منابع سال دهم
-
سلام به همگی
من امسال ورودی نهم به دهم هستم
برای درس زبان انگلیسی چه منبعی رو پیشنهاد میکنید؟ (برای کسی که پایه ضعیفی داره)
همچنین برای دروس ادبیات و فیزیک و عربی.
ممنون میشم کمک کنید. -
سلام به همگی
ممنون میشم کمک کنید.سلام
من برای زبان مبتکران شهاب اناری رو بهتون پیشنهاد میکنم ببینید اگر دیدین به دردتون میخوره بخریدبرای فیزیک اگر میخواید پایه ای بخونید خیلی سبز کتاب خوبیه ولی اگه میخواید در سطح خیلی بالا تست بزنید نردبام خوبه هرچند من شنیدم پاسخنامش خیلی خوب نیست ولی اگه خواستید یه نگاه بندازید
فارسی هیچوقت گاج نگیرید چون چیزی یادتون نمیده توضیح نداده که چی به چیه فقط مثل یه گام به گام گفته که این جوابش اینه این اینه
تست های خوبی نداره و پاسخنامش هم حتی در حد ضعیف هم نیست
من پارسال سیر تا پیاز گاج رو خریدم و مثل ... پشیمون شدم
برا عربی گاج خوبه اگر قواعد بخواید اما تست ها و پاسخنامش خیلی بده باز خیلی سبز بخرید بهتره -
سلام
من برای زبان مبتکران شهاب اناری رو بهتون پیشنهاد میکنم ببینید اگر دیدین به دردتون میخوره بخریدبرای فیزیک اگر میخواید پایه ای بخونید خیلی سبز کتاب خوبیه ولی اگه میخواید در سطح خیلی بالا تست بزنید نردبام خوبه هرچند من شنیدم پاسخنامش خیلی خوب نیست ولی اگه خواستید یه نگاه بندازید
فارسی هیچوقت گاج نگیرید چون چیزی یادتون نمیده توضیح نداده که چی به چیه فقط مثل یه گام به گام گفته که این جوابش اینه این اینه
تست های خوبی نداره و پاسخنامش هم حتی در حد ضعیف هم نیست
من پارسال سیر تا پیاز گاج رو خریدم و مثل ... پشیمون شدم
برا عربی گاج خوبه اگر قواعد بخواید اما تست ها و پاسخنامش خیلی بده باز خیلی سبز بخرید بهترهAli Narimankhah 0 خیلی ممنونم لطف کردید🙏❤
-
سلام به همگی
ممنون میشم کمک کنید.neda 1
عربی خیلی سبز
زبان سطح بالا نردبام سطح متوسط شهاب اناری
فیزیک میکرو داشتم راضی ام خیلی زیاد سطح ش در حد نردبام که گفتن نیست ولی پایین هم نیست خوبه هم سطح سخت داره هم آسون و بیشترش متوسط هست
ادبیات از همین الان موضوعی بخونید یعنی قرابت جدا آرایه جدا دستور جدا و لغت و املا هم هستن با تاریخ ادبیات که من اونارو کتاب نگرفتم خودم میخونمشون با چندتا جزوه مشکلی هم تا حالا نداشتم
من خودم قرابت و دستور نشر الگو گرفتم ولی برای این ادبیات موضوعی یه تاپیک بزنید یا بین تاپیک های منابع جست و جو کنید تا ببینید کدوم بهتره موضوعی های خیلی سبز یا نشرالگو یا کتابای آقای سبطی -
سلام به همگی
ممنون میشم کمک کنید.neda 1
انتشارات مبتکران و خیلیی سبز تمامی کتاباشون عالیه
برای زلبان شهاب اناری عالیه -
سلام به همگی
ممنون میشم کمک کنید.