سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
خدا
-
Abbas Zangaraky عزیزم میدونی یه مسئله ی دیگه هم هست یه چیزه خیلی مهم
اینکه ما مسئول صدددد در صدیی موقعیت و شرایط خودمونیم شاید سخت باشه بعضی وقتها قبولش ولی واقعا مسئول چیزی که ما الان هستیم چن ساله قبلمونه
عباس چقدر چقدررر دلت قوی بود ب چیزایی که میخواستی و مینوشتی؟ باید یه جوری باشه که بگی قطعیه شک نکن ببین مثه این که بگی بعد از ضبح حتما شب میشه اونقدر مطمئن هم بگو باید بشه بایدیه به کائنات و خدا و هرچیه دیگه که میدونی بگو من میکنم و جواب دیدنش هم بایدیه مصه شبی که بعد صبح میاد
چرا چرا گفتن خیلی راحته و دورمون میکنه یه جوری انگار تسلیم باشیم در برابر باد هایی که به قایقمون میوزه که مارو ببره و بگیم چرا اینجا برد من که یه چیز میخواستم و اینا
یا پاشی بادبانتو تنظیم کنی و بادو مجبور کنی که به همون مسیر ببرتت
خلاصه عزیزم تصمیم با توست ببینی چی حالتو بهتر میکنه انتخابش کن
اگه چرا چرا ها حالتو خوب کرد ادامه اش بده
ولی من میگم همه ادم ها برای ی مدتی خق دارن بگن چرا یه مدتی حق دارن شاکی یا ناراحت و گریه کنن ولی به فاعلم دقت کن یه مددددتی و تسلیم شدن حق نیست ! -
Abbas Zangaraky سلام
برادر من بزا رک باشم باهات،این حالات تو سن ماها خیلی پیش میاد،یعنی میتونم بگم انگار طبیعت سنمونه،حالا مسلمون و زرتشت و یهود نمیشناسه،یهو وایمیسی میمونی کدوم وری بری،حالا تحت هر عاملی که وجود داشته و نظرتو عوض کرده.اما این نباید باعث بشه خودتو ببازی یا اینکه بگی خب پس هیچی.اول از همه بگرد کانالایی که اخبار خاص و منفی بهت انتقال میدنو کامل ببند،بعد بنظرم برو به این آدرسی که میگم:سایت بیان معنوی،تو قسمت منوی سایت رو گزینه تنها مسیر بزن،بعد یسری سخنرانی ضبط شده و بترتیب گفته شده هست اونا رو شروع کن گوش دادن.شروع کن اینکارو اگه نتیجه نگرفتی،من صدرصد میگم شدنیه چون تجربشو دارم دقییق
اما در مورد کنکور و اینا،بنظرم مثلا قبل یا بعد تایمای درسی(صبح زود یا آخر شب) شده درحد ۱۰ دقیقه وقت بزار یکم یه این موضوعات رسیدگی کن(چند دقیقه تفکر و سخنرانی ها)
حالا فک نکنی دیگه شیطون ولت میکنه ها،دیگه میگه بفرما اینم خدا و آرامشی که میخواستی!هنوزم هی سنگ جلو پات میندازه و از تک و تا نمیوفته چون قسم خورده که کارش اینه،مهم مصمم بودن توعه...
حالا که دیگه مصمم شدیو پوز شیطونو مالیدی،همچین قشنگ چشمات باز میشه و میبینی اوف چقد نعمت و نشونه ریخته جلو چشام،ارادت به حضرت ابولفضل هم تازه جون میگیره و اصلا دست حمایتگرشونو رو شونه هات حس میکنی....
سوالی بود درخدمتم -
سلام دوست من تونستی از یه روانپزشک در زمینه افکارت میتونی کمک بگیری و اینکه بهترینا رو برات آرزومندم همین موفق باشی
-
Abbas Zangaraky سلام ترجیحا خواستم چیزی نگم اسم تاپیکو که دیدم فهمیدم محتواش چیه؛ من یه تجربه میگم بقیش با خودتون...
اول اینکه هیچوت سعی نکنید مسیر زندگیتونو بقیه ی آدما بهتون نشون بدن
این خودتونید که باید برید دنبالش و پیداش کنید اینجاست که تا تهش میرید...
