انتخاب دروس
-
سلام من امسال پشت کنکوری ام و طبق برنامه الا که گفتن تا اردیبهشت دروس تموم میشه یه نفر بهم گفت بعد عید آدم نمیتونه درس بخونه فقط باید تست بزنه تا جمع بندی کنه
من میخوام از دروس عمومی مثل عربی زبان و فارسی قواعد رو بیخیال شم و بچسبم به لغات ترجمه و قرابت معنایی تا بتونم تخصصی هارو تا قبل عید جمع کنم به نظرتون کارم منطقیه؟
البته اینکه از قواعد متنفرم و میدونم نمیتونم خوب تست قواعد بزنم بی تاثیر نیست
لطفا نظراتتون رو بگید ممنون -
سلام توی پست هاتون بچه هارو تگ کنید
-
سلام من امسال پشت کنکوری ام و طبق برنامه الا که گفتن تا اردیبهشت دروس تموم میشه یه نفر بهم گفت بعد عید آدم نمیتونه درس بخونه فقط باید تست بزنه تا جمع بندی کنه
من میخوام از دروس عمومی مثل عربی زبان و فارسی قواعد رو بیخیال شم و بچسبم به لغات ترجمه و قرابت معنایی تا بتونم تخصصی هارو تا قبل عید جمع کنم به نظرتون کارم منطقیه؟
لطفا نظراتتون رو بگید ممنونAmirAbbas Farahani سلام من هم امسال پشت کنکور میمونم اما یکی از دلایلی که باعث شد من پشت کنکور بمونم این بود انقدر این شاخه و اون شاخه کردم و با آلا همگام نبودم ، به نظرم هر کاری آلا میکنه همون کار رو انجام بدید و از مهر ماه مطابق با برنامه راه ابریشم پیش برید برای دوران جمع بندی خودشون بهموم میگن نگران نباشید آلا انقدر کامله که توی هیچ مرحله ای از این مسیر نمیمونید سر دوراهی
-
لطفا نظراتتون رو بگید ممنونAmirAbbas Farahani سلام
به نظرم هیچییی مبحثی رو رها نکن .
اگرچه متنفر هم باشی بخونی و حداقل یه چیزی بدونی از بهتره .
تو میتونی درصد های عمومیت رو بالای ۸۰ بزنی که اگه مثلا ریاضی رو ۵۰ /۶۰ زدی جبران شه . حالا این نظر من بود . -
لطفا نظراتتون رو بگید ممنونAmirAbbas Farahani سلام دوست من نگران نباش و ی نکته خیلی مهم همونجور ک میدونی توی این تایم باقی مونده میشه خیلی کارا کرد اینکه بیای حذف کنی کار کاملا غیر منطقی ای و بنظر من اشتباهه چون ما تایم زیادی داریم تو کنکور تو هرشب یا مثلا سه شب در هفته ی کوچولو از اون مباحثارو یاد بگیری و تست بزنی ببین چقد میشه تا کنکور
پس حذف نکن ادم از چیزی بدش بیاد ک نباید حذف کنه
مثلا یکی از فیزیک متنفره حذف نمیکنه ک تلاش میکنه نقطه ضعفاشو برطرف کنهاگر راه ابریشم داری برنامه راه ابریشم خیلی عالیه خیلی همه چیو تا اردیبهشت تموم میکنه صفر تا صد کل سه پایه رو
درمورد این چن روز باقی مانده تا مهر دوتا درس اختصاصی و دوتا عمومی رو انتخاب کن و برنامه بریز کتابای دهم رو میگما توی این دوهفته 60 70 درصد اختصاصیا و کل اون دو درس عمومی رو میتونی بخونی (این پیشنهادم برگرفته از پیشنهاد اقای یاری توی کلیپ اخر مشاوره هستش)
بعد عید هم باید جمع بندی کرد و تست زد کی گفته نمیشه درس خوند پس چجور بچه ها درسارو مرور و جمع بندی میکنن ک ی قسمتش تورق سریع درسا هست ک میخونن و مرور میکنن
درکل بد ب دلت راه نده و حذف هم نکن
موفق باشی -
لطفا نظراتتون رو بگید ممنونAmirAbbas Farahani وقتی یه مبحث بلد باشی اون علاقه خود به خود به وجود میاد و اون تنفره میره
شاید تنفر از مبحث خاص به خاطر اینه که بعضی جاها بلد نیستیم اگه چیزی رو بلد باشیم هی میخوایم از اون میحث تست بزنیم هی بیشتر کار کنیم موفق باشید -
M monirs این موضوع را از انتخاب منابع جابهجا کرد