کمپل
-
@narjes-hashemi
شما فکر کنم یه بار دادین
درسته؟
@mr-perfect بله من المپیادی بودم!!
-
@mr-perfect بله من المپیادی بودم!!
@narjes-hashemi
ممنون
-
derang چرا؟
@narjes-hashemi قاعدتا کسی باید کمپل بخونه که کتاب درسی براش آب خوردن باشه درسته؟ دیگه باید در سطحی باشه که خیلی خوب کتاب درسی رو بفهمه و راحت تستاشو حل کنه...اگه به این مرحله رسید دیگه کافیه!
کنکور فقط از زیست نیست که زمان زیادی براش صرف بشه. -
حتما حتما باید کتاب درسی در اولویت باشه من نگفتم که اون ببندین فقط کمپبل بخونید ولی خوندن اینا هم خالی از لطف نیست چون اینا برا کسی خوبه که میخواد زیست رو در لول بین المللی آموزش ببینه هست چون همانطور که کتب درسی کمی سلیقه ای هست.
مگه سوالات کنکور همه دارای بنیاد علمی هست؟
کتب درسی و کنکور خیلی سلیقه ای هست هر کی از راه میرسه به مطالب با یه دید نگاه میکنه در حالی این کتابا اینطوری نیستن.
@mr-perfect
بله قطعا ک کتاب الویت داره!
ممنونم. -
خواهش میکنم
-
@mr-perfect کمپل برای کنکور اصلا نیاز نیست فقط به بیراهه رفتنه!منبع کنکور کتابه نه کمپل و اصلا در کنکور کوچک ترین مسئله خارج از کتاب درسی نمیاد.
-
@narjes-hashemi قاعدتا کسی باید کمپل بخونه که کتاب درسی براش آب خوردن باشه درسته؟ دیگه باید در سطحی باشه که خیلی خوب کتاب درسی رو بفهمه و راحت تستاشو حل کنه...اگه به این مرحله رسید دیگه کافیه!
کنکور فقط از زیست نیست که زمان زیادی براش صرف بشه.derang نه نه حتما کسی که کمپبل خونده دلیلی بر این نیست که سه پایه رو جمع بندی کرده باشه
من خودم کتاب دهم صفر بودم ولی کمپیل رو خوندم
کمپبل در اون حد که ماها تصورش کردیم نیست سختی درسته یکم فهم مطالبش زمان بره ولی شما یه یاخته ی عصبی رو فصل اول یازدهم خوندید کمپبل همون یاخته رو باز تر کرده
همین که معمولا کمپبل اگر زمانی باشه خوندنش خالی از لطف نیست
هرچند بازهم مهم کتاب درسی هستش -
@narjes-hashemi
ممنون
@mr-perfect خواهش میکنم
-
عسل عیسی پره
@Mr-Perfect
شما المپیادی هستین؟؟!@narjes-hashemi
سلام من پارسال بودم که در کلاسها شرکت کردم ولی چون دفترچه رو مجازی گرفتم نمیدونم چی شد اصلا بدستم نرسید و جا موندم
و امسال هم کلاساش خیلی گرون بودن شرکت نکردم و دیگه از آزمونش هم خبر ندارم
فک کنم تموم یا ن ؟ -
@narjes-hashemi
سلام من پارسال بودم که در کلاسها شرکت کردم ولی چون دفترچه رو مجازی گرفتم نمیدونم چی شد اصلا بدستم نرسید و جا موندم
و امسال هم کلاساش خیلی گرون بودن شرکت نکردم و دیگه از آزمونش هم خبر ندارم
فک کنم تموم یا ن ؟عسل عیسی پره سلام
خب امسال که هنوز مراحلش شروع نشده!! -
derang نه نه حتما کسی که کمپبل خونده دلیلی بر این نیست که سه پایه رو جمع بندی کرده باشه
من خودم کتاب دهم صفر بودم ولی کمپیل رو خوندم
کمپبل در اون حد که ماها تصورش کردیم نیست سختی درسته یکم فهم مطالبش زمان بره ولی شما یه یاخته ی عصبی رو فصل اول یازدهم خوندید کمپبل همون یاخته رو باز تر کرده
همین که معمولا کمپبل اگر زمانی باشه خوندنش خالی از لطف نیست
هرچند بازهم مهم کتاب درسی هستش -
سلام
کمپل کدوم جلدشه که درباره ی بدنه ؟
من جلد هفت رو خریدم ولی درباره ی جغرافیایی هست بیشتر اصلا حال نمیده خوندنش
و کسایی که کمپل دارن چطور میخونینش ؟
من فقط مطالعه اونم هیچی ازش نمیفههممعسل عیسی پره کمپل جلد 6
-
@narjes-hashemi برای خوندن که خوبه ولی برای یه کنکوری که میخواد پزشکی قبول بشه نه...برای کسی که میخواد المپیاد شرکت کنه هم خب جزو منابع هست باید بخونه.
ولی هیچ رتبه برتر و قبولی پزشکی و هیچ مشاوری کمپبل رو توصیه نمیکنه.derang انتخاب بین یک منبع کامل و کامل تر
هستش؛اینکه طرف چه منبعی رو انتخاب میکنه بستگی به خودش و اون زمان و مهارتش داره...
بله من هم نگفتم حتما باید خونده بشه ویا اگر خونده نشه طرف نمیتونه درصد خوبی رو داخل کنکور کسب کنه...
گفتم منبعی هست که اگر خونده بشه بهتر و کامل تر هست حتی تضمین قطعی برای درصد بالا!!
وخب داخل پاکت، هیچوقت یک مشاور وظیفه ی خودشو نمیدونه به ما بگه کمپبل بخون یا نه!!
موفق باشید دوست عزیز... -
derang انتخاب بین یک منبع کامل و کامل تر
هستش؛اینکه طرف چه منبعی رو انتخاب میکنه بستگی به خودش و اون زمان و مهارتش داره...
بله من هم نگفتم حتما باید خونده بشه ویا اگر خونده نشه طرف نمیتونه درصد خوبی رو داخل کنکور کسب کنه...
گفتم منبعی هست که اگر خونده بشه بهتر و کامل تر هست حتی تضمین قطعی برای درصد بالا!!
وخب داخل پاکت، هیچوقت یک مشاور وظیفه ی خودشو نمیدونه به ما بگه کمپبل بخون یا نه!!
موفق باشید دوست عزیز... -
derang موفق باشید!
-
derang موفق باشید!