کمپل
-
سلام
کمپل کدوم جلدشه که درباره ی بدنه ؟
من جلد هفت رو خریدم ولی درباره ی جغرافیایی هست بیشتر اصلا حال نمیده خوندنش
و کسایی که کمپل دارن چطور میخونینش ؟
من فقط مطالعه اونم هیچی ازش نمیفههمم -
سلام
من فقط مطالعه اونم هیچی ازش نمیفههممعسل عیسی پره کمپل برای سطح دانش آموزی اصلا مناسب نیست و به کنکور هم کمکی نمیکنه و حتما هم باید با یک معلم همراه بود برای خوندنش که هزینه کلاسای آموزش کمپل برای المپیاد و... سرسام آوره حدود 500هزار تا 1 میلیون تومن برای یک جلسه توی یک کلاس چند نفری!!چون کمپل رو اکثرا پزشک ها تدریس میکنن.
-
سلام
من فقط مطالعه اونم هیچی ازش نمیفههممسلام
جلد۷ اکولوژی
جلد۶ درباره ی بدن
جلد ۵ درباره ی گیاهان
جلد۴ تکوین حیات یا تاریخچه تکوین ...
جلد ۳ درباره ی ژنتیک
جلد۲ درباره ی سلول
جلد ۱ بیوشیمیاگه برا کنکور میخواین جلد های ۳ و ۵ و۶ کافیه و اگه زیاد میخواین بدونین که اصلا در کنکور مباحثی ازش نیست جلد ۲ رو هم بخونید.
اگه بخونید این کتابارو سوالات زیست کنکور براتون مسخره میشه.
البته باید کتب درسی زیست شناسی رو هم مطالعه کنید که اون به کنار ولی اینا عالی هستن.
اگه از جلد ۱ شروع کنید به خوندن کامل مباحث رو میفهمید و نیاز به کلاس و غیره نیست ولی اگه تنهایی و بدون معلم بخونید کمی زمانبر خواهد بود.
موفق باشید
-
سلام
جلد۷ اکولوژی
جلد۶ درباره ی بدن
جلد ۵ درباره ی گیاهان
جلد ۳ درباره ی ژنتیک
جلد۲ درباره ی سلول
جلد ۱ بیوشیمیاگه برا کنکور میخواین جلد های ۳ و ۵ و۶ کافیه و اگه زیاد میخواین بدونین که اصلا در کنکور مباحثی ازش نیست جلد ۲ رو هم بخونید.
البته باید کتب درسی زیست شناسی رو هم مطالعه کنید که اون به کنار ولی اینا عالی هستن.
اگه از جلد ۱ شروع کنید به خوندن کامل مباحث رو میفهمید و نیاز به کلاس و غیره نیست ولی اگه تنهایی و بدون معلم بخونید کمی زمانبر خواهد بود.
موفق باشید
-
@mr-perfect کمپل برای کنکور اصلا نیاز نیست فقط به بیراهه رفتنه!منبع کنکور کتابه نه کمپل و اصلا در کنکور کوچک ترین مسئله خارج از کتاب درسی نمیاد.
این پست پاک شده! -
@mr-perfect کمپل برای کنکور اصلا نیاز نیست فقط به بیراهه رفتنه!منبع کنکور کتابه نه کمپل و اصلا در کنکور کوچک ترین مسئله خارج از کتاب درسی نمیاد.
اشکال نداره اگه کسی وقت داشته باشه بخونه خوبه.
-
این پست پاک شده!
@mr-perfect هیچکس نمیتونه تو کتاب درسی خودش 100 باشه...هر وقت ایشون تو آزمونا زیستشون رو همشو 100 زدن اونوق میتونن بگن من خیلی قوی هستم و اونوقت هم باید روی قوی کردن درسای دیگه کار کنه نه کمپل...
من اینو میگم که تو کنکورشون راه اشتباه نرن وگرنه به سود منه ایشون به بیراهه برن هرچی رقیب کمتر بهتر. -
@mr-perfect هیچکس نمیتونه تو کتاب درسی خودش 100 باشه...هر وقت ایشون تو آزمونا زیستشون رو همشو 100 زدن اونوق میتونن بگن من خیلی قوی هستم و اونوقت هم باید روی قوی کردن درسای دیگه کار کنه نه کمپل...
