سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
حالم خوب نیست...
-
سلام.
اومدم یه سری حرفا باهاتون بزنم...
ما اینجا توی انجمن، توی قسمت "سوال مشاوره ای" موارد خیلی خیلی زیادی رو دیدیم که بچه ها میان و از حال و روزشون می نویسن و از ما کمک میخوان...
خیلی از بچه ها حالشون خوب نیست، یا نمیدونم نیاز به یه راهنمایی یا کمک دارن و و و و و...
اما گِلهٔ من اینجاس...
من بارها دیدم عزیزانی هستن که درجواب این بچه ها، میان مینویسن استخاره کن. آروم باش!!! تلاش کن. پاشو بلند شو غصه نخور الآن وقتش نیست. یا از این جملاتی که خودشون حتما فکر میکنن خیلی مفید و مؤثره.
ولی دوست من، این بنده خدا مگه خودش نمیتونست اینا رو به خودش بگه؟!
وقتی کسی یه همچین تاپیکی میزنه، از تو راهکار معقول میخواد. ازت یه راهی میخواد برای حل و فصل مشکلش. این راهایی که تو تلاش میکنی بذاری جلوش، شاید فقط در حد یه مسکن ساعتی عمل کنه (که حتی مطمئن نیستم در همون حد هم عمل کنه)
بارها و بارها دیدم.مثلا دوستی اومده بود تاپیک زده بود و از تجاوز صحبت میکرد و کمک میخواست که الآن با مشکلش چیکار کنه.
اونوقت اکثر جوابا این بود. "استخاره کن"!!!
استخاره چیه رفیق. این دوستمون توی یه خلاء روحی گیر کرده. کمک میخواد. پشتیبانی میخواد. استخاره؟! برای چی؟! برای کی؟! چی میشه تهش؟!
یا مثلا ما اینجا بچه های کنکوری رو داریم. اکثر مواقع بچه ها میان تاپیک میزنن از اینکه خسته شدن و شرایط روحی درست و درمونی ندارن و از ما کمک میخوان جهت رفع مسائلی که دارن.
حالا جوابا داره میگه مهم نیست. پاشو و ادامه بده.
دوست من، تو اصن مگه میدونی این قضیه برای اون تا چه حد بزرگه که میگی مهم نیست؟!
واقعا اگه مهم نبود چه دلیلی برای تاپیک زدن داشت؟!
یا مثلا یه حجم عظیمی از سوالات جملات انگیزشیه.
" بلند شو و با مسیرت ادامه بده. خودت را درگیر سنگ های راه مکن"
"اگر به روبرو نگاه کنی، خارهای زیر پایت را نمیبینی"
"پاشو تلاش کن. مهم اینه که دو سال بعد میفهمی چقدر همه چی خوبه"
نه به خدا اگه ذهنت خسته باشه هرچی هم تلاش کنی فقط میخوری توی دیوار. رس روح این بچه ها رو میکشید اینجوری... ما خودمون با حرفای خودمون و راهایی که اشتباهی میذاریم جلوی هم، همدیگه رو پیر میکنیم.
بچه ها تروخدا این جمله ها رو بس کنین.
اینا جملات قشنگین. واقعا هم جذابن.اما برای وقتی که حالت خوبه. نه وقتی که حالت اونقدر بده که دلت میخواد فحش بدی به زمین و زمان و از زندگی لفت بدی.
رفیق واقعا خودت وقتی توی نهایت حال بدت باشی این جمله ها آرومت میکنه؟! در جواب همون جملهٔ "پاشو ادامه بده"نمیخوای بگی"ولم کن بابا میخوام بشینم همینجا اصن"؟ نکنید اینکارو باهم.
کاری نکنید آدما وقتی باهاتون حرف میزنن فکر کنن گوش نمیدین و صرفا چندتا جملهٔ انگیزشی از چپ و راست حفظ کردین که همهش واسه همه تعریفش میکنین...
...
ضمنا
حالم هم خوبه
فقط این حرفا رو باید میزدم...
@دانش-آموزان-آلاء -
danial hosseiny دلت خیلی پرها
ولی راس میگی من وقتایی که حالم بده فقط دلم میخواد یکی باشه هعی غر بزنم از همه چی که حالمو بد کرده بهش بگم بعد که خالی شدم باهم بگردیم براش راه حل پیدا کنیم
ولی خب خدا خودشم میگ نیاین بشینین ی جا بگین خب خدا من میشینم تو حلش کن میگ تو حرکت کن منم دستتو میگیرم حالا ام همینه تو راه حلو بش بگو تو کمکش کن تو دستشوبگیر خدا ام هواشو داره اگ خدا میخواس فقط خودش همه چیو حل کنه اصن خانواده و دوستی وجود نداش اصن سعدی نمیومد بگ بنی ادم همه یکین و دست همو باید بگیرن
به خدا باید توکل کرد درست ولی حرکت کرد و توکل کرد کمک کرد و توکل کرد ی وقتایی بنده خدا همون دسته خدا برای کمک کردنه -
@masoumeh-shokrollahi
مشکل اینجاس که تا میبینیم یکی حالش بده، سریع فکر میکنیم اگه به خدا فکر کنه، کاملا همه چیزش خوب و عالی میشه و حل میشه!
ولی واقعا شما تا وقتی سردردت حل نشه، تا کی میخوای مسکن بخوری؟!
