سلام به دوستان گل آلایی
به خصوص دانشجوهای ورودی امسال
خوبین همگی ؟ اوضاع روبه راهه ؟
دانشجو شدنتون مبارک 🙂
دانشجویی یکی از دوران پرهیاهوی زندگیه هرکس به طریقی می گذرونه
برای بعضی ها میشه بهترین دوران زندگی و ساختن آینده
برای بعضی ها میشه پیدا کردن دوستان نابی که سالیان سال باهم باشن
و برای بعضی ها مسیر مهاجرت
و برای بعضی ها ترکیب همینا
و و و
خب حالا که شما هم وارد این مسیر و این دوران شدین
از روزای اول دانشگاهتون برامون بگین
از خاطره روز اول روز ثبت نام اولین کلاس و اولین اتفاقات بامزه ای که براتون میافته 😋
و هر چیز دیگه ای که خودتون دوست دارین 🙂
متن جایگزین
لذت ببرین از مسیر جدید زندگیتون از پیچ و خم هاش نترسین ادامه بدین با لبخند و امید یادتون نره زیبایی هاش رو هم ببینید هر روزش یه رنگه هر روزش یه حس و حالی داره تا چشم بهم بزنید می بینید داره به انتهاش میرسه تا می تونید خوب باشین و خوب بمونید و مولد خوبی باشین رد پاتون رو برای بقیه به یادگار بذارید شاد باشین و امیدوار و پر انرژی... @دانش-آموزان-آلاء @همیارسلام به همه دوستان عزیز
در جهت گسترش فرهنگ کتابخوانی تصمیم گرفتیم تایپکی راه اندازی کنیم که شما یکم کتاب غیر درسی بخونید 😂 خب همین اول بگم همتون لایک میکنین اول بعد پست میذارین اشتباه نزنین یدفه و منفی بدید 😂 اصلا هم دستوری نبود خلاصه نمیدونم
چه چیزایی میتونید بذارید :
-بریده ای از کتاب ها
-معرفی کتاب
-گذاشتن لینک دانلود کتاب اگه صوتی و ایناست و از سایتی برداشتید نگاه کنید حتما %(#ff0000)[منبع ] بذارید با تشکر
@دانش-آموزان-آلاء
سلام به همهی بچههای با انگیزه!
دیروز روز جهانی اشتباه بود؛ بهترین بهونهای که بتونیم کمی از اشتباهاتمون بگیم، بخندیم، درس بگیریم و تو مسیر امسال قویتر قدم برداریم!
بیاید از تجربههای پارسال بگیم:
چه اشتباهاتی داشتید که شاید در لحظه ناامیدتون کرد، ولی الان ازش یه درس خوب گرفتید؟
چطور تونستید از اون اشتباه عبور کنید؟
و مهمتر از همه، چه توصیهای برای بقیه دارید تا همگی سال تحصیلی بهتری رو شروع کنیم؟
این تاپیک جاییه برای صداقت و یادگیری؛ از خندهها، ناراحتیها و موفقیتهایی که بعد از اشتباهاتتون به دست آوردید! منتظریم تا قصههای شما رو بشنویم تا هممون با تجربههای هم، بهتر پیش بریم.
پس شروع کنید؛ اشتباهاتتون رو با ما به اشتراک بذارید و یه قدم جلوتر برداریم!
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-مهندسی
@دانشجویان-پزشکی
درود.به به بالاخره روز دختر رسید. روز دختر رو به همهتون تبریک میگم امیدوارم که همیشه سالم و سلامت و موفق باشید🌺🌺🌺🌺🌷🌷🌷🌷🎉🎉🎉🎉🎉🎉
انجمن رو منفجر کنید دخترا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @راه-ابریشمی-ها-ادبیات @راه-ابریشمی-ها-دینی @راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @دانش-آموزان-آلاء
هاعییی بر شما ای هم کنکوریای من😂
چخبررر؟ خوبین؟
آقا داریم به لحظات ملکوتی اعلام نتایج نزدیک میشیم..
یعنی دیگه امروز فرداست که با استرس وارد سایت میشیم، هی منتظر لود شدن سایت میمونیم، آب دهنمون خشک میشه دست و پامون سرد میشه حتی ممکنه انگشتامون بلرزه، تا اینکه بالاخره اون عبارتو میبینیمش...
شما رو نمیدونم ولی این روزا ذهنم پر از سواله...
شاید مهم ترینشون ک احتمالا برای شما هم همینه اینه که: قراره با چه عبارتی رو به رو شم؟ مردود؟ قبولی؟ قبولی چی؟ قبولی کجا؟ قبولی کِی؟
و از اینا گذشته.. هر یک از این عنوان ها قراره برام چه سرنوشتی رقم بزنه؟
گیریم که رسیدم به خواستم... تهش که چی؟ یعنی قراره ی اینده گل و بلبل مثل همونچیزی که خیالپردازیشو میکنم داشته باشم؟
و یا اگه نرسم، قراره سرنوشت شومی داشته باشم؟
ایا اصلا قراره به قولی: "خواست و قسمتم یکی باشه؟"
شما چه سوالایی ذهنتونو درگیر کرده و باعث میشه نگران باشین؟
بیاین باهم حرف بزنیم :>
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @انسانیا @تجربیا @ریاضیا
درود🍷🍷y (488).gif
امیدوام حال خوبی رو داشته باشید
هر چند وقت یکبار بیا اینجا توی یه پست یه اسکرین شات از پروفایلت (کاور . عکس پروفایل . بیوگرافی و تعداد فالور وبقیه چیزای که تو پروفایلا هست)بگیر و زیر اون امضایی هم اگه داری اضافه کن و بفرست اینجا
اگه دوست داشتی در آخر پست در حد یک خط هرچی که خواستی بنویس و اضافه کن
و اینجوری ردپات رو توی انجمن ثبت کن تا بمونه یادگاری ...👣
به قول آقای موقاری حالا که داری خوب گوش میدی چندتا جونم به این نکته هم بگم😂:
1.درحال حاضر تو پروفایل همه یه باکس تبلیغ هست، ممنون میشم اگه سعی کنین اونو تو عکس نشون ندین. + ادرس ایمیلتون هم کات کنید که اخراج نشید.
2.یه تعادلی هم داشته باشین تو ارسال پست! درواقع جوری نباشه که هروز بفرستید یا سالی یکبار بفرستید😂
3.اسپم هم که دیگه خودتون میدونید زشته بگم بهتون .. بزرگشدید دیگه 😂
y (546).gif
4.دوستاتم دعوت کن
امیدوارم خاطره بشه واسه هممون👌
1 (2).gif
چاکر همه رفقای آلا
دعوت میکنم از همه آلایی ها
@دانش-آموزان-آلاء
پ.ن: راستی Sharllot هم تو نوشتن تاپیک کمک کرد ولی ایده اصلی مال خودم بود .. گفتم اسمشو بیارم خودشو نکشه بعدا 😑👌🤣🤣
%(#c5e7fa)[به] %(#4fcdf3)[نام] %(#26b6f3)[خالق] %(#18a6f2)[زیـبــــــــــــــــــآیی] %(#007ec2)[ها]
سلام به خـودتــــــــــــــ(: 0_1534586486711_balloons-smiley.gif
همه ی ما هنرها و استعداد هایی رو توی وجود خودمون داریم که تا به سمتشون نریم و ازشون بهره نبریم ، شکوفا نمیشن ! ):
هدف این تایپیک اشتراک گذاری تولیدات ذهنی خودمون هست %(#ff0000)[(] تاکید میکنم خودمون %(#ff0000)[)] ، اینجا هر چیزی که منشاش خود شما باشید ارزش داره نه کپی کار های بقیه 😒
حتی میتونید فیلمی ک دیدید یا کتابی رو که خوندید رو با قلم و فکر خودتون نقد کنید و اینجا قرار بدید (:
همه به اینجا دعوت هستن @دانش-آموزان-آلاء
بخصوص (:
🍃@zedtwo / بهاره / FLY -----> طراحان فوق العاده انجمن 0_1534586514665_scrap-books-smiley.gif
🦋Sobhan.1999 / najafiali78 / sattaralipour -----> خوشنویسان خوش قلب 😘
🍄negaarin / M.an / chakame / دکتر علی ----->نویسندگان عجیب الفکر ! 🤖 🧠
🍁@njzamin / revival / @_Ata_ / @javadm328 ----> شاعران شهره انجمن 👳🏻♂ 👳🏼 👳♂ 👳🏼♂
⚡@faezeh-r / blue ----> دو عدد عکاس تیز بین 🧐 🤩
💧 @zedtwo / Vezra / @Dr-Bernosi / بهاره ----> گرافیک بازان 😉 😂 🕸
....................................
ازتون خواهش میکنم 😥 به پست ها ریپلای نزنید تا یه مجموعه خوب و یک دست از هنر های آلایی ها رو داشته باشیم (:
%(#6bffe6)[توجه !] این تایپیک شعبه دیگری ندارد 😒😂
%(#ff0000)[پ ن] : اگه پستای هنریتون رو توی تایپیک دیگه ای جز اینجا ببینم مورد پیگیریتون قرار میدم تا اخراج کامل هم دست بردار نیستم 0_1534586535363_cowboy2-smiley.gif 😂 😂
0_1534586548670_coke-smiley.gif
درود دوستان همین الان تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم. تو این تاپیک میایم جملات قشنگ و آموزنده و انرژی دهنده افراد معروف و موفق رو به اشتراک میزاریم باهم. هرجمله زیبایی از یه شخص که دیدین قشنگه و روحتونو نوازش کرد و متحول کرد بفرستین بقیه هم ببینن ولذت ببرن. این شخص میتونه ورزشکار، هنرمند، دانشمند و...... هر فرد موفقی باشه!
منشن هم لازم نیست تمام بچههای آلا منشن هستن!
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-زبان @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-دینی @راه-ابریشم-پرو-ادبیات @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان تجربیا تجربی @ریاضیا @انسانیا
سلاااااااام بر دوست های عزیز و خوشکل خودم 🥰❤🤗
همیشه واسه همه مون در یک موقع زمانی یه اتفاق هایی میوفته که شیرینه گاهی هم تلخ 😍😭
همین تلخ و شیرینا با مرور زمان🕰 میشن خاطره و در دفتر خاطرات ذهنمان جا خوش میکنن ⌛📜
حالا دوستان🤗 از شما میخوام که
از خاطرات زندگی تون بگین از خاطرات شیرین☺️ ، بامزه 😋، تلخ 😔،دوران مدرسه 👩🏫👨🏫، دوران دانشگاه 👨🎓👩🎓،
از سوتی هاتون😂 و از خاطرات با دوستانون👬👭 و هرچی که دوست دارید بگیید و باما شریک شید😉
دوستون دارم فراوون با کلی قلب هاییی رنگیی
💚💛🧡❤💙💜🖤
@فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @حامیان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @ادمین @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا dlrm پشمک اکالیپتوس
marzyeh78 @رُ-ز-عــآبیـ ایهام @Saahaar گونش
@Milad91 Virus @Survival
بِسْم رَبّ النور ☁️
سلام
امیدوارم حال دلتون بهترین باشه..... 🎈
برم سراغ حرف اصلی....