من اینو میگم که تو کنکورشون راه اشتباه نرن وگرنه به سود منه ایشون به بیراهه برن هرچی رقیب کمتر بهتر.منم نظرم رو گفتم ولی مطمئن باشید اونی که رو مطالب کمپبل تسلط داشته باشه سوالات کنکور براش مسخره بیش نیستن.
-
منم نظرم رو گفتم ولی مطمئن باشید اونی که رو مطالب کمپبل تسلط داشته باشه سوالات کنکور براش مسخره بیش نیستن.
-
derang
دوست عزیزاونی که این کتاب رو خونده میفهمه سطحش با سوالات کنکور چه ارتباطی داره!
-
سلام
جلد۷ اکولوژی
جلد۶ درباره ی بدن
جلد ۵ درباره ی گیاهان
جلد ۳ درباره ی ژنتیک
جلد۲ درباره ی سلول
موفق باشید
@mr-perfect
این جلدهای ک گفتید بخونیم واسه کنکور
مطالبش گنگ نیستن؟
مثلا ی نفر کتاب بخونه و تست کار کنه بعد حالا اینا رو هم بخونه.... گیج نمیشه؟ یا تناقض داشته باشن احیانا؟
آخه کتاب گاهی برای کنکور بعضی چیزارو ی جور دیگه در نظر میگیره ..... -
سلام
من فقط مطالعه اونم هیچی ازش نمیفههممعسل عیسی پره شما منظورتون کمپبل هست درسته؟؟؟
جلد اول حیات
جلد دوم سلول
جلد سوم ژنتیک
و چهارم برمیگرده به نظریه ی داروین و اینا(مکانیسم تکامل)
جلد ۵ گیاهی
جلد ۶ساختار جانوران
جلد ۷هم اکولوژی میشه...عسل عیسی پره در کمپل گفته است:
من فقط مطالعه اونم هیچی ازش نمیفههمماول مطالب کتاب سه پایه رو درست جمع بندی کنید تست زیاد بزنید و بعد برید سراغ کمپبل
اگر هم میخواید از اول خود کمپبل رو بخونید که به نظرم اوایلش مبهمه درست میشه اگر عمیق خونده بشه
وقت باید بزارید زیاد... -
اینجور هم بیراهه نیست که میگید
قاعدتا کسی که خونده و وقت گذاشته تسلط بیشتری از کسی که فقط کتاب رو خونده داره
جدا از اینکه سوالات کنکور مربوط به خود کتاب هست... -
@mr-perfect
این جلدهای ک گفتید بخونیم واسه کنکور
مطالبش گنگ نیستن؟
مثلا ی نفر کتاب بخونه و تست کار کنه بعد حالا اینا رو هم بخونه.... گیج نمیشه؟ یا تناقض داشته باشن احیانا؟
آخه کتاب گاهی برای کنکور بعضی چیزارو ی جور دیگه در نظر میگیره .....حتما حتما باید کتاب درسی در اولویت باشه من نگفتم که اون ببندین فقط کمپبل بخونید ولی خوندن اینا هم خالی از لطف نیست چون اینا برا کسی خوبه که میخواد زیست رو در لول بین المللی آموزش ببینه هست چون همانطور که کتب درسی کمی سلیقه ای هست.
مگه سوالات کنکور همه دارای بنیاد علمی هست؟
کتب درسی و کنکور خیلی سلیقه ای هست هر کی از راه میرسه به مطالب با یه دید نگاه میکنه در حالی این کتابا اینطوری نیستن.
-
عسل عیسی پره
@Mr-Perfect
شما المپیادی هستین؟؟! -
عسل عیسی پره
@Mr-Perfect
شما المپیادی هستین؟؟!@narjes-hashemi سلام
من خیر
-
@narjes-hashemi سلام
من خیر
@mr-perfect سلام!
بله.ممنون -
اینجور هم بیراهه نیست که میگید
قاعدتا کسی که خونده و وقت گذاشته تسلط بیشتری از کسی که فقط کتاب رو خونده داره
جدا از اینکه سوالات کنکور مربوط به خود کتاب هست... -
@mr-perfect سلام!
بله.ممنون@narjes-hashemi
شما فکر کنم یه بار دادین
درسته؟
-
derang چرا؟