محفل مذهبی
-
@infinitie-a
منـظورتون از لحاظ علمیه؟gomnam gharib
از لحاظ علمی بهش برسه؟ -
@infinitie-a
منـظورتون از لحاظ علمیه؟gomnam gharib بله
-
@roghayeh-eftekhari این فهمیدن، نیازی به خدا داره؟
شما کتاب اموزش پیشگیری از بیماری هارو میخونی، چه نیازی هست که مثلن به خدا فکر کنی؟
اسلام میاد میگه، مثلا چیزی که حال انسانو از حالت طبیعی خودش خارج کنه، بالفرض حرامه، مثل شراب
خب بشر متوجه شده، چیزای اینطوری ضرر دارن
خب خیلی هم عالی، پس دیگه شراب نمیخوریم!
حالا چه اسلام بگه چه بشر بگه، فرقش چیه؟
چارچوب میشه همین دیگه! اینکه تو خودتو تو محدودیت بزاری که مثلن شراب نخوری که بدنت سالم بمونه -
gomnam gharib
از لحاظ علمی بهش برسه؟gomnam gharib بله
-
@roghayeh-eftekhari این فهمیدن، نیازی به خدا داره؟
شما کتاب اموزش پیشگیری از بیماری هارو میخونی، چه نیازی هست که مثلن به خدا فکر کنی؟
اسلام میاد میگه، مثلا چیزی که حال انسانو از حالت طبیعی خودش خارج کنه، بالفرض حرامه، مثل شراب
خب بشر متوجه شده، چیزای اینطوری ضرر دارن
خب خیلی هم عالی، پس دیگه شراب نمیخوریم!
حالا چه اسلام بگه چه بشر بگه، فرقش چیه؟
چارچوب میشه همین دیگه! اینکه تو خودتو تو محدودیت بزاری که مثلن شراب نخوری که بدنت سالم بمونه -
@infinitie-a
حالا بزارید من چندتا چیز جالب تعریف کنم
توی قرآن ما یک چیزی داریم به اسم شق القمر که ماه توسط پیامبر به قدرت خداوند از وسط نصف شد تا کافران مکه ایمان بیارن ؛ یک مسیحی درحال خوندن کتاب قران بود که به اینجا میرسه اصلا باور نمیکنه میگه این مسلمونا خولن بعد فرداشبش فضا نوردهای امریکا که از سفر روی ماه برمیگردن میگن ما یک شکاف خیلی بزرگ و عمیق روی ماه دیدیم که اون رو از وسط به دونیم کرده این نشون میده که ماه قبلا از وسط توسط یک انرژی عظیم نصف شده اونهم هزاران سال پیش
این اقای مسیحی هم ایمان میارن -
@roghayeh-eftekhari
اقا
فرض کن، بشر از لحاظ علمی تونسته به دستورات اسلام دست پیدا کنه
مثلن میگن گوشت خوک یه سری میکروبایی داره که توی دمای بالا هم از بین نمیرن
خب اوکی، بشر گوشت خوک نمیخوره
یا مثلن بشر میفهمه، که اینطور نیس که نظر همه محترمه، بلکه اون نظری که از عقل پیروی میکنه محترمه، خب اگر این رو بشر بهش برسه، چه فرقی با اسلام ما داره؟ -
@roghayeh-eftekhari
اقا
فرض کن، بشر از لحاظ علمی تونسته به دستورات اسلام دست پیدا کنه
مثلن میگن گوشت خوک یه سری میکروبایی داره که توی دمای بالا هم از بین نمیرن
خب اوکی، بشر گوشت خوک نمیخوره
یا مثلن بشر میفهمه، که اینطور نیس که نظر همه محترمه، بلکه اون نظری که از عقل پیروی میکنه محترمه، خب اگر این رو بشر بهش برسه، چه فرقی با اسلام ما داره؟ -
@infinitie-a و جواب تیکه دوم
بشر با چقدر تحقیق رسیدن بعد سال ها و قرآن اونارو خیلی زودتر گفته به بشر@roghayeh-eftekhari در محفل مذهبی گفته است:
بشر با چقدر تحقیق رسیدن بعد سال ها و قرآن اونارو خیلی زودتر گفته به بشرخب که چی؟
اقا اسلام راه انسانیته
خب من این راهو از سمت اسلام نمیخوام
از راه دیگه ایی میخوام بدست بیارم، ایا میتونم یا نه؟بالاخره هرچقدرم طول بکشه، بشر میتونه برسه یا نه؟ -
@infinitie-a
