امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
ساباط کاروان راه ابریشم (1)
-
Asal Naseri 0
نگران نباشید
برنامه مهر از اول شروع میشه -
سلام، راه ابریشم عمومی جزوه ایی برای لغت داره؟
یا نیازه کتاب واژگان تهیه کنم؟
درصورت نیاز چه کتاب هایی خوبه؟
-
من حرفی ندارم..همه چیز عالیه..فقط جای جزوه ها خالیه...لطفاااا تا اول مهر ب دستمون برسونیدددد..ممنووننن
-
محمدرضا حسین پور در ساباط کاروان راه ابریشم (1) گفته است:
سلام، راه ابریشم عمومی جزوه ایی برای لغت داره؟
یا نیازه کتاب واژگان تهیه کنم؟
درصورت نیاز چه کتاب هایی خوبه؟
@راه-ابریشمی-ها-ادبیات @راه-ابریشمی-ها-عربی @راه-ابریشمی-ها-زبان
@دانش-آموزان-آلاء -
محمدرضا حسین پور دبیر خودش گفت که خودتون یادداشت کنید سرکلاسا
-
سلام وقت بخیر
جزوه ها برای دروس عمومی هم هستن دیگه درستع؟
-
Arshia Yazdian در ساباط کاروان راه ابریشم (1) گفته است:
Amir Shafie بزار باهاشون صحبت کنم، ببینم نیازی هست یا نه
بهت خبرشو میدمبخدا نیازه جان بچتون از اول ضبط کنید تروخدا بعضی هاش واقعا باید از اول ضبط بشن تروخدا همینجور راحت از کنارش رد نشید پایه یکسال زحمت زیرشه
-
Arshia Yazdian
آقا عرشیا این چیزی که بچه ها راجع به زیست میگن ، منم موافقم
از اونجایی که آقا موقاری پارسال براشون مشکل پیش اومده بود ، خیلی سریع دروس رو جمع کردن و واقعا یه سری جاها فقط جزوه خونی میکردن از رو تخته ... تو 0 تا 100 استاد بیشتر فی البداهه حرف میزد و تو زیست حرف زدن بیشتر تاثییر داره چون اون جزوه رو بالاخره خودمون میخونیم و نکاتی که استاد میگن مهم ترن -
amir karami 0 دانش آموزان آلاءreplied to shayan jafari on آخرین ویرایش توسط amir karami 0 انجام شده
shayan jafari در ساباط کاروان راه ابریشم (1) گفته است:
Arshia Yazdian
از اونجایی که آقا موقاری پارسال براشون مشکل پیش اومده بود ، خیلی سریع دروس رو جمع کردن و واقعا یه سری جاها فقط جزوه خونی میکردن از رو تخته ... تو 0 تا 100 استاد بیشتر فی البداهه حرف میزد و تو زیست حرف زدن بیشتر تاثییر داره چون اون جزوه رو بالاخره خودمون میخونیم و نکاتی که استاد میگن مهم ترنالبته اون برای بچه های پایه بود الان باید زودتر بحثو جمع کنه
بخواد مثل 0 تا 100 بگه که خیلی خیلی وقت دانش آموز تلف میشه
کلیات رو با درسنامه باید یادبگیری و ریز جزئیات توی تست -
yasaman yazdani دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دلreplied to Arshia Yazdian on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Arshia Yazdian سلام
ساعت نداشته باشه بهتره -
yasaman yazdani دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دلreplied to Arshia Yazdian on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Arshia Yazdian سلام ، ساعت نداشته باشه بهتره
-
shayan jafari در ساباط کاروان راه ابریشم (1) گفته است:
Arshia Yazdian
از اونجایی که آقا موقاری پارسال براشون مشکل پیش اومده بود ، خیلی سریع دروس رو جمع کردن و واقعا یه سری جاها فقط جزوه خونی میکردن از رو تخته ... تو 0 تا 100 استاد بیشتر فی البداهه حرف میزد و تو زیست حرف زدن بیشتر تاثییر داره چون اون جزوه رو بالاخره خودمون میخونیم و نکاتی که استاد میگن مهم ترنراست میگه بخدا تروخدا اخمیت بدید جون خودتون من توی این تابستان که دهم رو بستم فهمیدم که مشکلاتی داره بعضی جاها استاد موقاری فقط جزوه خونی میکنه و ....
@مدیر-محصول-ابریشم -
shayan jafari
بله دقیقا همینطوره
من که اصلا فصل های گیاهی دهم رو خوب نفهمیدم و فقط استاد روش میخوندن میرفتن جلو
برای ما این فصول خورد به کرونا و تدریس مجازی، انتظار داریم کامل تر از صفر تا صد تدریس میشد...
Arshia Yazdian -
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to Arshia Yazdian on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Arshia Yazdian سلام ، والا ما از هر کسی میپرسیم درست جوابمون رو نمیدن ، پیله ها توی برنامه جدید هست یا نیست؟ برنامه از ۲۶ شهریور شروع میشه یا ۱ مهر ؟ نمیشه زودتر قسمتی از برنامه رو منتشر کنید که ما بدونیم دقیقا چخبره؟ اگر براتون مقدور هست جواب بدید لطفا ، پایین تر هم سوال پرسیدم کسی جواب نداد
-
سید حسین قربانی 1
بعید میدونم فعلاً جواب بدن
گویا درگیر جزوه ها و کارهای دیگه هستن ! -
Mohammad sabety در ساباط کاروان راه ابریشم (1) گفته است:
shayan jafari
بله دقیقا همینطوره
من که اصلا فصل های گیاهی دهم رو خوب نفهمیدم و فقط استاد روش میخوندن میرفتن جلو
برای ما این فصول خورد به کرونا و تدریس مجازی، انتظار داریم کامل تر از صفر تا صد تدریس میشد...
Arshia Yazdianبخدا برای همین من رفتم تتای گیاهی رو خریدم چون فقط از روی جزوه میخونه میره جلو نمیگم حالی نشدم غیر ممکنه با استاد موقاری انسان حتلی نشه ولی توی گیاهی ببشتر جاهاش وقتی میگم بیشتر جاهاش پس یعنی کل گیاهی بیشتر جزوه خونی میکنه
@مدیر-محصول-ابریشم -
ببخشید یه سوال
پکیچ راه ابریشم بعد از خرید محدودیت زمانی داره؟ -
Reyhaneh golmohamadi نه یعنی چی منظورت اینه که بعد کنکور از داشبوردت حذف شه؟
اگه منظورت اینه که ، نه اینطوری نیست و محدودیتی نداره . -
Yegane Dehqan من کنکور 1402 ام ولی میخوام امسال بگیرم. مشکلی پیش نمیاد برام بخاطر اختلاف یه سال؟