امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
ساباط کاروان راه ابریشم (1)
-
Arshia Yazdian
سلام اقای یزدیان
من یه پیشنهاد دیگه داشتم
کاش میشد از اول مهر به ما یه فایلی بدین که شماره تستای زیست رو به تفکیک فصل گفته باشه
اینجوری بهتر میتونیم از تستا استفاده کنیم -
Arshia Yazdian سلام
استاد طلوعی تست جدید ظبط کردن ؟ -
Arshia Yazdian
سلام آقا ارشیا، یه پیشنهاد دارم: زمان ثبت سفارش برای جزوات لطفا بگذارید خودمان درس هایی رو که میخواهیم سفارش دهیم(سفارش به صورت پک کامل نباشه) مثلا من خودم الان جزوه ی ریاضیات رو دارم و اگه یکی هم شما برام بفرستین هم کاغذ اسراف میشه و هم پول اضافه باید بدم...(یا شاید مثلا کنکوری های سال پیش که راه ابریشمی بودن فقط نیاز به جزوه یک درس داشته باشن... یا اصن شاید یک نفر فقط راه ابریشم یک درس رو خریداری کرده!) مطمئنا بچه ها هم با نظر من موافق هستن... با سپاس از زحمات جنابعالی -
sallar savadkoohi از اول مهر که فرسنگا به طور کامل خونده میشه و دیگه نیازی بع تفکیک نداره که
-
Reyhan Hmi
دوست خوبم
فرسنگا و تستای زیست بر طبق گزینه دو پارسال هست
همه که نمیخوان گزینه دو بدن
من خودم میخوام ماز بدم که بودجش مثل قلمچیه و خوب فرق داره با فرسنگا
حتی اوناییم که امسال میخوان گزینه دو بدن نمیتونن از فرسنگای پارسال استفاده کنن
به نظر من نیازه این قضیه
خودمون بخوایم انجام بدیم خیلی وقت گیر میشه -
Arshia Yazdian من یه چیز دیگه مخوام بگم!
اینطور که معلومه الا همه ی انرزیشو برای راهه ابرشم گذاشته و حتیی جزوه هاشو به صورت پولی هم در اختیار بقیه نمیذاره به کنار مشکلی نیس ولی اینکه همه انرژیتونو بذارین به قول خودتون و قول هایی که دادین عمل نکنین یه چیزه دیگست بله منم با کسایی که میگن الا هم باید یه درامدی داشته باشه صدد در صدد موافقم ولی یه چیز این وسط میمونه که الا بابت صفر تا صدش به بچه های دیگه قول داده بود و حالا حتی اگه اماده هم باشه قرار نمیده بعضی ها میگن برای خرید دوره ی راهه ابریشمشون از دستیه! ولی من قضاوتی ندارم و نمیکنم چون الا واااقعااا درجه یکه و خفنه و من به هیچ عنوان نمیخوام که توهینی چیزی بکنم ولی واقعا دوره های صفر تا صد یازدهمه اقاب گودرزی چندیننن وقته تا نصفه هاست تکمیل نمیشه و داره خاک میخوره!
همینطور دوره های اقای لککستانی چون ایشون تو فیلمای صفرشون جوری میگن که انگار پروژه هارو تموم کردن و اگه ببینی همه اشون نصفس و حتی میگن اقای گودرزی میخوان برای دوازدهم کلیپ ضبط کنن و خب من با شنیدن این خبر خیلی خوشحالم شدم چون واقعا به ایشون نیاز دارم مخصوصا سال دوازدهم و میخوام از همینجا بگم لطفا ضیط کنن و قرار بدن منتظرشون هستیم.
ولی این موضوع یه کم با اینکه کلیپ های یازدهمشون نصفس جور در نمیاد مگه اینکه ضبط شده باشه و حالا به هر دلیل به خاطر شلوغی راهه ابریشم یا هرچیزه دیگه قرار نگرفته باشه
یه چیزه دیگه من واقعا در رابطه با همینقدری هم که الا گذاشته ممنونم خیلیییی زیاد چون به خیلی از جمله خودم کمک های زیادی کرد و اصلا اگه چیزی کسی بخواد از پیامم به دل بگیره ایمجوری نیست چون من فقط خواستم یه انتقاد کنم برای بهتر شدن کار.
