مشکلات
-
Fatemeh Ahmadi
ولی من داشتمدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny
-
@danial-hosseiny نمیدونم
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Ahmadi
باید خوب خوب خوب راجبش فکر کنی فاطمه و به این نتیجه برسی بهترین کسی که میشه باهاش حرف زد کیه. تو کمک میخوای فاطمه و این قضیه هم هرچه زودتر باید تموم بشه. تمامی عواقب مخفی موندنش، در آینده ای نه چندان دور به شدت اذیتت میکنه... -
Fatemeh Ahmadi
باید خوب خوب خوب راجبش فکر کنی فاطمه و به این نتیجه برسی بهترین کسی که میشه باهاش حرف زد کیه. تو کمک میخوای فاطمه و این قضیه هم هرچه زودتر باید تموم بشه. تمامی عواقب مخفی موندنش، در آینده ای نه چندان دور به شدت اذیتت میکنه...دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny درست میگی
-
@danial-hosseiny درست میگی
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Ahmadi از صمیم قلب امیدوارم مشکلی که داری به زودی و به راحتی هرچه تمام تر حل بشه و پشتیبانی خانواده از خودت رو با تمام وجودت ببینی و حس کنی
-
Fatemeh Ahmadi از صمیم قلب امیدوارم مشکلی که داری به زودی و به راحتی هرچه تمام تر حل بشه و پشتیبانی خانواده از خودت رو با تمام وجودت ببینی و حس کنی
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny
انشالله
آمین
-
ببخشید که سوال میکنم عزیزم
اما ممنون میشم اگه بگی دفعاتی که اون اتفاق برات افتاده در چندسالگیتون بوده؟
میخوام بپرسم ازتون تا ببینم چند درصد امکان اثبات داره -
سلام خوبید
اگر کسی توی گذشته مشکلی داشته تو آینده هم اون مشکل رو داشته باشه باید چکار کنه؟
من مشکلات زیادی داشتم الان دنبال راه حل براشون هستم میشه راهنمایی ام کنید
واقعا اذیت کننده هستندFatemeh Ahmadi این نظر کاملا شخصی میباشد:بنظرم اول به یه روانشناس یا روانپزشک خوب مراجعه کن و کاملا موقعیت و شرح بده اون بهتر میتونه کمکت کنه و حتی اگر لازم بود با پدرت هم صحبت میکنه ولی بلاخره باید این مسئله گفته بشه واقعا دوست داری اون متجاوز پیش خودش خوشحال باشه
بلاخره باید به مجازات عمل زشتش برسه
در ضمن اگر پسری واقعا خودش باکره باشه و قبل از ازدواجش رابطه جنسی با کسی برقرار نکرده باشه میتونه توقع داشته باشه که همسر آیندش هم باکره باشه در غیر این صورت این حقو نداره -
Fatemeh Ahmadi این نظر کاملا شخصی میباشد:بنظرم اول به یه روانشناس یا روانپزشک خوب مراجعه کن و کاملا موقعیت و شرح بده اون بهتر میتونه کمکت کنه و حتی اگر لازم بود با پدرت هم صحبت میکنه ولی بلاخره باید این مسئله گفته بشه واقعا دوست داری اون متجاوز پیش خودش خوشحال باشه
در ضمن اگر پسری واقعا خودش باکره باشه و قبل از ازدواجش رابطه جنسی با کسی برقرار نکرده باشه میتونه توقع داشته باشه که همسر آیندش هم باکره باشه در غیر این صورت این حقو ندارهدانش آموزان آلاء تجربینوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط Mohammad Hossein Kazemi انجام شدهParsa Amini
موافقم ولی اخه مشکل اینجاست که اون فرد از نزدیکانشون بوده و ایشون از جنجال های بعدش می ترسند. -
Fatemeh Ahmadi از صمیم قلب امیدوارم مشکلی که داری به زودی و به راحتی هرچه تمام تر حل بشه و پشتیبانی خانواده از خودت رو با تمام وجودت ببینی و حس کنی