حالا بزارید من چندتا چیز جالب تعریف کنم
توی قرآن ما یک چیزی داریم به اسم شق القمر که ماه توسط پیامبر به قدرت خداوند از وسط نصف شد تا کافران مکه ایمان بیارن ؛ یک مسیحی درحال خوندن کتاب قران بود که به اینجا میرسه اصلا باور نمیکنه میگه این مسلمونا خولن بعد فرداشبش فضا نوردهای امریکا که از سفر روی ماه برمیگردن میگن ما یک شکاف خیلی بزرگ و عمیق روی ماه دیدیم که اون رو از وسط به دونیم کرده این نشون میده که ماه قبلا از وسط توسط یک انرژی عظیم نصف شده اونهم هزاران سال پیش
این اقای مسیحی هم ایمان میارنgomnam gharib
بله صحیح، این رو شنیدم
ولی خیلی مرتبط نبود -
@infinitie-a
میدونید ادما به علم نداشته خودشون زیادی مغرور شدن ادما فکرمیکنن میتونن باعث تکامل دین بشن ولی نمیدونن هرچیزی که دارن گشف میکنن قبلا کشف شده ؛ الان حدودا چندسالع که کشف کردن همه اجسام از نور ساخته شده درحالی که این تو نهج البلاغه هست
دانشمندا کشف کردن که مورچه ها موحوداتی اجتماعی هستن که ابن تو قرآن هست ؛ هرچقدر که میریم جلو اسرار قرآن کشف میشن اسرار دین کشف میشن ولی بازهم هزارن اسرار دیگه هستن که شاید هیچ وقت کشف نشن -
@infinitie-a خب مهم این بشر میبینی که اینکارو نکرده
اون ناظر اون که حواسش باشه اون که اصلا خالق و بی نیاز باشه ،نیازه@roghayeh-eftekhari جمله اتو نمیفهمم
-
@roghayeh-eftekhari در محفل مذهبی گفته است:
بشر با چقدر تحقیق رسیدن بعد سال ها و قرآن اونارو خیلی زودتر گفته به بشرخب که چی؟
اقا اسلام راه انسانیته
خب من این راهو از سمت اسلام نمیخوام
از راه دیگه ایی میخوام بدست بیارم، ایا میتونم یا نه؟بالاخره هرچقدرم طول بکشه، بشر میتونه برسه یا نه؟ -
gomnam gharib
بله صحیح، این رو شنیدم
ولی خیلی مرتبط نبود@infinitie-a
من احساس میکنم شما میخواین بگین علم داره پیشرفت میکنه دین هم باید آپدیت بشه درسته؟ -
@roghayeh-eftekhari جمله اتو نمیفهمم
-
@infinitie-a
میدونید ادما به علم نداشته خودشون زیادی مغرور شدن ادما فکرمیکنن میتونن باعث تکامل دین بشن ولی نمیدونن هرچیزی که دارن گشف میکنن قبلا کشف شده ؛ الان حدودا چندسالع که کشف کردن همه اجسام از نور ساخته شده درحالی که این تو نهج البلاغه هست
دانشمندا کشف کردن که مورچه ها موحوداتی اجتماعی هستن که ابن تو قرآن هست ؛ هرچقدر که میریم جلو اسرار قرآن کشف میشن اسرار دین کشف میشن ولی بازهم هزارن اسرار دیگه هستن که شاید هیچ وقت کشف نشنgomnam gharib
بله صحیح، منتهی بحث این نیست -
gomnam gharib
بله صحیح، منتهی بحث این نیست@infinitie-a
سوالتونو واضح نمیپرسید یا شاید من نمیفهمم -
@infinitie-a قرآن فقط راه انسانیت نیست قرآن کلا راه زندگی از همه لحاظه
خب شما اگه دقیقا همین راهو با همین دستورها بیایید فقط خب اسم پیروی ندارید دراصل دارید پیروی میکنید از اسلام@roghayeh-eftekhari اها افرین، خب منتهی اگر نقش خدارو حذف کنیم چی میشه؟
-
@infinitie-a
من احساس میکنم شما میخواین بگین علم داره پیشرفت میکنه دین هم باید آپدیت بشه درسته؟gomnam gharib خیر سوال این نیست، جواب این سوالتون رو بنده بلدم
-
@roghayeh-eftekhari آهاا خوبه خوبه داری نزدیک میشی
یه بار دیگه توضیح بده؟