راه ابریشم استاد ثابتی
-
@نگین-محمدیان توو درسنامه های جدید فیلم تدریس بازبینی کتاب روو هم کردن میتونیم اون فیلمای باز بینی کتاب رو نبینیم اخه اونا برای مدرسه ب درد میخووورهه من فقط برای کنکور میخوام اگه اوون فیلمای بازبینی روو نبینم بقیه رو ببینم اشکالی ندارهه؟؟ بعدم تو درسنامه فیلمای جدا تست هم دارهه اوناروو نگا نمیکنم بقیه فیلمای تست که سال پیش حل کردن اوناروو نگا میکنم
moohamad bahrami وقتی ضبط کردن حتما یه دلیلی داره دیگه سطح کنکور ۹۹ و ۱۴۰۰ جوری شده که طراح سوالا به تمرینای کتاب توجه ویژه ای دادن اگه کتاب مسلط هستید خب نمیخواد ولی بازم دیدن اون بازبینی ها خالی از ضرر نیست
اون تستای لابلای درسنامه هم باید حل بشه چون تست آموزشیه
این نتیجه خوبی نمیده که اول کل درسنامه رو ببینید بعد تست بزنید اون چند تستی که بین آموزش ها هست حلش کنید بعد برای تست بیشتر برید سراغ مجموعه تستایی که قبلا ضبط شده -
moohamad bahrami وقتی ضبط کردن حتما یه دلیلی داره دیگه سطح کنکور ۹۹ و ۱۴۰۰ جوری شده که طراح سوالا به تمرینای کتاب توجه ویژه ای دادن اگه کتاب مسلط هستید خب نمیخواد ولی بازم دیدن اون بازبینی ها خالی از ضرر نیست
اون تستای لابلای درسنامه هم باید حل بشه چون تست آموزشیه
این نتیجه خوبی نمیده که اول کل درسنامه رو ببینید بعد تست بزنید اون چند تستی که بین آموزش ها هست حلش کنید بعد برای تست بیشتر برید سراغ مجموعه تستایی که قبلا ضبط شده@نگین-محمدیان صحیح.بازم تشکر از راهنمایااتون
-
@نگین-محمدیان صحیح.بازم تشکر از راهنمایااتون
moohamad bahrami خواهش میکنم موفق باشید