سوال از شما پاسخ از ما
-
سلام ،مرسی از کمک هاتون. عذر میخوام من نمیدونم جاي مناسبی سوالم رو دارم میپرسم یا که نه . سوالم این بود که منه پشت کنکوری که سال 97 کنکور داره و میخواد رتبه تک بیاره تو تجربي و زبان ،باید تابستون رو بیشتر صرف چه درسايي و فعالیت هایی کنه.
من الان دارم با برنامه قلمچي ولی غیر حضوری پیش ميرن ،تا دو سال پیش حضوری شرکت میکردم ولی الان امکانش نیست و خودم تو خونه از خودم آزمون هفتگی میگیرم و روزاي ازمونم آزمون جامع طبق برنامه قلم.
مرسیسجاد96 در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
سلام ،مرسی از کمک هاتون. عذر میخوام من نمیدونم جاي مناسبی سوالم رو دارم میپرسم یا که نه . سوالم این بود که منه پشت کنکوری که سال 97 کنکور داره و میخواد رتبه تک بیاره تو تجربي و زبان ،باید تابستون رو بیشتر صرف چه درسايي و فعالیت هایی کنه.
من الان دارم با برنامه قلمچي ولی غیر حضوری پیش ميرن ،تا دو سال پیش حضوری شرکت میکردم ولی الان امکانش نیست و خودم تو خونه از خودم آزمون هفتگی میگیرم و روزاي ازمونم آزمون جامع طبق برنامه قلم.
مرسیعرض سلام دارم خدمتتون
برای فارغ التحصیلان عزیزمون برنامه های ویژه ای داریم که از 29 تیر بارگذاری میشن
فقط در همین حد بهتون بگم که برنامه قلم چی برای فارغ التحصیلان به تنهایی جوابگو نیست و مستلزم برنامه های جانبی هستش.
ما به زودی منابع مناسب برای فارغ التحصیلان و دانش آموزان رو به تفکیک اعلام می کنیم
و یک طرح درس مناسب هم برای فارغ التحصیلان خواهیم داشت که می گیم بهتونسربه زیر و سربلند باشید
مشاور اسماعیلی -
سلام خسته نباشید
من امسال یعنی 96 اولین کنکورم بود چند تا سوال داشتم
1.اگه پشت بمونم واسه سربازی مشکل پیش نمیاد در ضمن متولد فروردین 78 هستم
2.امسال من حدود های 9000 رتبه میارم چند تا کوتاهی داشتم تو درس خوندنم می خواستم بدونم به صلاحه پشت بمونم
3. به نظر تون قلم چی برم یا گزینه 2 چون بنظرم اگه قلم چی برم درصد و تراز پایین میتونه انگیزه مو خراب کنه در ضمن دانش آموز تجربی هستم -
عرض سلام داریم خدمتتون
از این لحظه تمام سوالات مشاوره ای که شما عزیزان بپرسید رو تیم مشاوره ای ما جواب میدن حداکثر زمان پاسخگویی 24 ساعت خواهد بود.
خبرای خیلی خوبی در راههسر به زیر و سربلند باشید
مشاور اسماعیلیbehnam_esmaeeli سلام خسته نباشید
من یه دانش آموز سوم ریاضی ام که بخاطر اشتباهات مشاوره ای رفتم این رشته حالا میخوام تغییر رشته بدم و متاسفانه حسابان هم افتادم حالا تا امتحان یه ماه مونده یه برنامه ریزی میخوام که زیست دوم و سوم و حسابان پاس کنم ممنون -
سلام ببخشید من پروفایل بقیه دوستانروم میبینم عکس گذاشتن روی پروفایلشون میشه بگید چطوری گذاشتید ؟
ممنون -
مگه اینجا مشاوره هست ؟
باشه هرچی شما بگید
یکی از دوستان مرجان جان کمک کردن تونستم عکس پروفایل رو درس کنم ممنونnazaniin در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
مگه اینجا مشاوره هست ؟
باشه هرچی شما بگید
یکی از دوستان مرجان جان کمک کردن تونستم عکس پروفایل رو درس کنم ممنونبه پست اول توجه کنید !