در فکر تاپیکی بودم که هر روز توش چند تا پست قشنگ بزارم و با چند تا عکس و متن نوشته و دل نوشته...... حالمون خوب بشه، انرژی بگیریم در طول روز.....❤️☁️
یه جورایی این تاپیک شبیه کانال یا چنل.....
البته پست هایی که قرار بزارم برای خودم نیست و صرفا گلچینی از مطالبی که ممکنه توی فضای مجازی یا کتاب ها ببینم و بارگذاری بکنم.....
اگر شما هم دوست داشتید خوشحال میشم همراه من بشید.... ☁️🎈🍒
IMG_۲۰۲۳۰۶۱۶_۲۲۰۶۵۴.jpg
پ.ن:اسم تاپیک برگرفته از اسم یک کانالِ
و در آخر دعا میکنم دلتون ذهنتون ابری باشه(:☁️❤️
بسم الله الرحمن الرحیم...
به نام یزدان پاک... که فاطمه را از او دارم.. =)) ☁️☘️🍒
سلام بهتون ساکنین انجمن
امیدوارم حال دلتون عالی باشه 👌🏻🌱❤️
بریم سراغ اصل مطلب..
که بخاطر این موضوع مهم شما رو دعوت کردیم....
پ.ن: اصلنم مهم نیست شما جدی نگیرید😂🤝🏻)
فردا یه روزیه که یه بنده خدایی قدوم نا مبارکش رو، رو چشم زمین گذاشت .... 😐😕
این دختر سر اسم همه، همه رو دیوونه کرده... 🔪
عملا حافظه ماهی داره 😒😂🤝🏻
به شدت درس خون و خانوم...
میگه امسال دیگه پزشکی رو میارم 😎 دیگه الله و علم...
(اما من که بعید میدونم 👌🏻👍🏻🤝🏻😂پزشک هم بشه کی قرار خودشو بسپره به این بشر دو پا من شخصا به عنوان دکتر قبولش ندارم)
تموم شد خصلت های خوبش من دیگه هیچی یادم نمیاد... 🤔😂
(سرم رفته 😂🔪)
دیگه بین زمین و هوا نزارمتون... 😂
تولد فاطممونههههههههههههههه🥺😂❤️❤️❤️❤️❤️
fest30.gif823d8cf6-48cb-4755-81d5-ec817b734e02-image.png confetti.gif
عشق من تولدت مبارک
یکساله دارمت و این اواخر بیشتر تو قلبم فرو رفتی و جا باز کردی مهربون... ☘️🍒☁️=))
تو یکی از خوشگل ترین و عزیز ترینایی برام و همیشه خوشحالم و افتخار میکنم تو رفیقمی...starplucker.gif
دوستان من آهنگ ندارم درحال حاضر هر کس داره بفرسته تا مجلس گرم بشه 😂y (719).gif
فففففففففففففففقط....
خواهران گرام برادران ارجمند با رعایت شئونات اسلامی جوری که اسلام تو خطر نیوفته همه مجلس رو گرم کنید😉😂🤝🏻🥳
آقایونی که خوشتیپ کردن کت رو در بیارن...132.gif😎
خانوما البته فقط دست 😂🤝🏻👈🏻👏🏻y (722).gif
خب... خب....
زمان صرف شیرینی و شام فرا رسید.... 😌😉
ولییییییییییی متأسفم فاطمه دست به جیب نشد براتون تدارکات تهیه کنه......😒😂
بگذریم از این تشریفات...
برات بهترین رو آرزو میکنم بهترینم... 1593
خانوم دکتر شدنتو ببینم عزیزدلم...
از دور میبوسمت خانوم ناناز=))) 🍓
loveboat.gif
هممون دعوتیم به این میلاد قشنگ...
kumbaya.gif
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
خب سلام
اینم از تاپیکی که قولشو داده بودم
خاطرات خنده دار یا تلخ خودتونو که با خواهر برادراتون دارین بیاین بگین
ترجیحا خنده دار باشه😂
خب دعوت میکنم از
@roghayeh-eftekhari
@F-seif-0
@Ftm-montazeri
@Ariana-Ariana
Infinitie. A
ramses kabir
@Zahra-hamrang
@Fargol-Sh
مجتبی ازاد
@Yasin-sheibak
@Elham650
Mehrsa 14
@گروه-بچه-هایی-که-خواهر-یا-برادر-دارن😂😂
فعلا شماهارو یادم بود که خواهر برادر دارین
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سیاهچالهها
مقدمه
طبق نظریه ، نسبیت عام ، گرانش انحنا دهنده فضا - زمان است. فضای حول ستاره به نحو بارزی خم میشود در لحظهای که هسته ستاره تبدیل به حفره سیاه میشود. این جرم خطوط فضا زمان را مانند پیلهای به دور خود میپیچد. امواج نوری کم تحت زوایای خاصی به سمت سیاهچاله روان میشود. در سطح کرهای که هم مرکز نقطه یکتایی سیاهچاله است، تجمع میکنند. در فاصله معینی از سیاهچاله که بسته به جرم لا وارد شده باشید ستاره رمبیده دارد، جاذبه آنچنان زیاد است که نور نمیتواند فرار کند، به این فاصله افق حادثه گفته میشود.
ساختار سیاهچالهها
با حل استاتیک غیر چرخشی با تقارن کروی برای معادلات میدان انیشتین این نکته مشخص میشود که سیاهچالهها که از یک سمت به صورت چاه عمل میکنند، در سطح دیگری بصورت چشمه عمل میکند. یعنی میتواند دو سطح مختلف فضا زمان را از جهانهای گوناگون یا دو نقطه بسیار دور از جهان خودمان را به هم متصل کند. که به این حالت لا وارد شده باشید کرم چاله یا پل انیشتین رزن گفته میشود.
سیاهچالهها چگونه بوجود میآیند؟
هر چه لا وارد شده باشید ستارههای نوترونی بزرگتر باشد کشش جاذبهای داخلی آن نیز بیشتر خواهد بود. در سال ۱۹۳۹ اوپنهایمر فکر کرد که نوترونها نمیتوانند در برابر همه چیز مقاومت کنند. به نظر او اگر یک چیز در حال از هم پاشیدن بزرگتر از ۲.۳ برابر اندازه خورشید بود، آنگاه نه تنها الکترونها بلکه نوترونهای آن نیز در هم میشکست.
همچنین باید بدانیم که وقتی نوترونها در هم شکستند، دیگر هیچ چیز مطلقا وجود ندارد که از در هم پاشیدن ستاره جلوگیری کند. اگر شما خود را روی سطح یک توده در حال از هم پاشیدن تصور کنید، آنگاه شما با فرو ریختن آن جسم به مرکز آن نزدیکتر و نزدیکتر خواهید شد. و بنابراین نیروی جاذبه بیشتر و بیشتری را حس خواهید کرد. تا هنگامی که ستاره به مرحله کوتوله سفید برسد، شما بیش از ۱.۰۱۶ تن وزن پیدا خواهید کرد.
تصویر
وقتی که ستاره به در هم پاشیدن ادامه داد و از مرحله ستاره نوترونی هم گذشت و بطور کامل از هم پاشید، وزن شما از ۱۵۰۰۰ میلیون تن بیشتر و بیشتر خواهد شد. اگر سیاهچاله به اندازه کافی به ما نزدیک بود، میتوانستیم نیروی جاذبه بر آن را حس کنیم. اما وقتی یک سیاه چاله در میان ستارهها خیلی دورتر از ما قرار دارد، آیا میتوانیم وجود آنرا اثبات کنیم؟ برای این منظور اخترشناسان دو راه آشکار شدن حدس میزنند. اول از روی جرم سحابی برای مثال اگر آنها جرمهای تمام ستارگان موجود در یک خوشه ستارهای مریی بطور قابل ملاحظهای کمتر از جرم خوشه وجود داشته باشد، مرکز کهکشانها به عنوان مکانهایی تلقی میشوند که در آنها سیاهچالهها وجود دارند. زیرا چگالی مواد در آنجا زیاد است. راه دوم نیز این بوده که اگر چه hc سیاهچالهها هیچ تشعشعی خارج نمیشود، اما چیزهایی که در سیاهچالهها سقوط میکنند. به هنگام سقوط اشعه ایکس از خود منتشر میکنند و هر چیز کوچکی که در سیاهچالهها سقوط کند تنها مقدار کمی اشعه ایکس از خود منتشر میکند. این مقدار برای کشف آن در فاصله میلیونها میلیون کیلومتری کافی نخواهد بود.
در سال ۱۹۷۱ یک دانشمند انگلیسی به نام لا وارد شده باشید استفن هاوکینگ< عنوان کرد که این واقعه بوجود آمدن سیاهچالهها هنگامی که جهان نخستین لا وارد شده باشید انفجار بزرگ خود را آغاز کرد اتفاق افتاده است. هنگامی که تمامی مواد تشکیل دهنده جهان منفجر شد، مقداری از این مواد آن چنان به هم فشرده شدند که تبدیل به سیاهچاله گشتند. وزن برخی از این سیاهچالهها ممکن است به اندازه وزن یک سیاره کوچک و یا از آن کمتر باشد و وی آنها را سیاهچاله کوچک نامید.
نتایج تحقیقات هاوکینگ
سیاهچالهها میتوانند وزن از دست بدهند.
مقداری از انرژی جاذبهای آنها در خارج از محدوده لا وارد شده باشید شعاع شوارتز شیلد ستاره به ذرات ماده تبدیل میشود.
ممکن است این ذرات به فضای بیرون بگریزند از این طریق مقداری از مواد تشکیل دهنده سیاهچالههای بزرگ که به اندازه یک ستاره وزن دارند، برای تبخیر همه مواد تشکیل دهندهاش میلیونها میلیون سال وقت لازم است. در حالی که در این مدت خیلی بیشتر از این مقدار ماده به آن اضافه میشود. بنابراین هیچگاه از طریق تبخیر وزن آن کاسته نمیشود.
هر چه سیاهچاله کوچکتر باشد سرعت تبخیر آن بیشتر است یک سیاهچاله کوچک واقعی باید بیشتر از مقدار مادهای که به خود جذب میکند وزن از دست بدهد. بنابراین سیاهچاله کوچک باید بوسیله تبخیر کوچکتر و کوچکتر شود و بالاخره هنگامی که دیگر خیلی خیلی کوچک شد یک مرتبه تبخیر آن حالت انفجاری به خود گرفته و تشعشعاتی حتی با انرژی بیشتر از اشعه ایکس منتشر کند. اشعه منتشر شده از این طریق اشعه گاما خواهد بود.
سیاهچالههای کوچکی که ۱۵ میلیون سال پیش هنگام نخستین انفجار بزرگ جهان ایجاد شدهاند، اکنون ممکن است در حال ناپدید شدن باشند. هاوکینگ اندازه اولیه آنها و نوع اشعه گامایی را که هنگام انفجار تولید میکنند، حساب کرد.
