خانواده
-
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوست من درگیر شدن با خانواده یکی از مواردیه ک نابودت میکنه ..من امسال رتبم توی منطقه3 5هزارشد و دقیقن دلیلش این بود ک ی روز درمیون با مامانم بحث و دعوا میکردمو اخرش من ضرر کردم ک ب هدفم نرسیدم و مجبورم یکبار دیگه اون سال رو تکرار کنم اما میدونم امسال دیگه باید بیخیال بیخیال باشم ینی اگه مامانم بدترین حرفارو ب من گفت من میگم باشه شما راست میگی اگه حتی منو زد میگم خیلی لطف کردی و این فقط باعث میشه من ارامش خودم رو حفظ کنم پس لطفا لطفا اشتباه بقیه رو ک یکیش خودمم تکرار نکن
تو تو سال کنکورت باااید ارامش داشته باشی اگر بقیه نمیتونن جلو نگرانی خودشونو بگیرن و با این کار تورو اذیت میکنن تو خودت نسبت بهشون بی توجه باش نیاز نیس در اتاقت رو قفل کنی این بدتر ممکنه حساسشون کنه خودت بیخیال شو..صبا مدیتیشن کن این تورو ارومت میکنه و وقتی عصبی میشی ی تکنیک هست ارومت میکنه
انگشت شصت و اشارتو بهم فشار بده محکم و ی نفس عمییق بکش و همزمان ک بازدم انجام میدی دست راستتو ازاد کن دوباره برا دست چپت اینکارو بکن
درکل خودتو اروم کن وقتی عصبی میشی اهنگ گوش بده برقص کتاب بخون دوش بگیر طناب بزن درمورد عصبانیتت بنویس هرکار بکن تا خشمتو فروببری این تنها راه نجاتته
موفق باشی -
دوست من درگیر شدن با خانواده یکی از مواردیه ک نابودت میکنه ..من امسال رتبم توی منطقه3 5هزارشد و دقیقن دلیلش این بود ک ی روز درمیون با مامانم بحث و دعوا میکردمو اخرش من ضرر کردم ک ب هدفم نرسیدم و مجبورم یکبار دیگه اون سال رو تکرار کنم اما میدونم امسال دیگه باید بیخیال بیخیال باشم ینی اگه مامانم بدترین حرفارو ب من گفت من میگم باشه شما راست میگی اگه حتی منو زد میگم خیلی لطف کردی و این فقط باعث میشه من ارامش خودم رو حفظ کنم پس لطفا لطفا اشتباه بقیه رو ک یکیش خودمم تکرار نکن
تو تو سال کنکورت باااید ارامش داشته باشی اگر بقیه نمیتونن جلو نگرانی خودشونو بگیرن و با این کار تورو اذیت میکنن تو خودت نسبت بهشون بی توجه باش نیاز نیس در اتاقت رو قفل کنی این بدتر ممکنه حساسشون کنه خودت بیخیال شو..صبا مدیتیشن کن این تورو ارومت میکنه و وقتی عصبی میشی ی تکنیک هست ارومت میکنه
انگشت شصت و اشارتو بهم فشار بده محکم و ی نفس عمییق بکش و همزمان ک بازدم انجام میدی دست راستتو ازاد کن دوباره برا دست چپت اینکارو بکن
درکل خودتو اروم کن وقتی عصبی میشی اهنگ گوش بده برقص کتاب بخون دوش بگیر طناب بزن درمورد عصبانیتت بنویس هرکار بکن تا خشمتو فروببری این تنها راه نجاتته
موفق باشینوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-seif-0 توصیه ات جالب بود ممنونم ازت
بعضی هاشونو تاحالا انجام ندادم مثل اون تکنیک انگشت -
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
موفق باشینوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-seif-0 اما خب اینکه بخوام با مادرم با آرامی صحبت کنم هم امتحان کردم. شاید زودتر همه چی تموم بشه ولی مادرم تا نیش خودشو با اون سه تا جمله نزنه ول کن نیست
-
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۰۸ آخرین ویرایش توسط Galadriel انجام شده
@m-sina
الان کامل خوندم پستت رو
دقیقن شرایطت رو داشتم عینن ینی
من خیلی وقتا دیگه بهش دروغ میگفتم واقعن
ولی خب از سر نگرانیه و نمیدونن دارن بدتر اذیت میکنن
لطفا لطفا خودتو نجات بده چون من وضعیت الانتو تجربه کردمو تهشم دیدم
اصلا کنکور بدرک
من الان بیماریایی سرم اومده ک نمیتونم بگمشون حتی
بضی وختا از شدت درد دلم میخواد جیغ بکشم فقط
گوارشم نابود شده ینی
به خودت رحم کن
همچی کنکور نیست
هیچی مهم تر از سلامتی نیست -
@m-sina
الان کامل خوندم پستت رو
دقیقن شرایطت رو داشتم عینن ینی
من خیلی وقتا دیگه بهش دروغ میگفتم واقعن
ولی خب از سر نگرانیه و نمیدونن دارن بدتر اذیت میکنن
لطفا لطفا خودتو نجات بده چون من وضعیت الانتو تجربه کردمو تهشم دیدم
اصلا کنکور بدرک
من الان بیماریایی سرم اومده ک نمیتونم بگمشون حتی
بضی وختا از شدت درد دلم میخواد جیغ بکشم فقط
گوارشم نابود شده ینی
به خودت رحم کن
همچی کنکور نیست
هیچی مهم تر از سلامتی نیستنوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-seif-0 اوکی انجامشون میدم
-
@f-seif-0 اما خب اینکه بخوام با مادرم با آرامی صحبت کنم هم امتحان کردم. شاید زودتر همه چی تموم بشه ولی مادرم تا نیش خودشو با اون سه تا جمله نزنه ول کن نیست
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-sina
مامان من همین الانشم حتی بضی وختا بهم میگه تو مثل پارسال میشی میخوای بمونی ک چی چرا نزدی پرستاری رایولوژی فلان
منم میخندم بهش رد میشم
صحبت کردن فایده نداره مال من ک تهش دعوا و بحث میشد همش -
amirreza elahi 0 در خانواده گفته است:
در اتاق رو قفل کن .
