سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
خدا
-
Ilkin Moradi
سلام
برای سوالتون تاپیک بزنید و گروه مورد نظر رو زیرش تگ کنید تا بهتر جواب بدن -
Yazdan Gonabadi اینستا دارین بیام دایرکت؟
-
Melika eskandari سلام ممنون از وقتی که گذاشتین
-
مصطفي عباسیان سلام عزیز چشم حتما نگاش میکنم
-
سلام
توصیه های بعضی از دوستان (درباره شکرگزاری و توجه به نعمت هایی که اطرافمون داریم)رو خوندم و بنظرم خیلی خوب اومد و به فکر ی کتاب افتادم به نام (( معجزه سپاسگزاری)) اثر راندا برن
بخشی از معرفی این کتاب:-
این کتاب راندا برن، شیوه های جالبی را در اختیار شما قرار داده است تا بتوانید از طریق آن ها تمام نعمت هایی که در اختیارتان قرار گفته است را شکرگزار باشید. شکرگزاری و سپاسگزاری از خداوند می تواند تا حد زیادی به نعمت های شما افزوده کند.
-
کتاب معجزه سپاسگزاری برای چه کسانی مناسب است؟
بدون شک هر فردی مشکلات سخت و روزهای طاقتفرسا در زندگی داشته و در برههای از زمان احساس ناامیدی کرده است. کتاب حاضر برای کسانی که چشم خود را بر موهبتهای زندگی بستهاند و دیدگاه منفی به اتفاقات پیرامون خود دارند مناسب است تا با معجزه سپاسگزاری از دید دیگری به جهان و مسائل مختلف نگاه کنند.
تا حالا نظر منفی درباره این کتاب نشنیدم و هرکی خونده دیدش نسبت به دنیا عوض شده و در نظرسنجی کتابراه 5 ستاره رو گرفته(میتونید برید نظرات افراد رو هم بخونید)
راستی ، کتاب صوتیش هم هست
امیدوارم براتون مفید بوده باشه
یاعلیAbbas Zangaraky
این لینک آپاراتِ کتاب صوتیشه(با صدای دلنشین فرزان بهنام)
https://www.aparat.com/v/LvJtF/
کارایی که توش میگه برای ۲۸ روزه(ساده ولی تاثیر گذار)
کلیپ اول چون مقدمه و روز اول باهمه پس یکم طولانیه ولی بقیه روز ها حداکثر ۱۰ دقیقست -
-
Abbas Zangaraky
سلام
این پیام قراره طولانی باشه، لطفا وقت بزار و بخون
ان شاللّه که کمکت کنه
اولا که خیلی عادیه که ادم تو این سن به فکر این چیزا بیوفته
ولی بدِ ماجرا اینجاست که شما توی این دوراهی بمونی!
و جای تاسف هم داره که توی کشور ما، اونقدر که باید و شاید، به این مسائل برای نوجوون ها و جوون ها پرداخته نمیشه!
اول از همه من یه موضوعی رو بگم، من میخوام با چند استدلال ساده وجود خدا رو اثبات کنم، اصلا بحث این نیست که این موضوع هنوز جزو بحث های مطرح جهان هست یا نه! اینکه هنوز اهل فلسفه هم دارن روی این موضوع بحث میکنن، به ما مربوط نیست! چون آدم اگه توی همچین دوراهی مهمی بیوفته و نخواد تصمیم بگیره، بدتر از هر دو گروه، ممکنه ضربه ببینه!
در ضمن من ادله خودم رو میگم، این شمایی که انتخاب میکنی، ولی توصیه میکنم حتما انتخاب کن و توی دوراهی نمون!!!
خب من از اولین استدلالم میگم
بزار با بازی دومینو شروع کنیم!
دومینو رو دیدی دیگه؟ چند تا قطعه چوبی پشت سرهم میچینن و باهاش طرح های جالب درست میکنن، آخرش هم قطعه اول رو میندازن و باقی قطعات میوفتن!
خب قاعدتا دیدی، نیاز به توضیح من نداشت! ولی یه سوال دارم من!
ممکنه این قطعات هیچ قطعه اولی نداشته باشه؟
یعنی ممکنه من یه دومینوایی رو درست کنم که هیچ ابتدایی نداشته باشه؟ یعنی هیچ اولین قطعه ایی نباشه که من هلش بدم و اون قطعه بقیه رو بندازه؟ممکنه؟؟؟
خب قاعدتا نه!!
