مشکلات
-
عه منم ریاضی و فیزیک هستم. خیلی هم عالی
siamak slamtalab چه خوب موفق باشی
-
siamak slamtalab چه خوب موفق باشی
نوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهشما هم همینطور
-
عه منم ریاضی و فیزیک هستم. خیلی هم عالی
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsiamak slamtalab نه من تجربی ام
-
سلام خوبید
اگر کسی توی گذشته مشکلی داشته تو آینده هم اون مشکل رو داشته باشه باید چکار کنه؟
من مشکلات زیادی داشتم الان دنبال راه حل براشون هستم میشه راهنمایی ام کنید
واقعا اذیت کننده هستندنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Ahmadi
سلام:)
اول از همه واقعا تحسینت میکنم که اینقدر قوی بودی ک حدودا 10 سال تونستی با این اتفاقی که پیش اومده کنار بیای تا حدودی و شهامت اینو داشتی ک ت انجمن بیانش کنی و مهم تر از اون اینکه انقدررر فاطمه برات مهمه ک دنبال راه حلی ک حالشو بهتر کنی
در سخت بودن موضوع شکی نیست اما باید پذیرفت چنین مشکلی پیش اومده و فقط باید دنبال بهتر کردن حال روحیت بود
اینجور که متوجه شدم شما نگران آینده و ازدواجی نه؟ بنظرم شما از الان تا سالی ک میخواید ازدواج کنید اول از همه حالتونو خوب کنید ک میتونید با یه مشاور باسواد صحبت کنید و بعد از اون تلاشتون برای موفقیتتون ت رشته ای که هستید باشه و بعد از اون امیدوارم یه شخص فهمیده سر راهتون قرار بگیره که درک کنه و اگر غیر از این بود قید ازدواج رو بزنید چون تنها چیزی ک مهمه آرامش خودته
بهرحال اینو بدون ک ت اتفاق پیش اومده هیچ نقش و تقصیری نداشتی و لطفا الکی خودتو اذیت نکن سر این موضوع -
siamak slamtalab نه من تجربی ام
Fatemeh Ahmadi اگه میخای من راه ابریشم دروس تخصصی رو خریدم کنکور تجربی میخای بدی شیمی و اگه کنکور ریاضی میخای بدی کل دروس رو بدم بهت بشین بخون من بعدا برا خودم میخرم
-
Fatemeh Ahmadi
سلام:)
اول از همه واقعا تحسینت میکنم که اینقدر قوی بودی ک حدودا 10 سال تونستی با این اتفاقی که پیش اومده کنار بیای تا حدودی و شهامت اینو داشتی ک ت انجمن بیانش کنی و مهم تر از اون اینکه انقدررر فاطمه برات مهمه ک دنبال راه حلی ک حالشو بهتر کنی
در سخت بودن موضوع شکی نیست اما باید پذیرفت چنین مشکلی پیش اومده و فقط باید دنبال بهتر کردن حال روحیت بود
اینجور که متوجه شدم شما نگران آینده و ازدواجی نه؟ بنظرم شما از الان تا سالی ک میخواید ازدواج کنید اول از همه حالتونو خوب کنید ک میتونید با یه مشاور باسواد صحبت کنید و بعد از اون تلاشتون برای موفقیتتون ت رشته ای که هستید باشه و بعد از اون امیدوارم یه شخص فهمیده سر راهتون قرار بگیره که درک کنه و اگر غیر از این بود قید ازدواج رو بزنید چون تنها چیزی ک مهمه آرامش خودته
بهرحال اینو بدون ک ت اتفاق پیش اومده هیچ نقش و تقصیری نداشتی و لطفا الکی خودتو اذیت نکن سر این موضوعدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSarah Ghanaatiyan ممنونم واقعا
-
Fatemeh Ahmadi اگه میخای من راه ابریشم دروس تخصصی رو خریدم کنکور تجربی میخای بدی شیمی و اگه کنکور ریاضی میخای بدی کل دروس رو بدم بهت بشین بخون من بعدا برا خودم میخرم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbbas Zangaraky نه ممنون برا خودت استفاده کن
-
نوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیلی گنگ حرف زدین
هیچی نفهمیدم از حرفاتون جز اینکه فکر میکنین مرگ تنها راهکاره
از نظر من غالب کسایی که خودکشی میکنن لیاقتشون همینه. کسی که خودکشی میکنه تو چرخه طبیعت جز ضعیف ترین موجوداته و لایق مرگه یا اینکه خودشو قوی کنه. من هیچ وقت کسی رو تشویق به خودکشی نمیکنم ولی اگر خودکشی کنه اصلا و ابدا اظهار ناراحتی نمیکنم. ادمی که تنها راه چاره رو مرگ میبینه یه احمق تمام معناس و چیز دیگه ای ازش نمیشه انتظار داشت. من بچه (13 - 14) ساله افکار suicidal زیاد داشتم. چنتا از علتایی که باعث شد همینکارو نکنم یکی مامانم بود یکی خواهرم یکی هم همین تفکر که "خودکشی کار ادم احمقه" و هروقت یکیو میبینم افکار suicidal داره همین نظرمو بش میگم. تا الان که هیچ کدومشون خودشون رو نکشتن
شاید اشتباه برداشت کردم ولی به خاطر اینه هیچی نفهمیدم. به نظر من فضای مجازی خیلی جای خوبیه برای گفتن مشکلات و راه حل خواستن از ادمای دیگه اگر نمیتونی بیان کنی مشکلت رو. چون من نمیتونم "فاطمه احمدی" رو از بین 80 میلیون ادم شناسایی کنم و قضاوتش کنم
و اینکه زندگی همینه. پر شیب و فراز. مخصوصا توی خاورمیانه و برای یه دختر
افکار مذهبی اینجا خیلی شدیده و نمیشه خیلی نظرات مختلف رو داد. واسه همین پیشنهاد میکنم توی یه جاهایی مثل reddit و quora هم مشکلتون رو واضح بیان کنید اونجاها نظرات متفاوت تری میبینینبه نظرم یکم باید واضح تر توضیح میدادین
و اینکه time to get downvoted to hell.