انواع سیاهچاله
۱- شوارتس شیلد: ساده ترین نوع سیاهچالههاست، بار و چرخش ندارد، تنها یک افق رویداد و یک فوتون کره دارد، از آن نمی توان انرژی استخراج کرد. شامل تکینگی ، نقطهای است که در آن ماده تا چگالی نامحدود در هم فرو رفته است.
۲- رایزنر- نورد شتروم: هم بار دارد وهم چرخش ، می تواند دو افق رویداد داشته باشد ، اما تنها یک فوتون کره دارد. شامل یک تکینگی نقطه ای است که وجود آن در طبیعت نامحتمل است، زیرا بارهای آن همدیگر را خنثی می کنند.
۳- کر: چرخش دارد، اما بار ندارد. بیضی و از بیرونی حد استاتیک است. منطقه تیره میان افق رویداد و حد استاتیک ارگوسفر است، که می توان از آن انرژی استخراج کرد. می تواند دو افق رویداد و دو حد استاتیک داشته باشد. دو فوتون کره دارد. شامل یک تکینگی حلقهای است.
۴- کر- نیومان: هم بار دارد و هم چرخش ، همان سیاهچاله کر است، جز اینکه بار دارد، ساختارش شبیه ساختار سیاهچاله کر است. میتوان از آن انرژی استخراج کرد. یک تکنیگی حلقهای دارد.
به نظر پژوهشگران چهارنوع سیاهچاله همچنانکه ذکر شد می تواند وجود داشته باشند. مهمترین موضوع در باب سیاه چاله آنست که ، بدانیم ماده در داخل سیاهچالهای که حاصل آمده است در نهایت به چه سرنوشتی دچار می شود؟ اختر فیزیکدانان میگویند:اگر مقداری ماده به داخل حفره سیاه از قبیل آنچه که از یک ستاره وزین مرده بجای مانده بیندازید، نتیجه نهایی همواره الزاما یک چیز خواهد بود و تنها جرم ، بار الکتریکی و اندازه حرکت زاویه ای که جسم با خود حمل می کند باقی خواهند ماند. اما اگر کل جهان به داخل حفره سیاه خود بیفتد، یعنی به شکل سیاهچاله در آید، دیگر حتی کمیاب بنیادی (جرم) ، بار الکتریکی و اندازه حرکت زاویه ای نیز ناپدید می گردند.
مجهولات سیاهچالهها
اگر ستاره شناسان بتوانند نوع پرتوهایی که هاوکینگ پیش بینی کرده است، شناسایی کنند، مدرک خوبی برای تأیید تشکیل و وجود سیاهچاله بدست خواهد آمد. اما تاکنون پرتوهای پیش بینی شده کشف نشدهاند. با اینحال هر لحظه ممکن است این پرتوها شناسایی شوند. دلیل تابش اشعه ایکس از حفره سیاه این است که جرمی که توسط لا وارد شده باشید طوفانهای ستارهای خود ستاره ، از سطح آن میگریزند، در فاصله مناسبی که به حفره سیاه رسیدند، توسط حفره شکار میشوند و در مداری به دور حفره شروع به چرخش کرده و به این ترتیب شکل یک دیسک عظیم را تشکیل میدهند.
با توجه به این نکته که لایههای داخلیتر دیسک سریعتر از لایههای خارجی میچرخند، در اثر اصطکاک لایههای مختلف دیسک گرم شده و شروع به تابش اشعه ایکس میکنند. به این دیسک ، دیسک تجمعی گفته میشود. این حالت برای اولین بار در لا وارد شده باشیدستاره دوتایی (دجاجه۱-x) مشاهده شده است. احتمالا قطر خود حفره سیاه (قطر افق حادثه) ۳۰ کیلومتر است و برای تمامی ستاره دوتایی سیاهچاله ساختمان به همین شکل است:d
از سایت آکادمیک
با سلام خدمت همه عزیزان !
من با توجه به اینکه پایم ضعفیه و سال سوم دبیرستان هم سر کلاسا نبودم (به خاطر مشکلی که داشتم یعنی سه ماه رو کلا سر کلاس بودم) و تا الانم زدم به تنبلی و نخوندم و هی انداختم اینور و اونور خواستم بگم اگه الان شروع کنم میتونم کنکور موفق بشم؟!
خیلی دوس دارم یه دانشگاه دولتی قبول بشم ! به خاطر خیلی چیزا !
به ریاضی خیلی علاقه دارم ولی نمیدونم چرا هیچ وقت از هیچ درسش نمره نمیگیرم ! البته چون فکر کنم نمیخونم :|
به نظر شما قبول می شم یا نه؟ 😞
انگــیزه و امیــد و...
-
بــســم الـلـه...
. دوستان تایپیک زیر هدفش اشتراک گذاری انگیزه و امید و وقایع عجیب و جالب و داستان افراد نــاب کنکوری است(که توانستند رتبه ای خوب بدست آورند)
.
.
از دوستان تقاضا دارم مطالب غــــــــــــــیرمرتبط را در این تایپیک ننویسند
و
حتـــی الامکان از دادن نظــر خودداری کنید!
.
ان شاالله تاثیری در روند کارمان داشته باشد -
روایت جالب و واقعی از یک پشت کنکوری
نتایج کنکور اعلام شد و با همه تلاش ها و مطالعاتم رد شده بودم! نمی دانم کجای کارم اشتباه بوده؟! روش مطالعه،ترس از تعداد شرکت کنندگان،یا عدم مهارت استفاده از زمان و یا…؟! بالاخره به هر دلیلی که بوده نتیجه این که یکسال دیگر من باید درس بخوانم و تا پایان عمر یکسال از کاروان پیشرفت عقب بمانم.خیلی غمگین و ناراحت بودم،کاش زمان چند ماه به عقب بر می گشت تا من با اصلاح شیوه درس خواندم می توانستم در کنکور قبول شوم! امّا زمان همیشه شتابان رهرو پیش است.مرغ دلم در سینه بال بال می زد،نه شب خواب و نه روز آرام داشتم.سرزنش های پی در پی دیگران،ملامت های درونی ام را آتش به دامن می زد.تا صبح نخوابیدم،پیوسته از این پهلو به آن پهلو می شدم برای اوّلین بار طعم ناامیدی را می چشیدم،چقدر تلخ!! به یکسال آینده می اندیشیدم که چگونه باز باید این همه کتاب را بخوانم؟! و تازه آخرش… ؟! در این فکرها بودم که صدای مؤذن مرا به خود آورد،گویی صدایی از ژرفای بهشت بود.احساس نیاز تازه ای به خداوند مهربان داشتم،احساسی سرشار از زیبایی.نیاز فقط به خداوند شایسته است و بس.همچون پروانه ای سبکبال از جا جستم و وضو گرفتم و پس از نماز صبح همچون همیشه،و خصوصاًً هنگام بروز مشکلات و مصائب،به قرآن پناه بردم.از خداوند تمنای راهنمایی و آرامش کردم.قرآن کریم را گشودم،الله اکبر! سوره مبارکه یونس آمد:
«آگاه باشید که دوستان خدا هرگز هیچ ترس (از حوادث آینده عالم) و هیچ اندوهی (از وقایع گذشته جهان) در دل آن ها نیست آن ها اهل ایمان و خدا ترسند آن ها را پیوسته از خدا بشارت است هم در حیات دنیا (به مکاشفات در عالم خواب) و هم در آخرت به نعمت های بهشت،سخنان خدا را تغییر و تبدیلی نیست که این پیروزی بزرگ نصیب دوستان خداست» (62ـ64)
«دوستان خدا»،همین دو کلمه چنان آرامشی را تا بیکرانه های روحم بوجود آورد که بر آن شدم تا زنده ام از «دوستان خدا» باشم،نه ترسی از حوادث آینده و نه اندوهی از گذشته،در دل راه دهم.آرامش دلپذیری که اینک مرا غرق در لذت کرده بود و روح طوفان زده ام را در احاطه خود داشت، از هیچ قدرتی جز حضرت حقّ،ساخته نبود.ده ها روانشناس و مشاوره نمی توانستند به این فوریت چنین تحولی را در من پدیدآورند مگر فقط خدای مهربان.هیچ داروی آرام بخشی هم نمی توانست با اثر روح نوازی و دل انگیز آیات خداوند برابری کند.گویی جان تازه ای به من داده شده بود تا تازه نفس تر و مصمّم تر به راه خود ادامه دهم.به یاد توصیه های قرآنی مرحوم پدربزرگ افتادم که در تمامی دوران کودکی،ما را با رویی خوش و لبی خندان به درک مفاهیم آیات روح نواز قرآن شریف،تشویق می نمود.بویژه هرگاه که در مقابل مشکلات و مسایل زندگی با بی تجربه گی های کودکانه دچار نا امیدی می شدیم،او آیه 87 سوره مبارکه یوسف را با زبان شیرین و کودک پسند برای ما زمزمه می کرد:
«ای فرزندان من بروید و از حال یوسف و برادرش تحقیق کرده و از رحمت خدا نومید نباشید که هرگز جز کافر هیچکس از رحمت خدا نومید نیست».
خدایش بیامرزد!او روح و جان مرا با امید به خدا پیوند می زد.امروز یک بار دیگر مفهوم این آیه مبارکه،قلبم را روشنی بخشید.چه لذتی دارد از «دوستان خدا» بودن آن هم از «دوستان امیدوار به خدا»!…
یادم هست مرحومه مادرم می گفت:مگر فراموش کردی که به دیگران همیشه می گفتی:از غصه و ناامیدی چه حاصل؟! و به کسانی که مشکلی داشتند و یا شکست خورده بودند،معنی آیه مبارکه 23 سوره حدید را یادآوری می کردی که:»(این را بدانید) تا هرگز برآنچه از دست شما رود دلتنگ و ملول نشوید و به آنچه به شما می رسد دلشاد نگردید و خدا دوستدار هیچ متکبّر خودستایی نیست.»
دخترم آیا این توصیه را فقط برای دیگران داشتی یا خودت هم باید به آن عمل کنی؟! و…
آن روز پندهای نغز و مهمّ و شیرین آنها ناگهان مرا از جا کند،در قلبم امید فراوانی را حس کردم،«تو می توانی»، بارها این دو کلمه در گوش جانم خورشید امید می افروخت و بالاخره با تعیین سهم هر ساعت چند صفحه مطالعه،کار را شروع کردم از همان ساعات اولیه.و به پروردگار مهربان عرض کردم که خدایا به تو توکل و به 14 معصوم(ع) توسل می جویم و نذر می کنم که یک دور قرآن کریم را ختم کنم و یک سفره حضرت ابو الفضل(ع) هم بیندازم،خدایا تو هم فقط یک صندلی در دانشگاه در رشته… به من عطا فرما،فقط یک صندلی و نه بیشتر!!!…
روزها و شب ها از پی هم شتابان می گذشتند و من با شوقی تازه قدر یکایک لحظه هایش را می دانستم،روز موعود کنکور نیز به سرعت گذشت و روز جواب آن رسید…
سیل تبریکات دوستان و آشنایان و اقوام،شادی فراوانی را برای من و خانواده ام به ارمغان می آورد، نمی دانستم چگونه شکر قبولی در رشته دل خواهم را،آن هم در زادگاهم،بجای آورم؟! امروزه اینها را مدیون آیه های قرآن کریم ائمه معصومین نصایح و تجربه های پدر و مادرم هستم…
-
-
-
مصاحبه با حافظ کل قرآن و رتبه 40 کنکور ریاضی از شهرستان انار
نتایج کنکور سراسری سال ۹۵ اعلام شد و نام «نجمه محمدباقری» با رتبه ۴۰ در کنکور ریاضی و فیزیک در اصلیترین آزمون علمی سالانه کشور عنوان شدبه گزارش خبرگزاری بسیج در کرمان نتایج کنکور سراسری سال ۹۵ اعلام شد و نام «نجمه محمدباقری» با رتبه ۴۰ در کنکور ریاضی و فیزیک در اصلیترین آزمون علمی سالانه کشور عنوان شد.
