Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
تست فیزیک
-
سلام دوستان
این سه تا سوال رو لطفا راهنماییم کنیم / حل شون چطوریه ؟دانش آموز کنکوری / @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا / @ریاضیا / -
حسین احمدی
درود
برای سوال اول ، شما تصور کنید که سوال ، یه سوال ریاضی از تابع هست و شما باید نقطه t1 روی محور x رو با توجه به سهمی B پیدا کنید
. -
-
این پست پاک شده!
-
سلام
تو دومی باید فقط به این نکته دقت کنی که جابجایی در نمودار v _ t برابر مساحت محصور بین نمودار و محور t هست
و اینکه مساحت بالای محور باشه جابجایی مثبته و پایین محور باشه منفیه.
تا ثانیه 15 یه مثلثه..مساحتش 120 هست و چون سرعت منفی بوده پس جابجایی هم 120-
تا ثانیه 40 یه مثلث و یه ذوزنقه داریم منتها ذوزنقه جابجایی مثبت رو نشون میده چون بالای محور t هست و سرعت مثبت، پس جابجایی هم مثبت...مساحتش 200 که با مثلث جمع میزنیم 80 میاد جابجایی کل...دیدیم از 15 ثانیه کمتر شد(چون سوال گفته فاصله،قدر مطلق جابجایی رو در نظر میگیریم )
امیدوارم فهمیده باشی جابجایی چطور حساب میکنن... اون دو تا گزینه رو هم حساب کنی کمتر از گزینه سه میاد. -
محمدحسین ساجدی سلام وقتت بخیر / من مساحت های نمودار هارو حساب کردم ، ولی نمی دونم که الان که مساحت هارو دارم ، باید چه استفاده ای ازشون بکنم ، یا چطور می تونم به این برسم که دور ترین نقطه کجاست .