فرسنگ اول عربی
-
تازه ی چیز دیگ، جزوه دین و زندگی هم نیست😆
مشکلات زیاده واقعا عجیبه از آلا🤷🏻♂️
-
Amir Haji abdollah نه ! گام به گام یه مجموعست که کتاب درسی رو بررسی میکنه (به صورت فیلم) !
disgustion 0 اره میدونم، ولی مجموعه رو باید بخریم، رایگان نیست...
-
بنظر من فعلا زیاد فک نکنید دربارش، الکی اعصاب خودمون رو خورد میکنیم، تا اخر هفته درست میکنن ب احتمال زیاد.
-
تازه ی چیز دیگ، جزوه دین و زندگی هم نیست😆
Amir Haji abdollah از اون فاکتور میگیریم 😂
-
Mohammadmahdi Molaie اقای علیمرادی گفتن که هفته دوم بررسیش میکنیم ! احتمال خیلی زیاد همون موقع منتشر شه !
disgustion 0 باید بخریمش؟؟؟
-
mahsaaa rezaeee اگه اینجور باشه که دیگه بدرد نمیخوره 😕
-
mahsaaa rezaeee مطمئن نیستم ! فکر کنم منتشر شه ! اگرم نشد یا باید گام به گام رو بخریم ! یا باید از رو کلیپای صفر تا صد ترجمه رو ببینیم !
-
دوستان چرا خودتون رو الکی اینقد نگران میکنید؟
گام به گام
بخشیه که راه ابریشم برای حل و بررسی کتاب درسی دروس عمومی گذاشته و لازم نیست خریداری بشه
همونطور که الان چاپار هم نیومده گام به گام هم لازم نبوده بیاد و به موقعش میاد
یکم صبر کنید بچه ها ، این حد از عجله یکم زیاده -
mahsaaa rezaeee مطمئن نیستم ! فکر کنم منتشر شه ! اگرم نشد یا باید گام به گام رو بخریم ! یا باید از رو کلیپای صفر تا صد ترجمه رو ببینیم !
disgustion 0
گام به گام بخشی از خود راه ابریشمه دوست عزیز
چرا باید دوباره بخری؟
شاید لازم نبوده الان منتشر بشه -
disgustion 0
گام به گام بخشی از خود راه ابریشمه دوست عزیز
چرا باید دوباره بخری؟
شاید لازم نبوده الان منتشر بشهmahan alizadeh میدونم ! تو کلیپ راهنمای فرسنگ اقای علیمرادی گفتن هفته دوم با گام به گام متن و ترجمه کتاب دوازدهمو بررسی میکنیم چون جدیده ! ولی هنوز گام به گام منتشر نشده ! از این جهت گفتم !
-
mahan alizadeh میدونم ! تو کلیپ راهنمای فرسنگ اقای علیمرادی گفتن هفته دوم با گام به گام متن و ترجمه کتاب دوازدهمو بررسی میکنیم چون جدیده ! ولی هنوز گام به گام منتشر نشده ! از این جهت گفتم !
disgustion 0
خب ما که هنوز به هفته دوم فرسنگ اول نرسیدیم که منتشر بشه 😂🤞 -
disgustion 0
خب ما که هنوز به هفته دوم فرسنگ اول نرسیدیم که منتشر بشه 😂🤞mahan alizadeh فرسنگ اول یعنی همه خدماتی که فرسنگ اول داره !
مثلا تو راهنمای فرسنگ یک، اقای علیمرادی میگن که قواعد اعداد رو هفته دوم درس میدیم ! ولی الان منتشر شده ! -
disgustion 0 اییییییی فک نکنممممم بابااا:expressionless_face:
-
mahsaaa rezaeee نه میزارن خودشون ، جز تعهدات راه ابریشمه
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد