SO2
-
سلام، گوگرد دی اکسید
ساختار لوییس گونه پایدارش به این صورته در تمام منابع بین المللی و دانشگاهی خارجی:
اما توی کتابای درسی ما با این ساختار لوییس ناپایدارش بررسی میشه در سرتاسر کتاب و ما باید ساختار لوییسش رو هم اینطوری یاد بگیریم و هر وقت از ما ساختار لوییس SO2 رو خواستن اینجوری رسم کنیم و جفت الکترون هاشو بشماریم:
در حالیکه:
چرا؟؟
-
سلام دوستان نتیجه شد همین؛
چون باعث ابهام بعضیا شد یه بار دیگه منشن میکنم ک ببینن اونایی ک براشون ممکنه ابهامی شده باشه
دانش-آموزان-آلاء -
سلام، گوگرد دی اکسید
ساختار لوییس گونه پایدارش به این صورته در تمام منابع بین المللی و دانشگاهی خارجی:
اما توی کتابای درسی ما با این ساختار لوییس ناپایدارش بررسی میشه در سرتاسر کتاب و ما باید ساختار لوییسش رو هم اینطوری یاد بگیریم و هر وقت از ما ساختار لوییس SO2 رو خواستن اینجوری رسم کنیم و جفت الکترون هاشو بشماریم:
در حالیکه:
چرا؟؟
Amirreza Vafaei Moghadam
:|||||||||||| -
Amirreza Vafaei Moghadam
:||||||||||||milad havazyari
گیج شدمالان آخر ما باید لوییس اینو چجوری بکشیم؟
منابع فارسی بالایی رو کشیده انگلیسی ها پایینی رو کشیدن
هیچکی نمیدونه ینی..؟
-
سلام، گوگرد دی اکسید
در حالیکه:
چرا؟؟
Amirreza Vafaei Moghadam
به قول عای موقاری کتاب هر چی بگه میگیم سمعا و طاعتا
موارد زیادی پیش اومده که کتاب با منابع علمی سازگار نیست و از خودش چیزی رو درآورده و چون منبع ما برای کنکور کتاب درسیه هرچی کتاب درسی بگه (حتی به غلط) اون درست محسوب میشه -
سلام، گوگرد دی اکسید
در حالیکه:
چرا؟؟
Amirreza Vafaei Moghadam سلام
خودت داریم میگی منابع بین المللی
کتاب ما در حد ابتداییه
فقط میتونم ایجوری کمکت کنم
فعلا اهمیت نده 🥲
تا ان شاالله که رفتی دانشگاه دلیلشو بفهمی -
Amirreza Vafaei Moghadam
به قول عای موقاری کتاب هر چی بگه میگیم سمعا و طاعتا
موارد زیادی پیش اومده که کتاب با منابع علمی سازگار نیست و از خودش چیزی رو درآورده و چون منبع ما برای کنکور کتاب درسیه هرچی کتاب درسی بگه (حتی به غلط) اون درست محسوب میشه@felli
Yegane Dehqan
نمیدونم آخه شک کردم میگم شاید اون ساختار ناپایدار فقط برای اون SO2 که آلاینده هستش باشه شاید... اونی ک پایدار هستش برای حالت عادیش باشهنمیدونم والا
️
️ ینی یه موقع درباره SO2 عادی حرف زدن اون منابع خارجی رو بکشیم وقتی درباره SO2 ای ک از سوختن بدست میاد و آلاینده هستش و ناپایدار هستش حرف زدن اون ساختار ناپایدار رو بکشیم؟
️
️ نمیدونم والا گیج شدم
-
milad havazyari
گیج شدمالان آخر ما باید لوییس اینو چجوری بکشیم؟
منابع فارسی بالایی رو کشیده انگلیسی ها پایینی رو کشیدن
هیچکی نمیدونه ینی..؟
Amirreza Vafaei Moghadam
چون کتاب بالایی رو گفته باید قبول کنیم دگ
میتونی تو پیج استاد پویان نظر هم ازشون بپرسی تازگیام یه گروه شیمی برای رفع اشکال تشکیل دادن -
@felli
Yegane Dehqan
نمیدونم آخه شک کردم میگم شاید اون ساختار ناپایدار فقط برای اون SO2 که آلاینده هستش باشه شاید... اونی ک پایدار هستش برای حالت عادیش باشهنمیدونم والا
️
️ ینی یه موقع درباره SO2 عادی حرف زدن اون منابع خارجی رو بکشیم وقتی درباره SO2 ای ک از سوختن بدست میاد و آلاینده هستش و ناپایدار هستش حرف زدن اون ساختار ناپایدار رو بکشیم؟
️
️ نمیدونم والا گیج شدم
Amirreza Vafaei Moghadam ما رو هم داری گیج میکنی
من تحقیق میکنم دربارش حالا اگه فهمیدم دلیلشو میگم بهت . -
@felli
Yegane Dehqan
️
️
️ نمیدونم والا گیج شدم
Amirreza Vafaei Moghadam فکر میکردم فقط تو زیست از این خبراس ////:
ماهم زیستمون پر از مطالبیه که از نظر علمی بدرد عمه مولف های کتاب میخوره ولی چون کنکور از کتابه همونی که کتاب میگه
شما هم همینطور برا کنکور چیزی که کتاب میگه اما اگه المپیاد اون چیزی که از نظر علمی درسته را بگیرید -
Amirreza Vafaei Moghadam
میتونی تو پیج استاد پویان نظر هم ازشون بپرسی تازگیام یه گروه شیمی برای رفع اشکال تشکیل دادنmilad havazyari
ببخشید اون گروه کجاست؟ -
