5-اسبتو زین کن
-
سلام و درود مجدد بر کنکوری های 97 عزیز. اوضاع و احوال چطوره؟
فکر می کنم دیگه کم کم دارین آماده یک رقابت بزرگ به نام کنکور 97 میشین. امیدوارم که بتونیم با همدیگه و در کنار همدیگه یک آغاز پرقدرت رو برای یک پایان افتخار آمیز ، استارت بزنیم.
دوستان من اصلا نگران نباشین ما تا آخر امسال با کلی برنامه همراه شما هستیم که قطعا برای یک پایان زیبا در کنکور به اونها نیاز خواهید داشت. کنکوری های عزیز ِجان یکسری از برنامه هایی که می خواهیم در کنار هم با هم تجربه کنیم و یاد بگیریمشون رو براتون میگم :
1- معرفی منابع مناسب برای کنکورتون
2- ویژگی های کلاس خوب رو بهتون می گیم
3- شیوه های برنامه ریزی رو بهتون می گیم
4- شیوه مطالعه هر کدوم از درساتون رو بهتون توضیح میدیم
5- نکاتی رو برای تست زدن براتون مطرح میکنیم که خیلی به دردتون میخوره ، هم تو آزمونایی که قراره بدین و هم آزمون اصلی یعنی کنکورتون
6- و مهمتر از همه متناسب با تمام هفته های سال براتون نمونه برنامه و plan متناسب میدیم.
7- همچنین نمونه برنامه ای ویژه برای دوستانی که فارغ التحصیل شده اند و پشت کنکوری هستند ارائه میدیم.
8- و کلی سورپرایز دیگه که برای شما عزیزان به امید پروردگار در همینجا قرار میگیره.
بچه ها قبل ازینکه بخوام این پست رو ارسال کنم یه چیزی یادم اومد که گفتم الان که ابتدای راه هستیم این موضوع رو بدونید هم از هزینه هایی که میخواید صرف کنید کم میشه هم اینکه در طول از سردرگمی نجات پیدا می کنید و اما اون نکته اینه که بچه ها سعی کنید برای هر کدوم از درساتون که قراره امسال بخونید یک کتاب نهایتا دوکتاب استفاده کنید ، اصطلاحا اینکه تک منبعی باشید چرا که اگر بیشتر از این ها باشه اولا نخواهید تونست با وقت محدود و اندکی که امسال داریم همشونو کارکنید ثانیا هزینه که اشاره کردم و ثالثا از همه بدتر سردرگمی که می گیرید و اینکه فکر می کنید کدوم کتابو الان باید بزنم.
دوستان عزیزم به هیچ عنوان نگران نباشید ما تا آخر سال گام به گام با شما تا قله موفقیت خواهیم بود و هر زمانی در مورد هر مطلبی که براتون پست می کنیم سوالی داشتین بپرسین!! پاسخگوی شما عزیزان خواهیم بود.
خب دیگه فکر میکنم خیلی پرحرفی کردم. با ما همراه باشین دوستان عزیزم.@خیرین-کوچک-دریا-دل
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سربه زیر و سربلند باشید
مشاور اسماعیلی -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!