امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
نظرتون در مورد پک عمومی راه ابریشم چیه؟
-
سلام به دوستان
عزیزانی که دروس عمومی راه ابریشم رو تهیه کردن
اگه امکان داره نظراتشون رو اینجا بگن
نحوه تدریس
میزان رضایت شما از دروس
ممنون@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@تجربیا
@دوازدهم -
Dr Aryan 0 زبان که میخواستم صفربزنم ازش متنفربودم الان دلم میخواد شب و روز زبان بخونم
دینی که نگم برات تاحالا دبیر دینی اینجوری به روز ندیده بودم
عربی چشم میزنی به هم میبینی خود به خود یادگرفتی
ادبیاتم که جامع و کامل -
Dr Aryan 0 سلام
برای زبان و دینی شک نکن دبیرای ابریشم بهترینن
عربی هم نمیگم خوب نیست ولی من یه دبیر دیگه رو ترجیح میدم ک تو آلاء نیست پس اسمشو نمیبرم
ادبیات هم ک استاد حسین خانی هستن دیگه میتونی چند مورد 0 تا 100 های موضوعیشونو ببینی و تصمیم بگیری -
ریحانه باقری 0
دقیقا
استاد زبانش خیلی پر انرژیه
جزوه هاش هم جوریه که تو رو وادار به نوشتن میکنه و نمیذاره که تو کلاسش بیکار باشی -
Dr Aryan 0 دینی و زبانش خیلی خوب بود
ولی عربیش چیز خاصی نداشت خودت اگه بخونی بهتره و فارسیش هم از نظر زیاد جالب نبود کتاب های الگو رو بگیری خیلی بهتره -
Dr Aryan 0
زبان و دینی بینظیر بودن هرچی تعریف کنم کیفیت کار رو پایین آوردم
عربی از لحاظ درسنامه خیلی کامل بود ولی راستش من تو ذوقم خورد وقتی دیدم فقط ۴ یا ۵ تا فیلم با ۱۰۰ تا تست توی فررسنگ اول بررسی شد
میشد بیشتر و بهتر باشه چون آقای رضایی بقا فقط تو تستای آموزشی ۱۰۰ تا تست حل کردن
اگه آقای علیمرادی بخوان توی بقیه فرسنگ ها هم همینقد کم تست حل و بررسی کنن من حتما کتاب تست عربی برا سال دوازدهم میگیرم
من با ادبیات حال نکردم
شاید دلیلش این باشه آخه بنده خدا آقای حسین خانی تو ادبیات نمیتونه که نمیتونه شاه کلید بگه یا نمیدونم بیاد ابیات کتاب رو ساعت ها روش وقت بذاره و تحلیل کنه وقتی خیلیش تو تستا نمیا
ادبیات کلا نسبت به بقیه دروس روشش متفاوته
شاید من هنوز نتونستم خودمو باهاش همراه کنم ولی بعدا خوب بشه -
پس در نتیجه دینی و زبان خوبه
ادبیات و عربی متوسط -
mahan alizadeh در نظرتون در مورد پک عمومی راه ابریشم چیه؟ گفته است:
Dr Aryan 0
زبان و دینی بینظیر بودن هرچی تعریف کنم کیفیت کار رو پایین آوردم
عربی از لحاظ درسنامه خیلی کامل بود ولی راستش من تو ذوقم خورد وقتی دیدم فقط ۴ یا ۵ تا فیلم با ۱۰۰ تا تست توی فررسنگ اول بررسی شد
میشد بیشتر و بهتر باشه چون آقای رضایی بقا فقط تو تستای آموزشی ۱۰۰ تا تست حل کردن
اگه آقای علیمرادی بخوان توی بقیه فرسنگ ها هم همینقد کم تست حل و بررسی کنن من حتما کتاب تست عربی برا سال دوازدهم میگیرم
من با ادبیات حال نکردم
شاید دلیلش این باشه آخه بنده خدا آقای حسین خانی تو ادبیات نمیتونه که نمیتونه شاه کلید بگه یا نمیدونم بیاد ابیات کتاب رو ساعت ها روش وقت بذاره و تحلیل کنه وقتی خیلیش تو تستا نمیا
ادبیات کلا نسبت به بقیه دروس روشش متفاوته