ساختار دوم برای کنکور هست
دوتا داتیو رو کتاب درسی بررسی نکرده
-
milad havazyari
ببخشید اون گروه کجاست؟@felli
لینکش رو تو پیج خودشون استوری کرده بودن -
Amirreza Vafaei Moghadam ما رو هم داری گیج میکنی
من تحقیق میکنم دربارش حالا اگه فهمیدم دلیلشو میگم بهت .Yegane Dehqan ببخشید ک باعث سردرگمی شدم... مرسی
-
Amirreza Vafaei Moghadam
میتونی تو پیج استاد پویان نظر هم ازشون بپرسی تازگیام یه گروه شیمی برای رفع اشکال تشکیل دادنmilad havazyari کجاست گروهشون؟؟
-
ساختار دوم برای کنکور هست
دوتا داتیو رو کتاب درسی بررسی نکرده
@amir-bernousi
سلام،
منظورتون این یکی هستش؟ برای کنکور
یا این یکی؟
آخه آقا پویان نظر فرسنگ قبلی برا آلاینده های حاصل از سوختن ذغال سنگ اولی رو رسم میکرد
-
@amir-bernousi
سلام،
منظورتون این یکی هستش؟ برای کنکور
یا این یکی؟
آخه آقا پویان نظر فرسنگ قبلی برا آلاینده های حاصل از سوختن ذغال سنگ اولی رو رسم میکرد
-
سلام
شما باید هرچی کتاب بگه بزاری رو جفت چشمات
من پارسال که کلاس کنکور مدرسه رو میرفتم یه المپیادی توش بود که خیلی جاها ایراد میگرفت به معلم و میگفت غلطه. معلم هم میگفت خودمم میدونم ولی کنکور بحثش جداس و هرچی کتاب بگه باید بگی چشم
-
سلام
شما باید هرچی کتاب بگه بزاری رو جفت چشمات
من پارسال که کلاس کنکور مدرسه رو میرفتم یه المپیادی توش بود که خیلی جاها ایراد میگرفت به معلم و میگفت غلطه. معلم هم میگفت خودمم میدونم ولی کنکور بحثش جداس و هرچی کتاب بگه باید بگی چشم
amirmohammad shakeri
سلام حرف شما درسته منم میدونم باید چیزی ک کتاب میگه رو انجام داد اما من برای این، این سوال رو پرسیدم ک در این خصوص رفع ابهام بشه ک آیا در همه شرایط اینطوره یا فقط برای آلاینده ک ناپایدار هستش این ساختار باید در نظر گرفته بشه:
Amirreza Vafaei Moghadam در SO2 گفته است:آخه شک کردم میگم شاید اون ساختار ناپایدار فقط برای اون SO2 که آلاینده هستش باشه شاید... اونی ک پایدار هستش برای حالت عادیش باشه
ینی یه موقع درباره SO2 عادی حرف زدن اون منابع خارجی رو بکشیم وقتی درباره SO2 ای ک از سوختن بدست میاد و آلاینده هستش و ناپایدار هستش حرف زدن اون ساختار ناپایدار رو بکشیم؟
-
amirmohammad shakeri
سلام حرف شما درسته منم میدونم باید چیزی ک کتاب میگه رو انجام داد اما من برای این، این سوال رو پرسیدم ک در این خصوص رفع ابهام بشه ک آیا در همه شرایط اینطوره یا فقط برای آلاینده ک ناپایدار هستش این ساختار باید در نظر گرفته بشه:
Amirreza Vafaei Moghadam در SO2 گفته است:آخه شک کردم میگم شاید اون ساختار ناپایدار فقط برای اون SO2 که آلاینده هستش باشه شاید... اونی ک پایدار هستش برای حالت عادیش باشه
ینی یه موقع درباره SO2 عادی حرف زدن اون منابع خارجی رو بکشیم وقتی درباره SO2 ای ک از سوختن بدست میاد و آلاینده هستش و ناپایدار هستش حرف زدن اون ساختار ناپایدار رو بکشیم؟
Amirreza Vafaei Moghadam در SO2 گفته است:
amirmohammad shakeri
سلام حرف شما درسته منم میدونم باید چیزی ک کتاب میگه رو انجام داد اما من برای این، این سوال رو پرسیدم ک در این خصوص رفع ابهام بشه ک آیا در همه شرایط اینطوره یا فقط برای آلاینده:
تا اینجایی که من تست زدم تو سوال نمیاد بگه so2 الاینده و غیر الاینده. پس شما باید پیش فرضت رسم کتاب باشه
-
Amirreza Vafaei Moghadam در SO2 گفته است:
amirmohammad shakeri
سلام حرف شما درسته منم میدونم باید چیزی ک کتاب میگه رو انجام داد اما من برای این، این سوال رو پرسیدم ک در این خصوص رفع ابهام بشه ک آیا در همه شرایط اینطوره یا فقط برای آلاینده:
تا اینجایی که من تست زدم تو سوال نمیاد بگه so2 الاینده و غیر الاینده. پس شما باید پیش فرضت رسم کتاب باشه
چا اتفاقا میگه
-
یع جایی میاد ففط میگه SO2
-
یه وقتی هم میگه آلاینده حاصل از سوختن چیزی مثل ذغال سنگ ک یکیش SO2 هستش...
فرقش اینه..!
برای این دو باید تفاوت قائل شد چون SO2 حاصل از سوختن ذغال سنگ به قدری ناپایداره ک سریع تبدیل به SO3 میشه
-