نمونش همین که
من و شما بچه بودیم تو گوشمون خوندن خدا
بزرگتر شدیم گفتن خدا
اینقدر گفتن که باهاش رشد کردیم و خودمونم باورش کردیم ولی رسید به اینجای راهتا اینجای راه ...
همه ی بچه های اینجا حتی خود من یه عقیده دارن و چیزی بر خلاف اون ببینن شروع میکنن به متقاعد کردن همدیگه حتی به غلط
همین داستان توحید و تکامل؛ سال هاست دارن روش بحث میکنن حتی بعداز خود داروین
هنوز که هنوزه دارن رو عقاید ناباروری خدای نیچه کار میکنن
شما کتاب وقتی نیچه گریست رو خوندید؟
ملت عشق رو خوندید؟
قران خودمونو معنیشو خوندید؟دیدی چجور دارن نظر همو رد میکنن و عقاید خودشونو تحمیل میکنن
همشون هم؛ منطق دَرش بیداد میکنهاینجاست که نمیدونی چی درسته چی غلط
کی راست میگه کی دروغ
و آخرش میخوری به همین بمبستی که یکی مثل من و شما داره حتی یه جورایی بیخیال زندگیش میشه!!
هیچوقت نمیگم حتما اینکارو کن چون این خود شمایید که باید برید دنبالش
سخته ولی شدنیه
چون غیر ممکنه نشه؛ چون ما از بچگی جوری با خدا بودیم که حتی اگر نباشه هم مثل الان که خودتون میگید همه چیز پوچه... پس این خودش یعنی یقین یعنی ایماناوایل خب قرانو قبول نداشتم
دوسه بار کمک خواستم نشد
با کلی از بچه های اینجا بحث کردیم سرش اینقدر فشار روم بود که یه مدتی کوتاه درسو کنار گذاشتم
اینجا بود که فهمیدم این خود آدمان که باید خداشونو
پیدا کنن
شروع کردم به تحقیق و اول از همه از خود ریشش یعنی همون قران شروع کردم
منبع معتبر سرچ کنید مطالب قدیمی ترین قران بیرمنگام بریتانیا رو بخونید و...
من وضعیتم مثل شماست ولی از همه ی جنبه ها بهش نگاه کردم
و درآخر
نیچه اصلا خدارو باور نداشت
کلی توهینایی که نکرده بود
کلی عقایدی که از دید اسلام خیلی ببخشید؛ چرت بود
از دلیل و اثباتاش گرفته تا وجود خودش همیشه داشته خدارو تکذیب میکرده
ولی در آخر
اومد یه جمله خوبی گفت
نیچه گفت که
حتما "چیزی" هست
حالا برو بگرد ببین این چیزی جز خدا چی میتونه باشه:)) -
strang 78 خیلی خیلی مطمعن انقدی که به بعضیا قول داده بودم، یکسال روزی حداقل سه چهار ساعت براش تلاش کردم (منظورم کنکور نیس) نشد
-
nazanin karima سلام چشم حتما سخنرانی هارو گوش میکنم خیلی ممنون
-
Abbas Zangaraky دانش آموزان آلاء ریاضیreplied to Asiyeh Mallahi kongi on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Asiyeh Mallahi kongi ممنون همچنین شما
-
بزار یه داستان رو بهتون بگم
یه روزی از حضرت موسی فکر کنم میپرسن خدا ما رو چقدر دوست داره حضرت موسی هم میپرسه و ندا میاد حضرت بره به یه کوهی
همینطور هم همیشه حضرت موسی وقتی میره یه جا قایم میشه و یه پسر جوانی رو میبینه که چشمای های مادرش رو درآورده و داره از کوه میره بالا که یه دختر جوان وایستاده (اون دختر از این پسر جوان خواسته بوده برای ازدواج باهاش)
از کوه که میره بالا یه ذره لغزش ایجاد میشه مادره میشنوه به بچه اش میگه مراقب باش پسرم، مراقب باش نیوفتی!
ندا میاد به حضرت موسی که دیدی محبت مادر رو؟...ببینید یه مادر با اینکه پسرش چشمانش رو درآورده بازم با تمام وجودش دوستش داره اما خدای کریم خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی..... ما رو دوست داره اصلا ما بدترین آدم! بازم خدا نسبت به ما خودش رو موظف میدونه که مهربان باشه
حالا شما بر چه اساسی میگید خدا از من متنفره!
