شیمی دهم فصل یک
-
سلام لطفا کلا این تستو برام توضیح بدین ممنونم. -
-
سلام.
از اونجا که هیدروژن همیشه کاتیون هست پس M آنیون باید باشه و آنیونی های ۳- همه از گروه 15 هستن.
خب گزینه ی ۱ درسته و عناصر گروه ۱۵ در دسته p هستن.
گزینه ۲ غلطه چون اطلاعات کافیه.
گزینه ی سه غلطه چون فسفر ۳- دارای ۱۲ الکترون با L صفر هست.
گزینه ی ۴ هم غلطه چون M و O ترکیب یونی ایجاد نمیکنن و پیوند اشتراکی ایجاد میکنن و اسم ترکیب هم میشه «دی X تری اکسید»
مثل «دی نیتروژن تری اکسید» -
Saba haghshenas سلام
-
بنظر من گزینه 1 درسته چون سه تا الکترون میخواد (با 3تا هیدروژن پیوند داده) تا به ارایش گاز نجیب برسه ینی توی گروه 15 ک در دسته p هست این گروه
-
همونجور ک بالاتر هم گفتم وقتی با 3تا H پیوند داده ینی 3 تا الکترون میخواد تا به ارایش الکترونی گاز نجیب دست پیدا کنه ینی میشه عناصر گروه 15 پس گزینه دو غلطه
-
درمورد گزینه 3 میگه وقتی ب ارایش ارگون رسیده باشه خب ارایش ارگون ک الان این عنصر شبیه اون شده 12 تا الکترون در لایه p یا همون L=1 وجود داره
-
گزینه 4 هم چون M گروه 15 هست پس ی نافلزه و نمیتونه با اکسیژن پیوند یونی بده (چون گفته اکسید منظورش یونی بوده این گزینه)
-
-
Saba haghshenas سلام
-
بنظر من گزینه 1 درسته چون سه تا الکترون میخواد (با 3تا هیدروژن پیوند داده) تا به ارایش گاز نجیب برسه ینی توی گروه 15 ک در دسته p هست این گروه
-
همونجور ک بالاتر هم گفتم وقتی با 3تا H پیوند داده ینی 3 تا الکترون میخواد تا به ارایش الکترونی گاز نجیب دست پیدا کنه ینی میشه عناصر گروه 15 پس گزینه دو غلطه
-
درمورد گزینه 3 میگه وقتی ب ارایش ارگون رسیده باشه خب ارایش ارگون ک الان این عنصر شبیه اون شده 12 تا الکترون در لایه p یا همون L=1 وجود داره
-
گزینه 4 هم چون M گروه 15 هست پس ی نافلزه و نمیتونه با اکسیژن پیوند یونی بده (چون گفته اکسید منظورش یونی بوده این گزینه)
@dr-aryan
دکتر دلیلت برا گزینه ی ۴ قانع کننده نیست. کربن دی اکسید هم اکسید داره. ولی اشتراکیه -
-
سلام.
از اونجا که هیدروژن همیشه کاتیون هست پس M آنیون باید باشه و آنیونی های ۳- همه از گروه 15 هستن.
خب گزینه ی ۱ درسته و عناصر گروه ۱۵ در دسته p هستن.
گزینه ۲ غلطه چون اطلاعات کافیه.
گزینه ی سه غلطه چون فسفر ۳- دارای ۱۲ الکترون با L صفر هست.
گزینه ی ۴ هم غلطه چون M و O ترکیب یونی ایجاد نمیکنن و پیوند اشتراکی ایجاد میکنن و اسم ترکیب هم میشه «دی X تری اکسید»
مثل «دی نیتروژن تری اکسید»Amir Hossein Rahtalab 0 در شیمی دهم فصل یک گفته است:
سلام.
گزینه ی سه غلطه چون فسفر ۳- دارای ۱۲ الکترون با L صفر هست.Saba haghshenas
l=1 هست اشتباه تایپی شده ی موقع اشتباه متوجه نشید -
Amir Hossein Rahtalab 0 در شیمی دهم فصل یک گفته است:
سلام.
