بی حوصلگی برای درس
-
Yegane Dehqan سلام میتونم بپرسم اسم این اپلیکیشن چیه؟
Sarah Ghanaatiyan تو تنظیمات هست
برای من یه گزینه حالت تمرکز داره اونوکه بزنم اون چیزایی که خیلی ازش استفاده میکنم رو داخلش قرار میدم -
Sarah Ghanaatiyan تو تنظیمات هست
برای من یه گزینه حالت تمرکز داره اونوکه بزنم اون چیزایی که خیلی ازش استفاده میکنم رو داخلش قرار میدمFariba Arbabi میتونم مدل گوشیتونو بپرسم؟
برای من سامسونگ هس و ت تنظیماتش نیست نمیدونم چرا -
Fariba Arbabi میتونم مدل گوشیتونو بپرسم؟
برای من سامسونگ هس و ت تنظیماتش نیست نمیدونم چراSarah Ghanaatiyan
سلام
باید اندرویدتون ۱۰ به بالا باشه -
@دختر-بهار
۱.با فیلم شروع کن .. ترجیحا استادی ک دوسش داری
۲.اپ help me focus رو نصب کن برا کنترل اعتیادت ب گوشی اگ کار باهاش برات سخت بود هم بهم بگو بگم چیکار کنی
۳.گزارش مطالعه بده. به گروه .. تاپیک .. مشاور .. دوست .. خانواده .. من
۴. تایم خواب و بیداری رو درستش کن حداقل برا این دوهفته .. چون پیشنهادم صوبا درس خوندنه
۵. فلن همینا -
Fariba Arbabi میتونم مدل گوشیتونو بپرسم؟
برای من سامسونگ هس و ت تنظیماتش نیست نمیدونم چراSarah Ghanaatiyan برای منم سامسونگ
تو نوار ابزار باید باشه -
Sarah Ghanaatiyan برای منم سامسونگ
تو نوار ابزار باید باشه -
Fariba Arbabi ببین حالت تمرکز داره
-
Fariba Arbabi در بی حوصلگی برای درس گفته است:
یا میتونی بری تو تنظیمات رو گزینه کنترل والدین بعد پایینش یا گزینه داره نوشته تالت تمرکز
-
Sarah Ghanaatiyan بچه های آلایی میتونید از این روش استفاده کنید . @دانش-آموزان-آلاء
Yegane Dehqan سلام
واسه شیائومی redmi نمیدونین کدوم قسمته؟ -
Yegane Dehqan سلام
واسه شیائومی redmi نمیدونین کدوم قسمته؟Amin Ali Akbari نه ولی میپرسم اگه پیدا کردم بهت میگم
-
Yegane Dehqan سلام
واسه شیائومی redmi نمیدونین کدوم قسمته؟Amin Ali Akbari سلام نه والا نمیدونم
ولی شما توی تنظیمات digital wellbing یا app timers رو سرچ کن شاید پیدا شد .
-
سلام
من یه مدتی در حد توانم درس خوندم و فضای مجازی رو کم کردم اما دوباره برگشتم به اون دورانی که حتی نمی تونم روی کتاب رو نگاه کنم و یجورایی حس فرار بهم دس میده وقتی روی کتاب باز میکنم ونمی تونم بخونم و دوباره یکسر پای گوشی ام
از طرفی هم حدودا یکی دو هفته بعد امتحان تغییر رشته دارم و باایددد بخونم
ممنون میشم راهنماییم کنید:)
@دانش-آموزان-آلاء
@یازدهم@دختر-بهار عزیزم برنامه کوالیتی تایم بهترین اپ کنترل و مدیریت هست من حتی مشاورم بعد دیدن کارکرد این اپ ازم خواسته هرشب یه اسکرین رکورد از گززارش برنامه براش بفرستم استفادع از گوشیم روببینه تازع یه اپشن دارع ک میتونی هرچند ساعت دوست داشتی فعالش کنی و دیگ ب گوشیت دسترسی نمیتونی پیداکنی تا تایم تعیین شده تموم ش
-
@دختر-بهار عزیزم برنامه کوالیتی تایم بهترین اپ کنترل و مدیریت هست من حتی مشاورم بعد دیدن کارکرد این اپ ازم خواسته هرشب یه اسکرین رکورد از گززارش برنامه براش بفرستم استفادع از گوشیم روببینه تازع یه اپشن دارع ک میتونی هرچند ساعت دوست داشتی فعالش کنی و دیگ ب گوشیت دسترسی نمیتونی پیداکنی تا تایم تعیین شده تموم ش
mahsa moradi 0 اینجوریه
-
سلام عزیز دلم کسی جز خودت نمیتونه راهنماییت کنه این خودتی که بهتر از هر کسی دلیل بهونه هایی که برای درس نخوندن میاری رو میدونی و راهکارِ شم میدونی
البته همه مون همینیم فقط باید به صدای منطق درون مون گوش بسپاریم
خواستی به واتساپ سر بزن دلم برات تنگ شده️
-
سلام
من یه مدتی در حد توانم درس خوندم و فضای مجازی رو کم کردم اما دوباره برگشتم به اون دورانی که حتی نمی تونم روی کتاب رو نگاه کنم و یجورایی حس فرار بهم دس میده وقتی روی کتاب باز میکنم ونمی تونم بخونم و دوباره یکسر پای گوشی ام
@دانش-آموزان-آلاء
@یازدهم@دختر-بهار
چرا چی باعث شده اینطوری بشی با شناختی ک دارم ازت یه چیزی فکرتو مشغول داره ک نمیتونی بری سر درست ببین خودت میگی دوهفته دیگ تغییر رشته داری پس باید تمرکزت رو بزاری روی اون هیچ چیز دیگ برات مهم نباشه -
سلام
@دانش-آموزان-آلاء
@یازدهم@دختر-بهار در بی حوصلگی برای درس گفته است:
سلام
@دانش-آموزان-آلاء
@یازدهمzeinab dehghani زینب فک کنم تو بتونی کمکش کنی
-
Amin Ali Akbari سلام نه والا نمیدونم
ولی شما توی تنظیمات digital wellbing یا app timers رو سرچ کن شاید پیدا شد .
Yegane Dehqan ععع دستت درد نکنه
کل تنظیمات زیر رو کردمapp timer هم سرچ کردم اما نبود
اما این digital که گفتی پیداش کردم
دستت درد نکنه -
دستت درد نکنهAmin Ali Akbari parental control هم هست
-