در اتاق رو قفل کنه ممکنه کولر روشن باشه و گرمش میشه اون موقع... به این فکر کردی... جدای از اون یکی دو روز نیست ک ساز مخالف بزنه یک سال درس هستش...
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirreza Vafaei Moghadam دوست عزیز من ساعات درس خوندن رو گفتم بعد از اینکه درسش رو مطالعه کرد در حد 2 دقیقه گزارش کار شفاهی یا حتی کتبی به خانواده یا فرد مورد نظر بده و از روند پیشرفتش اون فرد رو قانع کنه و حتی برای اینده با توجه به وضعیتش وعده بده و با مسالمت اوضاع رو کنترل کنه .
-
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-sina
کتاب استرس ممنوع پراز تمیرناییه که تورو ارومت میکنه حتما بخونش میتونی دانلودشم بکنی -
@m-sina
مامان من همین الانشم حتی بضی وختا بهم میگه تو مثل پارسال میشی میخوای بمونی ک چی چرا نزدی پرستاری رایولوژی فلان
منم میخندم بهش رد میشم
صحبت کردن فایده نداره مال من ک تهش دعوا و بحث میشد همشنوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-seif-0 صحبت نکردن رو موافقم باهاش
ولی حالت خراب نمیشه؟ مثلا دلت نمیشکنه؟ یه ذره هم ناراحت نمیشی؟ -
Amirreza Vafaei Moghadam دوست عزیز من ساعات درس خوندن رو گفتم بعد از اینکه درسش رو مطالعه کرد در حد 2 دقیقه گزارش کار شفاهی یا حتی کتبی به خانواده یا فرد مورد نظر بده و از روند پیشرفتش اون فرد رو قانع کنه و حتی برای اینده با توجه به وضعیتش وعده بده و با مسالمت اوضاع رو کنترل کنه .
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیررضا الهی 0 در خانواده گفته است:
Amirreza Vafaei Moghadam دوست عزیز من ساعات درس خوندن رو گفتم بعد از اینکه درسش رو مطالعه کرد در حد 2 دقیقه گزارش کار شفاهی یا حتی کتبی به خانواده یا فرد مورد نظر بده و از روند پیشرفتش اون فرد رو قانع کنه و حتی برای اینده با توجه به وضعیتش وعده بده و با مسالمت اوضاع رو کنترل کنه .
مادرم میدونه من روزی چند ساعت و چی میخونم
مسالمت هم روی مادر من دیگه جواب نمیده -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ببین عموما در شهر های کوچیک یا شهرستان ها این موضوع رو اینقد جدی نمی گیرند که حالا پیش روانش شناس هم بخواهن بروند بهترین راه حل گفتمان درون خانواده ای و ایجاد اعتماد سازی است به مادر محترم بگویید من با این شیوه درس می خوانم و نتیجه را هم با ازمون ازمایشی نشان خواهم داد و مادر هم روند پیشرفت را ببیند فشار را کمتر می کند و احترام و یاری را بالا می اور.
