ساختار لوییس گوگرد و فسفر!
-
سلام بروبچز آلا
یه جمله خیلی سبز هست ک میگه(%(#ff0000)[فسفر در طبیعت به صورت مولکول های چهار اتمی و گوگرد به صورت مولکول های هشت اتمی یافت میشه])
پس یعنی الان چطور ساختار لوییسشون رو میکشیم؟یکی میشه با توضیح این دو ساختار رو بکشه؟
گوگرد تو نت اینجوری زده ولی نمیدونم چطور کشده:
-
-
K Kit Cat marked this topic as a question on
-
سلام بروبچز آلا
یه جمله خیلی سبز هست ک میگه(%(#ff0000)[فسفر در طبیعت به صورت مولکول های چهار اتمی و گوگرد به صورت مولکول های هشت اتمی یافت میشه])
پس یعنی الان چطور ساختار لوییسشون رو میکشیم؟یکی میشه با توضیح این دو ساختار رو بکشه؟
گوگرد تو نت اینجوری زده ولی نمیدونم چطور کشده:
-
سلام وقتت بخیر
این نتیجه آیه که از اینترنت گرفتم
این برای فسفره... ولی راستش فکر میکنم در حد دبیرستان نیست. تو کتابتون درباره اش حرف زده؟@kosar-mortazavi سلام وقت بخیر...خیلی ممنونم از اینکه وقت گذاشتید و اینهایی که من تو اینترنت پیدا نکردم پیدا کردید
فقط همون یک جمله تو کتاب بود و احتمالا همین طور که میفرمایید فراتر از دبیرستانه...
فکر کنم عکسایی که فرستادید رو حفظ کنم کافی باشه یه دنیا ممنونم -
K Kit Cat has marked this topic as unsolved on
-
@kosar-mortazavi سلام وقت بخیر...خیلی ممنونم از اینکه وقت گذاشتید و اینهایی که من تو اینترنت پیدا نکردم پیدا کردید
فقط همون یک جمله تو کتاب بود و احتمالا همین طور که میفرمایید فراتر از دبیرستانه...
فکر کنم عکسایی که فرستادید رو حفظ کنم کافی باشه یه دنیا ممنونمKit Cat خواهش میکنم
حالا که خودت پیگیر هستی بذارید بگم چطور پیدا میکنم
هر وقت خواستید تو اینترنت همچین چیزایی رو سرچ کنید بهتره انگلیسی سرچ کنید مثلا ساختار لوویس میشه
Luvis Structure
و ساختار لوویس فسفر میشه
Luvis Phosphorus Structureالبته لازم نیست همه شو به انگلیسی بلد باشی ها میتونی از برنامه مترجم استفاده کنی، گوگل ترجمه(Google translate)
-
Kit Cat خواهش میکنم
حالا که خودت پیگیر هستی بذارید بگم چطور پیدا میکنم
هر وقت خواستید تو اینترنت همچین چیزایی رو سرچ کنید بهتره انگلیسی سرچ کنید مثلا ساختار لوویس میشه
Luvis Structure
و ساختار لوویس فسفر میشه
Luvis Phosphorus Structureالبته لازم نیست همه شو به انگلیسی بلد باشی ها میتونی از برنامه مترجم استفاده کنی، گوگل ترجمه(Google translate)
-
@kosar-mortazavi
بله درست میفرمایید مطالب درسی به انگلیسی راحت تر از فارسی پیدا میشن..بخصوص برای شیمی!
خیلی ممنونم