سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
ساعت مطالعه
-
Maryam Nateqi فیلمارو بزن رو دور تند
بالای صفحه وقتی فیلم میبینی دوتا علامت هست یکیش مثل ساعته بزن رو اون و سرعتشو بیشتر کن
جاهایی که مهمه دوباره سرعتشو کم کن
اینطوری فیلما زمان کمتری میبرن -
ساعات دیدن فیلم های درسی بدون کم و کاست میتونه جز ساعت مطالعه شما محسوب بشه
-
Masih shirdel
خودم نمیخوام آخه -
Masih shirdel
یه دانشجو پزشکی هست میگفت سال یازدهم مثلا 7،6 ساعت میخونده (همشم تست و خوندن)
من اگه بیام 3 ساعت فقط فیلم دیدن رو جز ساعت مطالعه حساب کنم خیلی کمتر از اون خانم حتی از نصف کمتر تست میزنم (هر چند معیار من ایشون نیست ولی بازم به عنوان مثال گفتم)
از خودشونم پرسیدم گفت حساب نکن
یه طورایی من فيلم دیدن رو کلاس رفتن حساب میکنم -
Maryam Nateqi من هم در پاسخم از فعل میتونه استفاده کردم پس میتونید حسابش نکنید اما ممکنه فشار روانی رو برای خودتون در رابطه با کنکور بالا ببرید و ممکنه وسط راه خسته شید. حرفتون درسته که اگه بخوایید پزشک بشید باید خیلی تلاش کنید ساعت ها باید مطالعه داشته باشید اما سلامت روان خودتون رو برای هدفتون هزینه نکنید
سلامت روان توی مسیر طولانیی که دارید خیلی مهمه.
اگه خیلی کم کاری کنید عذاب وجدان به سلامت شما ضربه میزنه
اگه پر کاری کنید ممکنه کمال گرایی و معیار های عجیبش به شما آسیب بزنه -
Masih shirdel
درسته
من خودم الان به این نتیجه رسیدم که در طول هفته فوقش روزی 8 ساعت کلا درس بخونم (فیلم +مطالعه و تست)
میدونید من وقتی مثلا ببینم 8ساعت مطالعه داشتم(زمانی که فیلم دیدن رو حساب کنم) 50 تا تست زدم اعتماد به نفسم میاد پایین ولی اگه 3، 4 ساعت فیلم دیدن رو در نظر نگیرم و بگم 3 ساعت خوندم و 50 تست بهتره برام
البته من هفته اول آزمون فیلم میبینم هفته دوم فقط مطالعه هست
و اینکه فیلم دیدن رو جدا حساب میکنم که ببینم در هفته چند ساعت ازم میگیره
درسته من در اصل بخاطر اینکه جوگیرانه عمل نکنم این تاپیک رو زدم
خیلی ممنونم لطف کردید -
zahra hemati
همینکار رو میکنم ممنونم -
Maryam Nateqi در ساعت مطالعه گفته است:
سلام خوب هستین
دوستان بنظرتون من یازدهمی
چند ساعت باید بخونم تا خود کنکور همینطوری به صورت پله پله افزایش بدم البته من تقریبا روزی 4،5 فیلم میبینم که تایم شون رو جز ساعت مطالعه حساب نمیکنم (البته هفته های اول آزمون اینطوری فشرده است)
و میخوام با برنامه ریزی درستم دهم ی کوچولو هم مرور کنم و تست بزنم (اینم بگم سرعت تست زدم لاک پشتی هست )سلام خانم ناطقی .
حالتون خوبه؟
ببینید من ازتون خواهش کردم که امسال کمی روی خودتون فشار بیارید نه اینقدر️️️️ببینید من از شما تا آخر سال تحصیلی زیست و ریاضی رو باید جامع به من تحویل بدید شیمیرو تا هر جا خونید مشکلی نیست ولی من این دو کتاب رو از همون دبیرانی که بهتون معرفی کردیم ببینید بقیه کتاب ها فعلا در حد مدرسه و قوی کردن پایه باشه عالیع چون تکلیف عمومی ها معلومنیست دوست ندارم فعلا وقتتون هدر بره ولی حتما پایتون رو قوی کنید ولی من زیست و ریاضی رو به صورت جامع از دو دبیر خاص کشوری که بهت ن معرفی کرده بودم ببینید و خب اگر هزینش زیاده از طریق کانال ها ببینید مشکلی نیست ولی تکالیف را حتما انجام بده.
پس دیگه نیاز نیست به خودت فشار بیاری؟باشه؟
-
سلام خوب هستین
دوستان بنظرتون من یازدهمی
چند ساعت باید بخونم تا خود کنکور همینطوری به صورت پله پله افزایش بدم البته من تقریبا روزی 4،5 فیلم میبینم که تایم شون رو جز ساعت مطالعه حساب نمیکنم (البته هفته های اول آزمون اینطوری فشرده است)
و میخوام با برنامه ریزی درستم دهم ی کوچولو هم مرور کنم و تست بزنم (اینم بگم سرعت تست زدم لاک پشتی هست )در ضمن مگه قرار نبود صبح مثلا هر هفته این فیلمهارو ببینید باور کنید زیاد وقتتون رو نمیگیره️️هر هفته یکجلسه وقتتون درو نمیگیره آخه.نمی دونممشکل دقیقا چیه اگر میشه بیشتر توضیح بدید عالی میشع
-
Maryam Nateqireplied to سید ابوالفضل موسوی خواه on آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شده
سید ابوالفضل موسوی خواه
سلام خوبین
ثبت نام کردم
نوبان استاد حیدری -
سید ابوالفضل موسوی خواه
دارم حلش میکنم
خیلی ممنونم بخاطر کتابایی که معرفی کردین
مخصوصا خیلی سبز زیست نمیدونم آسونه یا نه ولی خیلی کتاب رون و خوبیه ممنونم -
Maryam Nateqireplied to سید ابوالفضل موسوی خواه on آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شده
سید ابوالفضل موسوی خواه
آزمون هم ثبت نام کردم منتها چون کتاب تست نداشتم همی هفته پیش بدستم رسید کلی تست نزده مونده رو دستم
در مورد آقای ذبحی تفت اوایل فک میکردم نگاه نکنم بهتره ولی وقتی تست زدم فهمیدم اشتباه کردم واقعا خیلی تدریس قشنگی دارن -
سید ابوالفضل موسوی خواه
حتی زیست دوازدهم؟ -
سید ابوالفضل موسوی خواه
سلام خوبین
ثبت نام کردم
نوبان استاد حیدریحتما طبق برنامه جلو برو نبینم تستاشو نزنیا هر چیگفت بگو سمعا طاعتا؟
اوکی؟
-
سید ابوالفضل موسوی خواه
بله فهمیدم
تست هاشم میزنم حتی اگه تونستم اضافه تر از میکرو -
سید ابوالفضل موسوی خواه
حتی زیست دوازدهم؟اگر دوست داشتی ببین ولی به نظرم استادی که من باهاش جلو میرم رو بشناسی استاد عمارلو ،البته نتایج درخشانی داره البته من خودم دیدم واقعا عالی بودهیشنهاد میکنم چند جلسه رو ببینید از نوبان اگر براتون خوب بود باهاش جلو برید و زیست رو جامع بخونید