Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. یوتیوب و کالاف ؟
قادر به پخش نیست
Hg L 0H
بعد مدت ها سلام امیدوارم حالتون خوب باشه گاهی وقتا یه ویدئو درسی رو که داخل تلگرام میبینم یه کاری پیش میاد و از تلگرام کامل خارج میشم ولی تل هنچنان تو پس زمینه هست دوباره که میرم ویدئو رو پخش کنم با وجود این که قبلا نصفشو دیدم این برام میاد که برنامه قادر به پخش ویدئو نبود و..... لطفا اگه راهکاری دارین واسه این که درستش کنم بگید خیلی از کارام مونده🥲 @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @فارغ‌التحصیلان_آلا
سوال مشاوره ای
یه راهنمایی بزرگ
mr.vinyzoM
سلام بچه ها خسته نباشین . خب خب من سطح زبانم فکر میکنم زاد جالب نیست اکادمیک تاfamilyand friends 3 گذروندم و نمره نهایی زبانم هم ۱۷ شد میشه مسیری ک برای تقویت زبانتون رفتین و پیشنهادی برای قوی تر کردنش دارین رو اینجا بنویسین تا هم من و هم بقیه اگه این مشکل رو داشته باشن کمکی بشه برامون و بتونیم تا سطح خوبی ببریمش جلو؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سوال مشاوره ای
انتخاب استاد
arusak 72A
سلام برای نهایی دوازدهم تجربی الا رایگان یا از دوره شلیک نهایی کدوم استادارو پیشنهاد میکنید؟ ریاضی و فیزیک و شیمی ممنون
سوال مشاوره ای
مشاوره و راه ابریشم
9
سلام خدمت همه دوستان. ببخشید می خواستم دوستانی که کنکورشون رو دادن و نتیجه گرفتن در این تاپیک توصیه های خودشون رو برای کنکوری های ۱۴۰۵ بیان کنند. خدا خیرتون بده 🩵 و اینکه به نظرتون برای همه دروس راه ابریشم رو دیدن مناسبه ؟ اصلا برای همه دروس فیلم دیدن خوبه ؟ آخه من تو تابستون تا الان با راه ابریشم ویدیو دیدم ولی راستش خودم نتونستم تست بزنم از کتاب تست هعی می ترسم که یه نکته ای باشه و تو ویدیو گفته شده باشه و من اگه نبینم اون نکته از دستم بره ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
کنکور مجدد
M
سلام وقتتون بخیر من ۲۷ سالمه و لیسانس بهداشت دارم وقصد کنکور مجدد دادم اولا اگر هستند دوستانی که شرایط مشابه با من دارند ممنون میشم خودتون معرفی کنید که پایه برای درس خوندن پیدا کنم دوما میخواستم با هاتون مشورت کنم حقیقتش من به درس زیست علاقه ندارم زیاد و هدفم هم از کنکور مجدد دندون پزشکی و هدف بعدیم تدریس و فرهنگیان هست( اگر قضیه افزایش سن صحت داشته باشد )هست که عملی هست و دروس تئوری زیادی ندارد و سرو کار. زیادی با درس های زیست محور ندارد عنی به پزشکی علاقه ندارم و اگر بیارم هم نمی‌رم بنظر شما اینکه هدفم رشته یک و بسیار رقابتی و سخت تجربی است و فقط همین یک رشته هم هدف من هست ارزش داره براش کنکور مجدد بدم خودتون تجربه مشابهی داشتید که درسی رو با علاقه نخونید ممنون میشم راهنماییم کنید
سوال مشاوره ای
هندسه 1و2 برای کنکور خذف کنم؟
R
سلام من دوازدهم ریاضیم ،میخواستم بدونم حذف کردن هندسه 1 و 2 کار درستیه؟؟ ، چون مشاورم گفت که سوالات هندسه 1 و 2 توی کنکورمعمولا ابتکاری و کمتر کسی میتونه حلشون کنه
سوال مشاوره ای
کنکور تجربی
hakime fokarieH
سلام وقت بخیر خلاصه میکنم مطلب رو من الان دانشجوی ارشد حسابداری ترم آخر هستم ۳۶ سالمه شاغلم بعد پایان نامه برای آزمون استخدامی میخونم سوالم این بود بخوام کنکور تجربی بدم دیپلم ریاضی دارم ۸۴ گرفتمش از کجا باید شروع کنم ؟ممنون یه راهنمایی جامع و کامل بکنید ممنون