گزینه ی سه غلطه چون فسفر ۳- دارای ۱۲ الکترون با L صفر هست.Saba haghshenas
l=1 هست اشتباه تایپی شده ی موقع اشتباه متوجه نشید@dr-aryan عمدا خودم L نوشتم تا یه وقت با عدد ۱ اشتباه نشه
-
@dr-aryan
دکتر دلیلت برا گزینه ی ۴ قانع کننده نیست. کربن دی اکسید هم اکسید داره. ولی اشتراکیهAmir Hossein Rahtalab 0 اره خب ی سری استثناها وجود دارن اما اینجا دیگ میدونم گروه 15 هست و نافلزه و ترکیب یونی نمیتونه بده
نظر شما اینه ک چون اسمشو بصورت دیMتری اکسید نیاورده یونی بوده منظورش؟ -
@dr-aryan عمدا خودم L نوشتم تا یه وقت با عدد ۱ اشتباه نشه
Amir Hossein Rahtalab 0 خب نوشتید L صفر ب جای L 1
-
Amir Hossein Rahtalab 0 خب نوشتید L صفر ب جای L 1
@dr-aryan آخ الان درستش میکنم
-
@dr-aryan آخ الان درستش میکنم
Amir Hossein Rahtalab 0 تایم ویرایشش تموم شده
-
Amir Hossein Rahtalab 0 اره خب ی سری استثناها وجود دارن اما اینجا دیگ میدونم گروه 15 هست و نافلزه و ترکیب یونی نمیتونه بده
نظر شما اینه ک چون اسمشو بصورت دیMتری اکسید نیاورده یونی بوده منظورش؟@dr-aryan آره چون توی پیوند های یونی هیچ وقت از پسوند استفاده نمیشه.
در عوض توی پیوند های اشتراکی پسوند برای بیان تعداد اتم واجبه -
@dr-aryan آره چون توی پیوند های یونی هیچ وقت از پسوند استفاده نمیشه.
در عوض توی پیوند های اشتراکی پسوند برای بیان تعداد اتم واجبهAmir Hossein Rahtalab 0 خب اگ ی موقع سوال ب جای صورت فارسیش ک پسوند داره ، نماد شیمیایی ترکیب رو مث اینجا اورده بود و منظورش کووالانسی بود چی
ولی فک کنم این کارو نمیکنن -
Amir Hossein Rahtalab 0 خب اگ ی موقع سوال ب جای صورت فارسیش ک پسوند داره ، نماد شیمیایی ترکیب رو مث اینجا اورده بود و منظورش کووالانسی بود چی
ولی فک کنم این کارو نمیکنن@dr-aryan هیچ وقت اینجوری نمیشه. اگه شد اون سوال اشکال داره
-
@dr-aryan هیچ وقت اینجوری نمیشه. اگه شد اون سوال اشکال داره
Amir Hossein Rahtalab 0 عا حلع مرسی
موفق باشی -
Amir Hossein Rahtalab 0 خب اگ ی موقع سوال ب جای صورت فارسیش ک پسوند داره ، نماد شیمیایی ترکیب رو مث اینجا اورده بود و منظورش کووالانسی بود چی
ولی فک کنم این کارو نمیکنن@dr-aryan شما برید یه کتاب شیمی باز کنید اگه برا ترکیب یونی پیشوند گذاشته بود من ترک تحصیل میکنم
-
@dr-aryan شما برید یه کتاب شیمی باز کنید اگه برا ترکیب یونی پیشوند گذاشته بود من ترک تحصیل میکنم
Amir Hossein Rahtalab 0 باو پیشوند یونی ک میدونم اصن نمیزارم من منظورم برعکس این بود ک ممکنه کووالان باشه و نزارن اوکی شد دیگ
-
Amir Hossein Rahtalab 0 باو پیشوند یونی ک میدونم اصن نمیزارم من منظورم برعکس این بود ک ممکنه کووالان باشه و نزارن اوکی شد دیگ
@dr-aryan آها کوالان ها اگه از هر اتم یه دونه باشه نمیذارن. اونها دیگه ضایع هستن و همه ی ترکیب هاشون رو همه میشناسن
-
@dr-aryan آها کوالان ها اگه از هر اتم یه دونه باشه نمیذارن. اونها دیگه ضایع هستن و همه ی ترکیب هاشون رو همه میشناسن
Amir Hossein Rahtalab 0 مونو رو فقط برا عنصر اولی نمیزارن وگرنه برا عنصر یا همون اتم بعدی واجبه
مثلا نمیگن مونو کربن دی اکسید
ولی با برای CO باید بگی کربن مونو اکسید -
Amir Hossein Rahtalab 0 مونو رو فقط برا عنصر اولی نمیزارن وگرنه برا عنصر یا همون اتم بعدی واجبه
مثلا نمیگن مونو کربن دی اکسید
ولی با برای CO باید بگی کربن مونو اکسید@dr-aryan واااای خودمم گیج شدم. آقا منظور رو رسوندیم دیگه زیر پست این دوستمون رو شلوغ نکنیم.