خبرنگار ما به بهانه این رتبه و افتخار شهرستان انار و همچنین حافظ کل قرآن به سراغ او رفته گزارشی تهیه کرده تا از نحوه مطالعه و حس خوب او پس از اعلام نتایج کنکور و پیروزی در این ماراتن نفسگیر بیشتر بدانیم.
لطفأ خودتان را بیشتر معرفی کنید؟
نجمه محمدباقری متولد تیرماه ۱۳۷۷ ساکن شهر انار که تحصیلات راهنمایی در مدرسه نمونه بافقی زاده شهر انار و دبیرستان نیز در مدرسه حضرت زینب(س) را گذراندم که هم اکنون رتبه ۴۰ کنکور ریاضی فیزیک را بدست آوردم.
• انتظار کسب این رتبه را داشتید؟
در طول سال که تلاش کردم هدفم این بود که بتوانم رتبه برتر را کسب کنم و فقط به هدفی که داشتم و میخواستم متمرکز شدم حتی در آزمون های آزمایشی که ثبتنام کردم و امتحان دادم رتبه منطقه ۲۰ را کسب کردم وهمه دانش آموزان و معلمان به آسان بودن آزمون اذعان داشتند و احتمال رتبه زیرصد را داشتم و وقتی رتبه ۴۰ کنکور را متوجه شدم شگفت زده شدم.
• خودتان چگونه از رتبه ۴۰ ریاضی با خبر شدین؟
شب که از طریق سایت ها رسانه ها از نتایج کنکور مطلع شدم خودم وهمچنین خانواده ام کنجکاو از این که چه رتبه ای را کسب کرده ام را داشتیم و سریعا وارد سایت سنجش شدم که بدلیل ترافیک بالا طول کشید و بالاخره مادرم موفق شد و با خوشحالی رتبه ام را برایم خبر دهد.• تاریخی که خود را برای کنکور آماده کردید؟ روزانه چند ساعت درس می خواندید؟راز موفقیت خود را چه می دانید؟
من آمادگی ام از بعد عید سال تکمیل شد بدین صورت بود که دروس جدید دیگه ای نداشتم و مرتب مراحل مرور و تست زنی را مدنظر داشتم و روزانه بین ۷تا ۱۲ساعت مطالعه داشتم که بعد از تعطیلی مدارس ۱۲ ساعت مفید مطالعه دروس را در برنامه ام قرار میدادم و همچنین راز موفقیت را اول توکل به خدا و بعد کمک پدر و مادرم وبعداز این دو حفظ قرآن بود که گیرایی مطالب را برایم دوچندان کرد حتی در بعضی مواقع که توانستم به خوبی درسم را سریع یادبگیرم مدیون حفظ قرآن میدانستم ، مطالعه دقیق ،تست زنی و تقویت روحیه خودباوری هم خالی از لطف نبود.
• با توجه به اینکه حافظ کل قرآن می باشید این مسئله چه تاثیری در روند یادگیری شما داشت؟
حفظ قرآن باعث تقویت حافظه میشود و آیات نورانی قرآن ذهن من را برای یادگیری و حفظ آماده تر میکرد و تاثیر بسزایی داشت.
• برای انتخاب رشته چه برنامهای دارید ؟
هنوز تصمیمی برای انتخاب رشته و دانشگاه نگرفته ام.
• نقش و حمایت خانواده تان به چه میزان در موفقیت شما در کنکور سراسری موثر بوده است؟
یقینأ خیلی تأثیر داشت چون بعد از مدرسه همیشه در خانه بسر میبردم از دوران دبستان خیلی اعتماد به نفس به من می دادند و اعضای خانواده مشاوران خوبی برایم بودند.
• به کلاسهای کنکور هم میرفتید ؟
تمامی کلاس های فوق برنامه مدرسه شرکت کردم و تا به امروز جایی کلاس کنکور و معلم خصوصی نداشتم و به قوه ی علمی کلاس های کنکور اعتقاد نداشتم و معتقدم که دانش آموز باید با تلاش خود علم بیاموزد و باید به خودش متکی باشد و بیشتر دانش آموزان که در کلاس کنکور شرکت کردند نیاز مبرم نداشتند و فقط می خواهند حجم کار خود را کم کنند.
• ارتباطتون با فضای مجازی و شبکه های اجتماعی چقدر است؟
با فضای مجازی و شبکه های اجتماعی ارتباط چندانی نداشتم بجز برنامه هایی که از معلمم میگرفتم وتنها بخاطر اینکه مجبور به این کار بودم؛ بنده معتقدم کلا این فضاها دلچسب نیست و محتواهای خیلی مطلوبی ندارد و سعی میکنم زیاد به این فضا نزدیک نشوم.
• چه توصیه ای به دانش آموزان اناری دارید؟
باز بر این موضوع تاکید می کنم که دانش آموزان تلاش کنند چون طول این یک سال سرنوشت آدمی رو رقم میزنه و نباید به سال بعد متکی بشوند برای کنکور اعتماد بنفس خود را بالا ببرند .
و به عنوان سخن آخر چه صحبتی دارید؟
خیلی خوشحالم و از تمامی کسانی که برای بنده زحمت کشده اند خصوصا از خانواده و معلمان تشکر ویژه ای دارم و همچنین ،از خانواده های اناری خواهشی دارم که به فرزندانشان اهمیت بدهند. -
رتبه برتر کنکور شهرستان خدابنده که حائز رتبه ۵ در رشته تجربی
هیچ کلاس کنکوری شرکت نکرده ام/جمله شهید طهرانی مقدم را سرلوحه کارم قرار دادم
رتبه برتر کنکور شهرستان خدابنده که حائز رتبه ۵ در رشته تجربی شده بود گفت: این جمله شهید طهرانی مقدم"آدم های ضعیف به اندازه امکاناتشان تلاش می کنند"را سرلوحه کارم قرار دادم و با توجه به کمبود امکانات تلاش زیادی کردم و به نتیجه دلخواهم نیز رسیدم.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجید خلیلی نخبه بسیجی که موفق شد امسال(1395) در کنکور رشته تجربی رتبه۵ را به خود اختصاص دهد در گفت و گو با خبرنگار اشراق۲۴ اظهار کرد: به لطف الهی توانستم رتبه ۵مناطق و ۷۱ کشوری را در رشته تجربی کسب کنم.وی افزود: میزان ساعت مطالعه من متغیر بود چون در مقطع پیش دانشگاهی مشغول به تحصیل بودم ولی به صورت میانگین در حدود ۵ الی۶ ساعت در روز درس می خواندم و معدلم در سال سوم متوسطه که نهائی بود ۱۹/۹۶ بود.
رتبه برتر کنکور ادامه داد: اصلا کلاس کنکور نرفتم و از دی وی دی های آموزشی نیز استفاده نکردم و فقط با استفاده از تجارب معلمان مدرسه و کتاب های درسی ام توانستم این رتبه را کسب کنم.
خلیلی افزود: توکل به خدا و داشتن آرامش هنگام مطالعه و رعایت اعتدال و میانه روی در در خواندن را از عوامل موفقیت خود می دانم و علاقه دارم که در دانشگاه تهران پذیرفته شوم ولی تصمیم نهایی را درباره رشته تحصیلی هنوز نگرفته ام.
وی ادامه داد: به کنکوری ها بویژه دانش آموزان شهرستان خدابنده که جزء مناطق محروم کشور محسوب می شود توصیه می کنم که هیچ گاه با توجه به امکانات تلاش نکنند بلکه باید بسیار بالاتر از امکانات فعالیت داشته باشند و من این جمله شهید طهرانی مقدم"آدم های ضعیف به اندازه امکاناتشان تلاش می کنند"را سرلوحه کارم قرار دادم و با توجه به کمبود امکانات تلاش زیادی کردم و به نتیجه دلخواهم نیز رسیدم.
خلیلی افزود: درست است که امکانات شهرستان خدابنده بسیار پائین است ولی تجربه نشان داده است که با همین امکانات کم هم می توان موفق شد و مهمتر از امکانات،همت و اراده انسان است که می تواند کارهای بسیار بزرگی انجام دهد.
-
@parastu23 چندتا کار میتونید انجام بدید: 1:راه باز جاده درااااز
2:همون اولین کار رو انجام بدید 3:کسی نظر نخواست ازتون!! 4: این حرف رو قبلا هم زدید!! 5:اول تایپیک گفتم انرژی منفی ندهید و نظر نزارید!! 6:من برا شما مطلب نمیزارم!!برا 4نفر انسان که با خوندنشون انرژی میگیرن!! 7:دستتونو نگرفتم که بیاید اینجا!
فکر نکنم چیـــزی واضح نباشه!! -
Mashlab313 در انگــیزه و امیــد و... گفته است:
@parastu23 چندتا کار میتونید انجام بدید: 1:راه باز جاده درااااز
2:همون اولین کار رو انجام بدید 3:کسی نظر نخواست ازتون!! 4: این حرف رو قبلا هم زدید!! 5:اول تایپیک گفتم انرژی منفی ندهید و نظر نزارید!! 6:من برا شما مطلب نمیزارم!!برا 4نفر انسان که با خوندنشون انرژی میگیرن!! 7:دستتونو نگرفتم که بیاید اینجا!
فکر نکنم چیـــزی واضح نباشه!!دانش اموزش هارو تگ کردین منم جز دانش اموزان حساب میشم
عمل کردن مهمه وگرنه همه این مطلب هارو میخونن.در ضمن این تاپیک ها در انجمن پره لازم نیست دوباره بزارین
شما خودتون که این همه این مطلب هارو میخونین چ حالی دارین و چ وضعی هستین؟ -
@parastu23 دروغ هم که میگید!! اصلا در این تایپیک کسی رو تگ نکردم!!!
بنده دوست دارم تایپیک بزنم! به شما هیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــچ ربطی نداره!
الحمدلله وضعــــــــــم عالیه به لطف خدا و امام رضا ع
. -
@parastu23
ایشون گروهی رو تگ نکردن
تگ کنن هم موردی نداره اگه مطلبی رو دوس نداشتین دنبال نکنید
و اینکه وقتی کسی چیز درستی میگه نباید به اینکه گوینده ش کی هست یا چ دست آوردهایی داره اشاره کرد اینا اصلا بهم ربطی ندارن
Mashlab313
قطعا احترام حرف اول رو تو انجمن میزنه
پس بهتره همه رعایت کنن
.........................................................
