دهم / پر شدن زیر لایه ها
-
درود
روزتون بخیر
توی تست زیر جواب تست گزینه 4
گزینه 3 چرا درسته ؟
چون وقتی سطح انرژی(n+l) هر کدوم رو به دست میارم ترتیب پر شدن به اون صورت نمیشه . -
درود
روزتون بخیر
گزینه 3 چرا درسته ؟
چون وقتی سطح انرژی(n+l) هر کدوم رو به دست میارم ترتیب پر شدن به اون صورت نمیشه .این پست پاک شده! -
درود
روزتون بخیر
گزینه 3 چرا درسته ؟
چون وقتی سطح انرژی(n+l) هر کدوم رو به دست میارم ترتیب پر شدن به اون صورت نمیشه .@سجاد-ذوالفقاری سلام اگه شما با این روند پر شدن برید میتونید تست رو درک کنید .
-
درود
روزتون بخیر
گزینه 3 چرا درسته ؟
چون وقتی سطح انرژی(n+l) هر کدوم رو به دست میارم ترتیب پر شدن به اون صورت نمیشه .@سجاد-ذوالفقاری
سلام
به این نکته دقت کنید که اگرچه ممکنه n+l برای چند زیرلایه یکسان در بیاد، ولی زیرلایه ای که n بزرگ تری داره انرژی بیشتری داره یعنی دیرتر پر میشه.
پس با توجه به این نکته وقتی محاسبه کنیم ترتیب گزینه ۳ درست در میاد. -
@سجاد-ذوالفقاری سلام اگه شما با این روند پر شدن برید میتونید تست رو درک کنید .
Yegane Dehqan
این قاعده همیشه برقراره؟ -
@سجاد-ذوالفقاری
سلام
به این نکته دقت کنید که اگرچه ممکنه n+l برای چند زیرلایه یکسان در بیاد، ولی زیرلایه ای که n بزرگ تری داره انرژی بیشتری داره یعنی دیرتر پر میشه.
پس با توجه به این نکته وقتی محاسبه کنیم ترتیب گزینه ۳ درست در میاد. -
@سجاد-ذوالفقاری
L از صفر شروع میشه تا n_1
۴f نمیشه ۵ میشه ۷
S:0
P:1
d:2
f:3 -
Yegane Dehqan
این قاعده همیشه برقراره؟@سجاد-ذوالفقاری مطمئن نیستم ولی فکر کنم فقط Cr و Cu پیروی نمیکنن .
درسته بچه ها@تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء
-
Yegane Dehqan
ممنون -
@سجاد-ذوالفقاری
سلام
پس با توجه به این نکته وقتی محاسبه کنیم ترتیب گزینه ۳ درست در میاد.سارا M 0 گزینه 3 رسته ولی سوال گزینه نادرست رو خاسته؟
-
سارا M 0 گزینه 3 رسته ولی سوال گزینه نادرست رو خاسته؟
Mina Sadeghi
گزینه 3 درسته من دلیل درست بودنشو نمیدونستمجواب تست :گزینه 4
-
درود
روزتون بخیر
گزینه 3 چرا درسته ؟
چون وقتی سطح انرژی(n+l) هر کدوم رو به دست میارم ترتیب پر شدن به اون صورت نمیشه .این پست پاک شده! -
@سجاد-ذوالفقاری
خواهش میکنم -
سارا M 0 گزینه 3 رسته ولی سوال گزینه نادرست رو خاسته؟
Mina Sadeghi
بله نادرست رو خواسته یعنی گزینه ۴.