سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
خانواده
-
خوب در اخر به مامانت بگو من اصلا کنکور نمی دم اصلا بگو اخر این همه فشارو بگو عواقب فشار بی جا رو بگو دوباره شکست و بی ابرویی بگو من تازه اول راهم ولی شما دارید من رو از ریل موفقیت منحرف می کنید منو از درس می زنید بی کار میشم تا اخر عمر سر بارتونم و چون بچه تونم باید منو تحمل کنید این عواقبشه اینا رو بهش بگو تا یکمی بترسه و کوتاه بیاد بعد از این حر فا تاچند روز هیچی بهش نگو وسرت تو لاک خودت باشه ببین واکنشش چیه انشا الله پالس مثبت دریافت کنی اگر باز هم جواب نداد فقط به خدا از شر شیطان پناه ببر .
-
@m-sina از قرآن کمک بگیرید .
-
با احساساتتون نجنگین بذارین بیان تاثیرشونو بذارن شما رو ناراحت کنن باعث گریه تون بشن ولی وقتی بیان و برن خیلی کمتر طول میکشه تا وقتی شما هی بخوایین مقاومت کنید و احساساتتون رو پشت در های ذهنتون بذارین بالاخره یه لحظه اونقدر قوی میشن که باعث بشن شما از کوره در بری و برای رهایی ازش به فکر خودکشی بیوفتی!
خوب حالا راه حل چیه؟
ما فرض میکنیم والدین شما نا آگاه اند و نمی دونن چطوری به شما گوش زد کنند که به برنامه ت برسی
اما خود شما هم باید با خودتون با افکارتون یه بار کشتی بگیرید ببینید مشکل از کجاس
آیا به خاطر معیار های سختتونه که باعث میشه شما به برنانه تون نرسید
یا استرس دارید که نتونید کامل به برنامه برسید برای کاهش استرس شروع به نوشتن برنامه جدید یا عقب انداختن برنامه تون میکنید
یا کمال گراییه؟
یا اهمال کاری؟
ولی در اخر ما بچه های انجمن نمیتونیم تشخیص بدیم مشکل کار شما کجاست
یا مشکل والدین شما در صحبت با شما چیه پس شما باید با خودتون رو راست بشینید از دید شخص سوم بدون قضاوت و سرزنش خودتون اتفاقات این سه روز رو مرور کنید دنبال مقصر نگردید!!
دنبال راه حل باشید اگه مادر شما با شما طوری صحبت میکنه که ناراحت میشید خیلی مستقیم برید بهشون بگید وقتی که با این جملات با من صحبت میکنی من روحیه م رو از دست میدم و درس خوندن برام سخت میشه استرسم بیشتر میشه من نشستم قشنگ فکر کردم و متوجه شدم مشکل کارم از کجاس اگه از من حمایت کنی و حامی من باشی ۱۰۰ درصد از این موانع عبور میکنم
لطفا این مکالمه بالا رو با والدین داشته باشید مطمئن باشید حجم فشار های روانی هر دو طرف کم میشه و والدین تون اگاه میشن که چطور باهاتون صحبت کنند
اما شما هم کم نذارید چون اگه پیش بره به مراتب اوضاع بد تر میشه
موفق باشید -
Amaryllis Heshmati من به قرآن معتقدم و عاشقشم ولی با جواب شما موافق نیستم به نظرم همین برخوردا با قرآنه که یهویی یه نفر از دوستامون تصمیم میگیره بگه خدایی نیست و بخواد آتیش بزنه قرآنو
-
دنبال راه حل باشید اگه مادر شما با شما طوری صحبت میکنه که ناراحت میشید خیلی مستقیم برید بهشون بگید وقتی که با این جملات با من صحبت میکنی من روحیه م رو از دست میدم و درس خوندن برام سخت میشه استرسم بیشتر میشه من نشستم قشنگ فکر کردم و متوجه شدم مشکل کارم از کجاس اگه از من حمایت کنی و حامی من باشی ۱۰۰ درصد از این موانع عبور میکنم
آفرین من خودم دلیل اینکه رابطمون بهتر داره میشه رو پیدا نکردم قبلش
دقیقا همینه
ده هزار بار میرم دوستانه میگم خواسته هامو
خیلی شده تو همون حرف زدنا باز یه چیزی گفتیم که دوباره بحث شده ولی الان میبینم خیلی جاها جواب داده -
F GH 2 احسنت عواقب کار ها چه کار خوب چه کار بد رو توضیح بدیم این عالیه.
-
به نظر من ریشه خیلی از این بلاها نسنجیده و دقیق صحبت نکردن است اگر این برادر ما قادر بود به شیوه پسندیده صحبت کند این مشکل درست نمی شد با لاخره مادره دنبال پیشرفت بچه اش .
-
@f-seif-0 اخ مریضی هارو خوب اومدییییی
-
@m-sina خب چون میدونم درست نیست و از دید اون من دارم مسیر اشتباه میرم
ولی خودم که یقین دارم مسیرم درسته
پس برام مهم نیست .. -
F GH 2 اگر کسی واقعاً قرآن رو بخونه (با تفسیر و تفکر)یعنی سعی کنه بفهمه قرآن رو اونوقت به خدا و دین اسلام و... ایمان می آره ، مشکل از ماست که دنبال دین نرفتیم و بعد دین رو بد جا انداختیم ، اسلام به ذات خود عیبی نداره ، هر عیب که هست از مسلمانی ماست .
