خانواده
-
@m-sina منم مشابه شرایط تورو یخورده بدترش دارم و مجبوری دارم میسوزم و میسازم
دیگه به حدی رسیدم که میزنم به نشنیدن خودمو چون به این نتیجه رسیدم بحث کردن و نکردن فایده ای نداره و انرژی منو هدر میده فقط
درکت میکنم ولی چاره ای براش ندارم که اگه داشتم خودم رو هم نجات میدادم.Zahra Mohammadi 1 در خانواده گفته است:
دیگه به حدی رسیدم که میزنم به نشنیدن خودمو چون به این نتیجه رسیدم بحث کردن و نکردن فایده ای نداره و انرژی منو هدر میده فقط
درکت میکنم ولی چاره ای براش ندارم که اگه داشتم خودم رو هم نجات میدادم.چرا این تاپیکو خوندی؟
تو خودت الان شرایط خوبی نداری اونوقت میای تاپیکای تحریک کننده منو میخونی
باید این تاپیکو بپاکم چون خیلی بد آموزی داره -
Zahra Mohammadi 1 در خانواده گفته است:
درکت میکنم ولی چاره ای براش ندارم که اگه داشتم خودم رو هم نجات میدادم.چرا این تاپیکو خوندی؟
تو خودت الان شرایط خوبی نداری اونوقت میای تاپیکای تحریک کننده منو میخونی
باید این تاپیکو بپاکم چون خیلی بد آموزی داره@m-sina بیشتر از سه نفر جواب دادن نمیشه پاکش کرد
-
@m-sina بیشتر از سه نفر جواب دادن نمیشه پاکش کرد
-
سلام دوستان
مادر من 3 روزه متوالی صبحا میاد تو اتاقم و دقیقا یک ساعت با من سرِ درس خواندنم دعوام میکنه
حالا ای کاش منو میزد! بدتر از اون روحیه ام رو تضعیف میکنه و بعد از دعوای یک ساعته، من تا شب روحیه ام داغونه!
مثلا توی دعوا میگه:
%(#3700ff)[تو شبیه کسی که میخواد پزشکی قبول بشه، درس نمیخونی
به برنامه ات متعهد نیستی
اگه اینطوری پیش بری ، هیچ وقت رشته ای که میخوای قبول نمیشی]
این سه تا جمله اش از بین چیزایی که بهم میگه بیشترین ضربه رو بهم میزنه.
کلی تلاش هم کردم که حالمو بعد شنیدنشون خوب کنم ولی نشد
درباره ی اینکه چرا حرف مادرم روم تاثیر بد داره تحقیق کردم و فهمیدم که من از لحاظ ذهنی خیلی به مادرم وابسته ام. یعنی هر حرفِ اون روی من تاثیر خیلی زیادی میگذاره. راه حلشم دروغ گفتنه. اگه من به مادرم الکی بگم همه چی اوکیه ، اونم ولم میکنه. اونوقت هم من خواشحالم هم مادرم و هیچ دعوایی هم بین مون رخ نمیده. شاید بگید دروغ گفتن کار بدیه و ... اما متاسفانه هیچ راه دیگه ای پیدا نکردم که جواب بده! حتی وقتی صحبت مسالمت آمیز با مادرم دارم، اون سه تا جمله ی بالارو بهم میگه که منو از صحبت مسالمت آمیز پشیمون میکنه!
چند بارم تو فکر خودکشی افتادم. شاید بازم بگید چه زود! تو که فقط 3 بار اینارو از مادرت شنیدی! بازم باید درجواب بگم که من بارها اینارو شنیدم ولی مشکل اینه که این سه روز پشت سرهم بودند، نه با فاصله!نمیدونم خانواده ی شمام اینطوریه یا نه ولی اگه میشه یه راهی بگید همه چی درست بشه
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم@m-sina منم دقیقاً همینجوری هستم
تا میام شروع کنم و درس بخونم سریع یه حرف میزنه مادرم که کلا نا امید میشم
نمیدونم باید چکار کرد
فقط بنظرم باید به جلو حرکت کرد فقط !