اگه خدا از شما بدش میومد شرایط شما این نبود! -
Abbas Zangaraky سلام
حالا چرا قران اتیش بزنی؟!
ماها هرکدوممون باید نفری یکی یدونه معجزه ببینیم که خدارو باور کنیم؟
چرا از همون کتابی که یه موقعی خواستی اتیشش بزنی کمک نمیگیری؟
خدا هیچوقت از بنده اش متنفر نمیشه که اگه میشد بهش فرصت توبه نمیداد
نمیخوام فاز نصیحت بردارم چون نه ادم نصیحت کردنم نه خیلی خوشم میاد ازش
یه چیزی که وجود داره ارادت فوق العاده ای هست که من حضرت ابولفضل دارم و فکر میکنم شما هم همینطور باشید
این دوست داشتن بدون معرفت و شناختن مدل زندگی ایشون مفت هم نمیارزه
من وقتی دلم پر میشه اشکام زود میان بهتون پیشنهاد میکنم که اگه به حضرت عباس ارادت دارید با یکی از روضه های ایشون دلتونو صاف کنید و از قران کمک بخواید
ایشالا که هممون یه روزی بتونیم عشق به خدا رو توی دلمون حس کنیم -
Abbas Zangaraky
سلام وقت بخیر خسته نباشیدراستش من خیلی درکتون میکنم
چون یه روزی من هم همین چیز رو از خدا میخواستم ، که فقط یه نشونه بیاره یه نشونه کوچیک
من هم به فکر خودکشی افتادم
اما راستش میخوام بهتون بگم که به قول دوستانی که که گفتن یه کم به اطراف دقت کنید قطعا خدا نشونه داده
من هم الان فکر میکنم میبینم همه اون چیزا نشونه بود
شما دارید کم کم به خدا نزدیک میشید
شما گفتید فردی رو دوست دارید
الان به ایشون که مادرتون هستن فکر کنید
این یه نشونه فوق العاده است خدا مادرتون رو قرار داده و عشق به ایشون و دوست داشتنش رو هم در شما قرار داده تا شما کاری که میخواستید رو انجام ندید تا به دنبال چیز هایی باشید که شما رو به خدا نزدیک میکنهفقط یه لحضه فکر کنید ببینید چه چیز هایی دارید
بهتون توصیه میکنم که هر چیزی که دارید الان و خوشحالتون میکنه رو داخل یه ورقه بنویسید به دور از افکاری که شما رو به هم میریزه به دور از ناراحتی و هر چیزی که حالتون رو بد میکنه
لطفا این کار رو بکنید
بعد متوجه میشید که چه چیز های خوبی در زندگی داشتید و به اونها توجه نمیکردید .حالا میخوام بگم که بیشتر انسان ها وقتی دارن تغییر میکنن یه کاری رو انجام نمیدن که البته اگر انجام میدادن خیلی حس و حال خوبی پیدا میکردن اون هم فکر کردن هست
من جدا از احادیث و دیگر چیز ها به شما میگم و از شما تقاضا دارم بشینید و با خودتون فکر کنید منطقی و بدون هیچ تنشیفکر کنید به چیز هایی که شما رو ناراحت میکنه و دنبال یه دلیل براش باشید و بعد از اون دنبال یه راه حل
اگر راه حلی پیدا کردید سعی کنید انجام بدید حتی خیلی کم
زندگی خیلی قشنگتر از چیز هایی است که در اطراف شما قرار داره
پس بهتره ذهنتون رو باز کنیدالبته اگر به نتیجه ای نرسیدید هیچ مشکلی نداره
میتونم درک کنم که اصلا دوست ندارید تنها باشید میدونم حالتون زیاد مساعد نیست
ولی این کار ها رو انجام بدید
جالا که تا ایجا اومدید وزحمت کشیدید و پیامم رو خوندید ازتون میخوام که قبل از این دو تا کار حتما یه بیو گرافی از خودتون داخل برگه بنویسید
نقاط ضعف و قدرتتون کار هایی که دوست دارید در اینده انجام بدید و چیز هایی که هر وقت به یادشون می افتید خوشحالتون میکنه همه چیز حتی بد هم بنویسیدنمیدونم این چند تا کار واقعا بهتون کمک میکنه یا نه اما اگر کاری داشتید و میخواستید بیشتر صحبت کنیم من در خدمتم تا جاییکه بتونم کمکتون میکنم
خیلی چیز ها هست ولی نمیدونم چطور با نوشتن بهتون بگم
ممنون از کسانی خوندند
-
سلام
خدا همیشه هست و انقدر نشونه هاش زیاده که دیده نمیشن...چون هر چیزی رو ببینی آخرش یه چیزی از خدا پیدا میکنی..الان مثلا به فرش خونتون نگاه کن...انقدر توش نخ زیاده که دیگه نخ ها دیده نمیشن خدام انقدر همه جا هست که نیاز به نشونه نیست که بخوای ببیتیش همه جا میبینیش...اینکه میگی خدا برات نشون نفرستاده کفر نعمته...تیکه به تیکه بدنت رو که چجور کار میکنه نگاه کن تا ببینی چطور خودت و تمام وجودت نشونی خدا رو میدن...
