سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
خدا
-
https://www.aparat.com/v/ptEGl/
پیشنهاد میکنم این کلیپو ببینید -
Abbas Zangaraky
پرسش:
در وجود خدا شک دارم! دلیل بیاورید برای اثبات وجود خدا.پاسخ:
برای اثبات عقلی وجود خداوند متعال براهین متعددی مطرح است که شما را برای مطالعه بیش تر در باره این ادله به کتابهایی که ذیلاً معرفی میشود، ارجاع میدهیم و تنها به ذکر دو برهان ساده اکتفا میکنیم.
برهان نظم:
برای برهان نظم تقریرهایی گوناگون ارائه شده است:- جهان طبیعت دارای نظم هدفمندی است و هر نظم هدفمندی به حکم عقل نیازمند ناظمی آگاه و تواناست که آن را پدید آورده است، پس جهان طبیعت ناظمی آگاه و توانا دارد، و آن خداوند متعالی است. (1) در این تقریر از شکل اول قیاس منطقی بهره گرفته شده است.
برهان علیت:
برهان علیت برهانی کاملا معقول و عام است که با اندکی تامل در اجزای آن میتوان دریافت که امکان انکار و تردید در آن وجود ندارد؛ این برهان از یک اصل کاملا بدیهی و ضروری تشکیل شده است که میگوید: « هر پدیدهای نیاز به پدید آورنده دارد».این اصل میگوید هر چیز که پدیده است، یعنی هر چیزی که نبود و بود شد یا هر چیز که ایجاد شده است و سابقه نبودن دارد و به عبارت فلسفی هر چیز که «ممکن الوجود» است - یعنی الان هست، اما بودنش ضرورتی ندارد و میتوانست نباشد - نیاز به علت دارد. دلیل آن هم کاملا واضح است، زیرا هر یک از ما به راحتی با مراجعه به عقل مان در مییابیم که هر پدیدهای پدید آورندهای میخواهد، زیرا نمیتواند خودش، خودش را به وجود آورد، چون قبل از به وجود آمدنش نبوده تا این کار را بکند. بدون هیچ علتی هم معقول نیست که از نیستی به هستی تبدیل شود. پس حتما علتی غیر از خودش برای به وجود آمدن داشته است.
-
Abbas Zangaraky در جواب که میگید خدا تو خواب و بیداری بهم نشون داده نمیشه
پرسش:
چرا خدا دیده نمی شود؟پاسخ:
به دلایل زیر دیدن به مفهوم قابلیت درک حسی خداوند ممکن نیست:
الف) خداوند وجود صِرف و بیحد و مرز است و همهی موجودات شعاع وجود اویند. از این رو، دست این مخلوقات محدود، به دامان ادراک حسی آن وجود بینهایت نمیرسد.(1)
ب) پذیرش امکان رؤیت حسی خداوند، به معنی قبول جسمانی بودن اوست؛ توضیح آن که:
عمل دیدن، فرآیندی است مادی و طبیعی. لازمهی چنین فرآیندی، مادی و جسمانی بودن شیء دیده شده، مکان دار بودن، زمان دار بودن و دارا بودن دیگر خصوصیات مادی است.بر ردّ مادی بودن خداوند، هم برهان قاطع عقلی داریم و هم دلائلی نقلی و قرآنی.
خلاصه برهان عقلی آن است که:
لازمه رؤیت و دیده شدن خدا جسم بودن، مکان داشتن، جهت داشتن و دارای اجزا بودن میباشد، حال اگر ما بگوییم خدا دیده میشود، در این صورت باید بگوییم، خداوند جسم و ماده است و جسم بودن و مادی بودن با نیازمند بودن و مرکب بودن ملازم است. نتیجه این میشود که آنچه را که ما خدا فرض کردهایم، خدا نباشد، بلکه مثل خود ما جسم و مرکب و محتاج به اجزاء و نیازمند به مکان باشد. بنابراین، اگر در برخی از آیات یا روایات، تعبیراتی دیده شد که با جسم بودن و دیده شدن خدا سازش داشت، باید به کمک دلیل عقلی و قرآنی و روایی، آن تعبیرات را طوری معنا کنیم، که معنای جسم بودن و دیده شدن از آن استفاده، نشود.رؤیت حسّی خداوند، یعنی پذیرش تشابه او با اشیاء مرئی دیگر. در حالی که عقل هرگونه تشابه خداوند را با اشیاء، نفی میکند. چرا که موجودی با ویژگیهای واجب الوجود، قابل انطباق با هیچ صورت ذهنیهایی نیست تا مورد رؤیت واقع گردد.