یعنی شما نمیتونی یه دومینو رو پیدا کنی که افتاده باشه ولی از یه جایی شروع نشده باشه!!
حالا چه ربطی داشت؟!
ببین من از پدر و مادرم زاده شدم، مثل باقی انسان ها!
پدر و مادر منم از والدین خودشون زاده شدن!
پدربزرگ و مادربزرگم هم به همین شکل!
و البته باقی موجودات هم غالبن به همین شکل!
هر موجودی توی این دنیا، یه علت واسه به وجود اومدنش بوده، یعنی علت به وجود اومدن یه تیکه چوب، خاک بوده، آب بوده، نور خورشید بوده! علت به وجود اومدن انسان ها، والدینشون بودن! حیوانات هم همینطور! تمام موجودات زنده و غیرزنده یه علتی داشتن!
حالا سوال!؟
اگر همینطور به عقب برگردیم و بخوایم اولین علت همه این چیزا رو پیدا کنیم، بنظرت ممکنه اصلن به جایی ختم نشه؟ یعنی اینطور بگم که هیچ علت اولیه ایی وجود نداشته باشه؟
پاسخ اینه: نه!!!
نمیشه همه موجودات یه علتی داشته باشن ولی این علت ها به جایی ختم نشه! دقیقا مثله بازی دومینو!! نمیشه یه دومینو از یه جایی شروع نشده باشه!!! همونطور که این جهان و تمام موجوداتش اینطورن! منظور اینه تو هرچقدر که میخوای برو عقب! بالاخره این چرخه باید یه جایی تموم بشه، و اِلّا اینکه جایی تموم نشه غیر ممکن اتفاق افتاده که همچین چیزی هیچوقت اتفاق نمیوفته، چون عقل قبولش نمیکنه!!!
عقل میگه تسلسل محاله! محاله عقلیه! پس حتما یه موجود اولیه ایی وجود داشته که باقی موجودات رو خلق کرده!
که ما بهش میگیم خدا!
((تو پرانتز: ببین اینکه این جهان چطور درست شده، بیگ بنگ بوده یا یه توده فضایی بوده یا هرچیزی، اصلن مهم نیست!
ما داریم در رابطه با علت این چیزا بحث میکنیم که خدا هست!))
خب این از استدلال اول! امیدوارم سرت رو درد نیورده باشم
بریم برای استدلال دوم!؟
-بریم!
این بار، با یه سوال شروع میکنم!
اگر ماشینت خراب بشه و ماشینتو پیش بهترین تعمیرکار شهر ببری و بهت بگه مشکل از روغن موتوره ماشینه، آیا تو کاملا مطمئن میشی که مشکل از روغن موتوره؟ اگر من باشم، با خودم میگم، نه ممکنه این یارو اشتباه کرده باشه
خب اگه دوتا تعمیر کار خبره بگن مشکل از روغن موتوره چی؟
شااااید یه ذره با خودم بگم هردوشون اشتباه کردن ولی برای اطمینان من از نفر سوم هم میپرسم!
خب اگه تعمیرکار سوم هم بگه مشکل از روغن موتوره، قاعدتا من مطمئن میشم
ولی فرض کنیم تو مطمئن نشدی!
اگه پنج تا تعمیر کار بگن که از روغن موتوره چی؟ بازم نه؟
اکه صد تا بگن چی؟ باز هم نه؟
اگه هزار تا تعمیر کار بگن ماشین مشکلش از روغن موتوره چی؟؟؟ هر هزار نفر هم دقیقا دارن روی یه مشکل دست میزارن!
خب اینجا عقل سلیم میگه که ممکنه از نظر قانون احتمالات توی تئوری، هر هزار نفرشون اشتباه کنن
ولی توی واقعیت همچین چیزی محاله! چون علم احتمال اینو رد میکنه!!! واقعا هم همینطوره!
حالا بزار من یه چیزی بگم
ما (مسلمونا) میگیم، صد و بیست و چهار هزار نفر آدم راستگو، اومدن که به ما راه راست رو نشون بدن
خب پیامبر ها از راستگوترین مردمان تاریخ بودن(این رو تاریخ و رفتار پیامبر ها اثبات میکنه)
خب وقتی صد و بیست و چهار هزار نفر بگن، خدایی وجود داره، یه دنیای دیگه وجود داره، یه حساب و کتابی وجود داره!
.
اینجا دیگه حتی اگه کسی بخواد این هارو رد کنه هم، نمیتونه همچین کاری کنه!!! چرا؟ بخاطر همون دلیلی که بالا گفتم!
