Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
حرکت شناسی
-
میشه این دوسوالو حل کنید
-
yeganeh ta درود بر شما دوست عزیز من سوال 6 را حل کردم ولی دقیقا نمیدونم درسته یا نه جواب اخرم شده 12رادیکال 2 تقسیم بر 5 حالا اگر خواستی راه حل رو برات میفرستم
-
mani amini 0 ممنون میشم بفرستید
-
-
yeganeh ta درود بر شما دوست عزیز شرمنده که با تاخیر دارم براتون پاسخم را میفرستم حقیقتا مشکلاتی برایم پیش امد که باعث شد مدت زمان کمی در الا خونه باشم خلاصه از شما معذرت میخوام
-
mani amini 0
سلام
چطور متوجه شدید زاویه بالایی ۹۰ درجه است
چه مدرکی دال بر این قضیه است -
yeganeh ta در حرکت شناسی گفته است:
میشه این دوسوالو حل کنید
سلام
وقتی دایره یه دور کامل بزنه جای نقطه a عوض نمیشه یعنی اندازه محیطش جا به جا شده دایره. یکم تصور میکنید میفهمید حرفمو
و به همون نسبت وقتی دایره نصف دور بزنه ، به اندازه نصف محیطش جا به جا میشه و نقطه a هم قرینه میشه جاش
بقیش دیگه صرفا فیثاغورت و محاسبات هست
-
danesh doost درود بر شما ببینید خطی که از یک نقطه خارج دایره بر دایره مماس میشه بر شعاع دایره عمود است برای همین 90 درجه در نظر گرفتم