سوال مشاوره ای
مشاوره
I
سلام بنده دارم میرم سال دوازدهم و متاسفانه دو سال قبل اصلا فعالیت درسی نداشتم و نمرات هر سال افتضاح تر از سال قبل برای امسال میخواستم شروع کنم و نمیدونم چه دوره هایی برای من خوبه رشتمم ریاضیه و واقعا ضعیفم تو درسا و با یکم پیگیری فهمیدم که بهتره رو دروس دوازدهم بیشتر تمرکز کنم چون ۵۰ درصد کنکوره و تو امتحانات نهایی هم تاثیر خوبی داره حالا برای امتحانات نهایی دوره های راه ابریشم بدرد من میخورن؟ احتمالا اقدام به خرید دوره های چتر نجاتم برای کنکور کنم پیشنهادی چیزی بود هم لطفا بگین که حسابی نیاز دارم
سوال مشاوره ای
میخوام کنکور بدم بعد ۱۰ سال
E
سلام من فوق لیسانس دارم .دوباره میخوام کنکور بدم رشته مورد علاقمو بخونم . ترمیم معدل باید چه درس هایی بکنم ؟؟چه درس هایی برای ترمیم معدل تاثیر دارن برا رشته تجربی ؟؟کل معدل تاثیر داره یا نه درس به درس ؟؟ آیا دروس عمومی هم تو کنکور تاثیر داره؟
سوال مشاوره ای
کتاب ریاضی جامع ای کیو یا میکرو
ا
سلام وقتتون بخیر بین ریاضی جامع ای کیو و میکرو کدوم بهتره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
درسی
0
چطور یه درس و طوری بخونم که مسلط شم وقتی می خوام خودم برا خودم توضیح بدم خیلی سختمه سعی میکنم مثل تدریس کردن بگمش ولی هی نگاه کتاب می کنم و میخونم بدون کتاب تمی تونم توضیح بدم
سوال مشاوره ای
سلام
D
من دهمم و دارم از تابستون میخونم میشه بگین چه کتالب هایی برای درس های تخصصی تجربی و برای عربی و زبان و فارسی و جغرافیا خوب هستن؟ و یک سوال هم راجب کلاس های اموزشی داشتم مثل ماز و قلمچی میشه یه راهنمایی کنید؟
سوال مشاوره ای
کمک
ستاره آسمانیس
سلام من دهمم و تجربی هستم میخوام شروع کنم به خوندم با آلا از هم شما دوستان تجربی میخوام یه لطفی کنین و یه توضیح کامل بهم در مورد منابعتون و فیلم های که تو آلا دیدید رو با کدوم استاد مشاهده کردید و کدوم استاد برای شما بهتر درس میداده و اگر ازمون ازمایشی میدادید معرفی کنین و یه توضیح کامل برام بنویسین خیلی ممنون از همه . راستی اگر برنامه مطالعاتی هم دارین بگین
سوال مشاوره ای
مشاوره
N
سلام وقت بخیر.من ورودی دوازدهم تجربی هستم نمیدونم دوازدهم رو پیشخوانی کنم یا دهم و یازدهم رو مرور کنم لطفا راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
آبرسان
هبیجه
سلام یه آبرسان خیلی خوب برای پوست خشک معرفی کنید قیمتش اصلا مهم نیست
سوال مشاوره ای
پروژه‌ی منِ قوی‌تر
هبیجه
اینجا قراره معادلات عوض بشه. اینجا قراره خودمونو دوباره خلق کنیم. نه برای بقیه، نه برای سایز شلوار، فقط برای خودمون. برای بدنی که لیاقتشو داریم. برای ذهنی که حقشه آرامش، انرژی، شادی! چه هدف‌ت کم کردنه، چه اضافه وزن گرفتن، چه فرم‌دهی، چه فقط سالم زندگی کردن— تو اینجا یه قهرمانی. قراره کنار همدیگه، روز به روز، انتخاب‌هامون رو آگاهانه‌تر کنیم و از آدمِ امروز، یه نسخه‌ی قوی‌تر بسازیم! ️ نه شروع سخت، نه پایان قطعی، فقط یه مسیر تازه به‌سمت بهتر بودن. قوانین این تاپیک: اینجا قضاوت نداریم؛ فقط حمایت داریم صداقت = قدرت هر شب، یک گزارش هر لغزش، فقط یه درس جدید با خودت و بدن‌ت مهربون باش، ولی جدی باش! سوالات گزارش شبانه‌ی ما – گزارش قدرتت رو بده: امروز برنامه غذاییم چی بود؟ پایبند بودم؟ چی بهتر می‌تونستم انجام بدم؟ هدفم رو یادآوری کن! چرا این مسیر رو شروع کردم؟ 🧃 چقدر آب خوردم؟ حواسم به بدنم بود؟ ‍️ تحرک، ورزش یا حرکت خاصی داشتم؟ چقدر به بدنم فرصت حرکت دادم؟ نقطه قوت امروزم چی بود؟ (مثلاً نه گفتن به یه وسوسه یا آشپزی سالم) حال روحیم چطور بود؟ انرژی، تمرکز، خواب، خلق‌وخو؟ **وسوسه یا چالش امروز چی بود؟ چطور مدیریتش کردم؟ یه درس یا نکته از امروز: چی یاد گرفتم؟ چی رو می‌خوام بهتر کنم؟ یه جمله‌ی قدرتمند برای خودم بنویس (مثلاً: من کنترل رو به‌دست گرفتم!) نمره امروز از ۰ تا ۱۰؟ (و چرا این نمره؟) هر شب که این فرم رو پر کنی، یه قدم نزدیک‌تری به هدف‌ت! شاید آروم بری، ولی مهم اینه که وای نمی‌ایستی. بدن‌ت، ذهن‌ت، آینده‌ت… همه منتظرن تو براشون بجنگی و تو تنها نیستی… اینجا یه ارتش از آدم‌های با اراده‌س. هر شب با هم، هر روز قوی‌تر. پس اگه آماده‌ای بنویس: «شروع کردم! این پروژه برای منه!» و اجازه بده مسیرت با افتخار ثبت بشه پ.ن: اسپم ممنوع
سوال مشاوره ای
ادامه ی تحصیل در دانشگاه شهید رجایی به چه صورت ؟
8
با سلام و درود میخواستم بدونم ادامه ی تحصیل در رشته ی مهندسی کامپیوتر دانشگاه شهید رجایی به چه صورت ؟ چون انگار باید دوباره تعهد بدی ولی من در این رابطه اطلاعات کافی ندارم و اگر کمک کنید ممنون میشم همچنین شرایط ادامه تحصیل در خود دانشگاه رجایی به چه صورت؟ با تشکر
سوال مشاوره ای
تدریس کدام معلم بهتر است؟
DabirD
سلام. ببخشید می‌خواستم ازتون بپرسم که استاد سعید تودویی در تدریس ریاضی هشتم بهتر هستند یا استاد قلیچ خانی؟ از لحاظ کیفیت تدریس و سطح تدریس
سوال مشاوره ای
تیزهوشان
هبیجه
بچه ها من خواهرم امسال ازمون تیزهوشان داره ( ششم به هفتم ) و ما هیچ ایده ای نداریم که باید چیکار کنیم ممنون میشم از تجربیاتتون بگید چه کتابی بخریم ؟ چه ویدیو و کلاسی ثبت نام کنه؟ روش مطالعه اش چطوری باشه؟
سوال مشاوره ای
توی برنامه ریزی تابستونم یه سوالات مهمی دارم که جوابشونو پیدا نمیکنم!
P
سلام به همگی، من امسال میرم یازدهم و دهمم رو خیلی خوب جمعبندی نکردمه. دروس غیر از زیست درحد تشریحی اوکی هستم و زیست رو تستی بلدم(درحد ۶۰ ۷۰درصد توی ازمونا) دهم رو آزمون ندادم و امسال توی تابستون ثبت نام کردم برای آزمونای قلم چی یازدهم و ‌میخوام که دهم و جمع‌بندی کنم به صورت کاملاً تستی و در حد کنکور باشه مشکلم اینجاست که اول از همه بودجه‌بندی آزمون‌های قلم چی برای تابستون دهم سوالات ریاضی و فیزیکش خیلی کمه و من فکر نمی‌کنم که عیار واقعیم اونجا مشخص بشه، ۱۰تا تست ریاضی و ۱۰تا تست فیزیک اخه؟چه جوری میشه که مثلاً دو فصل ریاضی مثل مثلثات و توان و اتحادها رو با ۱۰ تا تست جمع کرد توی یه آزمون؟ ممنون میشم که بهم یه مشاوره بدید که چیکار کنم برای این دو تا درس چون واقعاً فکر نمی‌کنم که قلم چی بتونه کافی باشه برام. و سوال دومم اینه که به نظرتون کی شروع کنم درس‌های یازدهم رو؟ اصلاً از کدوم درسا شروع کنم مثلاً زیستش که ۹ فصله رو شروع کنم توی تابستون یا برم سمت فیزیکش چون شنیدم فیزیک یازدهم خیلی سخته و مطالبش زیاده یا....؟؟ باتشکر از ه‍مگی و آلا
سوال مشاوره ای