قرار که نیست همه چیزو بسپاریم دست خدا... -
danial hosseiny بله باید اومد پیش مشاور تحصیلی خانواده
ولی اره باید بگردی ببینی مشکل کجاس
از ریشه ترمیم کنی نه اینکه بشینی ی جا هعی دعا کنی -
danial hosseiny کاملا باهات موافقم
-
@masoumeh-shokrollahi
حالا هی اینو بگو تا ترغیب بشم از این به بعد هزینه بگیرم
میگفت الآن وقت ساختنه وقت توکل نیست... -
-
danial hosseiny
شما عیدیتو بده نمیخواد هزینه بگیری
بله اونم توی همچین سنی که با ساختن راه ایندت میتونی همه چیو به کل عوض کنی و قهرمان داستان زندگیت بشی
با این جور عقیده ها که اره بشین فلان چیزو بخون و بعده چندروز حل میشه فقط باعث میشی ی کس دیگ ای بیاد جاتو بگیره همین -
@masoumeh-shokrollahi
بالأخره باید یه جوری خرج زندگیم دربیاد یا نه؟!
با کدوم پول عیدی بدم خب؟ -
danial hosseiny عه اره یادم نبود اون ده تارو
-
حرف دلمو زدی
هر وقت میام اینجا و میبینم در جواب این تاپیک ها پیشنهاد هایی داده میشه که صرفا یه فرد مذهبی بهش ایمان داره، خندم میگیره.
سر یه مسئله ای یکی یه سوالی ازم پرسید گفتم "برو تو کوئرا و ردیت بپرس. توی سایت Healthline هم مقاله های مربوط به سلامت زیادی پیدا میشه. برو چنتا ازونارو هم بخون" بعد یکی بهم ریپلای زده "وقتی اینهمه حدیث از ائمه داریم چرا مقاله و سایت خارجی؟". نمیدونم چرا ولی غالب بچه های اینجا که مذهبین فکر میکنن بقیه هم مثل خودشونن
خلاصه که تمام و کمال با حرفات موافقم
پی نوشت : تاپیک حس میکنم قراره بسته شه
-
amirmohammad shakeri
ما هم خودمونو مذهبی میدونیم رفیق.
ولی خیلی فرق هست بین مذهب و تعصب...
...
منم با پی نوشتت موافقم.
بیشتر برام این مهمه که حرفمو زدم و چند نفر خوندن️ -
danial hosseiny
وااییی دقیقااا چندین دفعه خواستم ریپلای بزنم و بگم بهشون اما بخاطر شخصی ک حالش خوب نبود نمیخواستم ت تاپیکش تنش ایجاد کنم و از طرفی یکی دوتا هم نبودن!
فرضا نماز خوندن و قرآن خوندن چجوری میتونه حال کسی رو ک اعتقاد چندانی نداره خوب کنه؟! اوکی داری پیشنهاد میدی ولی خب چطور انقد تاکید داری ک حال طرف خوب میشه با اینا://
امیدوارم دفعات دیگه نظرات بیشتر راهکار مفید و منطقی باشه تا جمله انگیزشی و نصیحت های دینی(اولا همه مسلمان شیعه نیستن و دوما همون مسلمان شیعه بودن هم دلیل بر اعتقادات دینی_مذهبی محکم نیست!)
و در ضمن انگیزه درونی هستdanial hosseiny ممنون از تاپیکتون، بشدت نیاز بود
-
Sarah Ghanaatiyan
خواهش میکنم...
امیدوارم تغییری ببینیم️ -
-
Sarah Ghanaatiyan واقعا متاسفم براتون
یعنی چی خدا تاثییری نداره؟ چه کسی بیشتر از خدا میتونه به یه آدمی کمک کنه؟
میخوام بدونم دیگه
یعنی واقعا خدا برای بنده اش کافی نیست؟!
-
sohil derakhshani
نظرتون چیه اول یه دور حرفامو بدون تعصب بخونی؟
بعد از اون سوالی بود بفرمایید:) -
danial hosseiny اره درسته ادم واسه اینکه بخواد به یکی روحیه بده اولین کاری که میکنه باید اونو درک کنه یعنی خودشو بزاره تو شرایطی که اون شخص قرار داره حالا استرس کنکور یا هر مشکل دیگه ای
مسلماً وقتی یکی میاد و به قول شما یه راهکار دینی یا جمله انگیزشی یا هر چیزه دیگه ای میگه یا خودش توی اون شرایط بوده و با این راهکار ها نتیجه گرفته یا خودشو توی اون شرایط تصور کرده و چون خواسته کمکی که از دستش بربیاد انجام بده راهکاری که به ذهنش رسیده رو گفته ، گفته با خودش اگه من بودم چیکار میکردم حالا این راهکار ها شاید روی خیلی ها تاثیر نداشته باشه ولی شاید روی چند نفری هم تاثیر بزاره و ارومشون کنه
قطعا نمیشه گفت این راهکار ها تاثیری ندارن ولی خب تاثیرشون روی افراد متفاوته بعضی اروم میشن بعضی ها هم نه
در کل به نظرم اینکه وقتی بچه ها میبینن یکی یه سوال مشاوره ای داره و هرکسی ک میتونه کمکش کنه یه راهکاری که فکر میکنه درسته میگه به عنوان پیشنهاد، کار قشنگیه -
@ftm-montazeri
موافقم باهاتون
بخاطر همینم جوابهایی که داده میشه متفاوته چون هر شخص بنا به فکرش که براساس همدلی ، همدردی یا حل مشکل هست نظر میده و از دید دیگران شاید راه حل نباشه ولی طرف فقط قصد همدردی داشته .