همین آمریکایی ک حرف از آزادی و علم میزنه و میگه خدا نیست...دانش منداشون از زبان خدا برای کشف راز DNA میگن!!(اشره ام به کتاب the language of god هستش)
البته من یا بقیه هر چی بگیم خودتون آخرش باید بهش برسید...
ببینید چیا باعث میشه حس کنید خدا نیست...
اینکه خدا رو نمیبینید؟خب ما اکسیژن رو هم نمیبینیم اما میگیم وجود داره!
اصلا دنیا مر از معجزست...من خودم بشخصه یکی ازین معجزات رو دیدم...وقتی که یه بچه چهار ساله روی کیبورد کامپیوتر میزد و کتاب قرآن نوشته شد...خب خب الان میگید این آدمه دروغگوعه وبله من دروغ گفتم چون چنین چیزی رو هممون میدونیم ممکن نیست که یه کتاب همینجوری اتفاقی با زدن کیبوردای کامپیوتر زده بشه...حالا فکرش رو کنید جطور احتمال میدیم که این دنیا بدون کتاب بوجود بیاد...؟(به روم نیارید که این مطلب رو از کتاب آمار و احتمال خوندم و دارم اینجا از طرف خودم میگم!)
اما یه ماجرای واقعی اینکه یه بچه یبار از طبقه نمیدونم چندم(خیلی بالا)میفته و و در حالی که نوزاد بوده هیچیش نمیشه...چون رو پوشکش فرود اومده بوده و پوشک حجم عمده ضربه رو گرفته!!میخوام بگم تا خدا نخواد هیچی نمیشه و به خواست خدا غیر ممکنم ممنکن میشه و کسی که باید میمرده زنده میمونه...
بنظرم هر کسی خدا رو تو یه چیز پیدا میکنه و من خدا رو تو آرامشی که تو یادشه پیدا کردم...یه زمانایی هست زجه میزنی و میگی خدایا؟چرا کاری نمیکنی.؟در حالی که خدا یا همون موقع داره کارت رو راه میندازه یا منتظر یه زمان بهتره که کارت رو راه بندازه یا اینکه تو اصلا چیزی رو میخوای که برات بده هر چقدرم که فکر میکنی اون چیز خوبه!
درباره این حس تنفر که میگید نمیدونم حس میکنم اگر در کنار چیزای دیگه باشه میتونه مربوط به افسردگی باشه...پیشنهاد میکنم احتیاطی یه تست افسردگی بدید ضرر نداره!:)
و البته من مطمئنم هیچ کسی مخصوصا خدا افراد خانواده نمیتونن ازتون متنفر باشن در واقع خدا اونقدر قلب بزرگ و مهربونی داره که کینه و تنفر درش جایی نداره...
درباره تنفر بقیه این رو هم میگم که اول خودتون رو دوست داشته باشید و بعد بقیه شمارو دوست خواهند داشت وقتی خودتون انقدر نسبت به خودتون دارید کم لطفی میکنید چه انتظاری از سایرین دارین؟
تازه چیزی به اسم تنفر وجود نداره..خدای بزرگ از روح خودش تو انسان دمیده ما تیکه ای از روح خدا رو داریم پس نباید تنفر و چیزای کثیف مثل اون رو تو خومون پرورش بدیم...
