امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
کی برنامه مهر ماه رو قرار میدین ؟
-
Mohammad Hassan Rajjab Pour در کی برنامه مهر ماه رو قرار میدین ؟ گفته است:
خبری نشد از برنامه مهر ماه؟ من چند روز نبودم نمیدونم چی ب چیع!
Arshia Yazdian @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاتیکت زدم گفتن تا اول مهر
-
ملیحه محمد حسنی
بله کافیه
ولی بهتره که تابستون یازدهم تهیش کنید)طبق توصیه عوامل آلا) چون راه ابربشم دروس هر سه پایه و دربر میگیره
و فعلا از صفر تا صد ها و کارگاه تست ها استفاده کنید -
ملیحه محمد حسنی نه عزیزم
ببین راه ابریشم یک پکی هست که هر ۳ تا پایه توی این پک هست و اصلا نمیتونی دهم و ... رو جدا کنی .
ولی مثلا میتونی تک درسش رو بخری . ( مثلا اینکه فقط درس زیست رو بخری که تو پک زیست هر ۳ تا پایه هم هست . )پک رشته تجربی یا ریاضی / یعنی اینکه اون پک درس تخصصی ها رو داره .
تک درس هم یعنی فقط یه درس حالا چه عمومی چه تخصصی .
پک دروس عمومی هم درس های عمومی رو یک جا با هم داره .
-
Sama 1 معلوم نیست ، ما هم منتظریم
-
F GH 2 معمولا اختلاف زیادی هست بین مطالبی که توی تیکت به بچه ها گفته میشه و واقعیت اون ، چون عواملش به هر حال کارکنان درجه یک آلا نیستن و از تمام مسائل خبر ندارن ، جوری که آقای یزدیان هفته پیش توی تاپیک ((ساباط راه ابریشم )) گفتن که هفته بعد برنامه میاد ، شاید تا فردا یه خبری بشه
-
سید حسین قربانی 1 ممنون که گفتین خداکنه زودتر بیاد
-
من الآن نگاه کردم توی بخش اخبار و اطلاعیه ، برنامه تابستونه از ۲۶ تیر شروع میشده، ولی برنامه از ۲۱ تیر منتشر شده یعنی ۵ روز قبلش ، باید برنامه جدید هم چند روز قبل منتشر بشه که بتونیم شخصی سازی کنیم
-
سید حسین قربانی 1 پس شنبه یکشنبه احتمالا میدن برنامرو
-
ای کاش برنامه مهر رو میدادند که ما هم یه نظری روش بدیم بالاخره ما قراره اجراش کنیم ، جزوه ها هم انشالله تا آخر هفته بیاد عالی میشه.
-
سلام ، عرض ادب.
میدونم سرتون شلوغه، میدونم حجم کار زیاده،
ولی حق بدید به منِ دانش آموز .
ما بعد از تاپیک ۱۰ روز پیش جناب یزدیان (ساباط کاروان راه ابریشم) که مطالبی رو فرمودند پیرامون برنامه و جزوات و گفتن که برنامه تا هفته بعد منتشر و جزوات هم بزودی زود روی سایت قرار میگیره، ولی بعد از ۱۰ روز خبری نشده و با توجه به نزدیک شدن به سال تحصیلی و اینکه این برنامه باید توسط دانش آموز شخصی سازی بشه و جوانبش کامل بررسی بشه ، انتظار داریم برنامه زودتر از موعد مقرر(پنجشنبه،۱مهر) منتشر بشه .
جناب آقای یزدیان، مدیر محصول محترم راه ابریشم، اگر امکانش هست جواب این تاپیک رو بدید . ممنون
@مدیر-محصول-ابریشم
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا -
جزوه هارو هم لحاظ میکردین
-
-