استرس خیلی زیاد
-
سلام
من امسال میرم دهم ولی هنوز شروع نشده خیلی استرس کنکور رو دارم و یهو روانم بهم میریزه اصلانم دست خودم نیست و نمیدونم باید چیکار کنم اگر پیشنهادی دارید لطفا بهم بگید -
هنو شروع نشده نگرانی؟؟!!
بجای این استرسای کشکی برو پایتو قوی کن
ریاضی رو جاهای مهمشو بخون و جدول تناوبی رو یاد بگیر برا این تابستون -
سلام
من امسال میرم دهم ولی هنوز شروع نشده خیلی استرس کنکور رو دارم و یهو روانم بهم میریزه اصلانم دست خودم نیست و نمیدونم باید چیکار کنم اگر پیشنهادی دارید لطفا بهم بگیدFariba Arbabi ببین دوست عزیز استرس خیلی زیاد به قول معروف مانع کسب است منم مثل تو بودم یا شاید بدتر چرا چون من وقت می گذاشتم استرس داشتم درصد هام داغون بود و مشاور قبلی ام استرس خیلی زیادی به من وارد می کرد و همین باعث می شد درس خواندن برام بشه عین نوشیدن کاسه زهر که هر روز و هرروز باید این کار را انجام می دادم و وقتی که روشم را درست کردم و با الا اشنا شدم خیلی خیلی خیلی اوضاعم بهتر شد هم از نظر روحی و هم از نظر درسی ببین شما هنوز دهم هستید و وقت شما خیلی زیاد هست و اگر که راه درست را انتخاب بکنید دلیلی نداره که استرس داشته باشید اصلا خوراک خراب کردن کنکور همین استرس زیاد است خیلی ها هستند که در درس ها صد هستند ولی به خاطر استرس سر کنکور نابود می شوند به نظر من شما نباید استرس داشته باشید البته استرس چیز خوبیه ولی له اندازه اش شما باید برای درستان یک مشاور خوب بگیرید و بفهمید که یادگیری شما از چه راهی است سپس اگر دیدید که استرس شما قابل کنترل نیست پیش یک روان شناس مراجعه کنید بازهم امیدوارم که موفق باشید فقط خودتون به خاطر استرس الکی ندهید
-
Fariba Arbabi ببین دوست عزیز استرس خیلی زیاد به قول معروف مانع کسب است منم مثل تو بودم یا شاید بدتر چرا چون من وقت می گذاشتم استرس داشتم درصد هام داغون بود و مشاور قبلی ام استرس خیلی زیادی به من وارد می کرد و همین باعث می شد درس خواندن برام بشه عین نوشیدن کاسه زهر که هر روز و هرروز باید این کار را انجام می دادم و وقتی که روشم را درست کردم و با الا اشنا شدم خیلی خیلی خیلی اوضاعم بهتر شد هم از نظر روحی و هم از نظر درسی ببین شما هنوز دهم هستید و وقت شما خیلی زیاد هست و اگر که راه درست را انتخاب بکنید دلیلی نداره که استرس داشته باشید اصلا خوراک خراب کردن کنکور همین استرس زیاد است خیلی ها هستند که در درس ها صد هستند ولی به خاطر استرس سر کنکور نابود می شوند به نظر من شما نباید استرس داشته باشید البته استرس چیز خوبیه ولی له اندازه اش شما باید برای درستان یک مشاور خوب بگیرید و بفهمید که یادگیری شما از چه راهی است سپس اگر دیدید که استرس شما قابل کنترل نیست پیش یک روان شناس مراجعه کنید بازهم امیدوارم که موفق باشید فقط خودتون به خاطر استرس الکی ندهید
arthur morgan خیلی ممنون بابت این روحیه خوبتون .
من درسام خوبه ولی استرسم از کنکور های ناموفق خواهرم نشات میگیره خواهرم درساش خوب بود ۴ سالم کنکور تجربی داد اما اونی که میخواست نشد و الان معلم زبان هست .
اون چهارسال تاثیرات منفی زیادی روی من گذاشت برای همین میگم استرس خیلی زیادی دارم -
هنو شروع نشده نگرانی؟؟!!
بجای این استرسای کشکی برو پایتو قوی کن
ریاضی رو جاهای مهمشو بخون و جدول تناوبی رو یاد بگیر برا این تابستونM S 4 سلام ۱ استرس بنده کشکی نیست
۲ دلیلشو توضیح دارم
۳ ممنون بابت توصیه خوب و مفید حتما این کارو میکم -
من درسام خوبه ولی استرسم از کنکور های ناموفق خواهرم نشات میگیره خواهرم درساش خوب بود ۴ سالم کنکور تجربی داد اما اونی که میخواست نشد و الان معلم زبان هست .
اون چهارسال تاثیرات منفی زیادی روی من گذاشت برای همین میگم استرس خیلی زیادی دارمFariba Arbabi تو مگه با خواهرت یکی هستی؟
هر فردی تو دنیا دارای یه شخصیت منحصر به فرد خودشه اصلا تو ک هنو شروع نکردی شاید شروع کردی و سال کنکورت رتبه 1شدی!!هیچ چیز غیر ممکن نیست فقط ب ارادس و تلاش -
Fariba Arbabi تو مگه با خواهرت یکی هستی؟
هر فردی تو دنیا دارای یه شخصیت منحصر به فرد خودشه اصلا تو ک هنو شروع نکردی شاید شروع کردی و سال کنکورت رتبه 1شدی!!هیچ چیز غیر ممکن نیست فقط ب ارادس و تلاشM S 4 خیلییییییییییی متشکرم ازت🥺🥺
️
-
M S 4 خیلییییییییییی متشکرم ازت🥺🥺
️
-
اگه خواهرت موفق نشده دلیل بر این نیست ک تو هم مثل خواهرت باشی و موفق نشی
بنظرم الان نهمتو مرور کن مثل مبحثای فیزیک توی علومت و ریاضیت از سال تحصیلی و اول مهر سعی کن مباحثو خیلی کامل یاد بگیری بعد وقتی بهشون مسلط شدی تست اموزشی بدون ینی بدون اینکه زمانی چیزی بگیری و بیشتر ور کتابتو بخون تا درسنامه -
یکم مدیتیشن انجام بده + تمرین های تنفسی (خودم تمرین wim hof رو انجام میدم) یوتیوب سرچ کنی هست
-
اگه خواهرت موفق نشده دلیل بر این نیست ک تو هم مثل خواهرت باشی و موفق نشی
بنظرم الان نهمتو مرور کن مثل مبحثای فیزیک توی علومت و ریاضیت از سال تحصیلی و اول مهر سعی کن مباحثو خیلی کامل یاد بگیری بعد وقتی بهشون مسلط شدی تست اموزشی بدون ینی بدون اینکه زمانی چیزی بگیری و بیشتر ور کتابتو بخون تا درسنامهmotahareh amoyi خیلی ممنون ازت چشم حتما
️
-
اون چهارسال تاثیرات منفی زیادی روی من گذاشت برای همین میگم استرس خیلی زیادی دارمFariba Arbabi برای همین میگم باید یک راه درست را انتخاب کنید