Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
فیزیک یازدهم کدوم استاد؟؟
-
سلام دوستان
شما کدوم استاد رو پیشنهاد میکنید
فیزیک یازدهم اقای داداشی یا اقای یاری؟؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
فیزیک
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
تجربی
یازده تجربی
@دهم -
miss ganji سلام
به نظرم برو یه قسمت کوتاه از تدریس هردو استاد رو ببین بعد ببین با کدوم راحت تری و بهتر متوجه میشی اونو انتخاب کن
هردو استاد هم کارشون عالیه -
miss ganji
سلام من فیزیک دهم فقط اقای یاری رو دیدم و واقعا با تدریسشون یاد گرفتم
حالا شما یکی دو قسمت ازشون ببینین، تا ببینین با تدریسشون راحتین یا نه -
میشه یکی به من بگه فرق فیزیک یازدهم تجربی با ریاضی چیه ؟؟؟؟
من تدریس آقای یاری رو ببینم کجا هاشو نبینم ؟ -
Yazdan Gonabadi
من دقیق نمیدونم ولی فکر کنم یسری مباحث برای ریاضی فرمول داره ولی برای تجربی مفهومش کفایت میکنهاصولا اقای یاری اول یا حین تدریس اون مبحث میگن که بچه های تجربی ببینن یا نه
همزمان با تدریس هم میتونین خود کتاب رو چک کنین که کجا ها هست یا نیست
-
@dr-rashidiسلام ممنونم اره اما سخته انتخاب واسم
-
Hlmi Eyt سلام ممنونم سخته انتخاب استاد ها
-
miss ganji
بله درسته
باید ببینین از تدریس چی میخواین
یه استادی همزمان با درس نکات قبل هم مرور میکنه، یه استاد دیگه نه فقط نکات مورد نیاز اون جلسه رو میگه و سریع رد میشه
باتوجه به شناختی که از خودتون دارین میتونین ببینین کدوم بیشتر کمکتون میکنه -
miss ganji سلام
من تدریس هر دو استاد رو نگاه کردم. از تدریس آقای یاری خیلی رضایت نداشتم چون اواخر فصل اول احساس کردم فقط دارن فرمول رو یاد میدن و توضیح مفهومی ای راجع بهش نگفتن و تجزیه و تحلیل درستی انجام ندادن. البته من فقط تا همینجا رو دیدم و برای فصل های بعدی خبر ندارم به چه صورت تدریس کردن. اما آقای داداشی خیلی مفهومی و خوب تدریس کردن و کامل مطلب جا می افتاد. البته بخش آخر فصل چهار یکم ضعیف عمل کردن ( فکر کنم اون قسمت برای بچه های ریاضی بود) که من خودم مجبور شدم بخونم. به هر حال شما یک مبحث رو انتخاب کنید و تدریس هر دو استاد رو ببینید و هر کدوم که بهتر متوجه میشدید همون رو انتخاب کنید
موفق باشید