قید
-
سلام
بچه ها کلمه های "در نهانی" و "بر بخردان" قید درنظر گرفته شده. اینو میدونم ک گاهی اوقات متمم با حرف اضافه اش قید میشن حالا نمیتونم درک کنم بر بخردان قید شده بر برخدان مگه اینجا مهم نیس؟ خب اگ قید باشه و حذفش کنیم ک میشه این سخن روشن است. خب بر کی روشن است؟ میشه ی توضیح بدید لطفا؟مرا %(#00b3ff)[در نهانی] یکی دشمن است *** که %(#00b3ff)[بر بخردان] این سخن روشن است
-
سلام
بچه ها کلمه های "در نهانی" و "بر بخردان" قید درنظر گرفته شده. اینو میدونم ک گاهی اوقات متمم با حرف اضافه اش قید میشن حالا نمیتونم درک کنم بر بخردان قید شده بر برخدان مگه اینجا مهم نیس؟ خب اگ قید باشه و حذفش کنیم ک میشه این سخن روشن است. خب بر کی روشن است؟ میشه ی توضیح بدید لطفا؟مرا %(#00b3ff)[در نهانی] یکی دشمن است *** که %(#00b3ff)[بر بخردان] این سخن روشن است
@dr-aryan
سلام.
واللا راستش جفت این لغات قیدن.
هم "در نهانی" و هم "بر بخردان"
جملاتی هم که داریم اینجا، جفتشون جملات گذرا به مسندن. یعنی فعل اسنادی دارن و حتما نیاز به یدونه مسند دارن.
خب نهاد و مسند هردوتا جمله که مشخصه.
وقتی این دوتا قسمت رو پیدا میکنیم، حالا میریم سراغ باقی کلمات.
این دوتا کلمه ای که ما اینجا داریم، طبق اولین چیزی هم که همهمون از قید بلدیم، بدون کم کردن معنی، قابل حذفن.
و حرف آخرم...
اگه یکی به شما بگه
"این سخن روشن (شفاف) است."
شما واقعا اون لحظه ازش میپرسی "برای کی شفاف و روشن است؟"
اگه جوابت "نه" باشه، پس مسلما جمل] اصلی چیزی کم و کسر نداره... -
@dr-aryan
سلام.
واللا راستش جفت این لغات قیدن.
هم "در نهانی" و هم "بر بخردان"
جملاتی هم که داریم اینجا، جفتشون جملات گذرا به مسندن. یعنی فعل اسنادی دارن و حتما نیاز به یدونه مسند دارن.
خب نهاد و مسند هردوتا جمله که مشخصه.
وقتی این دوتا قسمت رو پیدا میکنیم، حالا میریم سراغ باقی کلمات.
این دوتا کلمه ای که ما اینجا داریم، طبق اولین چیزی هم که همهمون از قید بلدیم، بدون کم کردن معنی، قابل حذفن.
و حرف آخرم...
اگه یکی به شما بگه
"این سخن روشن (شفاف) است."
شما واقعا اون لحظه ازش میپرسی "برای کی شفاف و روشن است؟"
اگه جوابت "نه" باشه، پس مسلما جمل] اصلی چیزی کم و کسر نداره... -
@dr-aryan
خواهش میکنم