سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
برنامه روتین دروس عمومی
-
سلام به همه
همون طور که از موضوع تاپیک مشخصهمن کنکوری ۱۴۰۱ هستم و میخوام یه برنامه ی روتین برای دروس عمومی عربی و فارسی و زبان و دینی رو شروع کنم به اجرا کردنش
تو فضای مجازی چند بار دیدم که مثلا برای فلان درس یه برنامه روزانه ای قرار دادن اما راستش میخوام با برنامه ای که رفقای آلاییم پیش میرن و بهم پیشنهاد میدن جلو برم
لطف میکنید اگه هر کسی که برا دروس عمومیش برنامه روتین داره ، برنامه خودشو به من بگه تا منم استفاده کنم
اگه قبلا هم همچین تاپیکی ایجاد شده ممنون میشم لینکشو قرار بدین تا من یا دوستان دیگه استفاده کنیم
@دانش-آموزان-آلاء
@راه-ابریشمی-ها-ادبیات
@راه-ابریشمی-ها-دینی
@راه-ابریشمی-ها-زبان
@راه-ابریشمی-ها-عربی
کنکوری 1399 -
سلام دوست عزیز ، به نظر من از همین الان دروس عمومیتو سعی کن قوی ببندی و از مدرسه جلو بیفتی که به نظرم میتونه یه دوپینگ عالی باشه برات و در طول سال بتونی زمان بیشتری به اختصاصیا اختصاص بدی ، معمولا ادبیات چون درس چالشیه هر روز بخون و تایمش بستگی به خودت داره مثلا من اولین درسی که باش روزمو شروع میکردم ادبیات بود و حدود یک ونیم یا دو ساعت روزانه سعی میکردم بخونم ، عربی و زبان رو چون قوی بودم روزانه هر کدوم رو یک ساعت میخوندم یا تست میزدم معمولا زبان رو میزاشتم آخر شبی که خستگیم رو در کنم ، در نهایت دینی ، دینی بستگی داره به اینکه میخوای درس رو بخونی و تثبیت کنی یا نه تست بزنی مثلا اگر تست بود یک ساعت برای من در روز کافی بود اگر مطالعه درس بود بعضا تا دو ساعت یا حتی بعضی درسا رو تو دو بخش جدا در دو روز میخوندم ، الان میانگینن میشه گفت روزی 5 ساعت عمومی که اگر روزانه 12 ساعت مطالعه داشته باشید خیلی راحت کفاف میکنه موفق باشید
-
Marjan82
حالا درصدهاي عمومی تون چند شد؟
ممنون میشم بگین -
Marjan82
خیلی خیلی ممنونم بابت اینکه وقت گذاشتین دستتون درد نکنهفقط اینکه فک کنم باید یه تاپیک دیگه بزنم تا جواب سوالمو بگیرم
چون منظور من از برنامه روتین این بود که مثلا برای فارسی روزی چند تا تست قرابت ، چند تا آرایه و... بزنم
یا برای زبان روزی چند تا کلوز بزنم چند تا ریدینگ
و همچنین برای عربی و دینیمنظور من همونطور که تو بالا گفتم بود
اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم -
امیر تشنه دل دوستان تاپیک جدید
نمیزنم اگه میشه اینجا راهنماییم کنین -
امیر تشنه دل
سلام
روتین عمومی برای من اینطور بود که:
علاوه بر مطالعه خوده دروس عمومی در روز ، آخرِ شب ی باکس عمومی گذاشتم تو برنامم.
باکس عمومیم حداکثر ۱:۳۰ ساعت بود و شامل:
کلوز : گاهی ۱ و گاهی ۲ تا
ریدینگ هم مثل کلوز
قرابت، شبی ۵ تا تست
آرایه هم شبی ۵ و گاهی بیشتر
دستور هم که بستگی داشت.
توی برنامم اینا رو تایم بندی کردم.
خب چنتا مطلب اضافه کنم، این تعداد که گفتم میتونه به مرور زمان و تقویت مهارت هم بیشتر بشه! صرفا برای شروع این تعداد رو من در نظر گرفتم...و گرنه گاهی بیشتر تست میزدم.
وگرنه مثلا میشه چندین کلوز رو باهم زد و تحلیل کرد...و یا قرابت و ریدینگ و.... هم همینطور!
به هرحال وقتی مهارت افزایش پیدا کنه قطعا سرعت هم بالا میره! و میشه تعداد تست رو بالا برد!
پ.ن: تاریخ ادبیات و لغت و املا رو من توی برنامه اصلی قرار دادم...برای همین شامل این باکس عمومی آخر شب نمیشدن...و البته همینطور تست لغات زبان و گرامر رو.
شما هم خودتون با توجه به برنامه ای که دارید ی همچین باکسی رو به عنوان روتین شبانه در نظر بگیرید خیلی کمک کننده هست.