حالا این حرف شما که می گید یکی قرآن رو آتیش بزنه و...
ببینید به نظر شما شاید او کوتاهی نکرده در مورد مطالعه وجست وجو در دین ؟ -
@m-sina به عنوان یه پشت کنکوری با اینکه پدر و مادرم سواد دانشگاهی ندارن و از کنکور سر در نمیارن ولی توی این چند سال وقتی برمیگردم عقب هر حرفی تکرار میکنم هر حرفی که زدن بهم وگوشزد کردن و من عمل نکردم به خاطر غرورم به خاطر اینکه خودم بهتر میدونم دارم چیکار میکنم من مسیرو بهتر میدونم یا برا آینده برنامه ریزیه توپی کردم و اونا نمیدونن و هر توجیه مسخره ی دیگه که خودم برا خودم داشتم چیزی جز اشتباه من نبوده و همه اون حرفا درست بودن و اگه من به تک تکشون عمل میکردم الان پشت کنکور نمیموندم
مثلا میگفتن صبح زود پاشو ولی من ۸ پامیشدم ومیگفتم که فلان رتبه برتر هم ۹ شروع میکرده!!!!
یا تایمای استراحتت زیادن و من توجیم این بود که مغزم خسته شده و کیفیت میاد پایین!!!!
هرروز درس بخون و من میگفتم حالا امروز روز استراحته!
تمرکز داشته باش وقتی توی اتاقتی و داری درس میخونی و من توجیه میکردم که درسو فهمیدم!!!
دلسوز تر از پدرو مادر هیچ جای دنیا پیدا نمیشه و بهترین مشاورای زندگی ادم پدرو مادرن حتی اگه از روی ناراحتی حرفی بزنن بدون یه جای کارت میلنگه -
M Mashhadi در خانواده گفته است:
دلسوز تر از پدرو مادر هیچ جای دنیا پیدا نمیشه و بهترین مشاورای زندگی ادم پدرو مادرن حتی اگه از روی ناراحتی حرفی بزنن بدون یه جای کارت میلنگه
دقیقا درسته کاملا با شما موافقم
این حرفتون عالیه
-
Amaryllis Heshmati در خانواده گفته است:
@m-sina از قرآن کمک بگیرید .
تاحالا موقع تنش ازش استفاده نکردم
-
@m-sina فقط بگم که خیلیا اینطورین یه تصویر رویایی از مامان بابای بقیه نسازین
من امسال یه سری مشکل تو خونمون هست که خیلیا ندارنش ولی دارم درستشون میکنم و از پیشرفت کردن تو حل مشکلاتم واقعا لذت میبرممنم قبول دارم هیچ کسی زندگی رویایی نداره ولی مادر من خودش نمیدونه که روح منو هدف گرفته. از طرفی من آدم ضعیفی هستم که با این حرفا حالم گرفته میشه وگرنه شاید از دید شما این چیزا عادی باشه
-
@m-sina به قول آقای Amirreza Vafaei Moghadam اساسی حلش کنید
ولی هرگز به کسی که اینطور عاشقانه دوستتون داره دروغ نگید تنها توصیه که براتون دارم همینه هرگز دروغ نگید شاید بگید الان از بیرون گود دارم حرف میزنم ولی این جمله تا آخر عمرتون یادتون باشه شما با دروغ گفتن فقط خودتون گول میزنید و بازی میدید با اینکار هیچکس جزء شما ضرر نمیکنه و دراصل هیچکاری روهم پیش نمیبره
فقط خواستم به عنوان یه خواهر اینو بهتون گوشزد کنم موفق باشید -
@roghayeh-eftekhari در خانواده گفته است:
@m-sina به قول آقای Amirreza Vafaei Moghadam اساسی حلش کنید
ولی هرگز به کسی که اینطور عاشقانه دوستتون داره دروغ نگید تنها توصیه که براتون دارم همینه هرگز دروغ نگید شاید بگید الان از بیرون گود دارم حرف میزنم ولی این جمله تا آخر عمرتون یادتون باشه شما با دروغ گفتن فقط خودتون گول میزنید و بازی میدید با اینکار هیچکس جزء شما ضرر نمیکنه و دراصل هیچکاری روهم پیش نمیبره
فقط خواستم به عنوان یه خواهر اینو بهتون گوشزد کنم موفق باشیدخیلی ممنونم ازتون
-
@m-sina خواهش میکنم ویه چیز دیگه یبارم از نگاه مادرتون نگاه کنید شاید حق با اونه شاید دارید کم کاری میکنید شاید حق با شما نباشه یبارم از دید دیگه نگاه کنید امیدوارم هرچه سریعتر مشکلتون حل شه و بعد کنکور خبر رتبه عالیتون بشنویم
ببخشید زیاد حرف زدم