نیاز بود گفته بشه اینا -
️باعرض سلام وخسته نباشید️یه مطلب ویژه دارم برای کنکوری های 97 در مورد درس عربی این مطلب رو یکی از کاربران عزیز انجمن کنکور سایت konkur.inنوشته که خودش عربی رو 100 یا 96 زده تو همه ی ازمونا.مطالب خیییییییییلی مهمیه حتما استفاده کنید .یه ربع بیشتر نمیکشه خوندنشـ
سلام دوستان / حرفم با کسانی هست که میخوان برای کنکور 97 عربی رو 100 درصد بزنن اقا تمنا میکنم ازتون متن تا اخر بخونید ، اغراق نمی کنم تمام ازمون هام عربی رو 100 درصد میزنم ، بعضا 96 درصد ////// یه روشی بتون میگم تضمینی 100
قبل از شروع میخوام بگم عربی هیچ وقت بتون خیانت نمیکنه و حاضرم قسم بخورم با برنامه ای که بتون میدم آسون ترین درس واستون بشه و در ضمن عربی قابل اعتماد ترین درسی هست که اگه واسش وقت بزارید میتونید 100 بزنید( معتقدم از دینی هم اسون تره ) / تو رو خدا اونایی که میخوان واسه کنکور 97 عربی بخونن مستمر بخونن با برنامه ای که در آخر متن بتون میدم / عربی درسی نیست که بشه تو 22 ساعت یه ریز دی وی دی بینی و 100 بزنی ( خطاب به دبیر پرطرفدار عربی )
من تو این یه سال که ازمون ازمایشی میدادم تا حالا نشده عربی رو کمتر 96 درصد بزنم( عکس از تمام کارنامه هام دارم ) // اما میخوام بتون توصیه هایی بکنم . اگر بشون عمل کنید تضمین میکنم 96 درصد یا 100 درصد می زنید /
من چند تا کتاب تست و تقریبا کل دی وی دی های موجود در بازار رو تهیه کردم هر منبعی که فکرشو کنید من برای عربی داشتم // که بزرگترین اشتباهم بود /// ولییییییی دلم میخواد روش 100 درصد زدن عربی رو پابلیک کنم میخوام به بچه های کنکور 97 بگم به برنامه ای که بتون میدم عمل کنید و تضمییییییییین 100 درصد رو میدم ، دوستان شعار موسسات که میگن 100 درصد عربی همش دروغه اصلا باور نکنید / تنها از روش زیر میتونید عربی رو 100 بزنید
این تجربه دو سال رو هدیه میکنم به شما که با کمترین هزینه عربی رو 100 بزنید
دقت کنید خیلی پکیج عربی ( دی وی دی ) دیدم و چکیده ای از نکات عربی رو که معلمان مختلف اموختم میخوام بتون بگم
لطفا متن رو تا اخر بخونید ربع ساعت متن رو بخونید از 100 تا مشاوره بیخود در زمینه عربی بهتره / هر منتقدی هست نظرش رو بگه من پاسخ میدم
توصیه ها :- بودجه بندی عربی رو بدونید ( 8 تست ترجمه - 9 تست درک مطلب - 8 تست قواعد )
1- لغت
لغات عربی رو کامل بخوانید / اول و دوم و سوم //// اولین گام برای شروع عربی خواندن لغت عربی هست / اون دبیری که میگه یه کلمه لغت نخون بخیالش بشو ، اون مشاوری که میگه لغت عربی نخون خودش عربی رو 50 درصد هم نزده / اون دبیری که میگه لغت نخون و من بدون لغت عربی رو 100 زدم / بش بگو استاد جان چه سالی کنکور دادی ؟ / به جرات میگم لغت شاید سوال مستقیم نداشته باشه ولیییییییی اینقدر تو حل سوالات کمکتون میکنه که حد نداره / تا حالا خودتون سوال کردید چطور عربی رو تو 17 دقیقه یارو بالای 85 درصد میزنه ؟ ولی شما نهایتا 50 بزنید / لغت عربی رو ساده میکنه ، کسی که لغت بلد باشه کارش درسته
کاربرد لغت در 8 سوال ترجمه
خیلی جالبه بدونید در 8 سوال ترجمه لغت کمترین تاثیر رو دارد / اتفاقا این 8 سوال ترجمه با یه سری تکنیک حل میشه ، زیاد به معنی لغات وابسته نیست ، شاید اونایی که میگن لغت نخونید منظورشون این 8 سوال اول هست / در این 8 سوال اول یک سوال قرابت معنایی هست که به شدت وابسته به معنی لغت هست ( توجه کنید هیچ تضمینی نیست که این سوال از جملات کتاب باشد ) جلوتر روش حل تست مفهوم رو میگم / در این 8 سوال اول ، برای مثال حفظ لغت تو جمع و مفردکاربرد داره / مثال ممکنه در صورت سوال کلمه ( شِدد ) اومده باشه و در یکی از گزینه ها به معنای سختی باشه ، و در دیگری به معنای سختی ها /// اینجاست که درس دومم عربی دو رو خونده باشید متو جه میشوید که شدد یعنی سختی ها و مفردش ( شِدة ) هست ////کاربرد لغت در 9 سوال درک مطلب
در درک مطلب باید لغات رو بلد باشید ( بسیار میخندم به اونی که میگه درک مطلب لغت نمیخواد فقط باید مفهوم متن رو بلد باشید نقلی از دبیر معروف عربی / خب یکی نیست بش بگه مرد حسابی لغت باید بلد باشی که سریع متن رو بخونی و بفهمیش ) دوستان راز 4 سوال متن درک مطلب به لغت هست / میخوام تکنیک بگم 4 سوال درک سریع بزنید ، لغت های کتابتون رو بلد باشید ( مسلط باشید ) ممکنه لغت خارج از کتاب بیاد که اینجا طراح باهوش عربی برای اون کلمه حتما مترادف میاره که شما بفهمید چی میگه
ایا در دوم سوال تشکیل لغت نیازه ؟ بله نیازه ، شما اگر معنی جمله رو با یه نگاه بفهمید میتونید خیلی سریع تر نقش کلمات رو بفهمید / دوستان عزیز من سوال دارم - آیا شما در زبان فارسی چگونه نقش ها رو تشخیص می دهید ؟ برای مثال فعل ذهب لازم هست ( مفعول نمیخواهد ) ، چون ذهب ینی رفت ، مگه میشه بگیم چه کسی را رفت / اقای دبیر کنکور که خودت رو کشتی میگی فعل های دو مفعولی رو حفظ کن حتما بعدشون دو تا مفعول میاد سوالات تشکیل داریم که بعد از فعل دو مفعولی یک مفعول میاد / اقای دبیر کنکور که افتخار میکنی که میگی انواع ( من و ما ) رو میشه با تکنیک جواب داد . قسم میخورم اگر ترجمه بلد نباشید طراح باهوش میتونه سوالی طرح کنه که نتونید بدون ترجمه تشخیص بدید/ بله دوستان در تشکیل اگه ترجمه بلد نباشید نمیتونید من و ما رو تشخیص بدید و این یعنی اشتباه حل کردن سوال تشکیل // بله دوستان همینطوره که شما فکر میکنید عربی سخته چون اصول رو رعایت نکردید / من یه سوال دارم از شما فرض کنید توی ریاضی یه نفر تو دوم و سوم مشکل داشته باشه بره مشتق و کاربردش رو بخونه ، به نظرتون گیر نیمکنه ؟؟ و اخرش هم میگه سخته و بیخیال میشه //وااای خدای من تشخیص صفت و مضاف الیه خو باید ترجمه بلد باشید که مثلا این کلمه صفته و تو گزینه مشکل دارهبرای تحلیل صرفی هم بازهم ترجمه میتونه بتون کمک کنه / دیگ خودتون این رو میدونید / یه مثال هم میزنم / الذهب ینی چی ؟ خب معلومه میشه (رفت) / کاملا در اشتباه هستید الذهب اسم هست و به معنای طلا که در کتاب هم اومده حالا حساب کنید طراح این سوال رو بده چند نفر تو تحلیل صرفی فک میکنن فعل هست و گیر میکنند / تو بخش اعرابش میگه فاعله ، مبتدا و خبره /// هیچ راهی وجود نداره که بدون ترجمه بشه خبر رو تشخیص داد ( هیییچ راهی شک نکنید ) خب دیگ وقتی مبتدا و خبر بلد نباشید تشخیص بدید از عربی ناامید میشید ومیگید عربی سخته
کاربرد لغت در 8 سوال قواعد
این جمله رو فک کنم شنیده باشید میگن قواعد بلد باش که 8 سوال ترجمه رو جواب بدی و ترجمه بلد باش که 8 سوال قواعد رو بتونی بزنی بعد از 4 سوال متن ، معنی لغات اینجا به دردتون میخوره / نمیدونم چطور بتون بگم لغت تو قواعد معجزه کنه / بابا تکنیک دیگ کار نمیده طراحا کنکور باهوش شدن / اهای دبیری که میگی معتل اصلا لغت نمیخواد 100 تا قاعده میگی که ( ودع ) ( دعو ) رو دانش اموز تشخیص بده / خو بابا (دعو) ینی (دعوت کرد)، جمله رو میبنی نوشته دوستانم رو به جشن دعوت کردم / ( ودع به معنی ترک کردن معنی نمیده ) دیگ 10 تا تکنیک پیاده کنی سر این گزینه خدایی می صرفه ؟ /// تو معلوم و مجهول ترجمه چقدر کمک میکنه /// تو اعراب // توی انواع ( من و ما ) انواع لِ // توی تشخیص مستثتی / آیا جمله ابهام داره یا نه ، بابا نرید 10 تکنیک 100 تا فعل حفظ کنید که یه گزینه ببنید تمیز داره یانه ، یارو میگه تمیز جامد منصوب ، خب گزینه اومده مشتق منصوب و تمییز هم داره ، ترجمه بلد باشه که بدونی (کاس) ینی لیوان ،مثال : لیوانی خوردم / جمله مبهمه ینی چی لیوانی خوردم ، چی خوردی ؟ این جمله ابهام داره پس باید تمییز بیاد واسش // خبر که گفتم بدون ترجمه گزینه امکان نداره بفهمید // بگه صاحب حال لغت بلد باش دو ثانیه گزینه رو ببین صاحب حال پیدا میشه چرا خودت اذیت میکنی با یه سری تکنیک
**** میشه بعضی از تست های قواعد رو بدون لغت زد / ولی هیچ تضمینی وجود نداره که امسال بتونید ، یه طراح عربی اینو میدونه 90 درصد بچه هایی که عربی میخونن لغت رو کنار گذشتن پس اینجاست که گیرتون میندازه
*** اینو هم به جرات میگم کسی که لغت بلد نباشه اصلا شاید نتونه صورت سوال تست قواعد رو بفهمه چی میگه چه برسه بره حلش کنه // اره با شما هستم که رفتی منصوبات رو خوندی لغت هم بلد نیستی / سوال اومده : عین الجواب لایحتاج الی ازالةة الابهام // عین العبارة التی تبین هیئة فاعل ( منظورش حال ) / حالا بگه : البیان نوع فعل ( مفعول مطلق ) / لاتظهر علامةة اعراب(اعراب تقدیری ) // خلاصه اینم صورت سوال ، از کجا معلوم امسال صورت سوالی بیاد که جدید باشه اینجاست که لغت باید بلد باشی که بدونی سوال چی میگهچگونه لغت بخوانیم :
1- دوستان من میگم روزانه یا یه روز به درمیان به طور مستمر یه درس عربی بخونید / کتاب لغت عربی مهر و ماه ، لغت گاج که عالیه / این ها واقعا خوبن / یه نکته برادرانه بتون میگم بعد از اینکه لغت اون درس خوب خوندید برید همون درس عربی رو بخونید و ترجمه کنید یعنی کاربرد لغت رو توی متن و جمله ببنید / درس های عربی جالب هستند داستان دارند خسته تون نمیکنه ، خیلی راحت داستان رو می فهمید و یک سری عبارت های مفهومی هم کشف میکنید و اینجاست اون یه سوال مفهوم رو جواب میدید / اینجاست یاد میگرید که چطور متن عربی رو بخونید / کلا روزی یه درس عربی و لغاتش نیم ساعت وقتتون روو میگره / 20 تا درس هم بیشتر نداریم
2- حالا که لغات درس به درس رو خوندید ، بشون مسلط بشید ( دوباره دوره کنید اونایی که سخت بودند ) /// حالا 20 روز تمام شد چ کنیم // میرید کتاب درک مطلب به همین سادگی گاج رو تهیه میکنید 81 متن داره / دیگ شما لغت رو بلدید میرید متن کار میکنید اینجاست که تسلطتون بر لغت به اوج خودش میرسه / اینجاست که متن رو دیگه میبنید و متوجه میشد که داره چی میگه چون لغت عربی بلدید چون درس عربی یک زبان هست وشما باید واژگان اون زبان رو بلد باشید / اینجاست اونایی که میگن درک مطلب اسونه و میشه تست هاش رو زد
*** لغت در سرعت حل تست ها معجزه میکنه
به قول آقای عبدالمحدی دبیر ادبیات : الا یا ایها طلاب ناشی علیکم به حفظ لغت العربی لا بل حواشی
من عاشق این دبیرممنابع ترجمه
برای حل تست های ترجمه من پیشنهاد میکنم دی وی دی عربی اقای واعظی رو تهیه کنید چونکه با یه نقشه راه عالی بتون یاد میده که این 7 سوال ترجمه رو پاسخ بدید ( یه سوال مفهوم مال لغت )بهترین ویژگی این پکیج نقشه راه هست که میتونید هر ماه دوره اش کنید ملکه ذهنتون بشه
دوستانی که توانایی خرید پکیج ندارند فیلم های آقای ناصح زاده رو دانلود کنند که رایگان هست اون هم فوق العادستمنابع درک مطلب
همون روشی که برای لغت بتون گفتم رو اجرا کنید بعد از تسلط به لغات کتاب درسی ، شبی یک متن از کتاب درک مطلب به همین سادگی گاج بزنید .