موفق باشید -
Mohammad Gh در برنامه روتین دروس عمومی گفته است:
Marjan82
حالا درصدهاي عمومی تون چند شد؟
ممنون میشم بگینادبیات :64 عربی :100 زبان :86 دینی :80
-
امیر تشنه دل در برنامه روتین دروس عمومی گفته است:
Marjan82
خیلی خیلی ممنونم بابت اینکه وقت گذاشتین دستتون درد نکنهفقط اینکه فک کنم باید یه تاپیک دیگه بزنم تا جواب سوالمو بگیرم
چون منظور من از برنامه روتین این بود که مثلا برای فارسی روزی چند تا تست قرابت ، چند تا آرایه و... بزنم
یا برای زبان روزی چند تا کلوز بزنم چند تا ریدینگ
و همچنین برای عربی و دینیمنظور من همونطور که تو بالا گفتم بود
اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشمبرای قرابت من نشر الگو داشتم اون خودش یه بخشی داره به نام نون شب روزی یک یا دوتا بستگی به خودت داره بزن ، آرایه هم اگر یادگیری تمام آرایه ها رو تموم کردی من روزی دو صفحه نشر الگو سعی میکردم بزنم و املا و لغت هم به همین شکل ، و ماه آخر کتاب هزار تست استاد هامون سبطی خیلی بهم کمک کرد پیشنهاد میدم حتما استفاده کن ، باقی درس ها هم واقعا به برنامه ات و سطحت خیلی بستگی دارند مثلا من هر روز دو کلوز و دو ریدینگ میزدم بعضی وقتا میکردم یه کلوز و ریدینگ
Marjan82
شما هم میشه برنامه روتین خودتون رو اونطوری که گفتم بهم بگین؟؟ ممنون میشمخواهش میکنم ، داشتم مینوشتم برای قرابت من نشر الگو داشتم اون خودش یه بخشی داره به نام نون شب روزی یک یا دوتا بستگی به خودت داره بزن ، آرایه هم اگر یادگیری تمام آرایه ها رو تموم کردی من روزی دو صفحه ترکیبی نشر الگو سعی میکردم بزنم و املا و لغت هم به همین شکل ، و ماه آخر کتاب هزار تست استاد هامون سبطی خیلی بهم کمک کرد پیشنهاد میدم حتما استفاده کن ، باقی درس ها هم واقعا به برنامه ات و سطحت خیلی بستگی دارند مثلا من هر روز دو کلوز و دو ریدینگ میزدم بعضی وقتا میکردم یه کلوز و ریدینگ ، و یه چیز الان یادم افتاد خیلیا تو لغات ادبیات مشکل دارند من هر روز صبح که پا میشدم ادبیاتم رو با لغات شروع میکردم تا جایی حتی بعضی روزا تو نیم ساعت تمام لغات دهم و یازدهم و مرور کرده بودم و یجورایی تو ذهنم تثبیت شده بود که باعث بانیش همین مرور هر روز بود
-
Marjan82
ببخشین امکان داره رتبتون رو بگین؟؟
البته هر طور راحتین شاید دلتون نخواد بگین
در هر صورت خیلی ممنونم از اینکه تجربتونو در اختیارم قرار دادین1236 منطقه سه کنکور امسال ، زیاد هم رتبه خوبی نیست شاید بمونم برای سال بعد خواهش میکنم
-
امیر تشنه دل
درک متن عربی رو روزی دوتا میزدم دینی هم کتاب آیات و روایات خیلی سبز سعی میکردم هر روز چندتاشو بزنم -
سارا M 0
درصدهای عمومیتون چند شد؟
ممنون میشم بگین -
Marjan82 رتبه ۱۰۰۰ و خورده ای منطقه ۳ رو فک میکردم باید رتبه خوبی باشه که ! اخه خودمم کنکوری ۴۰۱ تجربی منطقه ۳ هستم و تا جایی که میدونم سهمیه منطقه ۳ خیلی کمک میکنهبه رتبه کشوری
-
Marjan82 میشه لطفا بگید برای عربی چیکار میکردید و کنکوری چه سالی بودید (البته اگه دوست داشتید)
-
Mohammad Gh
هنوز کنکور ندادم:) -
سلام دوست عزیز.
آرایه: اول تک آرایه ها رو کامل کامل بخون و بعدا تستشم بزن. و این تک آرایه ها رو در خود روزهایی که ادبیات می خونی قرار بده. بعد از اینکه تک آرایه ها رو تموم کردی ، هر شب ۳ تا ۵ تست از آرایه های ترکیبی بخون.
دستور زبان: به نظر من خود دستور زبان رو در برنامه هفتگی ادبیاتت قرار بده و نیازی به برنامه روتین نداره.
قرابت معنایی: اگه هر کدوم از کتابهای قرابت معنایی رو خریدی اول اون ۶۵ تا مفهومی که توی کتاب هستش بخون ( نباید اون ها رو حفظ کنی!!!). بعد از تموم کردن اونها هر شب ۵ تا ۱۰ تست قرابت بزن.
کلوز و ردینگ: برای این مبحث اول یکی از کتابهای درک متن زبان رو بگیر و اون تکنینک هایی که در ابتدای کتاب اومده رو خوب بخون( من میگم کتاب لقمه ی ۴۰۳۰ مهرو ماه رو بگیر) بعد از تموم کردن اون قسمت هر شب یک تا دو عدد کلوز ردینگ بزن.
درک متن عربی: برای این درس هم یکی از کتاب های درک متن عربیرو بگیر و اول تکنین های اول کتاب رو بخون . بعدا هر شب ۱ تا ۲ عدد درک متن عربی بزن.
مطمئن باش با این روش حتما موفق می شی. ولی باید پیوسته اون ها رو انجام بدی . نه اینکه یه هفته انجام بدی و یک هفته نه!!
اگر ساعت مطالعه ت در روز:
۸ ساعته: روزی نیم ساعت وقت بذار
۱۰ ساعته: روزی ۴۵ دقیقه این کار ها رو انجام بده.
۱۲ ساعت: روزی یک ساعت.
اگر هم می بینی انجام دادن همه این ها برای هر شب برات سخته می تونی اون ها رو ۲ پارتش کنی. یعنی فرضا شبی درک متن زبان و عربی بخون و شب بعد آرایه و قرابت.
موفق باشی دوست عزیز