یوتیوب و کالاف ؟

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
17 دیدگاه‌ها 9 کاربران 518 بازدیدها 9 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • mohammadreza yaghmaeeM آفلاین
    mohammadreza yaghmaeeM آفلاین
    mohammadreza yaghmaee
    تجربی
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام سلام به همه دوستان آلایی عزیز

این تاپیک میتونه یکی از مهم ترین موضوع هایی باشه که تا به حال هیچ جا درموردش نه صحبتی و نه بحثی صورت گرفته (البته تا جایی که من میدونم هیچ جا اختصاصی درباره این اپ ها صحبت نشده) درصورتی که من فک میکنم یکی از مهم ترین هاست
    خب حالا براچی این تاپیک رو زدم؟
    همونطور که مستحضرید(کلمه سختی بود😅 )

یه سری برنامه ها و اپ هایی هست که معتاد کننده تشریف دارند مثل
    اینستا و فیسبوک و تلگرام و یوتیوب و بازی های انلاین

از اونجایی که امسال سال کنکور خودمم هست و من فقط تونستم از سد اینستا بگذرم و حذفش کنم و خب میدونید باز یه سری وقت هم به خاطر یوتیوب و کالاف موبایل(کسایی که نمیدونن کالاف موبایل چیه اصلا توصیه نمیشه ادامه این متن رو بخونن چون کنجکاو میشین و دانلودش میکنین و اگه معتادش بشین گناهش میفته تقصیر من )میره
    و واقعا هیچ ایده ای دیگه ای برای اینا ندارم که چکارشون کنم و از زندگیم بندازمشون بیرون و واقعا اینو میدونم که به شدت معتادشون شدم وکاری هم از دست خودم برنمیاد(اگه برمیومد همچین تاپیکی وجود نداشت)

و در هر حال خواستم ازتون کمک بگیرم و لطفا هرکس هرنظری داره بیان کنه شاید جواب داد (من خیلی حیفم😞 )

و اطمینان دارم افراد دیگه ای هم مثل من توی این شاه راه ابریشم هستن و مشکل من رو دارن پس یه حرفی سخنی پیشنهادی چیزی بگین که اوضاع درست بشه

با تشکر

A z GheibiZ Par isaP 3 پاسخ آخرین پاسخ
    3
    • A آفلاین
      A آفلاین
      amirmohammad shakeri

کالاف رو که من تا پارسال بازی میکردم گذاشتم کنار

در مورد یوتیوب هم تقریبا از 300 تا subscription رسوندم به 50 تا. و سعی میکنم دیگه خیییلی کمتر ویدیو ببینم. و تایمای استراحتم ، یا موزیک گوش کنم یا برم یکم تو هال خونه قدم بزنم

mohammadreza yaghmaeeM 1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • A آفلاین
        A آفلاین
        amirmohammad shakeri

دانش-آموزان-آلاء

1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • Fateme drbF آفلاین
          Fateme drbF آفلاین
          Fateme drb
          دانش آموزان آلاء