خب فکر کنم برای استدلال دوم کافی باشه!
یه استدلال دیگه هم هست، که فکر کنم نگم بهتره!
ولی یه چیزی!
ببین دوست من، حتی اگه تا الان هم به وجود خدا ایمان نیاوردی، من نظری میخوام بدم، یه لحظه فکر کن
اگه ۹۹/۹۹۹۹۹ درصد خدا وجود نداشته باشه، قیامت وجود نداشته باشه و ظهوری وجود نداشته باشه و هزار تا اتفاق دیگه.....
وقتی همه مردن، همه با هم یکین و کسی چیزی از دست نداده!
ولی فقط و فقط ۰/۰۰۰۰۱ درصد همه این ها واقعی باشه(که با توجه به ادله بالا، جای این درصد ها، باید جابجا باشه)
اونوقته که کسی که وجود داشتن خدا و سلوک اون راه رو انتخاب کرده، کلاهشو میندازه هوا!!!!
خب فکر کنم کافی باشه!
ان شالله درست انتخاب کنی، و توی این دوراهی نمونی! -
این پست پاک شده!
-
Hhh Hh خیلی ممنون
-
Infinitie. A سلام ممنون از توضیحت خیلی خوب بود
-
Abbas Zangaraky
خواهش میکنم کاری نکردم
اول از همه بهتون بگم ما خدا رو عبادت نمیکنیم که ازش چیزی بخوایم واس آرامش خودمونه
این طرز تفکر غلطه که خدا من که دارم نماز میخونم اینو میخوام اونو میخوام یا مثلا به یه فقیری کمک کنم که خدا مثلا راهم رو باز کنه
انگاری میخوایم خدا رو گول بزنیم کاری برامون انجام بده
و اینکه خب خدا همیشه ما رو امتحان میکنه که بیشتریت شرایط سخت هستن اگر شما از خدا نشونه خواستید و نشونه ای نداد دلیل نمیشه وجود نداشته باشه یا انگاری که قهره نه خب اینجوری نگاه کنیم شاید داره بندش رو امتحان میکنه دلیل نمیشه کلا خدا رو بزاریم کنار -
@sania-andiravan الان که فکر میکنم میبنم اره داشتم معامله میکردم
-
Abbas Zangaraky
دقیقا و کار درستی نیست تو زندگی -
Abbas Zangaraky سلام من نظرات بقیه را نخوندم ونمیدونم به نتیجه رسیدی یا نه ولی اینو بگم منم یه زمان عین شما بودم دقیقا هم از خدا میخواستم تو خواب یا بیداری نشونه ای بهم بده چندین ماه اینجوری بودم ولی نمیدونم چی شد که نشانه های که خدا در اطرافم رو گزاشتع بود دیدم وقتی دیدم مادرم بعد از هشت سال تحمل بیماری و سختی یه خنده از ته دل اومد رو لبش اونجا خدارو دیدم آخه آرزوم بود مادرم از ته دل بخنده به نظرم اگه هنوز ندیدین یکم بیشتر تلاش کنید
مثلا خودم دیدم خدا وقتی که از همه دنیا نا امید شدم و تنها موندم، فقط ازخودش درخواست کردم در اوج ناامیدی یه جور کمکم کرد که هیچ جوره فراموشش نمیکنم .وقتی که فکر میکردم مادرم از دست دادم بهم برگردوندش
خلاصه بگم باید بگردی و تا نگردی پیداش نمیکنی حتی شده ده ها سال بگرد
دوست ندارم نصیحت کنم ولی فکر کنم شبیه نصیحت شد به هر حال موفق باشی -
Abbas Zangaraky خواهش میکنم
-
Abbas Zangaraky نه خیر من اینستاگرام ندارم
اگر کار مهمی دادید آیدی تلگرام بدم؟ -
-
Yazdan Gonabadi لطف میکنید
-
Abbas Zangaraky دانش آموزان آلاء ریاضیreplied to Anne on آخرین ویرایش توسط Abbas Zangaraky انجام شده
@فرناز-مقیمی سلام امیدوارم همیشه مادرتون بخنده براتون ، ممنون همچنین شما
-
Amaryllis Heshmati سلام خیلی ممنون
-
خب چرا خدا رو قبول نداری؟چی باعث شده فک کنی کسی دوست نداره؟اگ اینارو جواب بدی ببهتر میتونم کمکت کنم