-
@f-seif-0 صحبت نکردن رو موافقم باهاش
ولی حالت خراب نمیشه؟ مثلا دلت نمیشکنه؟ یه ذره هم ناراحت نمیشی؟نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-sina
@m-sina
جرا خیلی قبلن گریه میکردم همش یا حواسم پرت میشد یهو ب خودم میومدم میدیم انقد ناخون کشیدم رو دستم زخم شده
ولی دیگه پوست کلفت شدم
چون یجا ضربشو خوردم
حتی چن روز پیش ب مامانم گفتم دیگه حرفات برام مهم نیستنو من فقط کاری رو میکنم که فکر میکنم درسته و کمکم میکنه
مثلن پارسال همش گیر میداد تو چرا زیاد کتاب نمیخونی باید زیاد کتاب بخونی
منم بیشتر کتاب میخوندم تا دست از سرم بکشه مثلن حتی میرم ب پشتیبان قلمچیم میگف فاطمه ما کتاب نمیخونه فق تست میزنه
اخرشم همون کم تست زدنه زد ب کمرم
یادبگیر نسبت ب هرچیزی بیخیال باشی
این راز موفقیت و خوشبختیه تو فقط باید یک نفر رو از خودت راضی نگه داری اونم خودتی
اشتباهات منو بقیه رو تکرار نکن دوست من -
امیررضا الهی 0 در خانواده گفته است:
مسالمت هم روی مادر من دیگه جواب نمیدهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-sina بدون خودت یه جایی کاری کردی و مادرت رو حساس کردی بهترین راه حال این است که هر وقت سرکوفت زد بگی خدا خودش می بینه و من بیشر درس می خونم و قطعا به خاطر سر کوفت مادرم من در اولویت امداد الهی هستم البته اگر به دین اعتقاد داری
-
ببین عموما در شهر های کوچیک یا شهرستان ها این موضوع رو اینقد جدی نمی گیرند که حالا پیش روانش شناس هم بخواهن بروند بهترین راه حل گفتمان درون خانواده ای و ایجاد اعتماد سازی است به مادر محترم بگویید من با این شیوه درس می خوانم و نتیجه را هم با ازمون ازمایشی نشان خواهم داد و مادر هم روند پیشرفت را ببیند فشار را کمتر می کند و احترام و یاری را بالا می اور.
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیررضا الهی 0
اینم همیشگی نیس مامان من از روی نگرانیش نمیتونست خودش رو کنترل کنه هزار نفرم باهاش صحبت کردن اما درست نشد
فقط باید خودش رو کنترل کنه -
@m-sina بدون خودت یه جایی کاری کردی و مادرت رو حساس کردی بهترین راه حال این است که هر وقت سرکوفت زد بگی خدا خودش می بینه و من بیشر درس می خونم و قطعا به خاطر سر کوفت مادرم من در اولویت امداد الهی هستم البته اگر به دین اعتقاد داری
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط Galadriel انجام شدهامیررضا الهی 0
مامانا فقط نگرانن و از نگرانی اینارو میگن
من سال دهم و یازدهم ترازام فوق العاده بودن اما باز مامانم گیر میداد
ولی چون ترازم خوب بود کمتر واکنش میدادم
سال دوازدهم فشار زیاد شد افت تراز پیداکردم و حساس تر شدم مامان منم هی بیشتر گیر داد -
امیررضا الهی 0
مامانا فقط نگرانن و از نگرانی اینارو میگن
من سال دهم و یازدهم ترازام فوق العاده بودن اما باز مامانم گیر میداد
ولی چون ترازم خوب بود کمتر واکنش میدادم
سال دوازدهم فشار زیاد شد افت تراز پیداکردم و حساس تر شدم مامان منم هی بیشتر گیر داددانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-seif-0 خوب ما هم با استناد به مفاهیم عقلانی مثل تراز رتبه درصد ساعت مطالعه و روند پیشرفت در کار به اون ها خودمون رو اثبات کنیم.
-
@f-seif-0 خوب ما هم با استناد به مفاهیم عقلانی مثل تراز رتبه درصد ساعت مطالعه و روند پیشرفت در کار به اون ها خودمون رو اثبات کنیم.
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیررضا الهی 0
ولی من مورد داشتم ترازم میشد 6800 باز گیر میداد تو باید بالا 7500 باشی -
@f-seif-0 خوب ما هم با استناد به مفاهیم عقلانی مثل تراز رتبه درصد ساعت مطالعه و روند پیشرفت در کار به اون ها خودمون رو اثبات کنیم.
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیررضا الهی 0
این ی وسواسه بعضی از مامان باباها دارن
و فقط خود دانشاموز باید درست برخورد کنه بیخیال باشه من خودم داشتم درکشم میکنم واقعن چون هرکار کردم مامانم ب یچی دیگه گیر داد -
امیررضا الهی 0 در خانواده گفته است:
مسالمت هم روی مادر من دیگه جواب نمیدهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-sina چه طور ممکنه مسالمت تاثیری نداشته باشه مگه تو دختر یا پسرش نیستی مگه سر راهی بگو من اینقدر مطالعه می کنم نتیجه را هم در اولین ازمون نشان می دهم به من فرصت دهید من اول راهم و...... از این جور حرفا.