من خودمم معتاد یوتیوبم اگه گوشیت اندرویدا یه قسمت توی تنظیماتش هست digital wellbeing اونجا میتونی برا برنامه هایی که استفاده میکنی تایمر بزاری مثلا یوتیوب ۱۵ مین بزاری وقتی ۱۵ دقه تموم بشه برنامه خود به خود بسته میشه میره تا فردا که یه ربعت شرو بشه اگه جواب نمیده گوشیتو خاموش کن و با خودت قرار بزار وقتی برنامتو کامل انجام دادی یا حداقل مثلا ۸ ساعت خوندی اونوقت اجازه داری گوشیتو دستت بگیری من همیشه روش دوم استفاده میکنم هم درسمو میخونم هم فضای مجازی دارم

1
          • mohammadreza yaghmaeeM mohammadreza yaghmaee

این تاپیک میتونه یکی از مهم ترین موضوع هایی باشه که تا به حال هیچ جا درموردش نه صحبتی و نه بحثی صورت گرفته (البته تا جایی که من میدونم هیچ جا اختصاصی درباره این اپ ها صحبت نشده) درصورتی که من فک میکنم یکی از مهم ترین هاست

از اونجایی که امسال سال کنکور خودمم هست و من فقط تونستم از سد اینستا بگذرم و حذفش کنم و خب میدونید باز یه سری وقت هم به خاطر یوتیوب و کالاف موبایل(کسایی که نمیدونن کالاف موبایل چیه اصلا توصیه نمیشه ادامه این متن رو بخونن چون کنجکاو میشین و دانلودش میکنین و اگه معتادش بشین گناهش میفته تقصیر من )میره
            و واقعا هیچ ایده ای دیگه ای برای اینا ندارم که چکارشون کنم و از زندگیم بندازمشون بیرون و واقعا اینو میدونم که به شدت معتادشون شدم وکاری هم از دست خودم برنمیاد(اگه برمیومد همچین تاپیکی وجود نداشت)

و در هر حال خواستم ازتون کمک بگیرم و لطفا هرکس هرنظری داره بیان کنه شاید جواب داد (من خیلی حیفم😞 )

و اطمینان دارم افراد دیگه ای هم مثل من توی این شاه راه ابریشم هستن و مشکل من رو دارن پس یه حرفی سخنی پیشنهادی چیزی بگین که اوضاع درست بشه

با تشکر

A آفلاین
            A آفلاین
            ATY

mohammadreza yaghmaee
            سلام
            من خودم تا چند ماه پیش کلا ۲۴ ساعته تو تلگرامو یوتیوب بودم و گاهی اینستا خلاصه شدید اعتیاد داشتم به موبایل:) یا درحال چت با اینو اون بودم
            ولی خب دیگه سعی کردم اروم اروم نوبتی حذفشون کنم
            و الان دیگه واتساپمو هم پاکیدم در این حد:/ و خب ادم های زائد زندگیمم که وقتمو میگرفتن هم حذف کردم
            این روش پاکیدن واس من کار ساز بوده اولش سخته ولی بعد کلا عادت کردم

0
            • A amirmohammad shakeri

کالاف رو که من تا پارسال بازی میکردم گذاشتم کنار

در مورد یوتیوب هم تقریبا از 300 تا subscription رسوندم به 50 تا. و سعی میکنم دیگه خیییلی کمتر ویدیو ببینم. و تایمای استراحتم ، یا موزیک گوش کنم یا برم یکم تو هال خونه قدم بزنم

mohammadreza yaghmaee
              تجربی

amirmohammad shakeri سپاس بابت پیشنهادتون

1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • Fateme drbF Fateme drb

من خودمم معتاد یوتیوبم اگه گوشیت اندرویدا یه قسمت توی تنظیماتش هست digital wellbeing اونجا میتونی برا برنامه هایی که استفاده میکنی تایمر بزاری مثلا یوتیوب ۱۵ مین بزاری وقتی ۱۵ دقه تموم بشه برنامه خود به خود بسته میشه میره تا فردا که یه ربعت شرو بشه اگه جواب نمیده گوشیتو خاموش کن و با خودت قرار بزار وقتی برنامتو کامل انجام دادی یا حداقل مثلا ۸ ساعت خوندی اونوقت اجازه داری گوشیتو دستت بگیری من همیشه روش دوم استفاده میکنم هم درسمو میخونم هم فضای مجازی دارم

mohammadreza yaghmaee
                تجربی

Fateme drb مرسی برای راهکارتون /:

1 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • A ATY

mohammadreza yaghmaee
                  سلام
                  من خودم تا چند ماه پیش کلا ۲۴ ساعته تو تلگرامو یوتیوب بودم و گاهی اینستا خلاصه شدید اعتیاد داشتم به موبایل:) یا درحال چت با اینو اون بودم
                  ولی خب دیگه سعی کردم اروم اروم نوبتی حذفشون کنم
                  و الان دیگه واتساپمو هم پاکیدم در این حد:/ و خب ادم های زائد زندگیمم که وقتمو میگرفتن هم حذف کردم
                  این روش پاکیدن واس من کار ساز بوده اولش سخته ولی بعد کلا عادت کردم

mohammadreza yaghmaee
                  تجربی

@atena-karimi
                  ممنون بابت پیشنهاتون (:

A 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0

@atena-karimi
                    ممنون بابت پیشنهاتون (:

A آفلاین
                    A آفلاین
                    ATY
                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط ATY انجام شده

mohammadreza yaghmaee
                    خواهش میکنمB)

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • M آفلاین
                      M آفلاین
                      Mohammad Javad Mo Ja
                      دوازدهم

کالاف و یوتوب پارسال منو از درس خوندن انداختن!
                      طوری که مثلا کالاف را حذف میکردم بعدش میدیدم تا یه هفته بعد حال درس خوندن ندارم و بعد به خودم میگفتم من که درس نمیخونم بزار حداقل کالاف بازی کنم و دوباره کالاف را نصب میکردم و تو اون زمان که کالافم نداشتم رغبت به درس خوندن نداشتم!
                      طوری که من یک هفته مونده به کنکور کالاف را حذف کردم!!!😰
                      حالا اینا به کنار ایدی بده بریم یه دست بتل بزنم😁

mohammadreza yaghmaeeM 2 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • M Mohammad Javad Mo Ja

طوری که مثلا کالاف را حذف میکردم بعدش میدیدم تا یه هفته بعد حال درس خوندن ندارم و بعد به خودم میگفتم من که درس نمیخونم بزار حداقل کالاف بازی کنم و دوباره کالاف را نصب میکردم و تو اون زمان که کالافم نداشتم رغبت به درس خوندن نداشتم!

mohammadreza yaghmaee
                        تجربی

Mohammad Javad Mo Ja 😂 😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • M Mohammad Javad Mo Ja

mohammadreza yaghmaee
                          تجربی
                          این پست پاک شده!
                          1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0

با تشکر

z GheibiZ آفلاین
                            z GheibiZ آفلاین
                            z Gheibi

mohammadreza yaghmaee خیلی حیفید خیلی ، مواظب خودتون باشید که بعدا پشیمون نشید این فرصت را غنیمت بشمارید و برای چیزهای الکی از دستش ندید
                            تفریح جایگزین بذارین که دوباره وسوسه نشید
                            مثلاً نرمش کردن یا صحبت با خانواده یا هر چیز دیگری که مناسب شماست

بای ذنب قتلت🖤
                            به کدامین گناه کشته شد؟؟
                            #آرمان_علی_وردی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            2
                            • derangD آفلاین
                              derangD آفلاین
                              derang

بهترین راهکار برای کسی که معتاد به بازی و یوتیوب و... شده اینه که گوشیش رو بفروشه و یه گوشی ساده بگیره...تمام

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              3

با تشکر

Par isaP آفلاین
                                Par isaP آفلاین
                                Par isa
                                دانش آموزان آلاء

mohammadreza yaghmaee
                                تلگرام با پروکسی برو که بعد یه مدت حال نداشته باشی فیلترشکن روشن کنی که یوتیوب یکم کنسل شه

نمیدونم این اصلا منطقیه یانه. یه بازی دیگه پیدا کن که ازش خوشت بیاد. بعد چون اونم سرگرم کننده ست به جای کالاف برو اون بازی. یه چند روز بعد حست ممکنه به کالاف کمتر شده باشه. بعدش میتونی از شر هر دوتا خلاص شی چون به بازی دوم هم خیلی علاقه نداری.