-
سلام خوبید
واقعا اذیت کننده هستندنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Ahmadi
راستی هرموقع امکانش پیش اومد بنظرم یه آزمایش بدید و برید پیش یه دکتر باسواد ک چک کنه ببینه برای بدنتون مشکل جدی ای پیش نیومده
چون درکنار سلامت روحیتون سلامت جسمیتون هم مهمه، از این هم غافل نشید -
خیلی گنگ حرف زدین
از نظر من غالب کسایی که خودکشی میکنن لیاقتشون همینه. کسی که خودکشی میکنه تو چرخه طبیعت جز ضعیف ترین موجوداته و لایق مرگه یا اینکه خودشو قوی کنه. من هیچ وقت کسی رو تشویق به خودکشی نمیکنم ولی اگر خودکشی کنه اصلا و ابدا اظهار ناراحتی نمیکنم. ادمی که تنها راه چاره رو مرگ میبینه یه احمق تمام معناس و چیز دیگه ای ازش نمیشه انتظار داشت. من بچه (13 - 14) ساله افکار suicidal زیاد داشتم. چنتا از علتایی که باعث شد همینکارو نکنم یکی مامانم بود یکی خواهرم یکی هم همین تفکر که "خودکشی کار ادم احمقه" و هروقت یکیو میبینم افکار suicidal داره همین نظرمو بش میگم. تا الان که هیچ کدومشون خودشون رو نکشتن
شاید اشتباه برداشت کردم ولی به خاطر اینه هیچی نفهمیدم. به نظر من فضای مجازی خیلی جای خوبیه برای گفتن مشکلات و راه حل خواستن از ادمای دیگه اگر نمیتونی بیان کنی مشکلت رو. چون من نمیتونم "فاطمه احمدی" رو از بین 80 میلیون ادم شناسایی کنم و قضاوتش کنم
افکار مذهبی اینجا خیلی شدیده و نمیشه خیلی نظرات مختلف رو داد. واسه همین پیشنهاد میکنم توی یه جاهایی مثل reddit و quora هم مشکلتون رو واضح بیان کنید اونجاها نظرات متفاوت تری میبینینبه نظرم یکم باید واضح تر توضیح میدادین
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirmohammad shakeri به نظرم سینمایی هیس دخترها فریاد نمیزنند رو نگاه کن مشکل من مثل اونه ولی من مثل اون آزاد نیستم این تنها راهنمایی من به شما بود
در مورد خودکشی وقتی یکی توی یه مردابه و کسی نیست کمکش کنه فکر میکنه مردن تنها راهه دست به خودکشی میزنه اما بعد متوجه میشه اشتباه کرده پس فکرتون یکم غلطه
-
Fatemeh Ahmadi
راستی هرموقع امکانش پیش اومد بنظرم یه آزمایش بدید و برید پیش یه دکتر باسواد ک چک کنه ببینه برای بدنتون مشکل جدی ای پیش نیومده
چون درکنار سلامت روحیتون سلامت جسمیتون هم مهمه، از این هم غافل نشیددانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSarah Ghanaatiyan آزمایش دادم تنها چیزی که گفتن سالمم ولی بعضی اوقات قلبم درد میگیره یا میگرن میگیرم اونا هم من جدی نمیگیرم
-
Abbas Zangaraky نه ممنون برا خودت استفاده کن
Fatemeh Ahmadi تعارف نکردم اگه میخوای بگو
-
Fatemeh Ahmadi تعارف نکردم اگه میخوای بگو
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbbas Zangaraky مگه تعارف دارم
-
خیلی گنگ حرف زدین
نوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirmohammad shakeri
بنظرت اگه میخواست خودکشی کنه میومد دنبال کمک و راه حل میگشت؟
فک میکنم اونموقع چنین تفکری داشته و الان دیگه ت فکر خودکشی نیست -
خیلی گنگ حرف زدین
نوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط siamak slamtalab انجام شدهدوست عزیز من فکر میکنم که شما خدارو شکر که مشکلات بزرگی نداشته اید که روزی به بن بست رسیده باشی. و همچین فکر و خیال هایی به ذهنت برسن. واقعا گاهی آدم به جایی میرسه که فکر میکنه دیگه راه حلی نیست.
