برنامه ریزی
-
سارا M 0
چیو سرچ کنم بالا میاد اون فایل ها؟؟
.
.
اوهوم خوبه ولی من پارسال جدول نکشیدم و حس میکنم اگه جدول بکشم منظم تر میشم
بازم ممنونم از راهنمایی تونM Tg
روی این لینک ک گذاشتم بزن.https://www.ostadbank.com/mag/جدول-برنامه-ریزی-درسی/
هم ی سری توضیحات گفته که مفیدن، هم جدول برنامه ریزی هفتگی، ماهانه، و سالانه داره ک میتونی دانلود کنی پرینت بگیری، یا اینکه به عنوان نمونه در نظر داشته باشی خودت یکی رسم کنی.
-
moohamad bahrami اسمشون ک میشه
لینکشون شاید نشهM Tg اخطار میگیرم
-
M Tg
روی این لینک ک گذاشتم بزن.https://www.ostadbank.com/mag/جدول-برنامه-ریزی-درسی/
هم ی سری توضیحات گفته که مفیدن، هم جدول برنامه ریزی هفتگی، ماهانه، و سالانه داره ک میتونی دانلود کنی پرینت بگیری، یا اینکه به عنوان نمونه در نظر داشته باشی خودت یکی رسم کنی.
-
z Gheibi توی تودلی هم میخواستم همینو بپرسم
چون دقیقا نفهمیدم منظورتون چ جدولیه
و چند تا ردیف و ستون میخوادM Tg سلام
نگاه کنید این مدل دفتر برنامه ریزیه
خب ستون هاش روزای هفته و ردیف هاش ساعت های مطالعه هست ، البته این جا ساعت هارو ننوشته
تو عکس دوم، تو جدولش، تقریبا همون چیزی که گفتم ؛ یعنی جدول برنامه ریزی
اما این چیزی که من انجام میدادم و بهتون گفتم برای فارغ التحصیلی خوبه ، البته که الان مجازیه به درد همه میخوره
اول هر هفته با خودکار برنامه هارو می نوشتم و با مداد آنچه انجام می دادم مینوشتم آخرش هم جمع تست و ساعت و در آخر هفته هم جمع هفته
اگر وقت و حوصله داشتید همچین جدولی هم داشته باشید خوبهاین فقط تجربیات منه خودتون ببینید چه کاری براتون بازدهی بیشتری داره
سوالی داشتید بفرمایید
موفق باشید -
M Tg سلام
نگاه کنید این مدل دفتر برنامه ریزیه
خب ستون هاش روزای هفته و ردیف هاش ساعت های مطالعه هست ، البته این جا ساعت هارو ننوشته
تو عکس دوم، تو جدولش، تقریبا همون چیزی که گفتم ؛ یعنی جدول برنامه ریزی
اما این چیزی که من انجام میدادم و بهتون گفتم برای فارغ التحصیلی خوبه ، البته که الان مجازیه به درد همه میخوره
اول هر هفته با خودکار برنامه هارو می نوشتم و با مداد آنچه انجام می دادم مینوشتم آخرش هم جمع تست و ساعت و در آخر هفته هم جمع هفته
اگر وقت و حوصله داشتید همچین جدولی هم داشته باشید خوبهاین فقط تجربیات منه خودتون ببینید چه کاری براتون بازدهی بیشتری داره
سوالی داشتید بفرمایید
موفق باشید -
z Gheibi سپاس فراوان
یه تا از این جدول ها توی دفتر قلمچی دارمش اونی ک خودتون کشیدید رو فقد میکشم بقیرو دارم