کتاب تست برای دینی ۱۲
-
سلام ب همه
چ کتاب تستی خوبه برای دینی ۱۲ ؟ -
ی سوال دیگه چ دبیری توز آلاء دینی ۱۲ رو خوب تدریس میکنه و تست هم کارمیکنه ؟
-
-
مریم واعظی
سلام
در مورد دبیر اگه قصد دارین محصولی بخرین واقعا آقای رضایی بقاء عالین
من از عید دینی رو با ایشون نصفه و نیمه شروع کردم و تو کنکورم بالای 80 زدم
اگه از محصولای رایگان میخواین استفاده کنین آقای ناصری پارسال 0 تا 100 ضبط کردنمن از محصول جمع بندی آقای رضایی بقاء استفاده کردم و ب هیچ کتاب تستی نیاز پیدا نکردم ... چه برسه الان شما ابریشم رو بخرین ... ولی اگه بازم خواستین ، میکرو طلایی جامع هست که آقای رضایی بقاء هم یکی از مولفای کتاب هستن
-
M monirs این موضوع را از دین و زندگی جابهجا کرد
-
سلام ب همه
چ کتاب تستی خوبه برای دینی ۱۲ ؟مریم واعظی
درود
برای کتاب ، به نظرم کتابای آقای بهمن آبادی عالی هستن .
. -
سلام ب همه
چ کتاب تستی خوبه برای دینی ۱۲ ؟مریم واعظی
سلام میکرو خوبه -
مریم واعظی
سلام
اگه از محصولای رایگان میخواین استفاده کنین آقای ناصری پارسال 0 تا 100 ضبط کردنمن از محصول جمع بندی آقای رضایی بقاء استفاده کردم و ب هیچ کتاب تستی نیاز پیدا نکردم ... چه برسه الان شما ابریشم رو بخرین ... ولی اگه بازم خواستین ، میکرو طلایی جامع هست که آقای رضایی بقاء هم یکی از مولفای کتاب هستن
shayan jafari مرسی از لطفتون
-
مریم واعظی
سلام
shayan jafari شما ک عربی رو ۸۰ زدید چ رشته ای قبول شدید ؟
بقیه درس ها رو هم همین قدر بالا زدید ؟ -
مریم واعظی
سلام میکرو خوبهسارا M 0 مرسی
-
مریم واعظی
درود
برای کتاب ، به نظرم کتابای آقای بهمن آبادی عالی هستن .
.@سینا-0 مرسی
-
shayan jafari مرسی از لطفتون
مریم واعظی خواهش میکنم
-
shayan jafari شما ک عربی رو ۸۰ زدید چ رشته ای قبول شدید ؟
بقیه درس ها رو هم همین قدر بالا زدید ؟مریم واعظی من ک حرفی از عربی نزدم !
ولی جالبه چون اونم 80 زدم :/ نمیدونم از کجا فهمیدین :)ب هر حال رتبم جوری بود ک شاخه های پزشکی مثل هوشبری و... میتونستم قبول شم ولی من هدفم پزشکیه برا همین پشت میمونم
-
مریم واعظی من ک حرفی از عربی نزدم !
ولی جالبه چون اونم 80 زدم :/ نمیدونم از کجا فهمیدین :)ب هر حال رتبم جوری بود ک شاخه های پزشکی مثل هوشبری و... میتونستم قبول شم ولی من هدفم پزشکیه برا همین پشت میمونم
shayan jafari آفرین خیلی خوبه امیدوارم منم سال اول بتونم رشته های درحد هوشبری بیارم ک یه انگیزه ای داشته باشم واسه خوندن سال دوم ، ولی خب نیت من فقط پزشکی هس رشته دیگه ای نمیخوام🙃.
-
مریم واعظی من ک حرفی از عربی نزدم !
shayan jafari منظورم دینی بود ، داشتم از عربی حرف میزدم اون رو تایپ کردم 😂😂😂
-
shayan jafari آفرین خیلی خوبه امیدوارم منم سال اول بتونم رشته های درحد هوشبری بیارم ک یه انگیزه ای داشته باشم واسه خوندن سال دوم ، ولی خب نیت من فقط پزشکی هس رشته دیگه ای نمیخوام🙃.
مریم واعظی انشالله همین سال اول ب هدفتون برسید
-
سلام ب همه
چ کتاب تستی خوبه برای دینی ۱۲ ؟این پست پاک شده! -
سلام ب همه
چ کتاب تستی خوبه برای دینی ۱۲ ؟مریم واعظی سلام من خودم خیلی سبز جامع گرفتم ولی تعریف کتاب سفیران خرد رو خیلی شنیدم