قلمچی و آزمون تو خونه
-
سلام دوستان یه سوال داشتم اینکه من میخوام آزمون قلمچی رو کپی بزنم و بعدش از خودم ازمون بگیرم حالا مشکلی که دارم اینه چون آزمون ها جمعه برگزار میشه من باید صبح شنبه از خودم آزمون بگیرم (به خاطر اینکه کنکور صبح برگزار میشه) حالا من چیکار کنم که شنبه اول هفته است باید درس رو شروع کرد و مناسب برا آزمون نیست و کلاس مجازی هم دارم و اینکه شنبه شروع دوباره هست و نمیشه وقت کمی هم گذاشت برا تفریح با خانواده چون جمعه ها معمولا کمی تفریح هست نه شنبه
ممنون میشم بگید چیکار کنم
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا -
سلام دوستان یه سوال داشتم اینکه من میخوام آزمون قلمچی رو کپی بزنم و بعدش از خودم ازمون بگیرم حالا مشکلی که دارم اینه چون آزمون ها جمعه برگزار میشه من باید صبح شنبه از خودم آزمون بگیرم (به خاطر اینکه کنکور صبح برگزار میشه) حالا من چیکار کنم که شنبه اول هفته است باید درس رو شروع کرد و مناسب برا آزمون نیست و کلاس مجازی هم دارم و اینکه شنبه شروع دوباره هست و نمیشه وقت کمی هم گذاشت برا تفریح با خانواده چون جمعه ها معمولا کمی تفریح هست نه شنبه
دانش-آموزان-آلاء
تجربیاراضیه دهقانی سلام خوب یه جمه ازمون هست یه جمعه نیس اون جمعه ایی که آزمون نیس آزمون جمعه قبلی رو بزنی خوب نیس
-
راضیه دهقانی سلام خوب یه جمه ازمون هست یه جمعه نیس اون جمعه ایی که آزمون نیس آزمون جمعه قبلی رو بزنی خوب نیس
Asiyeh Mallahi kongi اگه دیگه مجبور باشم حتما انجام میدم ولی دنبال راه حل بهتری هستم
-
سلام اون جمعه ک آزمون نیست شما آزمون بگیرید از خودتون
به نظرم بهتره اینطور -
سارا M 0 میدونید چیه مثلا اگه بخوام برا هفته دیگه بندازم اون وقت هی درسایی که نخوندم عقب میندازم که حالا فردا میخونم و دست رو دست میکنم و اخرش عقب میفتم (خودمو میشناسم دیگه)
️
-
سلام
فکر کنم چند ساعت بعد از آزمون سوالات رو تو کانالا میزارن که میتونی اونجا دانلودش کنی و عصرش سوالات رو حل کنی. یا سوالات سال قبلشش در اون تاریخ(اگه با بودجه بندی سال قبل یکیه) رو حل کنی(اگه میخوای صبح سوال داشته باشی)Hhh Hh به خاطر این میگم صبح چون صبح همه خوابن سرو صدا نیست و با آرامش جواب میدم ولی عصر که اینقدر سرو صدا هست که اصلااا تمرکز ندارم
️مشکلاتم که یکی دو تا نیست
هزارتا مشکل دارم
-
سارا M 0 میدونید چیه مثلا اگه بخوام برا هفته دیگه بندازم اون وقت هی درسایی که نخوندم عقب میندازم که حالا فردا میخونم و دست رو دست میکنم و اخرش عقب میفتم (خودمو میشناسم دیگه)
️
راضیه دهقانی
پس فک کنم شنبه بهتر باشه ک آزمون بدید -
Hhh Hh به خاطر این میگم صبح چون صبح همه خوابن سرو صدا نیست و با آرامش جواب میدم ولی عصر که اینقدر سرو صدا هست که اصلااا تمرکز ندارم
️مشکلاتم که یکی دو تا نیست
هزارتا مشکل دارم
راضیه دهقانی
راه حل دوم چطور؟ -
راضیه دهقانی
راه حل دوم چطور؟Hhh Hh راه حل دومتون فعلا خیلی خوبه
-
دانش-آموزان-آلاء
تجربیاراضیه دهقانی
اگه کسی از دوستات آزمون شرکت میکنه
همون صبح قبل آزمون pdf سوالارو میزارن توی صفحه شخصی
میتونی بگی از واتساپ یا تلگرام برات بفرسته -
دانش-آموزان-آلاء
تجربیاراضیه دهقانی
سلام چرا از آزمون های سال قبل استفاده نمیکنی؟
من لینک سوالات ۹۸ رو دارم اگه میخوای -
دانش-آموزان-آلاء
تجربیاراضیه دهقانی سلام
خب شما اسم روزاتونو تغییر بدین، جمعه رو بذارین شنبه، شنبه رو هم بذارین جمعه.
شنبه آزمونتونو بزنین و جمعه هم روز اول هفتتون باشه
میتونین جمعه رو هم یکم سبک تر برنامه ریزی کنین که بتونین به تفریحات خانوادگیتونم برسین
-
راضیه دهقانی
اگه کسی از دوستات آزمون شرکت میکنه
همون صبح قبل آزمون pdf سوالارو میزارن توی صفحه شخصی
میتونی بگی از واتساپ یا تلگرام برات بفرستهSina Sina از دوستام کسی شرکت نکرده متاسفانه
-
راضیه دهقانی
سلام چرا از آزمون های سال قبل استفاده نمیکنی؟
من لینک سوالات ۹۸ رو دارم اگه میخوایmahdih q 2 به نظرم بهترین کار اینه که موقع ازمون ها من آزمون سال قبل رو از خودم بگیرم و هفته بعدش پنجشنبه آزمون سال جدید رو بگیرم و جمعه هم آزمون گاج شرکت میکنم اینجوری خیلی خوب میشه
-
خیلی ممنون از تک تک شما دوستان عزیز ممنون از راهنمایی هاتون
🥰