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny ممنونم
-
ببخشید که سوال میکنم عزیزم
اما ممنون میشم اگه بگی دفعاتی که اون اتفاق برات افتاده در چندسالگیتون بوده؟
میخوام بپرسم ازتون تا ببینم چند درصد امکان اثبات دارهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReyhaneh golmohamadi بار اول پنج سالگی و دفعات بعد هشت سالگی
-
Fatemeh Ahmadi این نظر کاملا شخصی میباشد:بنظرم اول به یه روانشناس یا روانپزشک خوب مراجعه کن و کاملا موقعیت و شرح بده اون بهتر میتونه کمکت کنه و حتی اگر لازم بود با پدرت هم صحبت میکنه ولی بلاخره باید این مسئله گفته بشه واقعا دوست داری اون متجاوز پیش خودش خوشحال باشه
در ضمن اگر پسری واقعا خودش باکره باشه و قبل از ازدواجش رابطه جنسی با کسی برقرار نکرده باشه میتونه توقع داشته باشه که همسر آیندش هم باکره باشه در غیر این صورت این حقو ندارهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهParsa Amini درسته
-
-
Reyhaneh golmohamadi بار اول پنج سالگی و دفعات بعد هشت سالگی
Fatemeh Ahmadi اگه شاهد نداشته باشید سخته که اثبات بشه. مگر اینکه متعرض ها خودشون اعتراف کنن
-
Fatemeh Ahmadi اگه شاهد نداشته باشید سخته که اثبات بشه. مگر اینکه متعرض ها خودشون اعتراف کنن
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبه نظرتون شاهد این ماجرا کی میتونه باشه؟
-
سلام خوبید
اگر کسی توی گذشته مشکلی داشته تو آینده هم اون مشکل رو داشته باشه باید چکار کنه؟
من مشکلات زیادی داشتم الان دنبال راه حل براشون هستم میشه راهنمایی ام کنید
واقعا اذیت کننده هستندنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Ahmadi سلام
اگر اینستاگرام داری لطفا زیر آخرین پست آلا کامنت بزار بتونم پیدات کنم ، حس میکنم لازمه یه سری حرفها رو بهت بزنم..!!
اگه تمایل داری البته! -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reyhaneh golmohamadi خب من تماس تلفنی نمیتونم بگیرم
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReyhaneh golmohamadi شاهد فقط خدا رو دارم
-
Fatemeh Ahmadi سلام
اگر اینستاگرام داری لطفا زیر آخرین پست آلا کامنت بزار بتونم پیدات کنم ، حس میکنم لازمه یه سری حرفها رو بهت بزنم..!!
اگه تمایل داری البته!دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی آدرس اینستاگرامم رو
-
@erfan-11 من با خدا ارتباط خوبی دارم و با اون همه مشکلات رو در میان گذاشتم و اون این که گفتینش رو خوب درک کردم و میدونم مردن من هنوز جایز نیست و خدا ممکنه اتفاق های خوبی رو برام گذاشته که در پیش روم باشه اما من برای استخاره گرفتن واقعا بلد نیستم و ممکنه اشتباه کنم سر این موضوع گفتم شما برام استخاره بگیرین
Fatemeh Ahmadi سلام عزیزم
میتونی از استخاره آنلاین استفاده کنی خیلی هم خوبه بامتن سوره قرآن هم میاد -
خانومِ_دوست_داشتنی آدرس اینستاگرامم رو
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط خانومِ_دوست_داشتنی انجام شدهFatemeh Ahmadi اینجا نمیشه آیدی داد
تو پیج خود آلا زیر آخرین پستش کامنت بزار تا پیدات کنم : )
اما خب اگر اسم خودت جزو آیدی نیست یه بخشیش رو بگو که بدونم کدومش تویی!!
من کامنت میزارم همین آیدی الانم رو بعنوان متن کامنت مینویسم اگر خواستی دایرکت بده بهم