-
منم یه سوال داشتم،من کلاس دهمم و از الان خیلی نگران کنکورم
میشه راهنماییم کنین چه کتابایی خوبن؟کدوم آزمون ها بهتر و نزدیکتر به سوالای کنکورن؟
sanaw دهمی ها فک نکنم کنکور داشته باشید شما
یا به طور کل منابعتون عوض میشه -
chikar konm in erade zaife kuftim dorost she?
-
sanaw دهمی ها فک نکنم کنکور داشته باشید شما
یا به طور کل منابعتون عوض میشه -
fatemeh67 در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
سلام اخه چرا باید اینقد گیج بشم حتی یه نفر نمیتونه جواب سوال و مشکلمو بده خسته شدم
سلام، سوالتون رو کجا مطرح کردید؟
-
سلام خسته نباشید
ببخشید من رشتم توی مدرسه تجربی بودش. الان فوق لیسانس شیمی دارم. ولی میخام برا کنکور 97 درس بخونم الان تقریبا دو ماه هست ک شروع کردم ولی برنامه مشخصی ک بتونم با اون پیش برم رو ندارم ، میخواستم بپرسم شما توی سایت الاء برنامه ای برای فارغ التحصیلان هم دارید ؟ ممنون بابت سایت و راهنماییهای خوبتون -
سلام خسته نباشید
ببخشید من رشتم توی مدرسه تجربی بودش. الان فوق لیسانس شیمی دارم. ولی میخام برا کنکور 97 درس بخونم الان تقریبا دو ماه هست ک شروع کردم ولی برنامه مشخصی ک بتونم با اون پیش برم رو ندارم ، میخواستم بپرسم شما توی سایت الاء برنامه ای برای فارغ التحصیلان هم دارید ؟ ممنون بابت سایت و راهنماییهای خوبتونzahra70 در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
سلام خسته نباشید
ببخشید من رشتم توی مدرسه تجربی بودش. الان فوق لیسانس شیمی دارم. ولی میخام برا کنکور 97 درس بخونم الان تقریبا دو ماه هست ک شروع کردم ولی برنامه مشخصی ک بتونم با اون پیش برم رو ندارم ، میخواستم بپرسم شما توی سایت الاء برنامه ای برای فارغ التحصیلان هم دارید ؟ ممنون بابت سایت و راهنماییهای خوبتونسلام، خوش اومدین.
والا من که تعجب میکنم از اسم این تاپیک معلومه که به سوالات بچه ها پاسخ داده میشه ولی پاسخ دهنده نیستن!
-
عرض سلام داریم خدمتتون
از این لحظه تمام سوالات مشاوره ای که شما عزیزان بپرسید رو تیم مشاوره ای ما جواب میدن حداکثر زمان پاسخگویی 24 ساعت خواهد بود.
خبرای خیلی خوبی در راههسر به زیر و سربلند باشید
مشاور اسماعیلیbehnam_esmaeeli
سلام آقای اسماعیلی ما همین هفته انتخاب رشته داریم من میخوام به ترتیب اولویت رشته مهندسی پزشکی رو انتخاب کنم,دانشگاهش خیلی مهمه واسم چون تبریز اگه بیوفتم شرایط ادامه تحصیلم یخورده سخت میشه,در مورد دوره شبانه دانشگاه صنعتی امیرکبیر تو دوره کارشناسی من چیزی در مورد شهریه هاش پیدا نکردم,ممنون میشم اگه کمک کنید,اولویت هام در حال حاضر روزانه امرکبیر,اصفهان و شبانه امیر کبیر و آخرش دانشگاه تبریزه
و سوال دوم هم اینه که دانشگاه ها تا تکمیل ظرفیت دانشجو می پذیرن یا بر اساس رتبست؟مثلا صنعتی امیرکبیر تا تکمیل 90 نفر ظرفیتش دانشجو قبول میکنه یا چه ظرفیت تکمیل بشه یا نشه رتبه های بالای 1000 رو قبول نمیکنه؟ -
بقیه دوستان هم اگه اطلاع دارن ممنون میشم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل -
عرض سلام و تشکر ویژه
من فارغ التحصیل تجربی چند سال پیش هستم و میخواستم در کنکور 97 شرکت کنم .تغییرات کتب درسی96 نسبت به97چقدره و در کدوم دروس و اینکه برای کنکور 97 قراره ویدیوهای آموزشی جدیدی قرار بدن یا نه از همین ویدیوها استفاده کنیم ممنون.