده شما رو تحت تاثیر بزاره اصلا خوب نیست که حداقل به مادرتون نگید چون برای مثال فوقش یک ماه نیش و کنایه میشنوید ولی دیگه بعدش راحت میشین. چون واقعا بعضی مشکلات رو باید در سنین پائین حلش کرد چون هر چه زمان بگذره بزرگتر میشن و شاید هم غیر قابل حل.
اگه زیاد تحت کنترل نیستین میتونین در شهرتون به یه مشاور یا روانپزشک مراجعه کنید برای حل مشکلتون.
-
سلام خوبید
واقعا اذیت کننده هستندFatemeh Ahmadi نمیدونم شاید منم حال تو رو داشتم البته حس میکنم شاید اشتباهه
من کاری که کردم این بود که به کسی نگفتم فقط از افراد یا چیزهایی که باعث میشد که یاد گذشته بیوفتم دوری کردم
و اینکه خیلی به این فکر کردم من قراره بمیرم درسته اذیت شدم ولی اینجا جای فکر کردن به اینا نیست
چقد زنده ایم؟ اصلا چند سال جوونیم که بخوایم با گذشته خراب کنیم لحظه لحظه رو زندگی کن انجامش سخته ولی وقتی بخوای از گذشته بکنی خودتو راحت میشه
من الان یاد اون اتفاق میفتم اصلا ذره ای ناراحت نمیشم چون میدونم به اینجا ختم نمیشه دنیا فقط جای پیشرفته و آرامش بعد مرگ
سعی کن زندگی کنی -
Mahtab Zolghadr 0 خب من نمیتونم این یک مورد رو هم انجام بدم متاسفانه
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Ahmadi خب وقتی نمیتونید به یه عامل خارجی کمک کننده دسترسی پیدا کنید خودتون باید از دوباره رخ دادنش جلوگیری کنید حالا به هر نحوی اگه نشه به خودتون اسیب میزنید چه روحی چه جسمی توکل به خدا کنید و به نحوی مشکلتون رو با خانواده درمیون بزارین هیچی مهم تر از خودتون نیست به هر حال یه چیزی میشه دیگه خودتونو و خانوادتونو و مشکلات احتمالی اینده رو بسپارید به خدا
-
عزیزم من نمیدونم مشکل شما چیه اما اینو بدونین که اگه آینده شما رو تحت تاثیر بزاره اصلا خوب نیست که حداقل به مادرتون نگید چون برای مثال فوقش یک ماه نیش و کنایه میشنوید ولی دیگه بعدش راحت میشین. چون واقعا بعضی مشکلات رو باید در سنین پائین حلش کرد چون هر چه زمان بگذره بزرگتر میشن و شاید هم غیر قابل حل.
اگه زیاد تحت کنترل نیستین میتونین در شهرتون به یه مشاور یا روانپزشک مراجعه کنید برای حل مشکلتون.
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsiamak slamtalab ممنون بابت راهنماییتون اگر شد انجام میدم
(هیس دخترها فریاد نمیزنند اگر تونستید تماشا کنید )
-
Fatemeh Ahmadi نمیدونم شاید منم حال تو رو داشتم البته حس میکنم شاید اشتباهه
من کاری که کردم این بود که به کسی نگفتم فقط از افراد یا چیزهایی که باعث میشد که یاد گذشته بیوفتم دوری کردم
و اینکه خیلی به این فکر کردم من قراره بمیرم درسته اذیت شدم ولی اینجا جای فکر کردن به اینا نیست
چقد زنده ایم؟ اصلا چند سال جوونیم که بخوایم با گذشته خراب کنیم لحظه لحظه رو زندگی کن انجامش سخته ولی وقتی بخوای از گذشته بکنی خودتو راحت میشه
من الان یاد اون اتفاق میفتم اصلا ذره ای ناراحت نمیشم چون میدونم به اینجا ختم نمیشه دنیا فقط جای پیشرفته و آرامش بعد مرگ
سعی کن زندگی کنیدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbbas Zangaraky شاید مشکل من رو داشتید اما خب از ترس بعضی چیزا شاید شادی رخت بسته باشه و مرگ راه چاره باشه
در هر حال ممنون
-
Fatemeh Ahmadi خب وقتی نمیتونید به یه عامل خارجی کمک کننده دسترسی پیدا کنید خودتون باید از دوباره رخ دادنش جلوگیری کنید حالا به هر نحوی اگه نشه به خودتون اسیب میزنید چه روحی چه جسمی توکل به خدا کنید و به نحوی مشکلتون رو با خانواده درمیون بزارین هیچی مهم تر از خودتون نیست به هر حال یه چیزی میشه دیگه خودتونو و خانوادتونو و مشکلات احتمالی اینده رو بسپارید به خدا
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahtab Zolghadr 0 تنها چیزی که فکر میکنم توی خانواده رخ بده نزاع و درگیری میتونه باشه
اما ممنون بابت کمکتون
-
siamak slamtalab ممنون بابت راهنماییتون اگر شد انجام میدم
(هیس دخترها فریاد نمیزنند اگر تونستید تماشا کنید )
نوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط siamak slamtalab انجام شدهمن این فیلم رو درسال ۹۵ در سینما دیدم آخه مشکل شما هم همینه.
اگه مشکلتون همین باشه من واقعا درکتون میکنم واقعا سخته
-
من این فیلم رو درسال ۹۵ در سینما دیدم آخه مشکل شما هم همینه.
اگه مشکلتون همین باشه من واقعا درکتون میکنم واقعا سخته
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsiamak slamtalab متاسفم که ناراحتتون کردم
-
Abbas Zangaraky شاید مشکل من رو داشتید اما خب از ترس بعضی چیزا شاید شادی رخت بسته باشه و مرگ راه چاره باشه
در هر حال ممنون
Fatemeh Ahmadi نه نه شادی همیشه هست
هیچوقت فکر نکن که دیگه تمومه نه، اصلا شعار نیست ولی خیلی اتفاقا که منو شما فکر میکنیم دیگه آخرشه تازه شروع ماجراس
گفتید ممکنه تو خانواده مشکلی پیش بیاد اینو بگم یه بار همه چی خراب شه بهتر از اینه که همیشه همه چی رو سر شما خراب شه