سال یازدهم برای کدوم کتابها دفتر بخرم؟
-
سلام به الایی های عزیزم
️
همونطوری که میدونید گفتن که از ۳مهر باید بریم مدرسهمن هم میروم سال یازدهم ریاضی خدا بخواهد.
خواستم بپرسم که برای سال یازدهم برای کدوم کتاب ها(دروس)لازمه که دفتر بخرم و جزوه نویسی کنمممنون میشم اگه جواب دهید
️
-
سلام عزیز
زیاد دلتو صابون نزت از این حرفا زیاد گفتن که مدرسه باز میشه -
سلام به الایی های عزیزم
️
همونطوری که میدونید گفتن که از ۳مهر باید بریم مدرسهمن هم میروم سال یازدهم ریاضی خدا بخواهد.
خواستم بپرسم که برای سال یازدهم برای کدوم کتاب ها(دروس)لازمه که دفتر بخرم و جزوه نویسی کنمممنون میشم اگه جواب دهید
️
Amirreza Karimi سلام
به نظرم یه کلاسور برای دروس حسابان۱ و آمار و هندسه۲ بگیر که همه ی دروس ریاضیت تو یه دفتر باشه
اینطوری برای امتحانات میان ترم و خرداد راحت تری در ضمن کلاسور تقریبا محدودیت برگه نداره و اگه توی درسی برگه کم آوردی میتونی بهش اضافه کنی
برای فیزیک و شیمی هم همین کار رو انجام بده -
Amirreza Karimi سلام
به نظرم یه کلاسور برای دروس حسابان۱ و آمار و هندسه۲ بگیر که همه ی دروس ریاضیت تو یه دفتر باشه
اینطوری برای امتحانات میان ترم و خرداد راحت تری در ضمن کلاسور تقریبا محدودیت برگه نداره و اگه توی درسی برگه کم آوردی میتونی بهش اضافه کنی
برای فیزیک و شیمی هم همین کار رو انجام بدهM sh 4
اخه من پارسال کلاسور خریدم و من هم همین فکر نبود محدودیت برگه رو کردم اما به حدی معلما جزوه و نکته گفتند که من کلاسورم دیگه جای برگه نداشت و مجبوری رفتم یک کلاسور دیگر خریدم
اخه چکار داری من تا پایان سال ۳تا کلاسور خریدم و ۳تا دفتر ۵۰ برگ🥲 -
سلام عزیز
زیاد دلتو صابون نزت از این حرفا زیاد گفتن که مدرسه باز میشهArman Ghardashkhani
ای خدا -
M sh 4
اخه من پارسال کلاسور خریدم و من هم همین فکر نبود محدودیت برگه رو کردم اما به حدی معلما جزوه و نکته گفتند که من کلاسورم دیگه جای برگه نداشت و مجبوری رفتم یک کلاسور دیگر خریدم
اخه چکار داری من تا پایان سال ۳تا کلاسور خریدم و ۳تا دفتر ۵۰ برگ🥲Amirreza Karimi من کلی گفتم
بلاخره کتابا اینان -
سلام به الایی های عزیزم
️
️
Amirreza Karimi نه بابا . ولی فک کنم ابان باز بشه البته هنوز مهر میخوان دانش اموزارو واکسن بزنن بعد مدارس باز شه اونم معلوم نیس
-
Amirreza Karimi من کلی گفتم
بلاخره کتابا اینان -
Amirreza Karimi نه بابا . ولی فک کنم ابان باز بشه البته هنوز مهر میخوان دانش اموزارو واکسن بزنن بعد مدارس باز شه اونم معلوم نیس
mohammad m 1
مدیرمون گفت آذر ماه ۹۹ درصد مدارس باز میشن.
تا اون موقع که واکسیناسیون انجام شه درواقع.