توضیح درباره کانون قلمچی
-
سلام.من امروز رفتم قلمچی ثبت نام کردم
دو سال قبل رو گزینه دو بودم و درباره برنامه آزمون و اینا زیاد اطلاعات ندارم
و اینکه تصمیم گرفتم پشتیبان رو هم غیرفعال کنم که تماس نگیره
اگه میشه یه نفر درباره برنامه آزمون توضیح بده
بعد شنیدم که واسه شیمی و فیزیک باید دهم یا یازدهم رو انتخاب کرد.این جریانش چیه؟میشه هم دهم رو زد و هم یازدهم؟
کلا ممنون میشم یه توضیح واسم بدید اگه نکته خاصی هم داره بهم بگید
دانش-آموزان-آلاء -
سلام.من امروز رفتم قلمچی ثبت نام کردم
دو سال قبل رو گزینه دو بودم و درباره برنامه آزمون و اینا زیاد اطلاعات ندارم
و اینکه تصمیم گرفتم پشتیبان رو هم غیرفعال کنم که تماس نگیره
اگه میشه یه نفر درباره برنامه آزمون توضیح بده
بعد شنیدم که واسه شیمی و فیزیک باید دهم یا یازدهم رو انتخاب کرد.این جریانش چیه؟میشه هم دهم رو زد و هم یازدهم؟
کلا ممنون میشم یه توضیح واسم بدید اگه نکته خاصی هم داره بهم بگید
دانش-آموزان-آلاء@mr-fantastic سیلام
برنامه راهبردیشو نگاه کنید -
@mr-fantastic سیلام
برنامه راهبردیشو نگاه کنیدfatemeh8181 سلام.دیدم .بعضی چیزاشو متوجه نشدم.مثلا زوج درس و پیمانه و اینا جریانشون چی هست
-
fatemeh8181 سلام.دیدم .بعضی چیزاشو متوجه نشدم.مثلا زوج درس و پیمانه و اینا جریانشون چی هست
@mr-fantastic كانون اومده و به جاي اينكه از اول سال هم درس هاي سال دوم رو امتحان بگيره و هم سال سوم رو تو ۴تا درس (ادبيات، ديني،فيزيك شيمي) تو نيمسال اول يكيش رو امتحان مي گيره و تو نيمسال دوم اون يكي رو. اين طوري هم برنامه يه كم سبك تر ميشه و هم بچه ها مي تونن با آرامش خيال بيشتر درس بخونن و تمركزشون بيشتر بشه.
-
@mr-fantastic كانون اومده و به جاي اينكه از اول سال هم درس هاي سال دوم رو امتحان بگيره و هم سال سوم رو تو ۴تا درس (ادبيات، ديني،فيزيك شيمي) تو نيمسال اول يكيش رو امتحان مي گيره و تو نيمسال دوم اون يكي رو. اين طوري هم برنامه يه كم سبك تر ميشه و هم بچه ها مي تونن با آرامش خيال بيشتر درس بخونن و تمركزشون بيشتر بشه.
fatemeh8181
اها یعنی موقع آزمون باید واسه این چهار درس یا دهم رو پر کنیم یا یازدهم رو
مرسی.خیلی لطف کردید -
fatemeh8181
اها یعنی موقع آزمون باید واسه این چهار درس یا دهم رو پر کنیم یا یازدهم رو
مرسی.خیلی لطف کردید@mr-fantastic بله زیر برنامه راهبردی زیر این 4 تا درس نوشته زوج درس
-
هزینه ثبت نامش چقدر شد
-
هزینه ثبت نامش چقدر شد
سجاد جعفری
داخل سایتا زده
فک کنم شهر به شهر متفاوته