شاید من هنوز نتونستم خودمو باهاش همراه کنم ولی بعدا خوب بشهجزوات کامل منتشر شدن؟
-
mh. Mojarrad
تو ادبیات چه شیوه تدریسی دارن؟ -
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to Dr Aryan 0 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr Aryan 0 زبان عربی و ادبیات عالین
دینی خیلی حجمش زیاده و جزوه درسنامشون مطالب اضافی زیاد داره ولی در کل خوبه -
Dr Aryan 0 به صورت خیلی سریع و مختصر دروس رو رد میکنن بدرد آزمون های آزمایشی نمیخوره
من خودم یک قسمت دیدم دیگه ندیدم
ادبیات فقط پیله هاش خوب بود
پیشنهاد من اینکه کتاب های الگو رو بگیرین کم کم طبق آزمون با همونا برین جلو مخصوصا قرابت
عربی هم اگه عربیتون ضعیفه بگیرین چون وقت تلف کردنه که بشینین فیلم هارو نگاه کنین وگرنه یه کتاب تست خوب خیلی بهتره -
Dr Aryan 0
زبان و عربی بله
ادبیات هم قرار بوده اخر هفته میاد
دینی هم هفته دیگه -
mh. Mojarrad ببینید دوست عزیز اگر عربی شما خوبه می تونید بالای 90 بزنید خوب 100 درصد دیگه نمی خواد اصلا فیلم نگاه کنید شاید کسی عربیش 20 درصد هستش و من خودم به شخصه دیدم که کتاب خیلی سبز عربی منظورم جامع اون هستش برا کسی که عربی 20 30 درصد میزنه درسنامش اصلا بدرد نمی خوره تا دانش آموز بیاد مطلب یاد بگیر طول میکشه ولی دبیر که بهت میگه و خدای هم بدون حاشیه میگه دآنش آموز سریع تر یاد میگیره در ثانی شما کتاب جامع خیلی سبز نگاه کنید میبینید که هر بخشیش حدودا 170 تا تست داره خوب اینجور که میگن بهترین کتاب بازار برا عربی هم همین خیلی سبزه استادم همین قدر تست داره حدودا با کنکورچه ها که حساب کنی همین قدر میشه رابعا تو تست عربی باید تو 30 الا 40 ثانیه بزنی استادم با همین سرعت تست عربی میزنن برا همینه که تعداد کلیپ ها کمه این نظر شخصی من بود .و قصد جسارت هم نداشتم و درمورد فارسیم بگم فارسیش نه بد بود نه خوب متوسط حدودا
-
@helen-owl
خیلی ممنون
-
mh. Mojarrad
ممنون -
@helen-owl بله منم گفتم بستگی به خودتون داره شما برین یه کتاب تست عربی بگیرین خیلی ارزون تر در میاد ( اگر هم که پول دارین بگیرین از تساتا و کنکورچه هاش خیلی خوب میشه استفاده کرد)
ولی دروس تخصصی راه ابریشم واقعا عالین شما چه ضعیف باشی چه قوی خیلی چیزا ازش یاد میگیری
درس فارسی و عربی در حد دروس دیگه نبودن ولی دبیرا فارسی و عربی قطعا از خیلی دبیرای مدرسه بهترنمن الان که فارسی و عربی رو گرفتم از تستاش استفاده میکنم
-
ادبیات رو نیستم ولی بقیه عالیه
-
Dr Aryan 0
سلام
من از زبان و یادگیری ازش انقدر بدم میاومد که حد و اندازه نداشت.
اما الان بعضی وقت ها میگم از زمان دروس تخصصی بزنم برم زبان بخونم
دینی فوق العاده و محشره به نظرم
عربی هم همینطور
ادبیات هم عالیه و به نظرم ۳ تا درس عربی و دینی و زبان رو حتما تهیه کنید. -
سلام
نمونه جزوه فرسنگ اول ادبیات جایی هست ببینم؟
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@تجربیا
@ریاضیا -
Dr Aryan 0
کل جزوه ادبیات(جدید) منتشر شده