یه سری نکته در مورد درک مطلب میگم :
لطفا متن رو خیلی سریع نخونید اینطور باعث میشه نفهمید متن چی میگه بعدش سوالات رو اشتباه حل میکنید / ببنید جمله چی میگه ، بتون قول میدم لغتتون خوب باشه و تمرین کرده باشید خودتون سریع می فهمید که متن داره چی میگه
حواستون باشه متن عربی هیییچ تکنیکی نداره ، فقط باید تمرین کرده باشید همین
در دو سوال تشکیل حواستون باشه به عین الخطا یا صحیح : وقتی که کل قواعد رو یاد گرفتید برید سوال تشکیل حل کنید ، واقعا تشکیل اسونه ، توصیه من اینه که جمله رو نخونید برید تو گزینه ها تضاد پیدا کنید و حذف گزینه کنید / به مجروات ، نواسخ ،فاعل و مفعول ، اداوات جزم دقت کنید
برای تحلیل صرفی حتماااااا اول قسمت اعراب رو ببنید و رد گزینه کنید ، تحلیل صرفی خیلی اسونه اینم بعد از اینکه کل قواعد رو یاد گرفتید برید سمتش / سوال میکنی چرا ؟ به خاطر اینکه یه جا تو اعرابش زده - حال و محلا منصوب - خب شما باید منصوبات رو بلد باشید که سوال رو حل کنید
شما وقتی قواعد رو مسلط باشید اینقدر تشکیل و تحلیل صرفی واستون اسون میشه که خیلیییی سریع حلشون میکنیدمنابع قواعد
زیاد توضیح نمیدم / در کنار نیم ساعت ترجمه روزانه که گفتم لغت بخونید نیم ساعت هم قواعد کار کنید ، من دی وی دی اقای میثم فلاح رو برای یادگیری قواعد پیشنهاد میکنم چون واقعا کامل از صفر درس داده ( پیشنهاد میکنم قواعد واعظی رو نبینید مگر وقت داشته باشید بخواید مثلا جمع بندی کنید ) پکیج عربی اقای هورفر هم خوبه مفهومی و با توجه به اصل ترجمه لغات درس میده و میتونه کمکتون کنه
بازهم اقای ناصح زاده هم برای اونایی که توانایی خرید دی وی دی ندارم پیشنهاد میکنم / ناصح هیچی کم نگذاشته از 0 قواعد تا 100 درس میده
دوستان یه تجربه شخصی رو برادرانه بتون میگم : توی پایه عربی و شروع قواعد خیلی اهسته و با متانت پیش برید ، خیلی خوب و عالی بیاید صرف صیغه ها رو یاد بگیرید / تو رو خدا رو مصدر های ثلاثی مزید دقت کنید خیلی بخونید این قسمت رو / دقت کنید منظورم اینه که حواستون باشه مصدر مُفاعَلة داریم و مُفاعِلة غلطه / معرفه و نکره رو کامل وقت بزارید روش / وااای اینو از من یادگاری بگرید بشینید درس جامد و مشتق صد بار دوره کنید و ملکه ذهنتون کنید منظورم اینکه وزن ها رو حفظ کنید پشیمون نمیشید اقای فلاح خودشون سنگ تموم گذاشتن / جامد و مشتق خیلی تو منصوبات و ترجمه خود تحلیل صرفی و ... نیازتون میشه اونجاست که وقتی به منصوبات می رسیم و میگیم که حال ، مشتق نکره منصوب ، کیف میکنید چون شما جدول ضرب عربی رو یاد گرفتنید / در کل پایه ی عربی رو اهسته تر پیش بریدکتاب تست چی بخریم ؟
ببنید دوستان عزیز من شما میخواید دی وی دی ببنید مثلا برای ترجمه واعظی و پکیج میثم فلاح برای قواعد و بقیه عربی // لطفا یه کتاب بانک تست بگیرید ، نرید کتاب درس نامه دار بگیرید / به طور مثال من به شخصه اصلا از کتاب خیلی سبز عربی خوشم نیومد /// یه توصیه برادارنه محاله کتاب سیر تا پیاز مهر و ماه رو بخرید و پشیمان شوید // این کتاب با تست شروع میشه / بهترین پاسخنامه / بهترین نکات / جمع بندی / درس نامه مختصر برای دوره و.. / اگه میخواید با دی وی دی پیش برید این کتاب رو به عنوان کتاب کار در نظر بگیرید تا رستگار شویدچقدر زمان بزاریم و برنامه ی 100 زدن عربی چطوریه ؟
دوستان به طور مستمر تست بزنید / والا اونی که بخواد تو عید کل عربی رو جمع کنه خودش رو هم بکشه بیشتر 50 نمیزنه /
در کل در یک روز شما باید 75 دقیقه ( سه بار در هفته ، یک روز به درمیان ) وقت بزارید30 دقیقه اول : اول )- لغت بخونید + خوندن اون درس = 17 روز وقتتون رو دوم و سوم میبره ( بگیم سه روز نیم ساعته لغات عربی یک رو بخونید ) میشه 20 روز ____________ وقتی لغت رو کامل خوندید و این 20 روز تمام شد / دوم ) -حالا هر روز نیم ساعت پکیج ترجمه واعظی ( کل پکش 4 ساعت ینی تو 8 روز نیم ساعت با دو روز نیم ساعته بگیم دوره ) حالا که اینم تموم شد سوم)- کتاب متن عربی به همین سادگی گاج روزی یه متن بزنید بگیم با تحلیلش 15 دقیقه وقتتون رو ببره حالا 15 دقیقه مونده از نیم ساعت برید تست ترجمه که قواعدش رو یاد گرفتید بزنید ( توجه کنید تو این 15 دقیقه 8تا تست ترجمه بزنید و سعی کنید طبق بودجه بندی کنکور باشه یعنی /4تست عربی به فارسی / 1 تست ترجمه چهارتایی / 1تست تعریب / 1تست مفهوم / )
45 دقیقه دوم : تو این 45 دقیقه 30 دقیقه اش رو میرید دی وی دی قواعد میبنید توی 15 دقیقه باقی مانده میرید 8 تا تست قواعد رو که از اون مبحث خوندید حل میکنید با پاسخ
** دقت کنید مثلا یه روزی برای خودتان بزارید وقتی کل مبحث اسم رو یاد گرفتید حالا 15 دقیقه یه دوره اش کنید ، دوره رو از همین کتاب سیر تا پیاز مهر و ماه کنید یک سری بسته اموزشی به نام خوراک و دوپینگ گذاشته در قسمت پاسخ نامه که فوق العاده سطح بالا و برای زانو در اوردن سوالات هست ) و در 30 دقیقه باقی مانده از خودتان یه ازمون جامع اسم 20 یا 15 سوالی بگیرید
خیلییییی جالب ) - سوال من کتاب مهر و ماه رو دارم چطور از خودم ازمون بگیرم که همه مباحث باشند :
یه برنامه هست برای ویندوز اسمش the hat هست https://soft98.ir/software/15960-the-hat.html که از این لینک میتونید دانلودش کنید ، شما به این برنامه یه دامنه ای از اعداد میدید مثلا 350 تا 670 ، حالا این برنامه واستون قرعه کشی میکنه و ازش به ترتیب میده حالا شما میتونید به صورت راندوم از خودتون ازمون بگیریداین برنامه روتین تون رو همینطور ادامه بدید تا جاییی که دیگ احساس کنید مسلط مسلط هستید و اینجاست که باید سراغ آزمون های جامع برید /// دیگ اینجا صمیمانه بتون قول میدم میاین تو همین تایپک میگید من آزمونی نیست که 100 نزنم )
در پایان تو رو خدا در خواندن عربی استمرار داشته باشید و تست بزنید و تحلیل کنید
و من الله توفیق - بودجه بندی عربی رو بدونید ( 8 تست ترجمه - 9 تست درک مطلب - 8 تست قواعد )
-
گفتگو با رتبه 680 منطقه 3 /رشته تجربی |کنکور 95
معـــــــــــــــــــ14ـــــــــــــــــــدل
در 6مـــــــــــــاه و نـــــــیممصاحبه با
::سامان تارم رتبه 680 منطقه سه از اشنویه
با معدل کتبی دیپلم
14/00
و نام کاربری saman123 در انجمنلینک عکس کارنامه و سوابق تحصیلی در انتهای مصاحبه ضمیمه شد.
