قلب
-
سلام دوستان💕
پاسخنامه این تست میگه موارد (ج) و (د) صحیح هستند
درمورد ج: مگه از دیواره دهلیز راست به بطن راست راه ارتباطی مستقیم برای انتقال پیام وجود داره؟ منظورش از قید بعضی از یاخته ها، کدوم یاخته هان؟
درمورد د: مگه به علت داشتن صفحات بینابینی در همه یاخته های ماهیچه قلبی، همشون در انتقال پیام الکتریکی نقش ندارند؟ پس چرا قید بعضی یاخته ها براش درسته؟

تجربیا راه-ابریشمی-ها-زیست بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
سلام دوستان💕
درمورد ج: مگه از دیواره دهلیز راست به بطن راست راه ارتباطی مستقیم برای انتقال پیام وجود داره؟ منظورش از قید بعضی از یاخته ها، کدوم یاخته هان؟
درمورد د: مگه به علت داشتن صفحات بینابینی در همه یاخته های ماهیچه قلبی، همشون در انتقال پیام الکتریکی نقش ندارند؟ پس چرا قید بعضی یاخته ها براش درسته؟

تجربیا راه-ابریشمی-ها-زیست بچه-های-تجربی-راه-ابریشم@m-sina
سلام وقتت بخیر ✨
ببین منظورش همون 1 درصد یاخته ها هستن که وظیفه انتقال پیام انقباض و استراحت رو دارن.
حالا اون جیم میگه
از دیواره دهلیز راست که گره ها هستن به دهلیز راست انتقال میده(رو تصویر نشون میدم)دال هم همینو میگه
داره درباره اون دوتا گره دیواره پشتی حرف میزنی که همون 1 درصد سلولها هستنسوال دیگه ای داشتی بگو فعلا هستم
-

دهلیز راست و حرکت پیام به بطن هارو ببینید
-
سلام دوستان💕

تجربیا راه-ابریشمی-ها-زیست بچه-های-تجربی-راه-ابریشم@m-sina
سلام در مورد جیم گفته انتقال سریع
که فرقش رو با سلول های عادی نشون میده
و دال
رو هم منظورش دسته های بین دو گره هست -
@m-sina
و دال
رو هم منظورش دسته های بین دو گره هستdanesh doost در قلب گفته است:
@m-sina
و دال
رو هم منظورش دسته های بین دو گره هستممنون. مورد جیم رو فهمیدم
ولی مورد دال رو نفهمیدم! ببینید سوالو. از لفظ نقش دارد استفاده کرده. یعنی یاخته های غیرتخصص یافته هم شامل میشن. یعنی باید میگفت همه یاخته های میوکارد.... -
danesh doost در قلب گفته است:
@m-sina
و دال
رو هم منظورش دسته های بین دو گره هستممنون. مورد جیم رو فهمیدم
ولی مورد دال رو نفهمیدم! ببینید سوالو. از لفظ نقش دارد استفاده کرده. یعنی یاخته های غیرتخصص یافته هم شامل میشن. یعنی باید میگفت همه یاخته های میوکارد....@m-sina
ببینید عملا
کار بقیه سلول ها اینقدر کند هست که تا به خودشون بیان
دسته های شبکه هادی پیام رو رسوندن و تمام! -
@m-sina
ببینید عملا
دسته های شبکه هادی پیام رو رسوندن و تمام!danesh doost میشه براساس متن یا شکل کتاب بگید
-
@m-sina
سلام وقتت بخیر ✨
ببین منظورش همون 1 درصد یاخته ها هستن که وظیفه انتقال پیام انقباض و استراحت رو دارن.
حالا اون جیم میگه
از دیواره دهلیز راست که گره ها هستن به دهلیز راست انتقال میده(رو تصویر نشون میدم)دال هم همینو میگه
داره درباره اون دوتا گره دیواره پشتی حرف میزنی که همون 1 درصد سلولها هستنسوال دیگه ای داشتی بگو فعلا هستم
@kosar-mortazavi در قلب گفته است:
@m-sina
سلام وقتت بخیر ✨
حالا اون جیم میگه
@m-sina
-
@kosar-mortazavi در قلب گفته است:
@m-sina
سلام وقتت بخیر ✨
حالا اون جیم میگه
@m-sina
-
@m-sina
ببینید عملا
دسته های شبکه هادی پیام رو رسوندن و تمام!danesh doost البته منظورم گزینه ای هستش که گفته،"نقش دارد"
-
@kosar-mortazavi من پاسخ شمارو دیده بودم ممنونم. ولی توی گزینه ای که از نقش داشتن حرف زده هنوز ابهام دارم
@m-sina منظورتون اینکه کلمه انتقال سریع برای این دسته از ماهیچه های قلبی که وظیفه انتقال این پیامو دارن غلطه؟
-
danesh doost البته منظورم گزینه ای هستش که گفته،"نقش دارد"
@m-sina مشخص که میگه نقش دارد چون علاوه بر ماهیچه های قلبی صفحات بینابینی هم اثر دارد
-
@m-sina منظورتون اینکه کلمه انتقال سریع برای این دسته از ماهیچه های قلبی که وظیفه انتقال این پیامو دارن غلطه؟
-
danesh doost میشه براساس متن یا شکل کتاب بگید
@m-sina
من استنباط خودم را گفتم
فرض کنید گره اول شروع بکار میکنه بعد باید این پیام به گره دوم برسه
بعد از دو راه میتونه منتقل بشه
شما فرض کنید از هر دو راه حرکت می کنه
از یک راه زود میرسه و از یک راه دیر میرسه
خب
یعنی موقعی که از راه اول پیام بهش رسید که همون دسته ها میشه دیگه کارش رو انجام میده
و
میگیم که پیام توسط دسته منتقل شد پس دیگه از راه دوم عملا پیامی که میاد هیچ اهمیتی نداره و هیچ نقشری هم نداره دیگه
نه؟ -
@m-sina
من استنباط خودم را گفتم
فرض کنید گره اول شروع بکار میکنه بعد باید این پیام به گره دوم برسه
بعد از دو راه میتونه منتقل بشه
شما فرض کنید از هر دو راه حرکت می کنه
از یک راه زود میرسه و از یک راه دیر میرسه
خب
یعنی موقعی که از راه اول پیام بهش رسید که همون دسته ها میشه دیگه کارش رو انجام میده
و
میگیم که پیام توسط دسته منتقل شد پس دیگه از راه دوم عملا پیامی که میاد هیچ اهمیتی نداره و هیچ نقشری هم نداره دیگه
نه؟danesh doost نه استنباطتون بنظرم خیلی غلطه! چون نقش داشتن یه قید کلی هستش و نمیشه اینطوری بهش نگاه کرد