مصدر افزودن
-
وقتی میگیم مقداری شکر افزودم برامون سواله که به چی ؟ پس باید چهار جزئی باشه . چرا سه جزئی گذرا به مفعول ؟ :/
دانش-آموزان-آلاء
همیارF GH 2
اینم مثل همون توضیحی که در تاپیک
https://forum.alaatv.com/topic/38636/فعل-سپردن/2 دادم هستش! یعنی اینقدر ما ایرانی ها اینو با آوردن مفعول آوردیم که دیگه الان برامون عجیبه نیاوردنش😂
بنظرم برای اینکه بفهمی دقیقا چی نیاز داره، باید سعی کنی اول نهاد و فعل رو کنار هم بگذاری و بعد دونه دونه مفعول و متمم و مسند رو اضافه کنی که ببینی با یه نهاد و فعل، کدومشون برای جمله کافیه
یعنی همون لحظه اول نری به جملعه ات مفعول و متمم اضافه کنی و بگی که چرا متمم نیاز نداره! سعی کن به جمله ات کمترین اجزا رو داده باشی که با حداقل امکاناتی که بهش دادی بتونه معنی بده🌈 -
F GH 2
اینم مثل همون توضیحی که در تاپیک
https://forum.alaatv.com/topic/38636/فعل-سپردن/2 دادم هستش! یعنی اینقدر ما ایرانی ها اینو با آوردن مفعول آوردیم که دیگه الان برامون عجیبه نیاوردنش😂
بنظرم برای اینکه بفهمی دقیقا چی نیاز داره، باید سعی کنی اول نهاد و فعل رو کنار هم بگذاری و بعد دونه دونه مفعول و متمم و مسند رو اضافه کنی که ببینی با یه نهاد و فعل، کدومشون برای جمله کافیه
یعنی همون لحظه اول نری به جملعه ات مفعول و متمم اضافه کنی و بگی که چرا متمم نیاز نداره! سعی کن به جمله ات کمترین اجزا رو داده باشی که با حداقل امکاناتی که بهش دادی بتونه معنی بده🌈 -
وقتی میگیم مقداری شکر افزودم برامون سواله که به چی ؟ پس باید چهار جزئی باشه . چرا سه جزئی گذرا به مفعول ؟ :/
دانش-آموزان-آلاء
همیارF GH 2 سلام ، بنظر من چهار جزئی گذرا به هم متمم و هم مفعوله ، فعل « افزودن » / چرا ؟/ چون شما همیشه چیزی رو به چیز دیگه اضافه میکنید/ به عبارت دیگه متمم شما با فعل در ارتباطه ، و متمم اجباری فعلی محسوب میشه / ینی هیچ وقت نمیتونید برای فعل « افزودن» از حرف اضافه دیگه ای بجز «به» استفاده کنید / مثلا نمیتونید بگید « آفتاب ، در خانه ما ، روشنایی افزود» / یا « برای غذا نمک افزودم » //////////////////////////////////////////////// و کلا هر موقع خاستید بفمید که فعل گذرا به متمم هست یا نه ، ببینید میشه فعل رو با حرف اضافه دیگه ای بکا./ بازم برای مثال فعل « باریدن » رو بررسی میکنیم / یه بار میگم « در شهر اصفهان ، باران بارید » / یه بار هم میگم « از آسمان باران میبارد » / پس بارید یک فعل ناگذر به متممه / امیدوارم که خوب توضیح داده باشم
-
F GH 2 سلام ، بنظر من چهار جزئی گذرا به هم متمم و هم مفعوله ، فعل « افزودن » / چرا ؟/ چون شما همیشه چیزی رو به چیز دیگه اضافه میکنید/ به عبارت دیگه متمم شما با فعل در ارتباطه ، و متمم اجباری فعلی محسوب میشه / ینی هیچ وقت نمیتونید برای فعل « افزودن» از حرف اضافه دیگه ای بجز «به» استفاده کنید / مثلا نمیتونید بگید « آفتاب ، در خانه ما ، روشنایی افزود» / یا « برای غذا نمک افزودم » //////////////////////////////////////////////// و کلا هر موقع خاستید بفمید که فعل گذرا به متمم هست یا نه ، ببینید میشه فعل رو با حرف اضافه دیگه ای بکا./ بازم برای مثال فعل « باریدن » رو بررسی میکنیم / یه بار میگم « در شهر اصفهان ، باران بارید » / یه بار هم میگم « از آسمان باران میبارد » / پس بارید یک فعل ناگذر به متممه / امیدوارم که خوب توضیح داده باشم
hamed bagheri 0 کاملا کاملا موافقم باهاتون ولی آقای حسین خانی فرمودن سه جزئی :///
-
hamed bagheri 0 کاملا کاملا موافقم باهاتون ولی آقای حسین خانی فرمودن سه جزئی :///
F GH 2 من از دوره های ایشون اطلاعی ندارم / اما خب نظر خودم رو گفتم
-
F F GH 2 marked this topic as a question on