اسپم ممنوع .
با آرزوی موفقیت برای همه ی شما عزیزان
====================================
1.خودتونو معرفی کنید.از کدام شهر و کدام مدرسه ؟سامان تارم هستم از اشنویه .مدرسه شهید بهشتی.
2-رشته و دانشگاه انتخابی شما؟
پزشکی و دندان پزشکی .تمام دانشگاه های علوم پزشکی ایرانو زدم!!!!
3-در مورد این چند بازه زمانی . وضعیت و برنامه خودتون در این بازه ها توضیح بدین؟
الف-تابستان سال دوم ب—تابستان سال سوم ج-تابستان سال چهارم. د-دوران جمع بندی ه-سال فارق التحصیلی تون؟؟؟؟ ؟:خب من دوران دبیرستان از اول تا چهارم اصلا تو وادی درس و کنکور نبودم و این برهه بیشتر به خوش گذرونی
و تفریح گذشت تا درس و کنکور حتی سال چهارم.البته درسم بد نبود ولی در الویت فکری من اون زمان قرار نداشت. سال 91 اولین کنکورم بود که رتبه ام 8000 شد و رفتم زیست شناسی سلولی مولکولی دانشگاه تهران . مهر 94انصراف دادم و چون .پول نداشتم رفتم کارگری
تا اواسط آبان که کارم تموم شد .یادمه که بعد از روز آخر کار اومدم همین انجمن و یه تاپیک زدم با این عنوان::؛(منابع من هر جا اشکال دیدین اصلاح کنید) منابع من ( هر جا اشکال دیدید اصلاح کنید همون روزا بهم گفتن دیگه دیر شده و تو الان تازه افتادی به فکر تهیه ی منابع.و کلی حرف ناامید کننده .خلا صه بعد از تهیه منابع 27 آذر بود که به طور جدی شروع کردم. اوایل روزی 10 ساعت میخوندم.(چون دیدم میتونم از کم شروع نکردم تا به ساعتهای بالا برسم)تا عید مباحث مورد نظرمو تقریبا کامل خوندم و بعد دوباره از عید تا خرداد یه دور دیگه مرور کردم ولی اینجا دیگه خیلی بیشتر تست زدم و دیگه وارد دوران جمع بندی شدم.و رفتم تو فاز جمع بندی......و تمرکزم بیشتر روی آزمون و کنکور سال های قبل بود و همین طور منابع جمع بندی.4-منابع تونو برای هر درس دقیق و مختصربگین؟
ادبیات:همه ی کتاب های نشر دریافت بجز تاریخ+کل کتاب های موضوعی الگو تا قبل از عید.بعد از عید تا خرداد موضوعی گاج .جمع بندی هم موج آزمون الگو.
عربی :عربی کامل گاج 3-4دور روش زدم+ازمون های آزمایشی که از نت میگرفتم و میزدم
جمع بندی: خیلی سبزدینی :گاج و نشر الگو+کتاب درسی ب ترتیب دو ماه اول دوم و سوم .
جمع بندی :خط ویژهزبان.:جامع مبتکران .+از متن نترسیم فقط
زمین:جامع مهر وماه اوایل بهمن و دی .اسفند و فروردین هفت چیز خیلی سبز. جمع بندی نشر برد
ریاضی:جامع مهر وماه البته سه ماه اول خیلی سبز داشتم ......جمع بندی :همینا
زیست:سال دوم فاگوزیست و قلب ونشر الگو** سوم الگو و فاگو# پیش الگو#ژنتیک گویا ی تخته سیاه # زیست گیاهی به زبان ساده مهر و ماه
جمع بندی .موج آزمون الگو . و آزمون خیلی سبزفیزیک:چهار جلدی گاج طوسی و جمع بندی معجزه مهر وماه
شیمی ::دوم مبتکران# سوم خیلی سبز## پیش یک و دو خیلی سبز و مبتکران با هم تا قبل از عید
جمع بندی: آزمون فار پیش و پایه خط ویژه کلا بعد از عید و جمع بندی5-آیا در آزمون های ازمایشی شرکت میکردید ؟
خیر .تو عمرم دوتا آزمون بیشتر شرکت نکردم سراسری 95 وسراسری91. !!!!!!!!!
6-آیا از دفتر برنامه ریزی و کلاسور ارزیابی استفاده کردید؟
نه اصلا نمیدونم چی هستن اینا!!!
7- به عنوان منابع جمع بندی از کدوم کتابا استفاده کردین ؟
قبلا توضیح دادم
8-اگر مجددا در کنکور شرکت میکردین کدوم اشتباه یا اشتباهاتو تکرار نمیکردین؟
این سوال خیلی مهمیه که هر شخصی قبل از این که دوباره کنکور بده باید از خودش بپرسه حتی اگه یکی دو هفته دنبال جواب باشه.من خودم به درس های اختصاصی اهمیت بیشتری میدادم مخصوصا ریاضی
9-در صورت کنکور مجدد از کدوم کتابا استفاده نمیکردین؟
زیست جامع گاج که همون اوایل فهمیدم و کنار گذاشتمش.تو منابعم نیوردمش و شیمی پیش احتمالا خیلی سبز
10-نظر شما درباره درس خوندن گروهی چیه؟
تا حالا تجربه نکردم و نمیتونم نظر بدم
11-روش مطالعه هر درس به طور خلاصه توضیح بدین؟
ادبیات به صورت موضوعی .این خیلی مهمه که ادبیات تو هر بخش مثلا ارایه به طور کامل خونده بشه نه سال به سال که تو هیچ یک از ازمون های آزمایشی اینطوری نیست من خودم اینطوری خوندم
به ترتیب زمان املا و لغت از دریافت +الگو بعد ارایه دریافت و الگو بعدا زبان فارسی از دریافت و پنج بحث الگو بعد قرابت از دریافت والگو بعد تاریخ ازالگو ب نظر من این طوری صحیحه نه سال به سال خوندن یعنی دوم بعد سوم و...همچنین تمرین و تمرین و تمرین در بحث به ظاهر وحشتناک زبان فارسی
عربی قواعد رو سال به سال خوندم ا
ز قواعد مربوط به سال اول تا سوم به ترتیب.،،،، در
کنارش متن کتاب درسی که به حدث زدن مفهوم کلی متون کنکور هم کمک میکنه
ولغات اخر کتاب هم نیازه .بعدن تمرین قواعد ترجمه و تست و تمرین زیاد .
دینی هم که معلومه.
زبان تو هر تایم مثل ترتیب سوالات زبان عمومی میخوندم نکات مورد نیاز وبعد تست یعنی از گرامر تا ریدینگ و بعد تست
زمین اول درسنامه بعد تست
ریاضی اول یاد گیری و بعد تست و تست و تست
زیست اول درسنامه فاگوزیست و خود کتاب درسی بعد تست از الگو .من کلا سه دور خوندم زیست رو که البته باید خیلی بیشتر و چندین بار خونده بشه تا خودتون بتونید ترکیب کنید و نکته دربیارید .در نهایت هم دوران جمع بندی مرور سریع و ازمون شبیه سازی کنکور .
فیزیک.به نظرم گاج کتاب کاملیه و با کار کردن خوب میشه به درصدای خیلی بالا رسید .البته از کتاب معجزه هم میشه استفاده کرد که شامل فرمول های تستیه .
شیمی
اول سعی کنید تا قبل از عید همه ی مفاهیم رو عمیقا یاد بگیرید همراه باتست و بعد از عید بیشتر روی تست و بالا بردن سرعتتون کار کنید مبتکران برای دوم خیلی سبز برای سوم و پیش هم مبتکران .بعد عید م برید تو کار تس و آزمون .من خودم از ازمون فار استفاده کردم و تست هاش خیلی شبیه کنکور بود .-12 اهمیت مشاور و مشاوره در موفقیت داوطلبان کنکور رو چطور ارزیابی میکنید.؟
من خودم هرگز از مشاور استفاده نکردم و نظری ندارم
13- ایا شرکت در ازمون ضرورت دارد؟
من هیچ مؤسسه ای نرفتم وازمون شرکت نکردم البته سوالاتشونو از اینترنت میگرفتم ولی در کل تو دروس عمومی برنامه خوبی ندارن .خیلیا خودشونو وابسته میدونن به این ازمونا و فک میکنن اگه فلان ازمون نرم موفق نمیشم ولی این طور نیست .ونهایتا چون نرفتم پیشنهاد هم نمیکنم
14-ایا در مسیر کنکور از درس و مطالعه خسته شدید چطور باهاش مقابله کردین؟
راستش نه هرگز .چون هدفم رشته پزشکی بود ،،،انگیزه ی مضاعفی داشتم و خب باید امسال کارو به سر انجام میرسوندم .داشتن هدف باعث میشه ادم نا امید نشه
-15-چند راهکار برای افزایش انگیزه در مطالعه پیشنهاد کنید.
خب هدفشون رو بنویسن روی کاغذ حالا شهر دانشگاه رشته و هرچی خلاصه و همیشه جلو چشمشون باشه .
16-میزان خواب شما در شبانه روز چند ساعت بود ؟
اوایل 8 اوخر 6
17-تفریحات شما و مقدارش تو این دوران چ اندازه بود؟
خب تفریحات من خیلی کم بود .گاهی اوقات بیرون میرفتم .و اینترنت که البته به جز تلگرام بلاکی که داشتم و فقط عضو کانال سنجش و موسسات بودم .البته بیشتر استفادم درسی بود ...... اگه اینترنت نبود شاید 10000 هم نمیشدم !!!!
18-ایا از کلاس کنکور استفاده کردید؟
خیر
19-رفتن به کلاس کنکور رو در چه بازه زمانی مناسب میدونید ؟
هیچ وقت!!!!!:-)
20-در تابستان تمرکز اصلی شما بیشتر روی کدام دروس بود؟
در تابستان تمام تمرکزم روی کار کشاورزی و مزرعه خودمان بود
21-برنامه ریزی بلند مدت کوتاه مدت چه تاثیری در روند مطالعه و بازدهی شما داشت؟
خیلی خیلی زیاد .اینکه از روز اول بدونید مثلا اردیبهشت سال اینده چی قراره روش کار بشه به فرد ارامش میده .همین باعث شد که من استرس نداشته باشم و برنامه خودم رو به طور کامل پیش ببرم
22-ایا از خلاصه نویسی استفاده میکردین ؟
نه برای همه دروس .ولی مثلا تو ی درس ادبیات لغاتی که فراموشم میشد یاداشت میکردم ودر طول سال چند بار مرور میکردم .همین طور چنتا درس دیگه
23-نسبت مطالعه دروس عمومی به اختصاصی شما به چه شکل بود؟
30عمومی/70اختصاصی24-.نسبت تست به مطالعه چطور ؟
50-50
25- در مورد ساعت مطالعه تون در شبانه روز بگین؟
8-تا10زیست 10تا 10:30 زبان 10:30تا12 ریاضی
12تا12:30 دینی : 30ت16:00 فیزیک. 16 تا 16:30 عربی 16:30تا18 شیمی 18 تا 19 ادبیات
19 تا 19:30 زمین ..... 21تا22زیست. 22تا23شیمی هرروز همه درسارو میخوندم اختصاصی و عمومی یک در میان.البته این روش منه26-میزان تاثیر دروس پایه بر موفقیت شما تا چه اندازه بود ؟
مسلما زیاد .
27-مهم ترین توصیه شما به داوطلبانی که درسال های پایه درس نخوندن چیه؟
اولا که تا پاییز زمان خوبی برای جبران دارن و اینکه هیچ وقت دیر نیست اگه امید باشه
29-به نظر شما در تابستان روی چه دروسی باید بیشتر تمرکز کرد؟
زیست و شیمی خصوصا زیست
30-مهم ترین دلیل موفقیت شما در کنکور امسال ؟
تلاش تلاش و اگاهی
31-نقش خانواده و تاثیر ان بر موفقیت شما تا چه اندازه بوده؟
خانواده مشوق خیلی خوبی برام بودن از همشون واقعا ممنونم
32-رتبه ای که اوردین چقدر مورد انتظار شما بوده؟
خودم حدسم 400بود ولی متاسفانه امسال همه عالم شدن منطقه 3 دیگه .ولی خدا رو شکر راضیم
33-ایا سوالات را به ترتیب دفترچه پاسخ دادید؟
بله .دفترچه عمومی برام شگفت انگیز بود و کل 100 سوالو طوری جواب دادم که حدود 15 دقیقه وقت اضافه اوردم . زمین 10-دقیقه ریاضی 30 دقیقه زیستو تو 35 دقیقه همه سوالاتو زدم که ..... فیزیک 30دقیقه بقیه هم شیمی و برگشت به سایر دروس .البته مجددا سراغ زیست و زمین نرفتم دیگه.
34-مهم ترین توصیه شما به داوطلبان96؟
ببینید هدفم از مطلبی که میخوام بگم فقط روحیه دادن
و ایجاد انگیزه ست نه چیز دیگه.من خودم از بچگی چشمم مشکلی داشته که به اصطلاح بهش ایگنو س تاموس میگن که مربوطه به حرکات قرنیه چشم میشه اگرچه چشمم سالم به نظر میاد ولی بعضی وقتا واقعا اذیت میکنه من 14 سال با این مشکل کلاس رفتم و درس خوندم........خلاصه من با این مشکل و بیماریم با معدل 14 با امکانات کم ،،،،نه قلم چی نه گاج نه هیچ موسسسه ای فقط خودم و تلاش خودم به اینجا رسیدم.حالا شما که شرایط بهتری دارین به نظرتون وقتش نشده که مرد و مردونه بجنگید؟؟؟؟؟.... و بدونید اگه واقعا تلاش کنید نتیجه گرفتن هم واقعی و حتمیه شما که چار ستون بدنتون سالمه و فول امکانات هستین بهتر از اینارو هم میتونید .فقط اراده .و فقط اراده
35 -موفقیت خود را مدیون چه کس یا کسانی میدانید؟
خدا ...خودم ....و خانواده.
-
http://up2www.com/uploads/df6dCapture.jpg
فاطمه بامری رشته تجربی رتبه 37 منطقه3. سال 1395 .
پیشرفت ایشون در آزمون قلم چی خیره کننده است!!
کسی که با تراز زیر2000 عمومی شروع میکنه و به مرور به تراز 8000 میرسه!
کسی که با تراز زیر3000 اختصاصی شروع میکنه و به مرور به تراز 8000 میرسه!
کسی که میانگین تراز تابستونش 4099 بوده ولی میرسه به 7300
کسی که حتی از خواهرش که ترازش تو ازمون ها ازش بهتر بود رتبش تو کنکور بهتر میشه!!!
کارنامه خواهرشون(عاطفه بامری) در پست بعد
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل -
خواهشا روشنفکر نباشید و نگید تمرکزتو فعلا رو 96 بزار
بـسـم الله...
حـــرف دل:
تو این روزا که اکثرا میگن پشت موندن فایده نداره و یا درصورتی پشت بمون که رتبت زیر 10000 باشه و هزارتا کوفت و زهرمار دیگه!( اصن من میگم اخـــــــــــــــــــــــــرین نفر کنکور امسالم بشی باز میتونی رتبه بشی! چوون نخوندی! همین!) من بهشون چی میگم:facepunch: ؟ میگم آدم مگه تغییر نمیکنه؟! مگه نداریم صدبار توبه شکستی باز آی؟! گر کافر و گر بت پرستی باز ای؟ جالبه حتی میگه کافر هم هستی باز ای!! کافر ینی کسی که اصن قبول نداره هیچیو! ما که کنکورو قبول داریم. به تواناییمون . به خداا و امداد غیبیش به ائمه . ما که صد بار کنکور ندادیم و بخوایم عهد بشکنیم!! ادمی که شکست میخوره تا اخـــــــــــــر باید ببازه!! کی گفته!! حالا همه برا ما شاخ شدن میان میگن فلان و ...!!
اخه همین مشاوری که الان اینو میگه به عینه دیدم دقیقا 5 ماه( حتی گاهی اوقات کمتر!!) مونده به خدا و همه مقدسات قسم میخوره میگه میشه پزشکی و دندون و... قبول شد. حالا اینهمه وقت رو میگه ... ! من میدونم این مشاورا میخوان بگن توهم روز زیاد نگیرتتون ولی خب باید انرژی مثبت داد! نه اینکه سرکوفت و...
اخه اونی که 37 سال سن داره و دندون قبول میشه فضایی بود یا اولین بار کنکور داد ؟؟؟؟ اون خانم متاهلی که قبول میشه ؟ اون پسری که 6 ماهه دندون ارومیه و هههههزاران مثال دیگه ک خودتون بیشتر شنیدید و دیدید! مرده فارغ التحصیلیه با بیست و اندی سن دوباره میاد از صفر شروع میکنه و قبولم میشه!!! حالا 4تا مشاور ... چرت میگن!!!
.
مــــــــــــــــــــــــــــــــــن مـــــــــــــرد تغییرم :facepunch:
من میتونم
هــــــــــــمه میتونن
.
انـــرژی منـفی ندید! مطمئنا به خودتون برمیگرده!
انـــرژی مثبت داری بفرس
نظرات مثبت بدید
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل -
همین افشار و امثالهم 3.4.5 و حتی دو ماه مونده تو کانالشون اعلام میکنن شـ ــروع قوی از صفر تا رتبه شدن!( نمیگم نمیشه از اون زمان! بر منکرش لعنت!) حرفم اینه که الانی که زمان هست میاد برامون تعیین میکنه که تو میتونی پشت بمونی یا ن!!؟؟ خو به شما چ!! شما مگه میتونی اهداف و ارزوی منو ببینی؟! همین افشار ویس گذاش تو کانالش به یکی داره مثلا مشاوره میده . میگه: اگه تا شهریور خوب بودی ادامه بده نبودی برو دانشگاه !! جالب اینجاست همین افشار از مهر میاد میگه شروع جدی برا فلان رتبه!! ویس میزاره و....!! حالا فکر نمیکنه ک هدف چن نفرو نااابود کرده حالا میاد میگه الانم میشه!!
**امیدوارم متوجه شده باشین ** -
استاد طلوعی راضی شدن همایش فیزیکشونو 3 نفره و شراکتی بخریم. اونم با 30درصد تخفیف. یعنی همایش 200000تومنی شد نفری 47 تومن! رفقایی که میخوان تهیه کنن من هستم . چون اینستا ندارم خودشون یکی دیگه رو پیدا کنن و بشیم 3 نفر تا بگیریم .
عکس باز بشه
http://uupload.ir/files/1zu0_capture.jpg -
کارنامه قبولی
همیشه از روز اعلام نتایج وحشت داشتم. روزی که قرار است نتیجه ها اعلام شود، هر کس یک حالی دارد.آنهایی که درس شان را خوب خوانده اند، خیالشان راحت است و اصلا نگران نیستند.با خاطر آسوده، می آیند ،کارنامه درخشان شان را می گیرند و با سرافرازی و سربلندی می روند. اما آنهایی ،که خودشان می دانند چه کرده اند و قرار است چه کارنامه ای بگیرند، دلشان پر از هول و ولاست. توی دلشان دعا می کنند، ای کاش فلان معلم منظورم را فهمیده باشد و نمره ام را بدهد. ای کاش کمی بیشتر فلان درس را خوانده بودم تا الان خیالم، راحت تر بودم. کاش فلان معلم جواب های شکسته پاره ام را قبول کند
کاش...
خلاصه با کلی دلهره و بیم و امید می روند و کارنامه شان را می گیرند. کارنامه ای که نمره های خوبش کمتر از نمره های بد است. کارنامه ای که می توانست بهتر از این باشد.کارنامه ای پر از حسرت و ای کاش...
عده ای دیگر هم هستند که حسابشان کاملا پاک است و می دانند قرار نیست کارنامه قبولی بگیرند.
این دسته آدم ها، از بقیه عقب مانده اند و باید یک سال دیگر تلاش کنند.
حساب این آدم ها کاملا روشن است.خودشان می دانند چیزی نکاشته اند که منتظر درو کردنش باشند. (( خدا چه خوب بهم نشون میده و امید! یهویی داشتم تو سایت امام رضا میگشتم و درباره کنکور فکر میکردم چشمم خورد به این! ینی دقیقا چیزی نکاشتم که بخوام درو کنم! خدایا شکرت. ان شاالله سال کنکوری خوبی اول برا همه و بعدا برا خودم باشه . به مدد امام رئوف علی بن موسی الرضا المرتضی ع ))
حساب و کتاب ماه رمضان و ما آدم ها هم همین است. ماه رمضان تمام شد و عید فطر آمد. عید فطر روز اعلام نتایج است. همه آنهایی که یک ماه روزه گرفته اند، منتظرند ببینند در این روز چه کارنامه ای به دستشان می دهند؟ آنها که تمام اعضا و جوارحشان روزه بوده ، منتظر گرفتن کارنامه قبولی هستند و از نعمت رضایتمندی پروردگارشان برخوردار می شوند. آنها که فقط زبانشان روزه بوده، و با سایر اعضا بدنشان نافرمانی خدا را می کردند، با دلهره و اضطراب،چشم به کرم و لطف الهی دارند.
این دسته انسان ها،خودشان می دانند که لب مرز هستند و منتظرند خدا کمی دست و دلباز تر با آنها برخورد کند.دسته سوم ،آنهایی هستند خدا را اطاعت نکرده اند و با چشمانی حسرت زده و پر از افسوس،مومنان خوشحال را تماشا می کنند و آرزو دارند، ای کاش به جای آنها بودند.
آرزو می کنم همه دوستان عزیز،جزو دسته اول باشند و با خوشحالی کارنامه قبولی را بگیرند.
-
کانال فیزیکی که قشنگ و کاملا رایگان جمع بندی میکنه. از دست ندادین:https://t.me/bahadorkamran
تعجیل در فرج صلوات