من خودم سریال کره ای بازم. وقتی یه سریالی که دوسش دارم و یکم طول کشیده که تا آخرشو ببینم، چون تو فضای فیلم قاتی شدم و در واقع کراش زدم (!)، گاهی با تموم شدنش غصه م میگیره. (افسردگی بعد فیلم). واسه همین درجا یه سریال دیگه رو شروع میکنم. جالبه بدونی یه ربع نیم ساعت از سریال جدید رو که ببینم قبلی رو میشوره و میبره. جدیده روهم تا وارد داستانش زیاد نشدم میتونم ول کنم اگه خواستم. مخصوصا اگه سریال رمانتیک نباشه.

بعدم بی سرگرمی نمیشه زنده موند! یه کوچولو شو داشته باش هر از گاهی که شارژ شی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • Maryam NateqiM آفلاین
                                  Maryam NateqiM آفلاین
                                  Maryam Nateqi
                                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شده

سلام ی ویدئو مشاوره ای بود که مشاوره از یه آزمایش میگفت:
                                  اومده بودن یه عده بچه رو با یه یادم نیست شیرینی بود یا حالا هر خوراکی دیگه
                                  گذاشته بودن جلوی بچه ها بهشون گفته بودن اگه شما اینو تا مثلا 10 دقیقه نخورید ما 2 تا بهتون میدیدم
                                  عده از بچه ها به اون شیرینی یا خوراکیه نگاه می‌کردند و هی با خودشون کلنجار میرفتن همینطور ادامه پیدا میکنه و در آخر میگیرن میخورنش.
                                  اما عده ای کمی از بچه ها وقتی میرن تو اتاق اصلا به شیرینی نگاه نمی‌کنند و خودشون رو سرگرم می‌کنند تا اون زمان بگذره
                                  نتیجه شم اینکه 2 تا شیرینی گیر شون میاد
                                  بچه هایی که شیرینی نخوردن انسان های موفق تری هستند، چون بخاطر خوشی های کوچیکتر یا زود گذر از هدف یا هر چیزی که به دنبالش هستند دست نمی‌کشند
                                  حالا باید چیکار کرد تا مثل بچه هایی باشیم که شیرینی نخوردن :
                                  باید خودمون رو سرگرم کنیم تا اصلا بفکرش نیوفتیم نه اینکه در معرضش خودمون رو قرار بدیم
                                  و کار دیگه ای که میشه کرد اینه که مثلا بیایم بنویسیم وقتی مواجه شدیم چیکار کنیم؟ (چون زمانی که مواجه میشیم فکر نمی‌کنیم با این کار از قبل فکر کردیم و تصمیم گرفتیم چیکار کنیم)
                                  مثلا اگه بایه برنامه از گوشی مشکل داریم حذفش کنیم اگه زمانی که حذف کردیم بازم وسوسه شدیم نصبش کنیم گوشی رو خاموش کنیم و از خودمون دور
                                  ویه چیزی که نظر خودمه اینه که با خودمون بگیم همین همین کار های کوچیک و بزرگ روز مره مون آینده مون رو تایین میکنه!
                                  در پناه حق موفق و سربلند باشید 🌹

الهی تا جهان باشد به شادی در جهان باشی...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  3
                                  • Maryam NateqiM آفلاین
                                    Maryam NateqiM آفلاین
                                    Maryam Nateqi

یه چیزی دیگه
                                    اینکه شما میتونید تفریحاتی مثل بیرون رفتن، کتاب خونه رفتن، مسجد رفتن،صحبت با خانواده بازی با خواهر برادر کوچیکتر و...
                                    رو جایگزین کنین خیلی بهتره واقعا اینکه زندگی مون رو صرف انسان های زندگی مون کنیم ارزشمنده و خیلی هم لذت بخش.

الهی تا جهان باشد به شادی در جهان باشی...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0
                                    پاسخ
                                    • پاسخ به عنوان موضوع
                                    وارد شوید تا پست بفرستید
                                    • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                    • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                    • بیشترین رای ها

• درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                    • اولین پست