نمیدونم میبینین میخونین یا نه ولی از استاد یاری عزیزم هم خیلییی زیاد تشکر و میکنم و باا کلیییی امید منتظرم که برای دوازدهم هم کنار ما باشن خیلی ممنون میشم این نوید هم بهمون بدین و استاد یاری بازهم باشن با ارزوی بهترین ها برای ایشون
ممنون خفن ترینین -
سلام . حرفم اومد
پیشنهاد میکنم فیلم های راه ابریشم مباحث عمومی از تابستان استارت ظبط را بخورد . همچنین اگر فیلم ها برای فرسنگ های ابتدایی درس های عمومی اماده است اپلود شود یا حد اقل تعداد جلسات هر فرسنگ گفته شود تا دوستانی که یک بخش از راه ابریشم را تهیه کرده اند یا اندکی از حجمی غیر از حجم کل راه ابریشم را تهیه کرده اند برای ترتیب دادن یک برنامه شخصی برای سال تحصیلی پیش رو محتوا و تعداد جلسات هر مبحث رو بدونن . خیلی کمک کننده است قطعا تا فرسنگ 9 دروس عمومی الان اماده نیست اما اگر از حجم محتوای هر فرسنگ اول یا میانگین تعداد جلسات هر فرسنگ برای هر درس عمومی بیان شود بسار کمک کننده است
-
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to Arash Najafi on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Arash Najafi ضبط عمومیا از تابستون شروع شده و فکر کنم ۲ ۳ فرسنگ از اونها ضبط شده ، از ۱ مهر فیلماشو قرار میدن ، برنامه رو هم خود آلا میده و شما میتونید شخصی سازی کنید
-
سید حسین قربانی 1 بسیار متشکرم
-
کسایی که راه ابریشم رو از مهر تهیه میکند یا برنامه تابستونو نتونستن کامل ببندن چی یکم در این مورد میشه توضبح بدید
-
Asal Naseri 0
نگران نباشید
برنامه مهر از اول شروع میشه -
سلام، راه ابریشم عمومی جزوه ایی برای لغت داره؟
یا نیازه کتاب واژگان تهیه کنم؟
درصورت نیاز چه کتاب هایی خوبه؟
-
من حرفی ندارم..همه چیز عالیه..فقط جای جزوه ها خالیه...لطفاااا تا اول مهر ب دستمون برسونیدددد..ممنووننن
-
محمدرضا حسین پور در ساباط کاروان راه ابریشم (1) گفته است:
سلام، راه ابریشم عمومی جزوه ایی برای لغت داره؟
یا نیازه کتاب واژگان تهیه کنم؟
درصورت نیاز چه کتاب هایی خوبه؟
@راه-ابریشمی-ها-ادبیات @راه-ابریشمی-ها-عربی @راه-ابریشمی-ها-زبان
@دانش-آموزان-آلاء -
محمدرضا حسین پور دبیر خودش گفت که خودتون یادداشت کنید سرکلاسا
-
سلام وقت بخیر
جزوه ها برای دروس عمومی هم هستن دیگه درستع؟
-
Arshia Yazdian در ساباط کاروان راه ابریشم (1) گفته است:
Amir Shafie بزار باهاشون صحبت کنم، ببینم نیازی هست یا نه
بهت خبرشو میدمبخدا نیازه جان بچتون از اول ضبط کنید تروخدا بعضی هاش واقعا باید از اول ضبط بشن تروخدا همینجور راحت از کنارش رد نشید پایه یکسال زحمت زیرشه
-
Arshia Yazdian
آقا عرشیا این چیزی که بچه ها راجع به زیست میگن ، منم موافقم
از اونجایی که آقا موقاری پارسال براشون مشکل پیش اومده بود ، خیلی سریع دروس رو جمع کردن و واقعا یه سری جاها فقط جزوه خونی میکردن از رو تخته ... تو 0 تا 100 استاد بیشتر فی البداهه حرف میزد و تو زیست حرف زدن بیشتر تاثییر داره چون اون جزوه رو بالاخره خودمون میخونیم و نکاتی که استاد میگن مهم ترن -
amir karami 0 دانش آموزان آلاءreplied to shayan jafari on آخرین ویرایش توسط amir karami 0 انجام شده
shayan jafari در ساباط کاروان راه ابریشم (1) گفته است:
Arshia Yazdian
آقا عرشیا این چیزی که بچه ها راجع به زیست میگن ، منم موافقم
از اونجایی که آقا موقاری پارسال براشون مشکل پیش اومده بود ، خیلی سریع دروس رو جمع کردن و واقعا یه سری جاها فقط جزوه خونی میکردن از رو تخته ... تو 0 تا 100 استاد بیشتر فی البداهه حرف میزد و تو زیست حرف زدن بیشتر تاثییر داره چون اون جزوه رو بالاخره خودمون میخونیم و نکاتی که استاد میگن مهم ترنالبته اون برای بچه های پایه بود الان باید زودتر بحثو جمع کنه
بخواد مثل 0 تا 100 بگه که خیلی خیلی وقت دانش آموز تلف میشه
کلیات رو با درسنامه باید یادبگیری و ریز جزئیات توی تست -
yasaman yazdani دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دلreplied to Arshia Yazdian on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Arshia Yazdian سلام
ساعت نداشته باشه بهتره