آیا جزوه نوشتن خوبه یا نه
-
آیا خوبه برای **همه ی ** درس ها جزوه
نوشت ؟ -
نوشت ؟Mohammadamin Tajrobehkar
سلام
من برای زیست با توجه به تدریس استاد های آلا علاوه بر نکته نویسی توی کتاب، جزوه هم مینویسم.
برای شیمی و فیزیک هم بله جزوه دارم، ولی خودم ننوشتم!
ولی در کل داشتن جزوه کمک کننده و مفیده....مخصوصا اگه همراه با مثال و تمرین و نمونه تست باشه.
اگه از تدریس اساتید آلا استفاده میکنید....پیشنهاد میکنم جزوه هارو تهیه کنید.....نسبت به نوشتن بهتره و وقتتون گرفته نمیشه. -
Mohammadamin Tajrobehkar
سلام
من برای زیست با توجه به تدریس استاد های آلا علاوه بر نکته نویسی توی کتاب، جزوه هم مینویسم.
ولی در کل داشتن جزوه کمک کننده و مفیده....مخصوصا اگه همراه با مثال و تمرین و نمونه تست باشه.
اگه از تدریس اساتید آلا استفاده میکنید....پیشنهاد میکنم جزوه هارو تهیه کنید.....نسبت به نوشتن بهتره و وقتتون گرفته نمیشه.ببخشید شما جزوه ها رو از کجا تهیه میکنید؟
-
ببخشید شما جزوه ها رو از کجا تهیه میکنید؟
Mohammadamin Tajrobehkar
جزوه های آلا رو اگه قصد خرید داشته باشید از قسمت محصولات، میتونید پیدا کنید و بخرید. -
Mohammadamin Tajrobehkar
جزوه های آلا رو اگه قصد خرید داشته باشید از قسمت محصولات، میتونید پیدا کنید و بخرید.سارا M 0 ممنونم
-
سارا M 0 ممنونم
Mohammadamin Tajrobehkar
خواهش میکنم. -
Mohammadamin Tajrobehkar
سلام
اگه از تدریس اساتید آلا استفاده میکنید....پیشنهاد میکنم جزوه هارو تهیه کنید.....نسبت به نوشتن بهتره و وقتتون گرفته نمیشه.سارا M 0 سلام ببخشید شما جزوه ها رو چاپ کردید؟ راه ابریشم رو میگم
-
سارا M 0 سلام ببخشید شما جزوه ها رو چاپ کردید؟ راه ابریشم رو میگم
Mahdi Solgi
سلام، خیر من راه ابریشمی نیستم -
نوشت ؟Mohammadamin Tajrobehkar سلام
برای فیزیک و ریاضی بهتون پیشنهاد میکنم جزوه ها رو اگر براتون مقدوره بخرید از سایت اما برای زیست های صفر تا صد به نظرم بنویسید همین نوشتنه در حین یادگیری خیلییی کمک میکنه به بحث یادگیری من خودم برای صفر تا صد های زیست وقتی مینوشتم باعث میشد درك خوبی داشته باشم -
M maryam111 این موضوع را از انتخاب منابع جابهجا کرد
-
نوشت ؟Mohammadamin Tajrobehkar
اگه کنکوری هستی نه اصلا خوب نیست
ولی حاشیه نویسی خیلی خوبه این کار کن حتما -
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد