سوال از شما پاسخ از ما
-
فکر کنم سنجش واسه آخر شهریور جمع بندی پایه داره می تونی با برنامه اون بخونی
گزینه دو هم برنامه هاشو هفتگی واسه دانش آموزا می ذاره که به برنامه برسن،اگه از دوستات کسی میره ازش بخواه که بهت بده با اون هم می تونی بخونی... -
sanaz-b
خب دینی رو فعلا بیخیال شین...اصلا تابستون نباید دینی خوند..از مهر با آزمونتون دینی رو بخونید
عربی هم که میگین کلاس میرین
زیست و شیمی نخونده هاتونو بخونین خونده هاتونو مرور کنین که یادتون نره
فیزیک سوم رو اگه کامل بخونید خیلی خوبه (الان فیزیک 3 رو شروع کنین بخونین)
ریاضی هم اگه قصد خوندن هندسه رو دارین الان بهترین وقتشه ...اگه ندارین که از تابع شروع کنید
زبان فارسی رو هم بخونید (به جای دینی!) -
just god در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
سلام وقتتون بخیر من چندساله از درس فاصله گرفتم و تصمیم دارم برای کنکور97 شروع کنم برای کتاب زبان کنکور به نظرتون زبان شبقره بگیرم بهتره یا گاج نقره ای؟حقیقتش من تقریبا هیچی از زبان یادم نیست اگر لطف کنید بگید باتوجه به سطحم کدوم کتاب بهتره ممنون میشم
زبان خيلي سبز با اختلاف بهترينه،يه كتاب جمع و جور هم واس گرامر هم لغت هم درك مطلب
-
sanaz-b در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
@dr-saraaa
چشم مرسي از راهنمايي ها
️
️
شما ام كنكورى هستى؟؟خواهش میکنم
اوهوم -
سلام . خسته نباشید . شرمنده نمیدوم این سوال باید اینجا بپرسم یا جای دیگه . من از فلیم های کنکور شیمی استاد اقاجانی سال ۹۴-۹۵ استفاده میکنم . چون عالی دسته بندی کردن . حالا نمیدونم تو کنکور ۹۷ میتونه کمکم کنده یا استفاده ازشون بی فایدس .خودمم از تهران دورم نمیتونم تو کلاس های حضوری ۹۷ شرکت کنم . فلیم اموزشی ۹۵-۹۶ کنکور . مثل ۹۵ دسته بندی نشده .
-
ممنون از اینکه پاسخ دادید اما باز نمیدونم گاج بگیرم یا خیلی سبز دودل شدم
-
خخخخ بازم ممنون
-
سلام دوستان، کسی آدرس کانال دکتر پوریا رحیمی رو داره؟؟
-
سلام . عذر میخوام من تازه عضو سایت شدم و دقیق اطلاع ندارم کجا باید پیام بدم . لطفا من رو راهنمایی کنید .
من دیپلم و پیش ریاضی دارم . میخواستم بپرسم اگه در کنکور تجربی شرکت کنم و رتبه معقولی بدست بیارم . آیا در انتخاب رشته پرستاری به مشکلی بر میخورم ؟ منظورم اینه آیا رشته های پزشکی یا پرستاری نیاز به دیپلم و پیش تجربی داره یا سایر رشته ها هم می تونن؟ -
سلام . عذر میخوام من تازه عضو سایت شدم و دقیق اطلاع ندارم کجا باید پیام بدم . لطفا من رو راهنمایی کنید .
من دیپلم و پیش ریاضی دارم . میخواستم بپرسم اگه در کنکور تجربی شرکت کنم و رتبه معقولی بدست بیارم . آیا در انتخاب رشته پرستاری به مشکلی بر میخورم ؟ منظورم اینه آیا رشته های پزشکی یا پرستاری نیاز به دیپلم و پیش تجربی داره یا سایر رشته ها هم می تونن؟nybbas نه اصلا نگران نباش هیچ مانعی نداره . میتونی به راحتی انتخاب رشته کنی . من خودم دیپلم ریاضی اما دارم کنکور تجربی میخونم . خیالت تخت هیچ مشکلی نیست
-
سلام خسته نباشید
من یک سال پشت کنکور برای پزشکی میخوام بخونم
ممکنه از مشاوران الا خواهش کنم برنامه ای در اختیار ما قرار بدن که بدونیم چند ساعت در روز درس بخونیم
و چه درس هایی بخونیم