لطفاا راهنمایی کنید
-
سلام دوستای عزیز امیدوارم که حالتون خووب باشه
یه چندتا مشکل دارم نمیدونم چیکار کنم لطفا کمک کنید
من با برنامه آلاء پیش نرفتم خودم بودجه بندیه گزینه دورو دیدم و از رو اون خوندم(ازموناش شرکت نمیکنم)
متاسفانه بخاطر یه سری مشکلااتت از ۹ مهر شروع به خوندن کردم و الان یه سری مبحثو کلی تست نزده مونده️
اول اینکه بنظرتون فرسنگ دوم هم با بودجه بندیه گزینه دو پیش برم و خودم برنامه بنویسم یا اینکه قلمچی؟و اینکه بنطرتون هفته اولو برنامه بنویسم فقط واسه فرسنگ اول که عقب موندم،یا همزمان فرسنگ دوم و اولو باهم بخونم (و بیشتر فرسنگ دوم رو تو برنامه بزارم)
-
Setare Ghorbani دانش آموزان آلاءreplied to Setare Ghorbani on ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۵:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Setare Ghorbani سلام اینجا پر موردش صحبت کردیم
https://forum.alaatv.com/post/2236584
بفرمایید -
Setare Ghorbani دانش آموزان آلاءreplied to z Gheibi on ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
z Gheibi ممنونم
فقط اینکه با بودجه بندیه همون گزینه دو پیش برم؟ -
Setare Ghorbani دانش آموزان آلاءreplied to Setare Ghorbani on ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Setare Ghorbani خواهش می کنم
برنامه اصلی تون چیه؟ آزمون گزینه دو؟ پی با همون آزمون البته کلا با آزمون باشید بهتره چون نتیجه آزمون واقعی تر میشه -
Setare Ghorbani دانش آموزان آلاءreplied to z Gheibi on ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
z Gheibi ازمون ثبت نام نمیکنم فعلا فرسنگ یک رو با بودجه بندیه گزینه دو پیش رفتم
-
z Gheibireplied to Setare Ghorbani on ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط z Gheibi انجام شده
Setare Ghorbani اشکالی نداره ثبت نام نکنید اما باید خودتون از خودتون از مباحثی که خوندید آزمونی بگیرید تا ایرادات تون رفع بشه و درک درستی از خوانده ها تون به دست بیارید
-
Setare Ghorbani دانش آموزان آلاءreplied to z Gheibi on ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
z Gheibi آره حتما میگیرم همین قصدو داشتم متاسفانه اینسری نشد
ممنون دوست عزیز از راهنماییت -
Setare Ghorbani خواهش می کنم حتما انجام بدین پر هر شرایطی چون خیلی مهمه
1/10