مشکل من یا دینی؟
-
سلام و عرض ادب.
اصل مطلب: سر خوندن دینی خیلی حواسم پرت میشه، مطالعه دینی ام مفید نیست خیلی. ولی بقیه درسای عمومی مثل عربی و فارسی خیلی راحت و سریع میخونم اما دینی خیلی لفتش میدم، نمیدونم چطوریه
یازدهم ، ریاضی فیزیک. -
M Mohammad Moziri marked this topic as a question
-
سلام و عرض ادب.
اصل مطلب: سر خوندن دینی خیلی حواسم پرت میشه، مطالعه دینی ام مفید نیست خیلی. ولی بقیه درسای عمومی مثل عربی و فارسی خیلی راحت و سریع میخونم اما دینی خیلی لفتش میدم، نمیدونم چطوریه
یازدهم ، ریاضی فیزیک.Mohammad Moziri سلام
دینی یازدهم
دینی سبکی نیست و میزان علاقت به این درس و تایمی که داری براش در نظر میگیری مهمه.
اگر علاقه نداشته باشی و از طرفی این درس رو زمانی از روزت بزاری که حسابی خسته ای
افت تمرکز و عملکردت کاملا طبیعیه
پس یک تایم بهتر که انرژی خوبی داری رو براش مشخص کن.
ولی پیشنهاد میکنم از طرفی از فیلم اساتید مثل فکری هم استفاده کنی
درک دینی برات آسون تر میشه و کلمات راحت تر تو ذهنت جا میگیره. -
Mohammad Moziri سلام
دینی یازدهم
دینی سبکی نیست و میزان علاقت به این درس و تایمی که داری براش در نظر میگیری مهمه.
اگر علاقه نداشته باشی و از طرفی این درس رو زمانی از روزت بزاری که حسابی خسته ای
افت تمرکز و عملکردت کاملا طبیعیه
پس یک تایم بهتر که انرژی خوبی داری رو براش مشخص کن.
ولی پیشنهاد میکنم از طرفی از فیلم اساتید مثل فکری هم استفاده کنی
درک دینی برات آسون تر میشه و کلمات راحت تر تو ذهنت جا میگیره.Narges_
بسیار ممنون از وقت و جواب مفیدی که گذاشتین -
M Mohammad Moziri has marked this topic as solved
-
امم من خودم از دینی فراری ام کتاب ام خوندی اصلا نمیفهمم و یادم میره ولی فرمول ۲۰ این دیدگاه منو عوض کرد نسبت به دینی
بعد برای دینی سوالات الکترونیک دیجی ماز و پیشنهاد میکنم فایل تاشو دارم حالا اگه خواستی میفرستم (البته فکر کنم یازدهمش و تو چنل گذاشته باشم)بعد اگه خودت حوصله آن نمیکشه بخونی میتونی ویدیو براش ببینی میدونم یکم احمقانه به نظر میرسه ولی خب نهایت ۲ ساعت زمان میبره ویدیو ها خودتم بخونی همون ۲ ساعت مطالعه میکنی ولی ویدیو خط به خط آموزش میده مفهومی میگه بهت پیشنهاد میکنم 🦆🦆 -
Narges_
بسیار ممنون از وقت و جواب مفیدی که گذاشتینMohammad Moziri خواهش میکنم
-
امم من خودم از دینی فراری ام کتاب ام خوندی اصلا نمیفهمم و یادم میره ولی فرمول ۲۰ این دیدگاه منو عوض کرد نسبت به دینی
بعد برای دینی سوالات الکترونیک دیجی ماز و پیشنهاد میکنم فایل تاشو دارم حالا اگه خواستی میفرستم (البته فکر کنم یازدهمش و تو چنل گذاشته باشم)بعد اگه خودت حوصله آن نمیکشه بخونی میتونی ویدیو براش ببینی میدونم یکم احمقانه به نظر میرسه ولی خب نهایت ۲ ساعت زمان میبره ویدیو ها خودتم بخونی همون ۲ ساعت مطالعه میکنی ولی ویدیو خط به خط آموزش میده مفهومی میگه بهت پیشنهاد میکنم 🦆🦆Hako
خیلی ممنون 💖بنظرت فرمول 20 بگیرم تا امتحانا تموم میشه؟ مثلا با روزی حداقل 1.5 ساعت (از اونجایی که خودت خوندیش میگم)
-
Hako
خیلی ممنون 💖بنظرت فرمول 20 بگیرم تا امتحانا تموم میشه؟ مثلا با روزی حداقل 1.5 ساعت (از اونجایی که خودت خوندیش میگم)
Mohammad Moziri
بستگی به خودت داره دینی چند درسه؟یک روز در میان بخونی میتونی تمومش کنی ... حالا میتونی برای آزمایش قبل خرید پی دی آف شو دان کنی ببینی میتونی