بعلاوه من خودم بشخصه شده یکی بیاد تو چشام زل بزنه بگه ازم متنفره!(اما من نمیتونم ازشون متنفر باشم حتی همه رو دوست دارم که البته بعضی اوقات از خودم ناراحت میشم ولی خب من منم!)خب حالا اون ازم متنفره...خب که چی؟یه جمله هست که میگه(اگه فرشته باشی هم کسایی هستن که از صدا بال زدنت خوششون نمیاد)پس اهمیت ندید و نشون بدید چقدر لایق دوست داشته شدنید... حتی خودم دیدم خیلیا کفر میگن و استغفرالله میگن از خدا بدمون میاد و فلان...خدا هم فرتی نمیاد غضب کنه و چه میدونم بگه میزنم فرت زمین رو نابود میکنم یا خودم رو نابود میکنم یا کافرارو تیکه پاره میکنم که!
در کل شما مطمئن باشید پشتتون رو خدا خالی نمیکنه...یه قدم برید سمتش و چهار قدم میاد جلو...شاید حس نکنید خدا داره نزدیک میشه ولی داره میاد...و اینکه مهمتر از همه ایمانه تا وقتی بخدا ایمان ندارین خدا هر کار کنه نمیبینید!
خیلی پراکنده هر چی ذهنم اومد نوشتم یسریشون هم ننوشتم چون خیلی فکر کنم سرتون رو درد آوردم! امیدوارم پستم بدردتون بخوره موفق باشید...یاعلی
بنده از پای منبر بیام بالا زیاد سنگین صحبت کردم -
خدا از شما متنفره باشه اینجا نبودید!
ببینید چند دقیقه فکر کنید درباره این جمله تا متوجه بشید.
من کاری به شرایط تون ندارم اما فقط خواستم جواب شما رو به این که میگید خدا از شما متنفره هست رو بگم -
Abbas Zangaraky دانش آموزان آلاء ریاضیreplied to _Biliifti_ on آخرین ویرایش توسط Abbas Zangaraky انجام شده
@narjes-hashemi سلام پارسال بود که گفتم برم خودم و دنیارو بشناسم شروع کردم به تحقیق و پرس جو که ببینم اول بقیه چی فکر میکنن وقتی جمع کردم و یه کاسه شدن خودم نشستم و تجزیه تحلیل کردم و...
بازم نشد -
Maryam Nateqi مریمی چطوری تو؟
نمیگم حرفت غلطه خو
فقط اینکه دلیل وجود حرفت اصلا وجود نداره
بحث سر همین خدایی هستش که میگی
پس
وقتی کسی هنوز بین دوراهی مونده دلایلی مثل این ترجیحا بی فایدست
این راهش نیست -
@narjes-hashemi
نه من منظورم اینه چرا داره فک میکنه خدا ازش متنفره!
بر چه اساسی!
اصلا اگه خدا از یکی متنفر باشه که خیلی رک باید بگم به فنا میره و به فنا رفته
اصلا به این کار ندارم چیکار کردن یا چه نظری دارن -
Maryam Nateqi سلام نمیدونم چی بگم
مرسی که وقت گذاشتید -
Abbas Zangaraky خب پس جور دیگه به مسئله نگاه میکنیم
به کودوم دسته از افراد میگن کافر؟؟؟ -
Abbas Zangaraky
کسی جز خودتون نمیتونه متوجه تون کنه...
خودتونم میدونید راهش چیه، مطمئنم... -
Maryam Nateqi در خدا گفته است:
بر چه اساسی!
بر همون اساسی که اصلا این خدایی که ازش صحبت شده داخل زندگیشون نیست
حالا بیاو نقدش کن
-
@narjes-hashemi
اول اینکه وقتی تو زندگیش وجود نداره دلیلی نداره اهمیت بده به این که خدا ازش متنفره
یعنی قبول داره خدا هس که یه کوچولو ازش دلگیره
خودش میدونه.....
فقط داره خودشو بازی میده که قبول نداره خدا هست
دیگه هم ادامه نمیدم ما انسان ها فقط سعی داریم نظرات مون رو بقبولانیم