مشکلات
-
siamak slamtalab توی خانواده چون عادت دارم بچه گونه رفتار کنم هنوز یه بچه به نظر میام با اینکه ۱۸ سالمه برا همین به خودم میگم ناقص العقل
Fatemeh Ahmadi کنکور دادی؟ یا قراره؟
-
الان چون خانوادتون این مورد رو نمیدونن .ازدواج هم نکنین هم نمیشه ولی اگه یه فرد که با این مشکل حساس نباشه دیگه باید برین. اگه خانواده هم اصرار کنند که نه نباید با این فرد ازدواج کنی و ... باید اینو دیگه خودتون حل کنید.
یا اینکه نه دیگه چون این مورد هم فقط خودتون میدونید در آینده میتونین کلا از ایران خارج بشین و یه زندگی نو واسه خودتون شروع کنید.
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsiamak slamtalab میشه به این موضوع هم فکر کرد
-
Fatemeh Ahmadi برا هرکسی اتفاق میوفته برا من و شما اتفاق افتاده
منو شما با اختیار خودمون نخواستیم که این اتفاق بیوفته براموندانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbbas Zangaraky درسته
-
Fatemeh Ahmadi کنکور دادی؟ یا قراره؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbbas Zangaraky دادم اما قبول نشدم
-
Abbas Zangaraky درسته
Fatemeh Ahmadi من خیلی آدم ضعیفی بودم
وقتی من خوب شدم شماهم قطعا میتونی خوب شی -
siamak slamtalab توی خانواده چون عادت دارم بچه گونه رفتار کنم هنوز یه بچه به نظر میام با اینکه ۱۸ سالمه برا همین به خودم میگم ناقص العقل
نوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآخه شما که گناهی ندارین و با اراده خودتون که اینکار رو نکردین از دید من باز هم شما همون فرشته کوچک خدا هستین اینقدر خودتون رو عذاب ندین.
-
Abbas Zangaraky دادم اما قبول نشدم
نوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهجسارتا امسال دادین؟
-
Fatemeh Ahmadi تلاشتو بیشتر کن
امیدوارم موفق شی -
نوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبا اینهمه فکر و خیال قبول شدن سخته.
ولی به نظرم از هرچی تونستین قبول بشید برین و ادامه بدین چون حال و هواتون خیلی عوض میشه افراد جدید و ایده های جدید رو میبینین.
-
Fatemeh Ahmadi متاسفانه کشور ما جوریه که درس خوندن خیلی سخته مشکل هزینه ها و...
مطمئنم میتونی دبیری قبول شی یکی از بهترین انتخاب های ممکنه -
Fatemeh Ahmadi من خیلی آدم ضعیفی بودم
وقتی من خوب شدم شماهم قطعا میتونی خوب شیدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbbas Zangaraky ممنون
-
Abbas Zangaraky ممنون
Fatemeh Ahmadi خسته شدی، در امان خدا
-
آخه شما که گناهی ندارین و با اراده خودتون که اینکار رو نکردین از دید من باز هم شما همون فرشته کوچک خدا هستین اینقدر خودتون رو عذاب ندین.
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsiamak slamtalab ممنون چشم
-
Fatemeh Ahmadi خسته شدی، در امان خدا
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbbas Zangaraky خسته نشدم
ببخشید اذیت شدین
-
Abbas Zangaraky خسته نشدم
ببخشید اذیت شدین
Fatemeh Ahmadi اذیت نشدیم فقط خوب شو
-
جسارتا امسال دادین؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsiamak slamtalab بله امسال دادم
-
با اینهمه فکر و خیال قبول شدن سخته.
ولی به نظرم از هرچی تونستین قبول بشید برین و ادامه بدین چون حال و هواتون خیلی عوض میشه افراد جدید و ایده های جدید رو میبینین.
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsiamak slamtalab بله ممنون
-
Fatemeh Ahmadi متاسفانه کشور ما جوریه که درس خوندن خیلی سخته مشکل هزینه ها و...
مطمئنم میتونی دبیری قبول شی یکی از بهترین انتخاب های ممکنهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbbas Zangaraky یه دکتر شیمی هم همین و گفت که دبیری برام رشته خوبیه و وکالت
اما برا وکالت من انسانی نیستم و برا دبیری ممکنه معلم خوبی نباشم -
Fatemeh Ahmadi اذیت نشدیم فقط خوب شو
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbbas Zangaraky من خوبم ولی بعضی وقتا مشکلات اذیت میکنه ولی در هر حال نباید تسلیم شد باید جنگید تا پیروز شد
به قول برادران جنگ ( جنگ جنگ تا پیروزی)
-
Abbas Zangaraky یه دکتر شیمی هم همین و گفت که دبیری برام رشته خوبیه و وکالت
اما برا وکالت من انسانی نیستم و برا دبیری ممکنه معلم خوبی نباشمFatemeh Ahmadi مهم ترین موضوع اینه که با این رشته مستقل میشی
و اینکه یاد دادن لذت بخشه یکم که بگذره عاشق این کار میشید و یکی از بهترینا