البته با وجود محال بودن رؤیت حسی در مورد خداوند، خداوند به طریقی غیر از راه حسّ، هم در دنیا و هم در قیامت قابل درک است. قلب مؤمن خدا را به درک حضوری، با چشم دل و از طریق شهود باطن در مییابد. در قیامت هم نوعی رویت که در قرآن از آن به لقاء الله تعبیر شده است خواهد بود که قطعیترین و روشنترین مراحل علم است. «در روز قیامت، چهرههایی مسرورند و به خدای خود، نظر میکنند.»(2)
نیز در آیاتی که در آنها سخن از لقاء خداوند شده است.«ای انسان تو با رنج و مشقت به سوی خدایت در حرکتی و او را ملاقات خواهی کرد».(3)پی نوشت ها:
- سوره طه (20) ، آیه 110.
- سوره قیامت (75) ، آیه 23.
- سوره انشقاق (84) ، آیه 6.
-
سلام ببخشید من تو این تاپیک میتونم ولی بعضی هارو نمیتونم کامنت بزارم چرا؟
-
غزل محمدی 0 حتما ممنون
-
Yazdan Gonabadi سلام خیلی ممنون
-
@n-n-good حتما خیلی ممنون
-
@n-n-good از همتون ممنون واقعا
-
Yazdan Gonabadi ممنون یزدان
-
Abbas Zangaraky دانش آموزان آلاء ریاضیreplied to Melika eskandari on آخرین ویرایش توسط Abbas Zangaraky انجام شده
Melika eskandari سلام نمیدونم والا
-
Yazdan Gonabadi عزیز شما گنابادی هستی میشه سوالی ازتون بپرسم؟
-
Abbas Zangaraky خواهش میکنم
-
سلام فعل ماضی چیست؟؟
-
Abbas Zangaraky این نظر من هستش ولی خدا به چشم آدمی دیده نمیشه تو خواب دیده نمیشه تو باید چشم دلتو باز کنی خیلی وقتا نا امیدی دپرسی من بعضی شبا بوده که روم رو از قبله برگردوندم و نشسته ام به گریه کردن که خدایا باهات قهرم تویی که از رگ کردن به من نزدیک تری صدای هق هق هام رو نمیشنوی چرا کاری برام نمیکنی چرا دیگه دوستم نداری تو دلم میگم شاید گناهکارم سرمو میارم پایین و تو دلم میگم خدایا ببخش گناهانی را که لذت اش رفته ولی مسئولیتش هست ببخش مرا اگه ناشکرم ببخش اگه درگیر گناهم خیلی هامون نا امید شدیم از خدا خیلی هامون ولی ببین چه دل بزرگی داره که میبخشه و بازم خوشبختی بهت میده گناه نابخشودنی از نظر من دل شکستن هستش شاید برا یکی مهم نباشه ولی من نمیتونم نمیبخشم خدا بنده شو تنها نمیزاره ما همه آمدیم یه زندگی رو به اخلاق رو یه چیزی رو تجربه کنیم قرار نیست عین یکی دیگه زندگی کنیم حرف بزنیم راه بریم
امیدت به خدا باشه -
مصطفي عباسیان دانش آموزان آلاءreplied to Abbas Zangaraky on آخرین ویرایش توسط مصطفي عباسیان انجام شده
Abbas Zangaraky سلام داداش .
عجب آدمی هستي
دیدی وقتی یه مادر بچشو میبوسه چشاشو میبنده ؟اون لحظه بهترین لحظه و حالت زندگیشه .اما اون لحظه چشاشو میبنده چرا ؟ چون زیبا ترین چیز های جهان دیدنی نیستندپیشنهاد میکنم حتما حتما این فیلمو ببین
https://www.aparat.com/v/3xcPi/04:
-
Abbas Zangaraky سلام بله گنابادی هستم
چطور؟ بفرمایید -
Ilkin Moradi
سلام
برای سوالتون تاپیک بزنید و گروه مورد نظر رو زیرش تگ کنید تا بهتر جواب بدن -
Yazdan Gonabadi اینستا دارین بیام دایرکت؟
-
Melika eskandari سلام ممنون از وقتی که گذاشتین
-
مصطفي عباسیان سلام عزیز چشم حتما نگاش میکنم