به نظرم یکم تفکرتون رو تغییر بدین.
-
خیلی گنگ حرف زدین
amirmohammad shakeri من تو سایت quora دقیقا همین مشکل شما رو دیدم.
میتونید به زبان انگلیسی مشکلتون رو همراه با وضعیت اجتماعی محل زندگیتون توضیح بدید.
مطمئن باشید جواب خوبی میگیرید
توکلت به خدا باشه عزیزم -
سلام خوبید
واقعا اذیت کننده هستندFatemeh Ahmadi
فَاسْتَعِذْ بِاللَّهِ ۖ إِنَّهُ هُوَ السَّمِيعُ الْبَصِيرُ
پس به خدا پناه ببر؛ زیرا او شنوا و بیناست. -
Fatemeh Ahmadi
فَاسْتَعِذْ بِاللَّهِ ۖ إِنَّهُ هُوَ السَّمِيعُ الْبَصِيرُ
پس به خدا پناه ببر؛ زیرا او شنوا و بیناست.دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@erfan-11 ممنون
-
@erfan-11 ممنون
Fatemeh Ahmadi راستش من نتونستم هیچ جوابی به سوالتون بدم...
قرآنو تصادفی باز کردم و این آیه رو دیدم و اینجا براتون نوشتم.
موفق باشید -
سلام خوبید
واقعا اذیت کننده هستندنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۱۸ آخرین ویرایش توسط S.daniyal hosseiny انجام شدهFatemeh Ahmadi
سلام. من اول از همه، هیچی از حرفای شما نفهمیدم. ولی به محض دیدن راهنماییتون به سمت فیلم هیس دخترها فریاد نمی زنند. متوجه قضیه شدم اما خب حس میکنم خیلی از بچه ها متوجهش نشدن...
راستش این موضوع آنچنان سخت و مزخرفه، که حتی صحبت کردن راجبش هم سخته. چه برسه بخواین بار اتفاق رو به دوش بکشین و اون شدت از ترس و اضطراب و استرس و بی اعتمادی و هزارتا کوفت دیگه رو به دوش بکشین...
در درجهٔ اول واقعا میخوام بهتون بگم که به هیچ وجه حق ندارین خودتون رو بابت این اتفاق مقصر بدونین. چون این اتفاق به هیچ وجه انتخاب شما نبوده و این واقعا به شما کمک میکنه تا از شر افکار راحت شین.
در درجهٔ دوم باید بگم که شما باید راجع به این موضوع صحبت کنین. با کسی که بهش اعتماد و اطمینان دارین. حتی اگه قرار نیست خانواده برای کمک به شما کاری انجام بده، شما واقعا برای آروم شدن و راحت تر شدن کارتون نیاز دارین که راجبش صحبت کنین و یکی به شما بفهمونه که شما تنها نیستین... حتی پیشنهادم اینه که پیش یه روانشناس درست و حسابی (تاکید میکنم! درست و حسابی) برید و باهاش صحبت کنید تا کمکتون کنه. روانشناسی که نخواد صرفا براتون نسخه بپیچه برای حل مشکلتون...
این قسمت حرفام بیشتر شبیه نصیحت میشه. ولی مجبورم که بگم! شما در نهایت باید با این موضوع کنار بیاین. سخته. هیچکسی هم منکرش نیست. ولی شما باید با این قضیه کنار بیاین. قبول کنین که یه همچین اتفاقی توی زندگی من رخ داده. من هیچ نقشی توی این قضیه نداشتم و اجازه نمیدم که فکر کردن به چنین اتفاقی زندگی من رو نابود کنه... شما به خاطر این اتفاق، از زندگی ناامیدین و خب حق هم دارین. چون هنوز این مسئله بعد ده سال اونقدر برای شما بزرگه، که نه خانواده چیزی ازش میدونه و نه اینکه حتی راحت میتونین درموردش صحبت کنین و باید کلی راهنما و نشانه بدید تا بقیه رو متوجه کنید که چی شده...
شما فقط و فقط باید حرف بزنین، راه حل پیدا کنین و با این مسئله کنار بیاین...